- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
kızlar hazırmısınız ben geldim
KIZIM OLUYORRRRRRRR
oohhh çiçek sen rahatladın valla bizde rahatladık..
Allah gönlüne göre verdi bakkk kızımız hayırlı olsunnnnn.Hayırlı bir evlat olur inşallahhh
çok sevindim.sağlıklı olması en önemliside darısı başımıza inşallahhh
sana diyorum ama bende çok ama çok heyecanlanıyorum ayaklarım titriyo doktora giderken
hayırlı olsun bayanssulusmile canım çok merak ediyodun birde bizimkiler kesinleşse ne güzel olcak
çaglayancım tebrikler canım
benimde kızımın cinsiyeti kesinleşti eşimle beraber gittik sabah..
bebişime ilk olarak zıbın seti ile önlük aldım kızlarzemuszemus
KIZIM OLUYORRRRRRRR
hanımlar bunlar bebeğimin anneannesinin ördüğü ilk ve tekpatikleriii
dolapları düzenlerken elime geldi paylaşayım dedimmm
Canım benim gözünaydın,Allah bizlerede senin gibi gönlümüzden geçeni nasip etsin,,, aaaa çook mutlu oldum bende öğrenmek istiyorummmmm:gitme:
çaglayancım tebriklerrrrzemuszemusAllah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin....
yazell de mi kesinleşti kızlar kız çocuğu sahibi olmak bambaşka bence ama kısmet napalım
Cnm benim gözün aydınnnn allh kucağına almayıda nasip etsin kzınıı darısı bana artık bende bebğimi görmek istiyorum yaaa:)))
Çok saol canım amin canım inş.Az kaldı ama bak cumartesiye inş.seninde gönlünden geçen olur canım.
Saol'un kızlar kaç gündür başınızı yedim.hepinizin hele bu sabah şu an bile böyle anlatırken ellerim titriyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Dr.giderken rahat olun demiycem olmak imkansız beni görmeniz gerekiyordu odadan bir çıktık bütün salon bize bakıyor neden ağlıyor kötü birşey mi var diye çünkü gülerek girdim ağlayarak çıktım sonra eşim bak ne güzel kızımız olacak sağlığıda iyi deyince etrafta sakinleşti çok heyecanlı ve güzel bir duygu ama benim ya kızım olacak çok güzel birşey allah herkesin gönlünden geçeni versin opuyorumnanaktanbayanssulusmile
inş. canım yaa benimde içimden hep kız diyorum ama bakalımm şimdi sen öğrendin ya sanki ben öğrendim gibi mutlu oldumm :)
KIZIM OLUYORRRRRRRR
çok sevindim ya inşaallah bende böyle güzel duydularla çıkarım o odadan bi dahaki randevun ne zman çağlayan ayrıntılı ultrasonla yada aşılarla ilgili bişey söyledimi?
kızlar midem bulanıo üşüttümmü ne off
sahii 3 lü teste gerek duymadı tmm ama yrıntılı ult. için fln ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?