2011 Şubat Anneleri

hayırlı olsun bayanssulusmile canım çok merak ediyodun birde bizimkiler kesinleşse ne güzel olcak

Saol'un kızlar kaç gündür başınızı yedim.hepinizin hele bu sabah şu an bile böyle anlatırken ellerim titriyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Dr.giderken rahat olun demiycem olmak imkansız beni görmeniz gerekiyordu odadan bir çıktık bütün salon bize bakıyor neden ağlıyor kötü birşey mi var diye çünkü gülerek girdim ağlayarak çıktım sonra eşim bak ne güzel kızımız olacak sağlığıda iyi deyince etrafta sakinleşti çok heyecanlı ve güzel bir duygu ama benim ya kızım olacak çok güzel birşey allah herkesin gönlünden geçeni versin opuyorumnanaktanbayanssulusmile

hanımlar bunlar bebeğimin anneannesinin ördüğü ilk ve tek patikleriii

dolapları düzenlerken elime geldi paylaşayım dedimmm

Çok güzeller canım sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin allahım inş.

Canım benim gözünaydın,Allah bizlerede senin gibi gönlümüzden geçeni nasip etsin,,, aaaa çook mutlu oldum bende öğrenmek istiyorummmmm:gitme:

Amin canım çok saol allahım sizede gönlünüzden geçeni versin inş.

çaglayancım tebriklerrrrzemuszemusAllah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin....

Saol canım benim.İnş.güzelim sağlıkla hep beraber almayı nasip etsin inş.

yazell de mi kesinleşti kızlar kız çocuğu sahibi olmak bambaşka bence ama kısmet napalım

Gerçekten o duyguyu yaşamak bambaşka,dr.odasındaki herkesin yüzü bile bir ayrı gülüyordu gerçi panik oldular sonradan ama o duygu çok farklı hele doğsun dahada güzel olacak inş.

çok sevindim ya inşaallah bende böyle güzel duydularla çıkarım o odadan bi dahaki randevun ne zman çağlayan ayrıntılı ultrasonla yada aşılarla ilgili bişey söyledimi?

inş. canım yaa benimde içimden hep kız diyorum ama bakalımm şimdi sen öğrendin ya sanki ben öğrendim gibi mutlu oldumm :)

Saol canım İnş allahım seninde o güzel gönlünden geçeni verir canım
opuyorumnanaktan
zaten siz olmasanız ben bu kadar rahat olamazdım,herşeyde yanımdasınız,herşeyimi sizle paylaşıyorum.İyiki tanımışım hepinizi olumunekankayizsmile

çok sevindim ya inşaallah bende böyle güzel duydularla çıkarım o odadan bi dahaki randevun ne zman çağlayan ayrıntılı ultrasonla yada aşılarla ilgili bişey söyledimi?

İnş.cnım eylüy sonunda buluşuyoruz ay bitsin gel dedi :))
Ayrıntılı ultrasona o zaman girecekmişim hatırlıyorum onu bak :))
aşı için birşey demedi.

kızlar midem bulanıo üşüttümmü ne off

sahii 3 lü teste gerek duymadı tmm ama yrıntılı ult. için fln ne dedi

Çok dikkat et canım kendine mide bulantısı çok fena bende'de var bak onuda unuttum söylemeyi ben (
Yok canım birşey demedi.2'li test'te baktı gayet güzel sonuçlarımız dedi.Ayrıntılı içinde ay sonunda görüşelim dedi.

Saol buketçim evet kız kız diyordum allahım istediğimi verdi.inş.sağlıklada gelirler kucaklarımıza

Bu akşam alışveriş yapmam lazım benim hediye alıcaktım bak minişime ,sözümü tutuyım dimi.İlk hediyesi sizce ne olsun kızlar,elbise alıyım mı :))

çağlayan çoook sevindim tebrik ederim prensesin oluyoo demek zemuszemus
bana da büyük ihtimal kız demişti. pazar günü kontrol var kesinleşecek inşallah kaydirigubbakcemile2 hayırlısıyla kavuşuruz inşallah hepimiz opuyorumnanaktan
kızlar ya bu arada çatlak önleyici krem kullanmaya başlayan var mı aranızda? kullanıyosanız markası ne????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…