hoşgeldin canım ne güzel ilk ikizlerimiz benim ablamında ikizleri var biri kız biri erkek çok güzel oluyorlar 2 tane birden
gözünaydın canım benim oğluşuma arkadaş yani yeni topiğimiz var ilk sayfada linki var alınan kıyafetleri koyuyoruz
çok şirin çağlayancım alınca resmini ekle topiğe
güncel bilgiler kısmı güzel olmuş
benim kuzum 157 gr boyunu sorduğumda artık boy yok dedi duruş şekli buna müsait değilmiş
elif sen boluda mısın ?
evet boludayım nesli yakınmışız :1rolleyes:
evet yakınız ben geliyorum bazen oraya ordada iş yerimiz var
nerdeki işyeriniz bilmiyorumkismile
sağol çağlayancım iyi olmaya calışıorz giriple geçmek bilmedii valla artık son iki gün diorm sabırsızlanıor yaklaştıkça günüm dahada bir heycanlanıorum ya ben cuma gecesi hiç uyuyamam sanırım :)
dağıtım merkezimiz var ordada pek şehir içinde değil sanayide :)))
Sevgili arkadaşlar!
Dün doktor randevum vardı ama iftarada misafirim o yüzden girip paylaşamadım şimdi hazırım :)
Bizim de bir OĞLUMUZ oluyor inşallah.İlk baştan beri hissettiğim gibi yani.Çok şükür bebeğimizde sağlıklıydı.doktor ölçümleri aldı bize 3 boyutlu gösterdi ama tabi daha tam insan gibi değil :) önümüzdeki ay bebek gibi gözükürmüş.Ben hiç kilo almamışım arada verdiklerimi saymazsam hamile kaldığım kilo kadarım.doktora bebek beslenebiliyor mu böyle diye sordum.bebek 169 gram gayet iyi beslenmiş sen hiç düşünme aynı şekilde devam et dedi.3lü test yapmamıza gerek yok fakat bu hafta yapmamız gerekn AFP,AFF NTD riski tarama testleri var dedi.kan verdik cumartesi sonuçlar inşallah. dua edin iyi çıksın bir rahatlayayım.bebek hareketleri için 19. yada 20. haftalarda hissedersin dedi.Biz ısrarla sorduk kesin erkek dimi ona göre alışveriş yapacağız diye,erkek erkek sen al mavileri kız çıkarsa da pembeleri ben alırım dedi :))) madensuyunu sordum hergün içebileceğimi söyledi.rezene ve papatya çaaylarıda kullanabilirmişim.videoya da çektik sürekli seyrediyorum oğluşumu.doktordan çıktıktan sonra maviş bir alt üst takım aldım oğluşuma.insanın kendi çocuğuna alışveriş yapması harika bir duygu.Bu arada Çağlayançiçekcim senin de bir prensesin oluyormuş yeni okuyabildim.Çok sevindim çok istiyordun ne güzel Allah gönlüne göre verdi canım.Tekrar tebrik ediyorum.Darısı cinsiyeti henüz öğrenemeyen arkadaşlara.
anladım nesli benim işyerimde belediye önünde merkezdeyim gelirsen beklerim
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
9076 Crazy Penye Uzun Kol Baskl ttl Badi 3-12 Ay | Crazy | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
Kızıma ilk hediyesini alıyorum kızlar,bakın bakalım beğenecekmisiniz.Çok beğenmiştim bunu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?