2011 Şubat Anneleri

Saol'un kızlar alınca eklemezmiyim bugün siparişi veriyorum :))
Elifçim gördüm tatlım ama şöyle bir durum var -bütün renkler kendi aralarında 3-6-9-12 diye ayrılıyor ben hep 3 aylık pembe hemde 3 aylık lila alıyorum :))

Bizimkide boyunu söylemedi ama ben ultrason resminden baktım :))

sağol çağlayancım iyi olmaya calışıorz giriple geçmek bilmedii valla artık son iki gün diorm sabırsızlanıor yaklaştıkça günüm dahada bir heycanlanıorum ya ben cuma gecesi hiç uyuyamam sanırım :)

günaydın herkeslere

cinsiyetler artık belli oluyor ne güzel hayırlı olsun inşallah

ben eylülün 15inden sonra gidicem 17. hafta ya denk geliyor.inşallah ozaman bende öğrenirim.hem biran önce gitmek istiyorum hemde biraz daha geçsin büyüsün tam anlaşılsın kaçarı kalmasın diye düşünüyorum :))

gözünaydın canım,maşallah oğluşunada güle güle sağlıkla giysin cicilerini,darısıda bie bayramdan önce öğrenelim inşallah,mutlu girelim bayramaopuyorumnanaktan sonuçlarında iyi çıkar inşallah..tekrar gözün aydın...

Günaydın arkadaşlar.

Ayşebetül gözünaydın canım :)

Çaglayancım benim son kontrolde prensesim 166. gr'dı. Ekler misin? Ayrıca liste çok hoş. Teşekkürler emeklerin için :)

Aaaa bir de ikizlerimiz gelmiş. Çok sevindim. Çünkü ben de ikiz tekiyim :)

Ya arkadaşlar bir de alocum diye bir arkadaş vardı. Haber varmı ondan?

yani beni fazla umutlandırmak istemezmiş.olsun.ben bekliyeceğim gene bakalım hayırlısı.kıyafet alacagım park yatak alacagım tam kesinleşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…