2011 Şubat Anneleri

ben hastane çıkışını bir tane o 10 setten alacağım diğerinide küçük alırım sanırım gerçi daha bakmadım baktıktan sonra karar verirrim

selam kızlar
ben 3 lü testimi yaptırdım bugün sonuç yarın çıkacak
herşey yolunda görünüyo 169 gr olmuş:)))
bu arada istanbulda erkek dediler dedim
şimdi poposunu dönmüş bişi görünmüyo dedi
yarın sonuç çıkınca bi daha bakalım dedi
göstermedi yani ultrason 3 boyutlu olsa kıyıdan köşeden gösterirdi belki yarın daha net sonuçlarla gelirim inşallahhh

Ofis bazen yoğun olduğundan sohbetten kopuyorum özür.
Bilgiler için çok teşekkür ederim.
Ben henüz hiçbirşey almadım cinsiyetimiz net olsun ondan sonra :))

Canım bana 3lü test yapmamıza gerek yok.ikili test daha kesin sonuc verir,3lüye göre hiç kafamızı bulandırmaya gerek yok dedi.dr.kağan kocatepede tv'da aynısını söylemişti.ama bana yaptırdığı testler 16-20 haftalar arasında yapılıyormuş bunu da internetten araştırdım da öğrendim.3lü test yaptırdığın zaman da zaten istenilen bilgilermiş.3lü test yapılmayacaksa doktor sadece bu taramaları yeterli görürmüş.belki de senin doktor 20.haftaya doğru çağırdıysa o zaman isteyecek.yine de doktoruna danış derim.

çağlayancım bayıldım bodylere. Bende orda bir tulum beğendim hoppidik fok diye geçiyor. bir türlü linki ekleyemedim kabul etmedi. Malum benim bir kızım var . Oğluşum ablasının bazı şeylerini kullanacak. Yani bize fazla masrafı olmayacak.

aa bebeklerimiz aynı kiloda :) maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…