evet canım sayıyorum ama çokta düşünmemeye çalışıyorum yoksa zaman geçmiyor senin çoook az kalmış bakalım neler olcak muayenede anlatırsın artık:)sende mi şafak sayıyosun canım benim şafak 2 git gide sbırsızlanıyorum geçmior günler :)
evet ya hadi inş bende güzel haberlerle gelirim epeydir görmedim ya endieşeliyim sağlıklımı geliştimi naptı offf ofMerhaba canım,hadi az kalmış bebişine kavuşmaya,
merhaba manik az kalmış senin, bende bayramdan önce giricem inşallah öğreniriz:Saruboceq:
inşallah öğrenirsin,bak herkes 13-14 de öğreniyor,ayy bende bayramdan önce öğrenirim inşallah:Saruboceq:
Banada eylül'ün son haftası gel dedi.bende 20. haftalarda olucam ama çok pahalı 275 tl.
diğerinde ne kadar dediler canım.
evet canım sayıyorum ama çokta düşünmemeye çalışıyorum yoksa zaman geçmiyor senin çoook az kalmış bakalım neler olcak muayenede anlatırsın artık:)
evet ya hadi inş bende güzel haberlerle gelirim epeydir görmedim ya endieşeliyim sağlıklımı geliştimi naptı offf of
evet bizim yakında tarihler hatırlıyorum.En son gören ben olucam galiba diyodum ama sende bendensin:)
inş. bayramdan önce öğrenirsin canım.bilmiyorum birazda benim drdan mı nedir.kız olabilir mi diyorum hayır kızda diyemem diyo.anlamadım gitti.hiçbişey göremiyorum diyo oyüzden tahminde bulunamazmış :bbo:
canım burda fiyatlar okadar çok değişiyo anlatamam.benim gitiğim hastane a sınıfı olduğu için 275 istiyo.bi başka hastane 120 , bir diğeri 100 ve enson 70 oldu.görüntüleme merkezide 90 dedi.hepsi aynı şey ama bu sınıflandırmadan dolayı farklar bu:bbo:
kızlar merhaba hepinize şafak 8 :)
dr doğum 20 şubatla 2 mart arası dedi şu an 13 haftalık bebeğim.
erken tahminine göre dr bebek erkek.ben ve eşim kız olmasını çok istiyorduk
hatta alışveriş bie yaptık aceleci dvranıp...
bu arada rüyamda 17 şubatta doğurcağımı gördüm
bebeğimize yankı ismini koymaya karra verdik
Merhaba Nur
Bende cumartesi gidicem 3 lü test için. Sen cinsiyeti öğrenmemişmiydin.
Gerçektende çok fark var canım aralarında ,altıüstü bir ultrasona giricez,bebişimizi görücez,bakalım bizimkiler kaç isteyecek.Çok yüksek derlerse bende uygun bulana kadar gezerim :))
aynı şey olduktan sonra niye fazladan ödeyelim değil mi:))
kızlar nasılsınız benimde şafak 1 cuma günü bebişimi görücem 3lü testimizide yapıcak doktorumuz ama ben çok heycanlıyımmmm
mrb arkadaşlar...biz bugün 16.haftamıza girdik ve ben 1 kilo almışım....hamile kaldığım kilonun üstüne 2 kilo ekledik şimdiden bakalım sonumuz ne olacak:)bebişimiz sağlıkla gelsinde napalım tek sıkıntı kilo olsun:)
çağlayancım benim hamile kaldığım kilo 70
Birşey kalmamış görüş gününe inş.güzel haberlerle gelirsin canım.Ben seni çok iyi anlıyorum daha heyecanımı yenemedim çünkü :))
Maşallah bebişler büyüyor gitgide son kontrolünüz ne zaman canm :))
Düzelttim canım,msjı düzelttiğin içinde teşekkür ederim opuyorumnanaktan
346.sayfada son güncel halimiz var,ben ordan güncelleyip atıyorum buraya
mrb buketcim bizim en son kontrolümüz 12 haftalıkkendi o zaman birşey söylemedi doktorumuz inş yarın öğreniriz:)3lü test yaptırmayı siz mi istediniz yoksa doktor mu önerdi?biz yaptırmayı düşünmüyoruz ama...
Kızlar bana yardımcı olun lütfen,geçenlerde biliyosunuz cinsiyetini söyledi doktor,kız dedi,fakat ne ben nede eşim emin değiliz,hele eşim gördüğü şeyden çok emin.alış veriş yapmak istiyorum bende sizler gibi,kızıma pembe bişeyler alayım diyorum fakat bu ikilemden dolayı hiç bişey yapamıyorum,doktor kız dedi fakat inanın bacak arasında minik bir çıkıntı vardı,ve bu kordon değil,devamı yoktu.o görüntüyü gördüğümüzde eşimle ikimiz aynı anda birbirimize baktık,benim kalbime gelip diyemediğim şeyi eşim dedi bu erkek diye,doktor kız diye ısrar edip durdu,ya eşim erkek diye çok ısrar ettiği için böyle dedi yada ne bilim gerçekten kız,her ultrasona gittiğimde bebeğim hep yan duruyor,ters falanda değil,sırtıda dönük değil,kız bebekler biraz daha geç göstermezmi cinsiyetini? ben net bişey duymak için ne zaman gideyim hastaneye,şuan 15+3 günlüğüz 3 günde önde gidiyoruz,kaçıncı haftamda bir daha gidim,inanın rüyalarım alt üst oldu,hep bilinç altı,tabiki önemli olan sağlıklı olması,ama insan içinde ne taşıdığını bilmek istiyor,ve ufakta olsa o hamileliğin tadını çıkarıp yavrusuna birşeyler almak istiyor,bende bebeğime üst almak istiyorum yavaş yavaş.fakat ne bilim ya.akıl verin bana yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?