haftamızda aynı :)
Günaydın cutıe ,nesli 81
Tabloda ikinci bir güncel not ekledim nasıl olmuş sizce ?
yok canım özel hastaneye gidiyorum anaklinikte emekli sandığı olduğum için muayneye 20 lira veriyorum 3 lü testte 20 lira verdim 4 boyutlu ultrasondaaynı hastanede ama o 50 liraymış : ( biraz çok ama olsun ne yapalım değer : ) sen ne kadar veriyorsun ?günaydın güzel anneler
Bugün diğer günlerimizden güzel olur inşallah
canım senin erkenden 4d ye sokacak ne güzel bana randevu verdi oda ekim18 de
24. haftada gireceğiz yani 3 boyutlu doplerr olacak 4 boyutlu yokmuş cd yide o
zaman verecek
sen doğumun doktorunun özel muayenesine gidiyordun değilmi
ne kadar veriyorsun muayene ücreti ve 3lü taramadan ne kadar aldı
bende girne lunaparkın ordayım canım.çarşı iskelemi yoksa bostanlı iskeledemisin?
gSevgili arkadaşlar!
Dün doktor randevum vardı ama iftarada misafirim o yüzden girip paylaşamadım şimdi hazırım :)
Bizim de bir OĞLUMUZ oluyor inşallah.İlk baştan beri hissettiğim gibi yani.Çok şükür bebeğimizde sağlıklıydı.doktor ölçümleri aldı bize 3 boyutlu gösterdi ama tabi daha tam insan gibi değil :) önümüzdeki ay bebek gibi gözükürmüş.Ben hiç kilo almamışım arada verdiklerimi saymazsam hamile kaldığım kilo kadarım.doktora bebek beslenebiliyor mu böyle diye sordum.bebek 169 gram gayet iyi beslenmiş sen hiç düşünme aynı şekilde devam et dedi.3lü test yapmamıza gerek yok fakat bu hafta yapmamız gerekn AFP,AFF NTD riski tarama testleri var dedi.kan verdik cumartesi sonuçlar inşallah. dua edin iyi çıksın bir rahatlayayım.bebek hareketleri için 19. yada 20. haftalarda hissedersin dedi.Biz ısrarla sorduk kesin erkek dimi ona göre alışveriş yapacağız diye,erkek erkek sen al mavileri kız çıkarsa da pembeleri ben alırım dedi :))) madensuyunu sordum hergün içebileceğimi söyledi.rezene ve papatya çaaylarıda kullanabilirmişim.videoya da çektik sürekli seyrediyorum oğluşumu.doktordan çıktıktan sonra maviş bir alt üst takım aldım oğluşuma.insanın kendi çocuğuna alışveriş yapması harika bir duygu.Bu arada Çağlayançiçekcim senin de bir prensesin oluyormuş yeni okuyabildim.Çok sevindim çok istiyordun ne güzel Allah gönlüne göre verdi canım.Tekrar tebrik ediyorum.Darısı cinsiyeti henüz öğrenemeyen arkadaşlara.
yase beni de face grubuna kabul eder misin M.İ.T baş harflergünaydın bebişlerrrr.nasılsınızz
inşallah canım haberlerini bekliyoruzselam kızlar
ben 3 lü testimi yaptırdım bugün sonuç yarın çıkacak
herşey yolunda görünüyo 169 gr olmuş:)))
bu arada istanbulda erkek dediler dedim
şimdi poposunu dönmüş bişi görünmüyo dedi
yarın sonuç çıkınca bi daha bakalım dedi
göstermedi yani ultrason 3 boyutlu olsa kıyıdan köşeden gösterirdi belki yarın daha net sonuçlarla gelirim inşallahhh
çok güzel bir fikir olmuş eline sağlık çağlayancım bizimkide 15 cm 160 gr son kontrolde ekleyebilirsin zamanın olursa : )
sude 10 lu dediğiniz nedir?kızlar siz hastane çıkışını 10 lu olanlardan mı alacaksınız
sağol çağlayancım iyi olmaya calışıorz giriple geçmek bilmedii valla artık son iki gün diorm sabırsızlanıor yaklaştıkça günüm dahada bir heycanlanıorum ya ben cuma gecesi hiç uyuyamam sanırım :)
Günaydın arkadaşlar.
Ayşebetül gözünaydın canım :)
Çaglayancım benim son kontrolde prensesim 166. gr'dı. Ekler misin? Ayrıca liste çok hoş. Teşekkürler emeklerin için :)
çok güzel çağlayancım güzel günlerde giysin cicilerini prensesopuyorumnanaktan
kıyafetler çok güzelde kargo ne kadara acaba
selam kızlar
ben 3 lü testimi yaptırdım bugün sonuç yarın çıkacak
herşey yolunda görünüyo 169 gr olmuş:)))
bu arada istanbulda erkek dediler dedim
şimdi poposunu dönmüş bişi görünmüyo dedi
yarın sonuç çıkınca bi daha bakalım dedi
göstermedi yani ultrason 3 boyutlu olsa kıyıdan köşeden gösterirdi belki yarın daha net sonuçlarla gelirim inşallahhh
çağlayancım bayıldım bodylere. Bende orda bir tulum beğendim hoppidik fok diye geçiyor. bir türlü linki ekleyemedim kabul etmedi. Malum benim bir kızım var . Oğluşum ablasının bazı şeylerini kullanacak. Yani bize fazla masrafı olmayacak.
Çağlayan benim bilgimi de ekleyebilir misin?
Oğluşum 15.4 cm 169 gr.
teşekkürler.
çok güzel bir fikir olmuş eline sağlık çağlayancım bizimkide 15 cm 160 gr son kontrolde ekleyebilirsin zamanın olursa : )
opuyorumnanaktang
gözün aydın canım nasipse benim de kızım olacak
yase beni de face grubuna kabul eder misin M.İ.T baş harfler
inşallah canım haberlerini bekliyoruz
bence de çağlayancım hakkını helal et çok uğraşıyosun
kızlar ayrıntlı ultrason 20-24. haftalar arasında yapılır diyo nette.sizin drlar kaçıncı hafta yaptırmanızı söylediler?benim drum bana bu haftalar arasında yaptır gel dedi.benim gittiğim hastanede 275 dediler.başka yerde daha uygun buldum orda yaptıracağım ama hangi hafta yaptırayım karar veremedim.
bana 20.hafta dedi doktorum canım
kızlar merhaba hepinize şafak 8 :)
teşekkür ederim canım.bende olmazsa 20. haftada yaptırayım belki ozaman cinsiyetide öğrenirim :))
kızlar ayrıntlı ultrason 20-24. haftalar arasında yapılır diyo nette.sizin drlar kaçıncı hafta yaptırmanızı söylediler?benim drum bana bu haftalar arasında yaptır gel dedi.benim gittiğim hastanede 275 dediler.başka yerde daha uygun buldum orda yaptıracağım ama hangi hafta yaptırayım karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?