kızlar ayrıntlı ultrason 20-24. haftalar arasında yapılır diyo nette.sizin drlar kaçıncı hafta yaptırmanızı söylediler?benim drum bana bu haftalar arasında yaptır gel dedi.benim gittiğim hastanede 275 dediler.başka yerde daha uygun buldum orda yaptıracağım ama hangi hafta yaptırayım karar veremedim.
Kızlar bana yardımcı olun lütfen,geçenlerde biliyosunuz cinsiyetini söyledi doktor,kız dedi,fakat ne ben nede eşim emin değiliz,hele eşim gördüğü şeyden çok emin.alış veriş yapmak istiyorum bende sizler gibi,kızıma pembe bişeyler alayım diyorum fakat bu ikilemden dolayı hiç bişey yapamıyorum,doktor kız dedi fakat inanın bacak arasında minik bir çıkıntı vardı,ve bu kordon değil,devamı yoktu.o görüntüyü gördüğümüzde eşimle ikimiz aynı anda birbirimize baktık,benim kalbime gelip diyemediğim şeyi eşim dedi bu erkek diye,doktor kız diye ısrar edip durdu,ya eşim erkek diye çok ısrar ettiği için böyle dedi yada ne bilim gerçekten kız,her ultrasona gittiğimde bebeğim hep yan duruyor,ters falanda değil,sırtıda dönük değil,kız bebekler biraz daha geç göstermezmi cinsiyetini? ben net bişey duymak için ne zaman gideyim hastaneye,şuan 15+3 günlüğüz 3 günde önde gidiyoruz,kaçıncı haftamda bir daha gidim,inanın rüyalarım alt üst oldu,hep bilinç altı,tabiki önemli olan sağlıklı olması,ama insan içinde ne taşıdığını bilmek istiyor,ve ufakta olsa o hamileliğin tadını çıkarıp yavrusuna birşeyler almak istiyor,bende bebeğime üst almak istiyorum yavaş yavaş.fakat ne bilim ya.akıl verin bana yaw
Merhaba mapuci
Ben kızıma hamileyken 6 ay tam olarak kendini göstermedi. 3,5 aylıkken mesanesinden doktor tahmin etmişti. Bizde emin olamdığımız için her ikisine uygun renklerde birşeyler aldık. İlla pembe olmak zorunda değil ki. Zaten büyük eşyalarını tam netleştikten sonra alırsın.
1 eylülde girecegim. Ama daha sonra 20. haftada yine gireceksin dedi doktorum.
Canım 3'lü test yaptırdın mı? 16-18. haftalar 3 lü yapılıyor. Bence bu aralıkta tekrar git...
Çaglanyancım benim bebiş 157 degil canım, 166 gr. Düzeltir misin listede?
evridiki 1 hafta sonra gel dedi doktor,ama gerekte yok dedi bu ne demekse,ben ikili testide yaptırmadım,çünkü doktor hiç bahsetmedi,galiba benim iyi bir gebelik takibi yapan bir doktora görünmem lazım,bu doktorum daha beni 1 defa tartmadı,birde özele gidiyorum düşün.
merhaba,belirsizlikde kötü bişey,insanım ve ne yalan söylim merak ediyorum,şuan kızım diye seviyorum,eşim o kesinlikle kız değil deyip duruyor,başka iyi bir doktora gidicem bu sefer,fakat kaçıncı haftada gitmeliyim onu kestiremiyorum
İnan canım bazen inat edip göstermiyorlar. Şans meselesi. Biz öğrendiğimizde tam o gün 4 sefer ultrasona girmiştim. Doktor çukulata ye 1 saat sonra gel dedi. Hareketleniyorlarmış o zaman . Öylelikle görmüştük kızımı. Ama bu sefer hemen kendini gösterdi açmış bacaklarını sırt üstü duruyordu oğluşum.
Aaaa yok artık ya!!!
Canım bence acilen degiştir doktorunu. 16-18 hafta arasında git. Hem 2'li yapılmamış, en azından 3'lüyü yaptır bence...
:)) ne tatlı,benim minikde sürekli sırt üstü duruyor,fakat o gün uyuyordu,hareket etmedi hiç,elinide yanağına dayamış:) doktor ultrasonla bacak arasına gitti,minik pipi gibi bişey ve iki tarafındada testis gibi yuvarlağı vardı,kızlarda o bölüm düz değilmidir? acaba yalnışmı biliyorum,bide çukulata cidden işe yarıyormu
kızlar nasılsınız benimde şafak 1 cuma günü bebişimi görücem 3lü testimizide yapıcak doktorumuz ama ben çok heycanlıyımmmm
sorma canım ben seni okurken bile çok heyecanlandım ama nedense ben o kapıdan içeri girince dut yemiş bülbüle dönüşüyorum çıtım çıkmıyor doktor yakında sen kazaylamı hamile kaldın filan diye sorarsa şaşırmıycam:)bakalım bu sefer nasıl olucamBu endişe ve kaygılarla bende dr.gittim.Sonunda ne oldu biliyorsun orda bebeğimi gördüğüm zaman ağlamaya başladım,tansiyonum çıktı aman canım elinden geldiğince sakin olmaya çalış benim gibi olma sakın dr.endişe ediyor sonra :))
olsun canım 2 kilo çok değil sağlıksız şeyler yemiyorsan problem yokmrb arkadaşlar...biz bugün 16.haftamıza girdik ve ben 1 kilo almışım....hamile kaldığım kilonun üstüne 2 kilo ekledik şimdiden bakalım sonumuz ne olacak:)bebişimiz sağlıkla gelsinde napalım tek sıkıntı kilo olsun:)
seninle aynı gün gidicez sanırım ben dayanamadım sabah 9 buçuğa aldım randevuyu:)8 günüm kaldı oğluşumla buluşacam inşallah :)))
:)) ne tatlı,benim minikde sürekli sırt üstü duruyor,fakat o gün uyuyordu,hareket etmedi hiç,elinide yanağına dayamış:) doktor ultrasonla bacak arasına gitti,minik pipi gibi bişey ve iki tarafındada testis gibi yuvarlağı vardı,kızlarda o bölüm düz değilmidir? acaba yalnışmı biliyorum,bide çukulata cidden işe yarıyormu
valla canım yarıyor sanırım çünkü 3 boyutlu için randevu veren doktor çikolata ye gel dedi daha hareketli olur dedi bana demekki işe yarıyorki onlarda söylüyorlaralkisalkisalkis
canım en kötü şey herhalde doktora güvenememektir tam suratsız doktorlardan hoşlanmıyorum ama laubaliliğede hiç gelemem bence senin doktor biraz öyle olmuş.Nedir o bal gibi kız demeler, göz kırpmalar gülümsemeler filan.Siz bişey gördğünüzü söylemişsiniz açıklaması lazımda şundan dolayı o pipi değil filan diye.Açıkcası ben senin yerinde olsam hemen yeni bir doktor bulurdum canım.
slm mapuci bence baska bi doktora git onunda fikrini öğren.ya da arastır ultrason aleti ii olan bir yere git.stres yapacağına bu yollardan birini dene:)
slm mapuci bence baska bi doktora git onunda fikrini öğren.ya da arastır ultrason aleti ii olan bir yere git.stres yapacağına bu yollardan birini dene:)
ay tesekkürler canım bi sorum daha var bunu kopyalayıp profilemi yapıştıracagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?