2011 Şubat Anneleri

1 eylülde girecegim. Ama daha sonra 20. haftada yine gireceksin dedi doktorum.

Canım 3'lü test yaptırdın mı? 16-18. haftalar 3 lü yapılıyor. Bence bu aralıkta tekrar git...

Çaglanyancım benim bebiş 157 degil canım, 166 gr. Düzeltir misin listede?

merhaba,belirsizlikde kötü bişey,insanım ve ne yalan söylim merak ediyorum,şuan kızım diye seviyorum,eşim o kesinlikle kız değil deyip duruyor,başka iyi bir doktora gidicem bu sefer,fakat kaçıncı haftada gitmeliyim onu kestiremiyorum

evridiki 1 hafta sonra gel dedi doktor,ama gerekte yok dedi bu ne demekse,ben ikili testide yaptırmadım,çünkü doktor hiç bahsetmedi,galiba benim iyi bir gebelik takibi yapan bir doktora görünmem lazım,bu doktorum daha beni 1 defa tartmadı,birde özele gidiyorum düşün.

Aaaa yok artık ya!!!

Canım bence acilen degiştir doktorunu. 16-18 hafta arasında git. Hem 2'li yapılmamış, en azından 3'lüyü yaptır bence...

İnan canım bazen inat edip göstermiyorlar. Şans meselesi. Biz öğrendiğimizde tam o gün 4 sefer ultrasona girmiştim. Doktor çukulata ye 1 saat sonra gel dedi. Hareketleniyorlarmış o zaman . Öylelikle görmüştük kızımı. Ama bu sefer hemen kendini gösterdi açmış bacaklarını sırt üstü duruyordu oğluşum.

:)) ne tatlı,benim minikde sürekli sırt üstü duruyor,fakat o gün uyuyordu,hareket etmedi hiç,elinide yanağına dayamış:) doktor ultrasonla bacak arasına gitti,minik pipi gibi bişey ve iki tarafındada testis gibi yuvarlağı vardı,kızlarda o bölüm düz değilmidir? acaba yalnışmı biliyorum,bide çukulata cidden işe yarıyormu

Aaaa yok artık ya!!!

Canım bence acilen degiştir doktorunu. 16-18 hafta arasında git. Hem 2'li yapılmamış, en azından 3'lüyü yaptır bence...

haklısın,istanbulda olsam doktor ve hastane seçeneği çok fazlada,ben gebzedeyim,bir kaç alternatifim var bu bölgede,ama doktoru değişmek en akıllı iş olacak.

valla canım yarıyor sanırım çünkü 3 boyutlu için randevu veren doktor çikolata ye gel dedi daha hareketli olur dedi bana demekki işe yarıyorki onlarda söylüyorlaralkisalkisalkis

kızlar nasılsınız benimde şafak 1 cuma günü bebişimi görücem 3lü testimizide yapıcak doktorumuz ama ben çok heycanlıyımmmm

canım çok az kalmış ya maşallah gelmiş bile:)

sorma canım ben seni okurken bile çok heyecanlandım ama nedense ben o kapıdan içeri girince dut yemiş bülbüle dönüşüyorum çıtım çıkmıyor doktor yakında sen kazaylamı hamile kaldın filan diye sorarsa şaşırmıycam:)bakalım bu sefer nasıl olucam

olsun canım 2 kilo çok değil sağlıksız şeyler yemiyorsan problem yok

8 günüm kaldı oğluşumla buluşacam inşallah :)))
seninle aynı gün gidicez sanırım ben dayanamadım sabah 9 buçuğa aldım randevuyu:)

canım en kötü şey herhalde doktora güvenememektir tam suratsız doktorlardan hoşlanmıyorum ama laubaliliğede hiç gelemem bence senin doktor biraz öyle olmuş.Nedir o bal gibi kız demeler, göz kırpmalar gülümsemeler filan.Siz bişey gördğünüzü söylemişsiniz açıklaması lazımda şundan dolayı o pipi değil filan diye.Açıkcası ben senin yerinde olsam hemen yeni bir doktor bulurdum canım.

valla Haklısın birde bu bebek şoför nebahat dedi,yani erkek gibiymiş,harbiden maymuna çevirdi bizi,bebek kızsada erkeksede cinsel organını göstermesi gerekirdi diye düşünüyorum,en azından bakın işte kız yada erkek diye.

slm mapuci bence baska bi doktora git onunda fikrini öğren.ya da arastır ultrason aleti ii olan bir yere git.stres yapacağına bu yollardan birini dene:)

slm mapuci bence baska bi doktora git onunda fikrini öğren.ya da arastır ultrason aleti ii olan bir yere git.stres yapacağına bu yollardan birini dene:)

a.slm komşum hemen tavsiye etti birini,randevuyla bakıyormuş,gebelik takibi çok sağlam 1 saat ilgileniyormuş,hastası çok fazla bayan bir doktor,hatta hastalarını kendi arayıp test günlerini hatırlatıyormuş,herkes memnun,banada böylesi lazım:) randevu alacak önümüzdeki haftaya,Valla ÇağlayanÇiçek cinsiyetini öğrendi duruldu,sıra bende şimdi:) yiyip bitiricem hepinizi gerçeği öğrenene kadar:)

Kızlaar Yazelime anneanesi ile dedesi ne almış bakın bir diğer topiğe :asigim: canlarım yaa çok özledimmmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…