Kızlaar Yazelime anneanesi ile dedesi ne almış bakın bir diğer topiğe :asigim: canlarım yaa çok özledimmmafoldumben
çok güzell güle güle kullansın yazell zemuszemus
valla Haklısın birde bu bebek şoför nebahat dedi,yani erkek gibiymiş,harbiden maymuna çevirdi bizi,bebek kızsada erkeksede cinsel organını göstermesi gerekirdi diye düşünüyorum,en azından bakın işte kız yada erkek diye.
tekrar tesekkr esracım
canım ona bakarsan benim dr umda kendisi baktı erkektir dedi bizede cinsel organ göstermedi
evet ama sen bişey gördüğünü sanmamışsın yada sormamışsındır hani nerde diye sorsan açıklardı bence
neyse kafa şişirmim,kusuruma bakmayın kızlar,siz anlıyorsunuz ne hissettiğimi.
çağlayancığım dünden beri internette sorun var meraktan çatladım.
imzandan gördüm kızın olacakmış
sende prenses annesi olacakmışsın
Allahım gönlüne göre vermiş
Hayırlı olsun canım
kucağınada almayı nasip etsin Rabbim
darısı bizlere
Kızlar bana yardımcı olun lütfen,geçenlerde biliyosunuz cinsiyetini söyledi doktor,kız dedi,fakat ne ben nede eşim emin değiliz,hele eşim gördüğü şeyden çok emin.alış veriş yapmak istiyorum bende sizler gibi,kızıma pembe bişeyler alayım diyorum fakat bu ikilemden dolayı hiç bişey yapamıyorum,doktor kız dedi fakat inanın bacak arasında minik bir çıkıntı vardı,ve bu kordon değil,devamı yoktu.o görüntüyü gördüğümüzde eşimle ikimiz aynı anda birbirimize baktık,benim kalbime gelip diyemediğim şeyi eşim dedi bu erkek diye,doktor kız diye ısrar edip durdu,ya eşim erkek diye çok ısrar ettiği için böyle dedi yada ne bilim gerçekten kız,her ultrasona gittiğimde bebeğim hep yan duruyor,ters falanda değil,sırtıda dönük değil,kız bebekler biraz daha geç göstermezmi cinsiyetini? ben net bişey duymak için ne zaman gideyim hastaneye,şuan 15+3 günlüğüz 3 günde önde gidiyoruz,kaçıncı haftamda bir daha gidim,inanın rüyalarım alt üst oldu,hep bilinç altı,tabiki önemli olan sağlıklı olması,ama insan içinde ne taşıdığını bilmek istiyor,ve ufakta olsa o hamileliğin tadını çıkarıp yavrusuna birşeyler almak istiyor,bende bebeğime üst almak istiyorum yavaş yavaş.fakat ne bilim ya.akıl verin bana yaw
a.slm komşum hemen tavsiye etti birini,randevuyla bakıyormuş,gebelik takibi çok sağlam 1 saat ilgileniyormuş,hastası çok fazla bayan bir doktor,hatta hastalarını kendi arayıp test günlerini hatırlatıyormuş,herkes memnun,banada böylesi lazım:) randevu alacak önümüzdeki haftaya,Valla ÇağlayanÇiçek cinsiyetini öğrendi duruldu,sıra bende şimdi:) yiyip bitiricem hepinizi gerçeği öğrenene kadar:)
evet Manik haklı,benim eşim kendini paraladı orda,biz bişey gördük,doğru veya yalnış bizi rahatlatması lazımdı,ben oradan çıktıktan sonra alış verişde yapabilirdim kız çocuğuna göre,fakat içimize sinmedi yaşadıklarımız.önce eşim sordu cinsiyetini öğrenebilirmiyiz diye,doktor o daha belli olmaz erken falan dedi,sonra jeli karnıma sürdü genel bir bakış attı bu kız dedi,sustuk izledik bacak arasına inince erkeklik organı gördük biz bu erkek dedik,doktor ya lafını yemedi,ya eşimin yalnışın var bu kız değil baskısından kız dedi,yada gerçekten kız,ama biz bu nasıl kız dediğimizde bu 1950 yıllarındaki şöfor nebahat gibi dedi,muayene bittiğinde eşim hatta kapıdan çıkarken son defa dediki,doktor bu erkek,eşim halende inanmıyor,evde Fatmacım bebeğin pipisi vardı kız falan deeeğilll diyor:) hayırlısı artık öğrenirim inşallah haftaya ne olduğunu bende rahatlarım,en önemlisi eşim rahatlasın.
ha şunuda söylim benim eşim kız çocuğu hastasıdır,yolda gördüğü kız çocuklarını bile sever uzaktan,hep bir kara kızı olsun ister,onunda dediği şu,tamam ben tıbbi cihazlar konusunda uzman falan değilim,ama ne gördüğümüde biliyorum doktor benimle kafa yaptı deyip duruyor,bakalım önümüzdeki haftalar kim yanılacak,yanılan doktorsa yanına gider söyleriz,okadar iddialaştın bak dediğin değilmiş diye,eğer yanılan bizsekte doktor bey siz haklıymışsınız biz körmüşüz o aslında çocuğun burnuymuş deriz yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?