2011 Şubat Anneleri

canım ona bakarsan benim dr umda kendisi baktı erkektir dedi bizede cinsel organ göstermedi

evet ama sen bişey gördüğünü sanmamışsın yada sormamışsındır hani nerde diye sorsan açıklardı bence

şimdi öle bi afalladıkki erkek deyince hiç bişi soramadık inşallah 4 ü gidince kesin olarak erkek der de bende alışverişe başlarım

evet Manik haklı,benim eşim kendini paraladı orda,biz bişey gördük,doğru veya yalnış bizi rahatlatması lazımdı,ben oradan çıktıktan sonra alış verişde yapabilirdim kız çocuğuna göre,fakat içimize sinmedi yaşadıklarımız.önce eşim sordu cinsiyetini öğrenebilirmiyiz diye,doktor o daha belli olmaz erken falan dedi,sonra jeli karnıma sürdü genel bir bakış attı bu kız dedi,sustuk izledik bacak arasına inince erkeklik organı gördük biz bu erkek dedik,doktor ya lafını yemedi,ya eşimin yalnışın var bu kız değil baskısından kız dedi,yada gerçekten kız,ama biz bu nasıl kız dediğimizde bu 1950 yıllarındaki şöfor nebahat gibi dedi,muayene bittiğinde eşim hatta kapıdan çıkarken son defa dediki,doktor bu erkek,eşim halende inanmıyor,evde Fatmacım bebeğin pipisi vardı kız falan deeeğilll diyor:) hayırlısı artık öğrenirim inşallah haftaya ne olduğunu bende rahatlarım,en önemlisi eşim rahatlasın.

mapuci o kadar karıştırmış ki bu doktor kafanızı bence değiiştirin gerçekten insan alıştığı doktordan gitmek istemiyor ama buda iyice maymuna çevirmiş yani benim doktorumda bakın şurdan belli erkek olduğu diye göstermedi ama kesinlikle erkek dedi zaten 12. haftada tahminen erkek demişti tekrar yinelemiş oldu

ha şunuda söylim benim eşim kız çocuğu hastasıdır,yolda gördüğü kız çocuklarını bile sever uzaktan,hep bir kara kızı olsun ister,onunda dediği şu,tamam ben tıbbi cihazlar konusunda uzman falan değilim,ama ne gördüğümüde biliyorum doktor benimle kafa yaptı deyip duruyor,bakalım önümüzdeki haftalar kim yanılacak,yanılan doktorsa yanına gider söyleriz,okadar iddialaştın bak dediğin değilmiş diye,eğer yanılan bizsekte doktor bey siz haklıymışsınız biz körmüşüz o aslında çocuğun burnuymuş deriz yani :)))

ay varya şu cinsiyet konusu amam meraklandırıo insanı teyzeme dr u 3. ayda oğlan dedi 5. ayda kız dedi valla bazı drlara kıl sır ermio nasıl doktor oluolarsa

anlıyoruz canım insan para veriyor gidiyorsun azda değil sonuçta hakkettiğin değeri görmek istiyorsun bir doğum doktoru daha nazik daha kibar olmalı sonuçta hamile ile ilgileniyor biz zaten telaşlı duygusal sinirli bir kimliğe bürünüyoruz bu zamanlarda o yüzden biz ne yaparsak normal

Saol canım benim evet çok istedim rabbim verdi inş.sağlıcakla kucağımada alırım.
Senin güzel haberlerinide bekliyoruz artık canım.

Sen bunları yazdıkça dr.o kadar sinir oldum ki.Birincisi sen oraya kontrole gitmişsin senin sorduğun her soruya cevap vermek zorunda,ben daha kapıdan girer girmez dr.soruyor nasılız şikayetimiz varmı minik seni üzüyormu falan diye.
Sonuçta bizim ilk hamileliklerimiz ve bazı şeylere dahada özeniyoruz bizler,sen ortaya birşey atıyorsun ama insanların sorduğu soruya cevap vermiyorsun.Şu an o kadar kızdım ki dr.anlatamam sana.ne kadar gıcık biriymiş o bence senin ilk işin canım başka dr.git ama 16.haftanı bekle derim ben şu anda zaten 15 haftanın sonlarına geliyorsun o zamana kadar bebişinde büyümüş olacak.Hem daha net çıkar,eğer sizin dediğiniz gibide çıkarda o dr.gidip bak bebeğim erkek çıktı naber diyin lütfen :))
Ama kız çıkarsa diğer dr.da o zaman size neden böyle birşey yapmış olabileceğini o gittiğin dr.sor bakalım o diyecek.
Bu arada bizi sıktığın üzdüğünde falanda yok beni görmedin mi kaç gün başınızın etini yedim burda beraber konuştukça dertlerimizi paylaştıkça rahatlıyoruz zaten.İnş.allahım seninde gönlünden geçeni verir.
Ayyy çok konuştum bak görüyormusun senin dr.yüzünden çenem düştü :))

evet sürmeli minder çok tatlı, güzel günlerde kullanın :)
kızlar ya okumadığım mesaja forumu açınca nasıl direk gidebilirim. yoksa her açtığımda sayfa sayfa gezmek zorunda kalıyorum (( bilen var mı

Evridiki özür canım hemen düzeltiyorum.Karıştırmısın demek ki :))

Surmelicim yazel'in ilk oyuncak minderi çok güzel canım,güle güle kullansın meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…