2011 Şubat Anneleri

hemde ne para,sigortalıda değilim,her gittiğimde ücret ödüyorum,devlet hastaneleride tatmin etmiyor,muamele berbat,bilgi vermiyor,ne yapayım öyle muayeneyi,mecbur özele devam.demin doktorsitesinden doktor Aysun baltacıya sordum bu olanları,bakalım ne yanıt gelicek.

Allaha emanet olun kızlar.

ÇağlayanÇiçek sinrlenmekte okadar haklısınki,adam espirili fakat ciddi bir soru sorduğumda ağzından cımbızla laf çekiyorum,şikayetlerimin hepsine normal diyor,kilom normalmi nou bile bilmiyorum,sanki köyde hiç bişeyden haberi olmadan bir hamilelik yaşıyorum,milletin elinde gebelik dosyası var,sayfa sayfa,yaptıkları testler falan,ben ohh sefil bilo modlarındayım:) habire para gidiyor ama netice yok

moralim bozuldu gidiyorum ben,görüşürüz.

Sıkma canını ya,benimde bu 3 dr.ama en sonunda doğrusu buldum geze geze ne yapıcan canım.Hepimize bazen böyle cins dr.denk gelebiliyor.Sen üzüldükçe bebişinde üzülecek.Sonuçta bu ilk çocuk kız yada erkek farketmez onuda kendinide çok üzme tamammı.Herşeyin hayırlısını iste allahtan canım

Bizimkide erkek olsaydı babası beşiktaşlı forma alıcaktı ama şimdi kıza alırmı bilmiyorum :))
Nedir bunların takım tutkusu :))

bu gidişle bebişime bişi almama gerek kalmıcak :))
var canım çıtçıtlı badyler var babasının yavru kartalı yazıo kızada giydiriolar :))

Cinsiyetlerini öğrenen arkadaşların gözüaydın. Çağlayancım Allah gönlüne göre verdi ne mutlu sana. Allah bebeklerimize sağlıklı kavuşmak nasip etsin inş.

Bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlara gözünaydın. Çağlayancım Allah gönlüne göre verdi ne mutlu sana hayırlı olsun.. Allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin inş.

sude 10 lu dediğiniz nedir?

kızlar dün ikili tetimi gösterdim normal çok şükür eylülün 25inde yani 18.haftada çağırdı doktorum

gözün aydın canım ikili testin için.10 lu dediğim hastane çıkışı canım.

2010 anneleri idil baby ve aziz bebe kaliteliymiş tavsiye ediyorlar.ama biraz pahalı

kızlar ya ben hem deli gibi cinsiyet merak ediyorum hemde öğrenmek istemiyorum .Neden derseniz biri karnıma bakıp bu erkek dediğinde üzülüyorum ya kız olsaydı keşke diyorum, senin kızın olcak hissediyorum dediklerindede ya erkek olsaydı keşeke diyorum.Doktor söyleyincede böyle hissedersem ne yapacağım ben.Biliyorum sağlıklı olsunda diyeceksiniz evet mantıkta bende öyle düşünüyorum sağlıklı olsunda hiç önemi yok ama bi cinsiyeti duyunca diğerine özeniyorum.Allahım ben galiba kafayı yiyorum

selam güzel anneler,

okadar yoruldum ki...bir rapor hazırlıyorum yeni bitti ama inanın dağıldım,eve gidecek gücüm kalmadımafoldumben

çaglagancıgım kutluyorum canım .ne güzel öğrenmişsin.ben henüz öğrenemedim tam.erkek dedi dr biri.diğeri kız.14 hafta erkenmiş.. bayramdan önce rand. verdi tam belli olur inşallah o zaman canım 16 hafta oluyor ozaman...

hayırlısı de canım.saglıklı olsunda kızda olsa erkek de olsa evladımız bizim.kanımız canımız

:roflol: çok hoşsun, bende senin gibi kararsızım, şöyle fedakar hayırlı bi kızım olsun diyorum,ben anneciğime aylarca baktım hertürlü ihtiyacını ben karşıladım ve aramızdaki bağ daha da kuvvetlendi,onun çok duasını aldım,sana senin gibi evlat vversin der hep, sen benim hem annem hem kızkardeşim hem arkadaşım hem kızımsın der, bunları duyunca kızım olsun diyorum ama hani eşim tek erkek bi oğluşumuz olsun ailede diyorum öle bende karmaşığım,keşke ikiz olsaydı be manik bi kız bi erkek:lepi:

hayırlısı de canım.saglıklı olsunda kızda olsa erkek de olsa evladımız bizim.kanımız canımız

evet sudecim aynı düşünüyorum her ne olursa olsun çok seveceğimi tabiki biliyorum ama hani kız istersin erkek olurda burulursun yada tam tersi erkek istersinde kız olur burulursun.Bende ikiside değil.Ne olursa olsun buruluyorum.Galiba benim 2. çocuk yapmam şart artık yaş yolun yarısındayken yaparım öbürkünüde kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…