anlıyoruz canım insan para veriyor gidiyorsun azda değil sonuçta hakkettiğin değeri görmek istiyorsun bir doğum doktoru daha nazik daha kibar olmalı sonuçta hamile ile ilgileniyor biz zaten telaşlı duygusal sinirli bir kimliğe bürünüyoruz bu zamanlarda o yüzden biz ne yaparsak normal
kızlar benim eleman galatasaraylı erkek olduğu kesinleşsin forma alacam dio :))
Bizimkide erkek olsaydı babası beşiktaşlı forma alıcaktı ama şimdi kıza alırmı bilmiyorum :))
Nedir bunların takım tutkusu :))
sude 10 lu dediğiniz nedir?
kızlar dün ikili tetimi gösterdim normal çok şükür eylülün 25inde yani 18.haftada çağırdı doktorum
selam güzel anneler,
okadar yoruldum ki...bir rapor hazırlıyorum yeni bitti ama inanın dağıldım,eve gidecek gücüm kalmadımafoldumben
hayırlısı de canım.saglıklı olsunda kızda olsa erkek de olsa evladımız bizim.kanımız canımızkızlar ya ben hem deli gibi cinsiyet merak ediyorum hemde öğrenmek istemiyorum .Neden derseniz biri karnıma bakıp bu erkek dediğinde üzülüyorum ya kız olsaydı keşke diyorum, senin kızın olcak hissediyorum dediklerindede ya erkek olsaydı keşeke diyorum.Doktor söyleyincede böyle hissedersem ne yapacağım ben.Biliyorum sağlıklı olsunda diyeceksiniz evet mantıkta bende öyle düşünüyorum sağlıklı olsunda hiç önemi yok ama bi cinsiyeti duyunca diğerine özeniyorum.Allahım ben galiba kafayı yiyorum
kızlar ya ben hem deli gibi cinsiyet merak ediyorum hemde öğrenmek istemiyorum .Neden derseniz biri karnıma bakıp bu erkek dediğinde üzülüyorum ya kız olsaydı keşke diyorum, senin kızın olcak hissediyorum dediklerindede ya erkek olsaydı keşeke diyorum.Doktor söyleyincede böyle hissedersem ne yapacağım ben.Biliyorum sağlıklı olsunda diyeceksiniz evet mantıkta bende öyle düşünüyorum sağlıklı olsunda hiç önemi yok ama bi cinsiyeti duyunca diğerine özeniyorum.Allahım ben galiba kafayı yiyorum
sağol canım
aslında erkek dediler 14 haftada ama ben yine de görmek istiyorum:)))
hayırlısı de canım.saglıklı olsunda kızda olsa erkek de olsa evladımız bizim.kanımız canımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?