2011 Şubat Anneleri

vallahi ya aynen kız konusunda aynı birebir düşünüyoruz erkeğide hem eşim için beraber takılırlar diye hemde erkek torun yok diye istiyorum.İkiz olsaydı biri erkek biri kız ne iyi olurdu.Bizim gibilere o lazım sanırım.Benim gibi olan birini görmek çok güzel.Süpersin mucize kaydirigubbakcemile5

sürmeli yazelin oyuncak minderi çok güzel güle güle oynar inşallah

Evridiki özür canım hemen düzeltiyorum.Karıştırmısın demek ki :))

Surmelicim yazel'in ilk oyuncak minderi çok güzel canım,güle güle kullansın meleğin

Çok teşekkürler kızlar
Buğün bebişime gerçek yüzlü kız bebek aldımkaydirigubbakcemile3
2 tane çorap aldım..yiğenimede birtane önlük aldım.. şimdiden başladım duramıyorum etrafımdakiler çok erken iyi değil falan diyorlar yaamafoldumben

siz tüyler konusunda ne yapıyorsunuz benim yüzümde bile çıktı anlamadım dogrusu normalmi.kadın dogumcuya sordum dogum sonrası gidebilir dedi ama kesin değil miş

siz tüyler konusunda ne yapıyorsunuz benim yüzümde bile çıktı anlamadım dogrusu normalmi.kadın dogumcuya sordum dogum sonrası gidebilir dedi ama kesin değil miş

canım benimde karnımda tüylenme oldu biraz geri kalanda bir sorun yok.Eğer hamilelikte çıktıysa ben hamilelikten sonra geçer diye düşünüyorum

ya boşver al,Allah a emanet,ya belki bidaha hamiş kalmayız yada en fazla 1 kere daha hamile kalırım kimse usura bakmasın kınamasın şimdiden 10 parça aldım,cinsiyeti bi belli olsun bak daha nelerr alıcam nelerkaydirigubbakcemile2 buarada kızının oyun minderi çok şeker...

manikcim bende seninle aynı durumdayım sanırım...o kadar çok merak ediyorum ki...çevremdekilere habire tahmin yaptırıyorum sizce bebeğim ne olcak diye:)kız tahmininde bulunulunca çok seviniyorum:)yarın kontrolümüz var inş öğreniriz cinsiyetimizi öncelikle sağlık sıhhat istiyorum ama cinsiyetinide öğrenmek istiyorum alışveriş yapmak istiyoruuuummmmmmmmm:)

arkadaşlar benim yüzüm çok kötü oldusanki yeni ergenliğe girmiş genç kız gibiyim alnım,burnum,çenem sivilce tarlası gibi oldu....nolcak böyle...ve cildim çok yağlanıyor sizdede oluyor mu böyle....

canım benimde yağlandı ki normalde kuruya yakın bi cildim vardı sivilce ilk zamanlar olmuştu ama şimdi öyle bi problemim yok.Sivilceler pütürcük şeklindeyse bepanten krem sürmeyi deneyebilirsin canım

canım benimde yağlandı ki normalde kuruya yakın bi cildim vardı sivilce ilk zamanlar olmuştu ama şimdi öyle bi problemim yok.Sivilceler pütürcük şeklindeyse bepanten krem sürmeyi deneyebilirsin canım

bi ara benim yine böyle bir sıkıntım vardı manikcim o zaman sen bana suyla seyretilmiş elma sirkesi tavsiye etmiştin onu uygulamaya çalışıyorum kremlerden korkuyorum bebişime zarar verirse diyeçatlak için bile sadece tatlıbadem yağı kullanıyorum...

kızlar bu gün havadanmıdır bilme gerçi işlerimde çok yoğundu sizi okudum ama hiç cevap yazamadım

sürmeli yazelin oyun minderi çok güzellll

canım herkese başka bişey iyi geliyor bende kendime iyi geleni deney deneye buldum bepanten bana çok iyi geliyor mesela kardeşime de sebamedin yüz temizleme jeli(yeşil gibi rengi olanı) çok iyi gelmişti. Elma sirkeside iltihaplı sivilcelere iyi geliyor.Ama tabi dediğim gibi birine iyi gelen başka birine gelmeyebiliyor.Ama beoanteni ben doktoruma sormuştum kullanabilirsin bi sakıncası yok demişti.Bende abartıya kaçmadan ara ara kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…