:roflol: çok hoşsun, bende senin gibi kararsızım, şöyle fedakar hayırlı bi kızım olsun diyorum,ben anneciğime aylarca baktım hertürlü ihtiyacını ben karşıladım ve aramızdaki bağ daha da kuvvetlendi,onun çok duasını aldım,sana senin gibi evlat vversin der hep, sen benim hem annem hem kızkardeşim hem arkadaşım hem kızımsın der, bunları duyunca kızım olsun diyorum ama hani eşim tek erkek bi oğluşumuz olsun ailede diyorum öle bende karmaşığım,keşke ikiz olsaydı be manik bi kız bi erkek:lepi:
bizimde komşumuza 9 ay boyunca dr kız dedi her eşyası yatagı kıyafetleri pembe aldı sonra erkek oldu
kızlar tüy dökücü kremin zararı varmı? biliyormusunuz?
sürmeli yazelin oyuncak minderi çok güzel güle güle oynar inşallah
evet sürmeli minder çok tatlı, güzel günlerde kullanın :)
kızlar ya okumadığım mesaja forumu açınca nasıl direk gidebilirim. yoksa her açtığımda sayfa sayfa gezmek zorunda kalıyorum(( bilen var mı
Evridiki özür canım hemen düzeltiyorum.Karıştırmısın demek ki :))
Surmelicim yazel'in ilk oyuncak minderi çok güzel canım,güle güle kullansın meleğin
siz tüyler konusunda ne yapıyorsunuz benim yüzümde bile çıktı anlamadım dogrusu normalmi.kadın dogumcuya sordum dogum sonrası gidebilir dedi ama kesin değil miş
Çok teşekkürler kızlar
Buğün bebişime gerçek yüzlü kız bebek aldımkaydirigubbakcemile3
2 tane çorap aldım..yiğenimede birtane önlük aldım.. şimdiden başladım duramıyorum etrafımdakiler çok erken iyi değil falan diyorlar yaamafoldumben
kızlar ya ben hem deli gibi cinsiyet merak ediyorum hemde öğrenmek istemiyorum .Neden derseniz biri karnıma bakıp bu erkek dediğinde üzülüyorum ya kız olsaydı keşke diyorum, senin kızın olcak hissediyorum dediklerindede ya erkek olsaydı keşeke diyorum.Doktor söyleyincede böyle hissedersem ne yapacağım ben.Biliyorum sağlıklı olsunda diyeceksiniz evet mantıkta bende öyle düşünüyorum sağlıklı olsunda hiç önemi yok ama bi cinsiyeti duyunca diğerine özeniyorum.Allahım ben galiba kafayı yiyorum
merhaba bende 14+5 günlük hamileyım..ve çok heycanlıyım ilk bebeğimiz
merhaba bende 14+5 günlük hamileyım..ve çok heycanlıyım ilk bebeğimiz
arkadaşlar benim yüzüm çok kötü oldusanki yeni ergenliğe girmiş genç kız gibiyim alnım,burnum,çenem sivilce tarlası gibi oldu....nolcak böyle...ve cildim çok yağlanıyor sizdede oluyor mu böyle....
canım benimde yağlandı ki normalde kuruya yakın bi cildim vardı sivilce ilk zamanlar olmuştu ama şimdi öyle bi problemim yok.Sivilceler pütürcük şeklindeyse bepanten krem sürmeyi deneyebilirsin canım
bi ara benim yine böyle bir sıkıntım vardı manikcim o zaman sen bana suyla seyretilmiş elma sirkesi tavsiye etmiştin onu uygulamaya çalışıyorum kremlerden korkuyorum bebişime zarar verirse diyeçatlak için bile sadece tatlıbadem yağı kullanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?