arkadaşlar benim yüzüm çok kötü oldusanki yeni ergenliğe girmiş genç kız gibiyim alnım,burnum,çenem sivilce tarlası gibi oldu....nolcak böyle...ve cildim çok yağlanıyor sizdede oluyor mu böyle....
merhaba mavi, umarım kısa zamanda rahatlarsın. sık sık çok az miktarlarda yemek lazım, hamilelikten dolayı çok salgılanan progestron hormonu sindirimi yavaşlatıyormuş. bu nedenle hazımsızlık sorunları normal bu dönemde.
ya boşver al,Allah a emanet,ya belki bidaha hamiş kalmayız yada en fazla 1 kere daha hamile kalırım kimse usura bakmasın kınamasın şimdiden 10 parça aldım,cinsiyeti bi belli olsun bak daha nelerr alıcam nelerkaydirigubbakcemile2 buarada kızının oyun minderi çok şeker...
kızlar bu gün havadanmıdır bilme gerçi işlerimde çok yoğundu sizi okudum ama hiç cevap yazamadım
sürmeli yazelin oyun minderi çok güzellll
sürmeli kızının oyun minderi çok sevimli. güle güle oynasın minik prensesin
Kızlar lütfen diğer topiğimizde resimlere yorum yapılsın.. burda yapıldığında arka sayfalarda kalıyor ve aramak zor oluyor..:umursamaz:
oyun halısını iyi günlerde kullansın kızın çok güzelmiş :dance:
Meraba kızlar
ay uzun zamandır gıremıyodum nete.lısteyı gorunce cok duygulandım ya..bısuru annemız olmus ben ılk gunlerde gırıyodum sonra nette sorunlar faln oldu fazla gıremedım.dun oğlum olcagını ogrendım lısteyı yapan arkadas ekleyebılırmı lutfen benımde oglum olucak:))))))
evet sürmeli minder çok tatlı, güzel günlerde kullanın :)
kızlar ya okumadığım mesaja forumu açınca nasıl direk gidebilirim. yoksa her açtığımda sayfa sayfa gezmek zorunda kalıyorum(( bilen var mı
merhaba arkadaşlar.. kendimi hatırlatayım mı? çok girip okuyorum yazdıklarınızı ama bi türlü dahil olamıyordum.. bebeğimde ense kalınlığı çıkmış ve cvs yaptıracaktım. Allah'a çok şükür sorunsuz bir şekilde cvs i yaptırdım 2 gün de evde yattım. şimdi kromozom testinde Allah'a çokk şükür en sorun çıkması olasılıklı olan ilk 5 kromozomun normal olduğunu gördükk. doktor kalan diğer kromozomların da normal çıkma ihtimalinin %90 olduğunu söyledi. bu haberle çok sevindik ve kendimi artık buraya müdahil olmaya hak görüyorum :)))
inanın başlarda gece uykusuz kalıcam nasıl büyütücem iyi bakabilecek miyim bi sürü endişem vardı. sonra doktor riskli gördüklerini down sendromlu filan olabileceğini söylediklerinde o kadar yıkıldım ve o kadar çok dua ettim ki.. hatta çevremdeki herkes dua etti herkesten Allah razı olsun. sonunda şimdi yüzümüz güldü bu karamsar geçen 3 haftanın ardından bebek bakımı her şey sanki çok kolaymış gibi geliyor. her şeye ama her şeye sanki katlanması çok daha kolaylaştı beynimde.. gerçi burda pek yakınan yok ama yakınmasın kimse bebişler sağlıklı olsunlar da herrr şeyy boşşş :)
merhaba arkadaşlar.. kendimi hatırlatayım mı? çok girip okuyorum yazdıklarınızı ama bi türlü dahil olamıyordum.. bebeğimde ense kalınlığı çıkmış ve cvs yaptıracaktım. Allah'a çok şükür sorunsuz bir şekilde cvs i yaptırdım 2 gün de evde yattım. şimdi kromozom testinde Allah'a çokk şükür en sorun çıkması olasılıklı olan ilk 5 kromozomun normal olduğunu gördükk. doktor kalan diğer kromozomların da normal çıkma ihtimalinin %90 olduğunu söyledi. bu haberle çok sevindik ve kendimi artık buraya müdahil olmaya hak görüyorum :)))
tebrikler...allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inş...ilk bebeklerimiz olunca her an heyecanlı oluyor insan:)
Ay canım ya. Kalp kalbe karşıymış. Bak bugün ben seni sormuştum. Haber var mı diye? :)
Çokkkkkkkk sevindim. Gözünaydın. Saglıklı bir şekilde gelsin inşallah...
çokk teşekkür ederimm soran aklı takılan dua eden herkesten binlerce kez ALLAH RAZI OLSUNN.. :))
bu arada doktorumu da değiştiricem. acıbadem hastanesinden iyi bir doktor bulucam inşallah. zaten acıbadem sigortam da var doğumu orda yapabiliyorum. bana ilk ense kalınlığından söz eden doktor çokk korkuttu o kadar telaşlandırdı ki daha soracağım sorularım sorunlarım vardı dedim ama sen önce bu soruna bak dedi ve beni gönderdi. ağlayarak çıkmıştım muayenehaneden. oysaki sonraki gittiğim proflar hiç de o kadar endişelendirmedi. evet risk var ama temiz çıkan da çokk kişi oluyor dediler. benim psikolojimi daha da beter etmediler yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?