2011 Şubat Anneleri

Ay canım anlayabiliyorum.Benim de yüzümde değilde vücudumda çıkmaya başladı.

sagol senaysn canım bende nedenini merak ediyordum az az yiyeyim ben bundan sonra :)

alıyorum hiçkimseyi dinlemiyorum
almazsam içimde kalırboshayallersmile
tşkler canımopuyorumnanaktan

kızlar bu gün havadanmıdır bilme gerçi işlerimde çok yoğundu sizi okudum ama hiç cevap yazamadım

sürmeli yazelin oyun minderi çok güzellll

Tşklerropuyorumnanaktan

sürmeli kızının oyun minderi çok sevimli. güle güle oynasın minik prensesin

Tşk ederim canımopuyorumnanaktan

Kızlar lütfen diğer topiğimizde resimlere yorum yapılsın.. burda yapıldığında arka sayfalarda kalıyor ve aramak zor oluyor..:umursamaz:

Meraba kızlar

ay uzun zamandır gıremıyodum nete.lısteyı gorunce cok duygulandım ya..bısuru annemız olmus ben ılk gunlerde gırıyodum sonra nette sorunlar faln oldu fazla gıremedım.dun oğlum olcagını ogrendım lısteyı yapan arkadas ekleyebılırmı lutfen benımde oglum olucak:))))))

oyun halısını iyi günlerde kullansın kızın çok güzelmiş :dance:

Teşekkür ederim canım
Daha güzeli yakışıklına olsungamyoncuiremsu

Tebrik ederim canım
Erkekinmi geliyorkaydirigubbakcemile3
Oğlum olsaydı küçük erkekim derdim ben kesinzemuszemusgamyoncuiremsu

Kızlar nerdesiniz yaa yanlız bıraktınız beni
Sofra toplama mutfak temizlemeyle meşgulsunuz sanırım kaydirigubbakcemile3

başlarda bir yerde sol tarafta birinci okunmamış mesaja gitdiye küçük bir yazı var ona tıklarsan gidebilirisin : )

merhaba arkadaşlar.. kendimi hatırlatayım mı? çok girip okuyorum yazdıklarınızı ama bi türlü dahil olamıyordum.. bebeğimde ense kalınlığı çıkmış ve cvs yaptıracaktım. Allah'a çok şükür sorunsuz bir şekilde cvs i yaptırdım 2 gün de evde yattım. şimdi kromozom testinde Allah'a çokk şükür en sorun çıkması olasılıklı olan ilk 5 kromozomun normal olduğunu gördükk. doktor kalan diğer kromozomların da normal çıkma ihtimalinin %90 olduğunu söyledi. bu haberle çok sevindik ve kendimi artık buraya müdahil olmaya hak görüyorum :)))

ayrıca bi çok kişi cinsiyetini öğrenmeye başlamış. benim kromozomlara bakıldığına göre kesinlikle xin yanında x mi var y mi gördüler. ama biz sağlıklı mı diye o kadar korku o kadar endişe yaşadık ki bunu sormak hiçççç aklıma gelmedi. ayrıca ben de kız olsa erkeği kıskanacak erkek olsa kızı kıskanacak tiplerdenim. İnnnnnşallah sağlıklı olsun da başka bişi istemiyorumm :)

inanın başlarda gece uykusuz kalıcam nasıl büyütücem iyi bakabilecek miyim bi sürü endişem vardı. sonra doktor riskli gördüklerini down sendromlu filan olabileceğini söylediklerinde o kadar yıkıldım ve o kadar çok dua ettim ki.. hatta çevremdeki herkes dua etti herkesten Allah razı olsun. sonunda şimdi yüzümüz güldü bu karamsar geçen 3 haftanın ardından bebek bakımı her şey sanki çok kolaymış gibi geliyor. her şeye ama her şeye sanki katlanması çok daha kolaylaştı beynimde.. gerçi burda pek yakınan yok ama yakınmasın kimse bebişler sağlıklı olsunlar da herrr şeyy boşşş :)

gözün aydın alocum, inşallah geri kalan incelemeler de sorunsuz geçer ve rahat bir nefes alırsın. seninle beraber biz de çok sevindik canım.

çok haklısın, bebekleri sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra gerisi tatlı telaşlar, tatlı yorgunluklar. zaten onları öpüp koklayınca tüm zorluklar geride kalacak eminim.

Ay canım ya. Kalp kalbe karşıymış. Bak bugün ben seni sormuştum. Haber var mı diye? :)

Çokkkkkkkk sevindim. Gözünaydın. Saglıklı bir şekilde gelsin inşallah...

bu arada doktorumu da değiştiricem. acıbadem hastanesinden iyi bir doktor bulucam inşallah. zaten acıbadem sigortam da var doğumu orda yapabiliyorum. bana ilk ense kalınlığından söz eden doktor çokk korkuttu o kadar telaşlandırdı ki daha soracağım sorularım sorunlarım vardı dedim ama sen önce bu soruna bak dedi ve beni gönderdi. ağlayarak çıkmıştım muayenehaneden. oysaki sonraki gittiğim proflar hiç de o kadar endişelendirmedi. evet risk var ama temiz çıkan da çokk kişi oluyor dediler. benim psikolojimi daha da beter etmediler yanii..

Canım ne güzel haberlerle geldin,hosgeldin.çok sevindim çok şükür Allah'a inşallah diğer sonuclarda iyi gelir.bende Acıbadem sigortaliyim,Acıbadem hastanesine gidiyorum.Acıbademdekine.sen hangisine gitmeyi düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…