2011 Şubat Anneleri

kızlar merhaba :)) bende neden 2011 şubat anneleri diye konu açılmamış diye düşünüyordum ki !!! buldum sonunda hihoyyyt

32 yaşındayım... sat : 21.05.2010.. 75.5 kg ile başladım şuan 76.6 kg mım... tahmini doğum tarihim 26.02.2011

listenize benide eklerseniz sevinirim....

en son 2li test için gittiğimde doktor erkek olabilir ama net değil dedi... bende yarın 2li test sonucunu almak için arıycam doktorumu ... ne zaman gel derse tekrar ozaman gösterir sanırım artık diye düşünüyorum... yarın 13. hafta bitiyorr...

allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin... sağlıklı hayırlı evlatla nasip etsin inşallah...

bende izninizle buralardayım artık... vereliniortak

görüşmek üzere...:gitme:

sağol canımm.. ben şimdi ataşehir acıbademe gittim sema demirsoya.. ama herhangi bir bilgim ve tavsiye olmadan.. yani en son cvs yaptırdığım için bi görmek ve rahatlamak istiyordum öylesine gittim. iyi hoş bi bayandı sessiz sakindi :) tam olarak güvenebileceğim tavsiye edilen beğenilen birisi olsun istiyorumm. kadıköy acıbademe de gidebilirim.. sen kime gittin ?

hoşgeldin.. ben de detaylı ultrasona girdim ona göre doğum tarihim 27 şubat ve şu an 13+4 günlüğüm:)

hoş geldin canım sorunların hallolmasına çok sevindim sağlıkla gelsin bebişin inş

günaydın güzel anneler

bugün sahurdan sonra uyuyamadım.sabahın 5indede burdaydım.hazır sakinken eski sayfalarıda okudum.
ya birkaç saat birşey yemeyince fena oluyorum geneldede gece oluyor başım falan dönüyor.sanırım bu gecede açlıktan uyuyamadım.kalkıp yesene dediğinizi duyar gibiyim ne biliiimmm kalkıp yiiyesimde gelmedi ama baktım fena oluyorum şuan yiyorum bişiler...

güzel haberler var çok mutlu oldum.cinsiyetler artık belirleniyor ne güzel darısı başıma

bende özdilekten sarı battaniye bebettodan penye pattaniye, mama önlüğü,patik, aldım ama resmini çekip nasıl ekleyeceğim.bide bebetto alt açma minderi

ben hiç bebeciğime bişi almadım

hediyeleri geliyo tabi teyzesi anneannesi boş durmuyo.ramazan ve sıcaklar nedeniyle pek dışarı çıkmıyorum o yüzden daha alışverişe veremedim kendimi. bayramdan sonra artık bebekimin çeğizini yaparım :)

günaydın kızlarr nasılsınız bugün

alocum çok sevindim testlerinin iyi çıkmasına allah kimseyi bu duruma düşürmesin seni çok iyi anlıyorum ilk zaman aynı doktor problemini bende yaşadım bazıları moral bozmakta bire birler

kızlar ben şimdi 3 lü testimi almaya gidiyorum dua edin inş. iyi sonuçlar çıkarr bide doktoru kandırabilirsem cinsiyetine tekrar baktıracam hepinizi öptüm görüşürüzz

GÜNAYDIN KIZLAR BUGÜN NASILIZ
BU SABAH MİDEM BULANDI ANLAMIYORUM BAZEN HİÇ BULANMIYOR BAZEN ÇOK
ALLAHTAN ÇIKARMIYORUM
İNŞALLAH GÜZEL BİR GÜN OLUR
VALLA BU SİTEYE ACAYİP ALIŞTIM HER SABAH GAZETE AÇAR OKURDUM SABAH GELİR GELMEZ ARTIK BURAYIDA AÇIYORUM BEN BURAYA BAYAĞI ALIŞTIM KIZLAR ÇOK İÇİM RAHATLIYOR SİZLERLE DERTLEŞİNCE AYNI SEVİNÇLERİ AYNI SIKINTILARI PAYLAŞAN BİR SÜRÜ ARKADAŞLA MUHABBET ETMEK İNANAIN ÇOK GÜZEL...kaydirigubbakcemile5
BİRDE BURANIN EN GÜZEL YANI HERKES BİRBİRİNE YARDIM ETMEK İSTİYOR
HER SORUNUZA CEVAP ALABİLİYORSUNUZ BURADA HERKES BİRBİRİNİN PSİKOLOJİK DANIŞMANI GİBİ
İÇİMİZİ DÖKÜYORUZ RAHATLIYORUZ :enbuyukkk:

hoşgeldin canım burada artık biz bir aile gibi olduk herkes birbirini tanıyor face sayfamızda var orayada gelebilirsin

bende özdilekten sarı battaniye bebettodan penye pattaniye, mama önlüğü,patik, aldım ama resmini çekip nasıl ekleyeceğim.bide bebetto alt açma minderi

yyyaaa ne güzel öyle söylüyorsunuz ki varya insanın hemen gidip alası geliyor ama ne şirin şeyler değilmi ben hamile kalmadan öncede çok severdim bebek kıyafeti bakmayı hep hayal ederdim benimde bebişim olunca böyle minik minik giyecek diye resmen bakarken kıyafetlaeri seviyorum
seninde bebeğin güle güle kullansın

canım çok sıkıntılı günler ataltmışsın çok geçmiş olsun sana ama sıkıntının ardından güzel günlerine kavuşmuşsun beklediğin diğer sonuçlarında inşallah güzel çıkar
hepimizin herkes için duası sağlıkla bebişlerimizi kolalarımaz alabilmek ve en güzel şekilde onları büyütmek canım

moonsuun benimde bu sabah midem bulandı hatta çıkardım ama bişi yemediğim için çıkacakta bişi yoktu laelaelaelaelae

dün akşam iftarda eskii işyerimin düzenlediği bir piknikteydim orasıda epey esiyordu her ne kadar tedbirli gitsemde rüzgar etkiledi sanırım..havalara dikkat etmek lazım

geçmiş olsun evet dikkat etmek lazım üşütüyoruz anlamıyoruz ama:teselli:

sudenur resimleri nasıl ekleyeceğini sormuşsun mesaj yazdığımız yerde eklentiler kısmı var oradan yapılıyor canım hızlı cevap değilde cevap yaz dediğin zaman orada var

ataç şeklinde ona tıkalyınca açılan sayfadan gözattan ekleyeceğin fotolaarı bulup ekliyorsun
ben böyle eklemiştim başka nasıl ekliyorlar bilmiyorum böyle ekleyince resimler küçük çıkıyor sürmelinin ekledikleri büyük o nasıl ekliyor bilmiyorum ona da sormak lazım

Günaydın kızlar,bugün benimde midem bulanıyor maalesef ne oldu anlamadım,sabah güzelce kalktım sütümü içtim iş yerine geldim kahvaltımı ettim,midem bulanmaya başladı (
Üşüttüm desem o kadarda kolluyorum kendimi yağlı şeylerdende kaçınıyorum ama anlamadım bende sizin gibi (

Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgeldiniz aramıza.Listeye ekledim sizide :))
Alocum herşeyin temiz çıkmasına ve bebişinin sağlıklı olmasına inan çok sevindim canım gözünaydın.
Neslicim dr.gidiyormuşsun yetişemedim sana inş.güzel haberlerle gelirsin canım,

canım merhaba...aynı şeyleri geçen yıl bu zamanlar ben de yaşadım ve yazıkki bebeğimi aldı doktorlar ...şükür ki senin tahlillerin temiz çıkmış ne çok sevindim anlatamam.Allah kimseye yaşatmasın o dakikaları.
ben de senin gibi bakımmış kıyafetmiş hepsinin boş olduğunu düşünüyorum yalnızca sağlıkla kucağıma almayı diliyorum.

hoşgeldin canım doğumlarımız hemen hemen aynı..kısmetse benim de kızım olacak
12+5 de öğrendim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…