Canım ne güzel haberlerle geldin,hosgeldin.çok sevindim çok şükür Allah'a inşallah diğer sonuclarda iyi gelir.bende Acıbadem sigortaliyim,Acıbadem hastanesine gidiyorum.Acıbademdekine.sen hangisine gitmeyi düşünüyorsun?
kızlar merhaba :)) bende neden 2011 şubat anneleri diye konu açılmamış diye düşünüyordum ki !!! buldum sonunda hihoyyyt
32 yaşındayım... sat : 21.05.2010.. 75.5 kg ile başladım şuan 76.6 kg mım... tahmini doğum tarihim 26.02.2011
listenize benide eklerseniz sevinirim....
en son 2li test için gittiğimde doktor erkek olabilir ama net değil dedi... bende yarın 2li test sonucunu almak için arıycam doktorumu ... ne zaman gel derse tekrar ozaman gösterir sanırım artık diye düşünüyorum... yarın 13. hafta bitiyorr...
allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin... sağlıklı hayırlı evlatla nasip etsin inşallah...
bende izninizle buralardayım artık... vereliniortak
görüşmek üzere...:gitme:
merhaba arkadaşlar.. kendimi hatırlatayım mı? çok girip okuyorum yazdıklarınızı ama bi türlü dahil olamıyordum.. bebeğimde ense kalınlığı çıkmış ve cvs yaptıracaktım. Allah'a çok şükür sorunsuz bir şekilde cvs i yaptırdım 2 gün de evde yattım. şimdi kromozom testinde Allah'a çokk şükür en sorun çıkması olasılıklı olan ilk 5 kromozomun normal olduğunu gördükk. doktor kalan diğer kromozomların da normal çıkma ihtimalinin %90 olduğunu söyledi. bu haberle çok sevindik ve kendimi artık buraya müdahil olmaya hak görüyorum :)))
kızlar merhaba :)) bende neden 2011 şubat anneleri diye konu açılmamış diye düşünüyordum ki !!! buldum sonunda hihoyyyt
32 yaşındayım... sat : 21.05.2010.. 75.5 kg ile başladım şuan 76.6 kg mım... tahmini doğum tarihim 26.02.2011
en son 2li test için gittiğimde doktor erkek olabilir ama net değil dedi... bende yarın 2li test sonucunu almak için arıycam doktorumu ... ne zaman gel derse tekrar ozaman gösterir sanırım artık diye düşünüyorum... yarın 13. hafta bitiyorr...
allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin... sağlıklı hayırlı evlatla nasip etsin inşallah...
bende özdilekten sarı battaniye bebettodan penye pattaniye, mama önlüğü,patik, aldım ama resmini çekip nasıl ekleyeceğim.bide bebetto alt açma minderi
merhaba arkadaşlar.. kendimi hatırlatayım mı? çok girip okuyorum yazdıklarınızı ama bi türlü dahil olamıyordum.. bebeğimde ense kalınlığı çıkmış ve cvs yaptıracaktım. Allah'a çok şükür sorunsuz bir şekilde cvs i yaptırdım 2 gün de evde yattım. şimdi kromozom testinde Allah'a çokk şükür en sorun çıkması olasılıklı olan ilk 5 kromozomun normal olduğunu gördükk. doktor kalan diğer kromozomların da normal çıkma ihtimalinin %90 olduğunu söyledi. bu haberle çok sevindik ve kendimi artık buraya müdahil olmaya hak görüyorum :)))
moonsuun benimde bu sabah midem bulandı hatta çıkardım ama bişi yemediğim için çıkacakta bişi yoktu laelaelaelaelae
dün akşam iftarda eskii işyerimin düzenlediği bir piknikteydim orasıda epey esiyordu her ne kadar tedbirli gitsemde rüzgar etkiledi sanırım..havalara dikkat etmek lazım
ayrıca bi çok kişi cinsiyetini öğrenmeye başlamış. benim kromozomlara bakıldığına göre kesinlikle xin yanında x mi var y mi gördüler. ama biz sağlıklı mı diye o kadar korku o kadar endişe yaşadık ki bunu sormak hiçççç aklıma gelmedi. ayrıca ben de kız olsa erkeği kıskanacak erkek olsa kızı kıskanacak tiplerdenim. İnnnnnşallah sağlıklı olsun da başka bişi istemiyorumm :)
inanın başlarda gece uykusuz kalıcam nasıl büyütücem iyi bakabilecek miyim bi sürü endişem vardı. sonra doktor riskli gördüklerini down sendromlu filan olabileceğini söylediklerinde o kadar yıkıldım ve o kadar çok dua ettim ki.. hatta çevremdeki herkes dua etti herkesten Allah razı olsun. sonunda şimdi yüzümüz güldü bu karamsar geçen 3 haftanın ardından bebek bakımı her şey sanki çok kolaymış gibi geliyor. her şeye ama her şeye sanki katlanması çok daha kolaylaştı beynimde.. gerçi burda pek yakınan yok ama yakınmasın kimse bebişler sağlıklı olsunlar da herrr şeyy boşşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?