Çok teşekkürler kızlar
Buğün bebişime gerçek yüzlü kız bebek aldımkaydirigubbakcemile3
2 tane çorap aldım..yiğenimede birtane önlük aldım.. şimdiden başladım duramıyorum etrafımdakiler çok erken iyi değil falan diyorlar yaamafoldumben
kızlar bişi sorucam size epeydir sormak istiyorum ama soramadım bir türlü :kedi:
artık hepimiz bir aile gibi olduk herşeyi paylaşıyorz bunuda sormakta bir sakınca görmüyorum..
bu hamilelik süresince cinsel ilişki konusunda doktorunuz birşeyler söyledimi? benim doktorum ilk muayenelerde hiç bir kısıtlama getirmemişti ama ozaman daha yeniydi ve karnım büyümemişti...
çok özel olmazsa bu konuda ne düşünüyorsunuz ve neler biliyorsunuz?
biz bu konuda biraz tedirginizde.eşim özellikle çok tedirgin oluyor hatta etik olmuyo falan bile demeye başladı.bebeğe bi zarar gelecek diye korkusuda cabası.
kızlar bişi sorucam size epeydir sormak istiyorum ama soramadım bir türlü :kedi:
artık hepimiz bir aile gibi olduk herşeyi paylaşıyorz bunuda sormakta bir sakınca görmüyorum..
bu hamilelik süresince cinsel ilişki konusunda doktorunuz birşeyler söyledimi? benim doktorum ilk muayenelerde hiç bir kısıtlama getirmemişti ama ozaman daha yeniydi ve karnım büyümemişti...
çok özel olmazsa bu konuda ne düşünüyorsunuz ve neler biliyorsunuz?
biz bu konuda biraz tedirginizde.eşim özellikle çok tedirgin oluyor hatta etik olmuyo falan bile demeye başladı.bebeğe bi zarar gelecek diye korkusuda cabası.
günaydın kızlar nasılsınız benim bugün kontrolüm var çok heycanlıyım bişey sorucam size uykuda benim belim çok ağrıyor çok huzursuz uyuyorum szilerde durum ne?
merhaba arkadaşlar.. kendimi hatırlatayım mı? çok girip okuyorum yazdıklarınızı ama bi türlü dahil olamıyordum.. bebeğimde ense kalınlığı çıkmış ve cvs yaptıracaktım. Allah'a çok şükür sorunsuz bir şekilde cvs i yaptırdım 2 gün de evde yattım. şimdi kromozom testinde Allah'a çokk şükür en sorun çıkması olasılıklı olan ilk 5 kromozomun normal olduğunu gördükk. doktor kalan diğer kromozomların da normal çıkma ihtimalinin %90 olduğunu söyledi. bu haberle çok sevindik ve kendimi artık buraya müdahil olmaya hak görüyorum :)))
çiçekcim bizimde tam tersi.banada doktor çok sert ve sarsıcı olmamak kaydıyla hiçbir kısıtlama yok dedi (açık konuşmakmı demiştin dur arkandan geliyorum sempatiksalakcinni) son aylarda duruma göre bakarız dedi
bizdede ben söylüyorum eşim kaçıyo resmençok gerek duymuyorum tabiki hormonal değişikliklerden ama bende eşimi düşünüyorum oda tam tersi bi zarar gelecek diye istemiyo.hatta karnım büyüdükçe bebek fikrine alışıp artık gözle görülür bir şekilde anlaşıldıkça "o ordayken pek doğru olmuyo gibime geliyo" falan diyo
kızlar merhaba :)) bende neden 2011 şubat anneleri diye konu açılmamış diye düşünüyordum ki !!! buldum sonunda hihoyyyt
32 yaşındayım... sat : 21.05.2010.. 75.5 kg ile başladım şuan 76.6 kg mım... tahmini doğum tarihim 26.02.2011
listenize benide eklerseniz sevinirim....
en son 2li test için gittiğimde doktor erkek olabilir ama net değil dedi... bende yarın 2li test sonucunu almak için arıycam doktorumu ... ne zaman gel derse tekrar ozaman gösterir sanırım artık diye düşünüyorum... yarın 13. hafta bitiyorr...
allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin... sağlıklı hayırlı evlatla nasip etsin inşallah...
bende izninizle buralardayım artık... vereliniortak
görüşmek üzere...:gitme:
Günaydın canım,geceleri benimde belim ağrıyor ama seninki gibi huzursuz etmiyor,yatarken pozisyon değiştirsen belki bir nebze seni rahatlatır denedin mi hiç bunu
günaydın kızlarr nasılsınız bugün
alocum çok sevindim testlerinin iyi çıkmasına allah kimseyi bu duruma düşürmesin seni çok iyi anlıyorum ilk zaman aynı doktor problemini bende yaşadım bazıları moral bozmakta bire birler
kızlar ben şimdi 3 lü testimi almaya gidiyorum dua edin inş. iyi sonuçlar çıkarr bide doktoru kandırabilirsem cinsiyetine tekrar baktıracam hepinizi öptüm görüşürüzz
Günaydın kızlar,bugün benimde midem bulanıyor maalesef ne oldu anlamadım,sabah güzelce kalktım sütümü içtim iş yerine geldim kahvaltımı ettim,midem bulanmaya başladı(
Üşüttüm desem o kadarda kolluyorum kendimi yağlı şeylerdende kaçınıyorum ama anlamadım bende sizin gibi(
Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgeldiniz aramıza.Listeye ekledim sizide :))
Alocum herşeyin temiz çıkmasına ve bebişinin sağlıklı olmasına inan çok sevindim canım gözünaydın.
Neslicim dr.gidiyormuşsun yetişemedim sana inş.güzel haberlerle gelirsin canım,
canım sırt üstü sağa sola aklına gelebilecek herşekilde uyuyorum ama dalınca nasıl yatıyorsam öyle kalıyorum ağrıyla uyanıyorum pozisyon değiştirip tekrar yatıyorum sanırım uzun süre aynı şekilde yatmaktan oluyor ama uykudada bunu fark edemiyorum
opuyorumnanaktançiçekcim teşekkür ederim iyiki söyledin.bende alayımda takip edeyim artık.iyi oldu öğrendiğim
Anne karnındaki bebek ve tekmesi | İzlesene.com
KIZLAR BAKIN BİZDE BÖYLE HAREKETLERİNİ HİSSEDECEĞİZ SÜPEER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?