2011 Şubat Anneleri

Sudenur canım sormuşsun ya nasıl resim yükleriz diye bak burdan tam ve net olarak yükleme yapabiliyoruz.Aslında bunu o sayfaya ekleyebilsek hepimiz için kolaylık olur.

Resim yüklemek için;

Resim Ykle, Images Upload | Your Free Image Upload Service
1.siteye giriş yapın..

2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın alt kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten bir link olacak....
8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..

kızlar bişi sorucam size epeydir sormak istiyorum ama soramadım bir türlü :kedi:

artık hepimiz bir aile gibi olduk herşeyi paylaşıyorz bunuda sormakta bir sakınca görmüyorum..

bu hamilelik süresince cinsel ilişki konusunda doktorunuz birşeyler söyledimi? benim doktorum ilk muayenelerde hiç bir kısıtlama getirmemişti ama ozaman daha yeniydi ve karnım büyümemişti...

çok özel olmazsa bu konuda ne düşünüyorsunuz ve neler biliyorsunuz?
biz bu konuda biraz tedirginizde.eşim özellikle çok tedirgin oluyor hatta etik olmuyo falan bile demeye başladı.bebeğe bi zarar gelecek diye korkusuda cabası.

Ne güzel ilk olunca tabi herşey almak istiyor insan. Sürmelicim aldıklarını eklediğin sayfada ben resimleri açamıyorum. Herkes görebiliyor galiba benim bilgisayarda sorun var.

doktor kanama ,lekelenme olmadığı sürece hiçbir sakıncası yok demişti hem de biz sormadan.
ancak eşim de ben de hiç aklımıza bile getirmiyoruz ,dediğin gibi insan kendini kötü hissediyo:kedi:

günaydın kızlar nasılsınız benim bugün kontrolüm var çok heycanlıyım bişey sorucam size uykuda benim belim çok ağrıyor çok huzursuz uyuyorum szilerde durum ne?

4 aylık hamile bir arkadaşımın ilişki sonrası çocuğun kordonunun zarar görmesinden dolayı 1 günün hastanede geçirdiğini duyduktan sonra ben daha tedirgin olmaya başladım.bundan eşime bahsetmedim tabiki yoksa daha beter olurdu.

Hepinizin dile getiremediğini sanırım sen getirdin canım.Ben ilk dr.gittiğimde bana bir tehliken yok ama ilk 3 ay ben kendi hastalarıma ilişkiyi önermiyorum demişti.Banada söyledi 3 ayın bitiminde fazla zorlamadan ilişki serbest demişti.Benimde çekincem çoktu ama saolsun eşim dr.soruyor benim yerime oda bir tehlikeniz yok demiş,ben çok istemesemde korksamda eşimide üzmek istemiyorum açıkçası dr.birşey olmaz dediği için giriyorum ama haftada 2yi geçmez hani.
Ayyy çok açık konuştum hayatımda ilk defa bu konuda :kedi::kedi:

günaydın kızlar nasılsınız benim bugün kontrolüm var çok heycanlıyım bişey sorucam size uykuda benim belim çok ağrıyor çok huzursuz uyuyorum szilerde durum ne?

Günaydın canım,geceleri benimde belim ağrıyor ama seninki gibi huzursuz etmiyor,yatarken pozisyon değiştirsen belki bir nebze seni rahatlatır denedin mi hiç bunu

çiçekcim bizimde tam tersi.banada doktor çok sert ve sarsıcı olmamak kaydıyla hiçbir kısıtlama yok dedi (açık konuşmakmı demiştin dur arkandan geliyorum sempatiksalakcinni) son aylarda duruma göre bakarız dedi

bizdede ben söylüyorum eşim kaçıyo resmen çok gerek duymuyorum tabiki hormonal değişikliklerden ama bende eşimi düşünüyorum oda tam tersi bi zarar gelecek diye istemiyo.hatta karnım büyüdükçe bebek fikrine alışıp artık gözle görülür bir şekilde anlaşıldıkça "o ordayken pek doğru olmuyo gibime geliyo" falan diyo

Senin adına çok sevindim canım. Hepsi Allaha emanet. Rabbim isterse ömür, hiçbirşey engel değildir. Umudunu yitirmediğin için mükafatını göreceksin.

Benim hamile kaldığımdan beri takip ettiğim bir dergi var,hamileyiz.biz internet siteside var arada gidip bakıyorum.Bu ay o dergide tam senin sorularının cevabı var yaklaşık 5-6 sayfayı sanırım bu konuya ayırmışlar,tabi eşimde takip ediyor o dergileri (benden meraklı kendisi bebeğine )
Nasıl söyliyim bilmiyorum ki şimdi :kedi: o dergide 2 sayfayı sadece pozisyonlar olarak ayırmışlar hangisinin zararlı hangisinin ilişki sırasında seni ve bebeğini zorlamayacağını anlatıyor,istersen dergiyi alıp bir bak derim yani sırf onun için değil dergi içeriği gerçekten kaliteli ve bilgileride güzel

Hoşgeldin canım aramıza.

Günaydın canım,geceleri benimde belim ağrıyor ama seninki gibi huzursuz etmiyor,yatarken pozisyon değiştirsen belki bir nebze seni rahatlatır denedin mi hiç bunu

canım sırt üstü sağa sola aklına gelebilecek herşekilde uyuyorum ama dalınca nasıl yatıyorsam öyle kalıyorum ağrıyla uyanıyorum pozisyon değiştirip tekrar yatıyorum sanırım uzun süre aynı şekilde yatmaktan oluyor ama uykudada bunu fark edemiyorum

Hadi bakalım neslicim.Hayırlı haberlerle gel inş.

çiçekcim teşekkür ederim iyiki söyledin.bende alayımda takip edeyim artık.iyi oldu öğrendiğim

Günaydın
Bende dün gece hiç uyumadım. Karın ağrısı ve gaz sancısı beni mahvetti. işyerinde dün öğlen yarmayla yapılmış yayla çorbası içmiştim. Akşamada iftrada eşim çok istediği için kızartma yapmıştım ondan yedim biraz onlarmı dokundu ne. Mahvoldum ya bütün gece.

Bende sol kolumun üstüne yatınca uyuyamıyorum artık nasıl işse hamilelikten önce sola dönmeden uyumazdım şimdi ya sağa yatıcam yada sırt üstü.Sola yatınca her yerim ağrıyor nasıl birşey anlamadım ama dr.gideceksen bu aralar bir sor bakalım canım belki sana başka birşey tavsiye eder.

çiçekcim teşekkür ederim iyiki söyledin.bende alayımda takip edeyim artık.iyi oldu öğrendiğim
opuyorumnanaktan

Anne karnındaki bebek ve tekmesi | İzlesene.com

KIZLAR BAKIN BİZDE BÖYLE HAREKETLERİNİ HİSSEDECEĞİZ SÜPEER

Bende burdaki bütün videoları geçen gün izledim.Dillerim _ lal gönderdiği bir video vardı hani ondn sonra buldum.Dışardan bile görebiliyorsun tekme attığını eşimede gönderdim o videoları.Çok güzel dedi. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…