Günaydın
Bende dün gece hiç uyumadım. Karın ağrısı ve gaz sancısı beni mahvetti. işyerinde dün öğlen yarmayla yapılmış yayla çorbası içmiştim. Akşamada iftrada eşim çok istediği için kızartma yapmıştım ondan yedim biraz onlarmı dokundu ne. Mahvoldum ya bütün gece.
GÜNAYDIN KIZLAR BUGÜN NASILIZ
BU SABAH MİDEM BULANDI ANLAMIYORUM BAZEN HİÇ BULANMIYOR BAZEN ÇOK
ALLAHTAN ÇIKARMIYORUM
İNŞALLAH GÜZEL BİR GÜN OLUR
VALLA BU SİTEYE ACAYİP ALIŞTIM HER SABAH GAZETE AÇAR OKURDUM SABAH GELİR GELMEZ ARTIK BURAYIDA AÇIYORUM BEN BURAYA BAYAĞI ALIŞTIM KIZLAR ÇOK İÇİM RAHATLIYOR SİZLERLE DERTLEŞİNCE AYNI SEVİNÇLERİ AYNI SIKINTILARI PAYLAŞAN BİR SÜRÜ ARKADAŞLA MUHABBET ETMEK İNANAIN ÇOK GÜZEL...kaydirigubbakcemile5
BİRDE BURANIN EN GÜZEL YANI HERKES BİRBİRİNE YARDIM ETMEK İSTİYOR
HER SORUNUZA CEVAP ALABİLİYORSUNUZ BURADA HERKES BİRBİRİNİN PSİKOLOJİK DANIŞMANI GİBİ
İÇİMİZİ DÖKÜYORUZ RAHATLIYORUZ :enbuyukkk:
hoşgeldin canım burada artık biz bir aile gibi olduk herkes birbirini tanıyor face sayfamızda var orayada gelebilirsin
yyyaaa ne güzel öyle söylüyorsunuz ki varya insanın hemen gidip alası geliyor ama ne şirin şeyler değilmi ben hamile kalmadan öncede çok severdim bebek kıyafeti bakmayı hep hayal ederdim benimde bebişim olunca böyle minik minik giyecek diye resmen bakarken kıyafetlaeri seviyorum
seninde bebeğin güle güle kullansın
moonsuun benimde bu sabah midem bulandı hatta çıkardım ama bişi yemediğim için çıkacakta bişi yoktu laelaelaelaelae
dün akşam iftarda eskii işyerimin düzenlediği bir piknikteydim orasıda epey esiyordu her ne kadar tedbirli gitsemde rüzgar etkiledi sanırım..havalara dikkat etmek lazım
Günaydın kızlar,bugün benimde midem bulanıyor maalesef ne oldu anlamadım,sabah güzelce kalktım sütümü içtim iş yerine geldim kahvaltımı ettim,midem bulanmaya başladı(
Üşüttüm desem o kadarda kolluyorum kendimi yağlı şeylerdende kaçınıyorum ama anlamadım bende sizin gibi(
Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgeldiniz aramıza.Listeye ekledim sizide :))
Alocum herşeyin temiz çıkmasına ve bebişinin sağlıklı olmasına inan çok sevindim canım gözünaydın.
Neslicim dr.gidiyormuşsun yetişemedim sana inş.güzel haberlerle gelirsin canım,
Günaydın
Bende dün gece hiç uyumadım. Karın ağrısı ve gaz sancısı beni mahvetti. işyerinde dün öğlen yarmayla yapılmış yayla çorbası içmiştim. Akşamada iftrada eşim çok istediği için kızartma yapmıştım ondan yedim biraz onlarmı dokundu ne. Mahvoldum ya bütün gece.
KIZZLARRR BENİMDE ARTIK KIZIM VARRRRRRRRRRRkaydirigubbakcemile2
Gözünaydın canım çok sevindim canım kızıma arkadaş geliyor :teytey::teytey:
oohhh bi prenses dahaaa.kızlar assolist gibi geç çıkıyorlar piyasaya
gözün aydın canımm.hoşgelsi,n prensesimiz.darısı başıma inşallah
tebrik ederim canım çok sevindim Allah gönlüne göre verdi ne güzel.Darısı benim başıma artık :Saruboceq:KIZZLARRR BENİMDE ARTIK KIZIM VARRRRRRRRRRRkaydirigubbakcemile2
Gözünaydın canım çok sevindim canım kızıma arkadaş geliyor :teytey::teytey:
kızlar merhaba :)) bende neden 2011 şubat anneleri diye konu açılmamış diye düşünüyordum ki !!! buldum sonunda hihoyyyt
32 yaşındayım... sat : 21.05.2010.. 75.5 kg ile başladım şuan 76.6 kg mım... tahmini doğum tarihim 26.02.2011
listenize benide eklerseniz sevinirim....
en son 2li test için gittiğimde doktor erkek olabilir ama net değil dedi... bende yarın 2li test sonucunu almak için arıycam doktorumu ... ne zaman gel derse tekrar ozaman gösterir sanırım artık diye düşünüyorum... yarın 13. hafta bitiyorr...
allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin... sağlıklı hayırlı evlatla nasip etsin inşallah...
bende izninizle buralardayım artık... vereliniortak
görüşmek üzere...:gitme:
günaydın kızlarr nasılsınız bugün
alocum çok sevindim testlerinin iyi çıkmasına allah kimseyi bu duruma düşürmesin seni çok iyi anlıyorum ilk zaman aynı doktor problemini bende yaşadım bazıları moral bozmakta bire birler
kızlar ben şimdi 3 lü testimi almaya gidiyorum dua edin inş. iyi sonuçlar çıkarr bide doktoru kandırabilirsem cinsiyetine tekrar baktıracam hepinizi öptüm görüşürüzz
kızlar bişi sorucam size epeydir sormak istiyorum ama soramadım bir türlü :kedi:
artık hepimiz bir aile gibi olduk herşeyi paylaşıyorz bunuda sormakta bir sakınca görmüyorum..
bu hamilelik süresince cinsel ilişki konusunda doktorunuz birşeyler söyledimi? benim doktorum ilk muayenelerde hiç bir kısıtlama getirmemişti ama ozaman daha yeniydi ve karnım büyümemişti...
çok özel olmazsa bu konuda ne düşünüyorsunuz ve neler biliyorsunuz?
biz bu konuda biraz tedirginizde.eşim özellikle çok tedirgin oluyor hatta etik olmuyo falan bile demeye başladı.bebeğe bi zarar gelecek diye korkusuda cabası.
Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin.Kızlar bir başka oluyor. benim de 5 yaşında bir kızım var. Şimdi de inş. bir oğluşum olacak.
arkadaşlar biraz tatsız bir haber ama sizlerle de paylaşmak istedim.
dün milliyetin internet sayfasını okuyanlar görmüştür, doktorun 9 ay boyunca sapasağlam hatta dört dörtlük dediği bebek tek kolu eksik doğmuş. şimdi ailesi çok üzgün ve doktoru dava edecekmiş.
tabi olan yavrucuğa oldu. kimse bir kolu yok diye bebeğinden vazgeçmez ama bunu bilmek ve doğana kadar kabullenebilmek daha kolay olurdu.
bazılarımız doktorlarından şikayet ediyor bazıları tavırlarından memnun. ama ben anladım ki ne kadar iyi olursa olsun tek doktor yeterli değil ve insanız sonuçta hepimiz bazı şeyler gözden kaçabiliyor ya da önemsenmeyip göz ardı edilebiliyor. takibi yapan doktorun dışında arada bir iki ayrı doktora da görünmek lazım sanki. birinin farketmediğini diğeri bulabilir. hepimizin tek istediği sağlıklı bebekler dünyaya getirmek.
neyse böyle işte, canınızı sıkmak istemem ama aklınızın bir köşesinde bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?