hoş geldin canım sorunların hallolmasına çok sevindim sağlıkla gelsin bebişin inş
kızlarr ben geldimmmmm
3 lü testimiz çok iyi çıktı sonra doktorumuza ben cinsiyetini çok merak ediyorum dedim tekrar bakabilirmiyiz oda bebk çok küçükmüş göremezmişiz gerek yokmuş bir sonraki muyenede bakarmışız öyle dedi sinir oldum çıktım odadan sonra eşime dedim hadi devlet hastanesine gidiyoruz orda hemşire bir arkadaşım var beklemeden gireriz dedim gittik yeni bir doktor gelmiş boşnak hemen muyeneye aldı beni ama size anlatamam bi doktor bu kadarmı iyi olur yarım saat baktı nerdeyse bebişim uyuyordu ellerini gösterdi ters yatıyordu bağdaş kurmuş baya bi uğraştı ve her sorduğumada gülerek ve nazikçe cevap verdi daha sonra bebişim bi haraketlendi dur hemen bakalım dedi ama sıpam inat etti bacaklarını açmadı göstermedi yine cinsiyetini yani ama doktor dan o kadar mutlu ayrıldımki anlatamam
diğeri özel hastane doktoru para veriyoruzya bi taraflarına bişe oldu heralde gıcık ama önümüzdeki ay bi kontrolüm var ona orda kararımı vericem bi daha gidermiyim sırf hastane temiz olduğu için aklım kalıyo ayyy ne çok konuştummzemuszemus
Hepinize günaydın kızlar...
tebrik ederim canım çok sevindim Allah gönlüne göre verdi ne güzel.Darısı benim başıma artık :Saruboceq:
çağlayan doktor resim verdimi sahi onu sormayı unuttum bide çatlak kremi önerdimi?
arkadaşlar biraz tatsız bir haber ama sizlerle de paylaşmak istedim.
dün milliyetin internet sayfasını okuyanlar görmüştür, doktorun 9 ay boyunca sapasağlam hatta dört dörtlük dediği bebek tek kolu eksik doğmuş. şimdi ailesi çok üzgün ve doktoru dava edecekmiş.
tabi olan yavrucuğa oldu. kimse bir kolu yok diye bebeğinden vazgeçmez ama bunu bilmek ve doğana kadar kabullenebilmek daha kolay olurdu.
bazılarımız doktorlarından şikayet ediyor bazıları tavırlarından memnun. ama ben anladım ki ne kadar iyi olursa olsun tek doktor yeterli değil ve insanız sonuçta hepimiz bazı şeyler gözden kaçabiliyor ya da önemsenmeyip göz ardı edilebiliyor. takibi yapan doktorun dışında arada bir iki ayrı doktora da görünmek lazım sanki. birinin farketmediğini diğeri bulabilir. hepimizin tek istediği sağlıklı bebekler dünyaya getirmek.
neyse böyle işte, canınızı sıkmak istemem ama aklınızın bir köşesinde bulunsun.
kızlarr ben geldimmmmm
3 lü testimiz çok iyi çıktı sonra doktorumuza ben cinsiyetini çok merak ediyorum dedim tekrar bakabilirmiyiz oda bebk çok küçükmüş göremezmişiz gerek yokmuş bir sonraki muyenede bakarmışız öyle dedi sinir oldum çıktım odadan sonra eşime dedim hadi devlet hastanesine gidiyoruz orda hemşire bir arkadaşım var beklemeden gireriz dedim gittik yeni bir doktor gelmiş boşnak hemen muyeneye aldı beni ama size anlatamam bi doktor bu kadarmı iyi olur yarım saat baktı nerdeyse bebişim uyuyordu ellerini gösterdi ters yatıyordu bağdaş kurmuş baya bi uğraştı ve her sorduğumada gülerek ve nazikçe cevap verdi daha sonra bebişim bi haraketlendi dur hemen bakalım dedi ama sıpam inat etti bacaklarını açmadı göstermedi yine cinsiyetini yani ama doktor dan o kadar mutlu ayrıldımki anlatamam
diğeri özel hastane doktoru para veriyoruzya bi taraflarına bişe oldu heralde gıcık ama önümüzdeki ay bi kontrolüm var ona orda kararımı vericem bi daha gidermiyim sırf hastane temiz olduğu için aklım kalıyo ayyy ne çok konuştummzemuszemus
kızlarr ben geldimmmmm
Sudenur canım sormuşsun ya nasıl resim yükleriz diye bak burdan tam ve net olarak yükleme yapabiliyoruz.Aslında bunu o sayfaya ekleyebilsek hepimiz için kolaylık olur.
Resim yüklemek için;
Resim Ykle, Images Upload | Your Free Image Upload Service
1.siteye giriş yapın..
2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın alt kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten bir link olacak....
8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..
canım bunu sürmelinin yaptığı sayfaya eklermisin
canım merhaba...aynı şeyleri geçen yıl bu zamanlar ben de yaşadım ve yazıkki bebeğimi aldı doktorlar ...şükür ki senin tahlillerin temiz çıkmış ne çok sevindim anlatamam.Allah kimseye yaşatmasın o dakikaları.
ben de senin gibi bakımmış kıyafetmiş hepsinin boş olduğunu düşünüyorum yalnızca sağlıkla kucağıma almayı diliyorum.
canım yaaa çok üzüldüm geçen sene için.. ama senin de cvs ya da amniyosentez mi yapılmıştı yani neye dayanarak düşürttüler? merak ediyorum yani onlar temiz çıkıp da sonrası kötü çıkar mı diye? bahsetmek isteezsen yazmayabilirsin.. benim daha 18. haftada fetal eko ve detaylı ultrason yapılacak yani kalp anomalilerine filan da bakılacak. aslında doğana kadar çok rahat olamicam sanırım.
Senin adına çok sevindim canım. Hepsi Allaha emanet. Rabbim isterse ömür, hiçbirşey engel değildir. Umudunu yitirmediğin için mükafatını göreceksin.
Günaydın
Bende dün gece hiç uyumadım. Karın ağrısı ve gaz sancısı beni mahvetti. işyerinde dün öğlen yarmayla yapılmış yayla çorbası içmiştim. Akşamada iftrada eşim çok istediği için kızartma yapmıştım ondan yedim biraz onlarmı dokundu ne. Mahvoldum ya bütün gece.
Anne karnındaki bebek ve tekmesi | İzlesene.com
KIZLAR BAKIN BİZDE BÖYLE HAREKETLERİNİ HİSSEDECEĞİZ SÜPEER
innnşallah canım çok sağoll.. hayatımda ben hiç bu kadar çok dua etmemiştim inan ki.. aldırıp aldırmama seçimiyle yüzyüze kalma fikri çok kötüüü yoksa doktor kalbi durmuş yapacak bişey yok dese bile gerçekten daha iyidir diye düşünüyordum. yani sonuçlar kötü çıktı hastalıklı doğacak istersen aldırabilirsin demeleri Allah korusunn..
kızlar bişi sorucam size epeydir sormak istiyorum ama soramadım bir türlü :kedi:
artık hepimiz bir aile gibi olduk herşeyi paylaşıyorz bunuda sormakta bir sakınca görmüyorum..
bu hamilelik süresince cinsel ilişki konusunda doktorunuz birşeyler söyledimi? benim doktorum ilk muayenelerde hiç bir kısıtlama getirmemişti ama ozaman daha yeniydi ve karnım büyümemişti...
çok özel olmazsa bu konuda ne düşünüyorsunuz ve neler biliyorsunuz?
biz bu konuda biraz tedirginizde.eşim özellikle çok tedirgin oluyor hatta etik olmuyo falan bile demeye başladı.bebeğe bi zarar gelecek diye korkusuda cabası.
canım merhaba...aynı şeyleri geçen yıl bu zamanlar ben de yaşadım ve yazıkki bebeğimi aldı doktorlar ...şükür ki senin tahlillerin temiz çıkmış ne çok sevindim anlatamam.Allah kimseye yaşatmasın o dakikaları.
ben de senin gibi bakımmış kıyafetmiş hepsinin boş olduğunu düşünüyorum yalnızca sağlıkla kucağıma almayı diliyorum.
canım yaaa çok üzüldüm geçen sene için.. ama senin de cvs ya da amniyosentez mi yapılmıştı yani neye dayanarak düşürttüler? merak ediyorum yani onlar temiz çıkıp da sonrası kötü çıkar mı diye? bahsetmek isteezsen yazmayabilirsin.. benim daha 18. haftada fetal eko ve detaylı ultrason yapılacak yani kalp anomalilerine filan da bakılacak. aslında doğana kadar çok rahat olamicam sanırım.
Benim doktorum Habibe Seyisoğlu çooook memnunum. Ataşehire de geliyor haftada 2 gün.Bir de ikili testimi yapan Derya Eroğlu var.Perinatolog aynı zamanda. O acıbademdeki hastanede ama. o da inanılmaz pozitif bir doktor. benim ikili test zamanında bebeğin ölçümü için doğru pozisyon almasını 1 saat sabırla bekledi. sen kendi doktorundan memnunsan devam et ama alternatifinde olsun diye yazıyorum.
ayy korktum benn :)
Benim doktorum Habibe Seyisoğlu çooook memnunum. Ataşehire de geliyor haftada 2 gün.Bir de ikili testimi yapan Derya Eroğlu var.Perinatolog aynı zamanda. O acıbademdeki hastanede ama. o da inanılmaz pozitif bir doktor. benim ikili test zamanında bebeğin ölçümü için doğru pozisyon almasını 1 saat sabırla bekledi. sen kendi doktorundan memnunsan devam et ama alternatifinde olsun diye yazıyorum.
aaa habibe seyisoğlunu duymuştum çok iyi diye. sadece ataşehir bana çok daha yakın diye ilk orayı denedim ama aklımda 2. olarak da o vardı kadıköyde.. ayrıca sordum ama habibe hanım ataşehire gelmiyomuş kiii.. büyük ihtimalle bayramdan hemen önce gidicem ve habibe hanıma gidicem ben de.. fetal eko için de murat bey varmış perinatolog ona yönlendiririz demişti ataşehirdeki doktor. ama benim cvs i yaptırdığım recep has da çokkkkk iyidi perinatolog olarak ekoyu ona da yaptırabilirim..
slm kızlar bebişim erkeeek mişşş. 2li test normal çıktığı için 3lüye gerek yok dedi. ama erken döllenme olduğu için doğum 20 ocak 4 şubat arası dedi erken gelicek bizimki galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?