KIZZLARRR BENİMDE ARTIK KIZIM VARRRRRRRRRRRkaydirigubbakcemile2
slm kızlar bebişim erkeeek mişşş. 2li test normal çıktığı için 3lüye gerek yok dedi. ama erken döllenme olduğu için doğum 20 ocak 4 şubat arası dedi erken gelicek bizimki galiba:)
aaa habibe seyisoğlunu duymuştum çok iyi diye. sadece ataşehir bana çok daha yakın diye ilk orayı denedim ama aklımda 2. olarak da o vardı kadıköyde.. ayrıca sordum ama habibe hanım ataşehire gelmiyomuş kiii.. büyük ihtimalle bayramdan hemen önce gidicem ve habibe hanıma gidicem ben de.. fetal eko için de murat bey varmış perinatolog ona yönlendiririz demişti ataşehirdeki doktor. ama benim cvs i yaptırdığım recep has da çokkkkk iyidi perinatolog olarak ekoyu ona da yaptırabilirim..
olur mu hiç? ben bugün test sonuçlarımın çıktığını ve haber beklediğimi söylemek için ataşehiri aradım habibe hanım bugün orda diye.ve notumu aldılar doktor arayacak.haftada 2 gün ataşehire geliyor habibe hanım hem ben bir defasında cuma günü acil gitmem gerektiği için ataşehire gitmiştim.aklında olsun. çarşamba öğleden sonra ve cuma tam gün ataşehire geliyor.
slm kızlar bebişim erkeeek mişşş. 2li test normal çıktığı için 3lüye gerek yok dedi. ama erken döllenme olduğu için doğum 20 ocak 4 şubat arası dedi erken gelicek bizimki galiba:)
tebrik ederim canım inşallah allah sağlıkla verir bebişini aksine benim de geç döllenme allahın işine bak vercekse verio ben o kadar ilaç aldım tedavi için olmadı ilaçları bıraktım 3 ay sonra geldi meleğim:ecrin_bebek:[/QUOT
sağol canım bende çok ilaç ,iğne kullandım 2 sene boyunca ilaç içmediğim bir ay bile olmadı benimde sürpriz yaptı tedaviyi bıraktığım ay (ilaç kullanmadığım) hamile olduğumu öğrendim.Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
sağol canım bende çok ilaç ,iğne kullandım 2 sene boyunca ilaç içmediğim bir ay bile olmadı benimde sürpriz yaptı tedaviyi bıraktığım ay (ilaç kullanmadığım) hamile olduğumu öğrendim.Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
GÜNAYDIN KIZLAR BUGÜN NASILIZ
BU SABAH MİDEM BULANDI ANLAMIYORUM BAZEN HİÇ BULANMIYOR BAZEN ÇOK
ALLAHTAN ÇIKARMIYORUM
İNŞALLAH GÜZEL BİR GÜN OLUR
VALLA BU SİTEYE ACAYİP ALIŞTIM HER SABAH GAZETE AÇAR OKURDUM SABAH GELİR GELMEZ ARTIK BURAYIDA AÇIYORUM BEN BURAYA BAYAĞI ALIŞTIM KIZLAR ÇOK İÇİM RAHATLIYOR SİZLERLE DERTLEŞİNCE AYNI SEVİNÇLERİ AYNI SIKINTILARI PAYLAŞAN BİR SÜRÜ ARKADAŞLA MUHABBET ETMEK İNANAIN ÇOK GÜZEL...kaydirigubbakcemile5
BİRDE BURANIN EN GÜZEL YANI HERKES BİRBİRİNE YARDIM ETMEK İSTİYOR
HER SORUNUZA CEVAP ALABİLİYORSUNUZ BURADA HERKES BİRBİRİNİN PSİKOLOJİK DANIŞMANI GİBİ
İÇİMİZİ DÖKÜYORUZ RAHATLIYORUZ :enbuyukkk:
hoşgeldin canım burada artık biz bir aile gibi olduk herkes birbirini tanıyor face sayfamızda var orayada gelebilirsin
yyyaaa ne güzel öyle söylüyorsunuz ki varya insanın hemen gidip alası geliyor ama ne şirin şeyler değilmi ben hamile kalmadan öncede çok severdim bebek kıyafeti bakmayı hep hayal ederdim benimde bebişim olunca böyle minik minik giyecek diye resmen bakarken kıyafetlaeri seviyorum
seninde bebeğin güle güle kullansın
kızlar istanbulda hamile pantolonu alabilecek yerler biliyormusunuz, avrupa yakasında özellikle? (tabi anadolu da olabilir, bulamazsak gezicez biraz bahaneyle)
ben dün cevahirde saatlerce gezdim. zaten 2-3 mağazada var onlar da çok pahalı. 3 normal pantolon fiyatına 1 hamile pantolonu satıyorlar. sadece LCW uygundu ama onda da hala yazlıklar var ve seçenk çok az.
haftaya okula başlıyorum ve çalışırken giyecek hiç bişeyim olmadığını farkettim;(((
tavsiyelerinizi bekliyorum.
kızlar merhaba,cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarımı candan tebrik ediyorum,testleri temiz çıkanlar gözünüz aydın.Allah her daim mutluluk versin.
ben bugün ne hikmetse uykudan başımı kaldıramıyorum bu saate kadar uyudum ve çok huzursuzum :S uykuda geniz akıntım boğazımı tıkıyor boğulacak gibi oluyorum.kabuslar görüyorum sürekli,sabaha kadar bilinç altı rüyalarla uğraşıyorum,kendi kendimi telkin ediyorum dua ediyorum okuyorum yinede aynı durum devam ediyor,inşallah sizler iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?