2011 Şubat Anneleri

KIZZLARRR BENİMDE ARTIK KIZIM VARRRRRRRRRRRkaydirigubbakcemile2

slm kızlar bebişim erkeeek mişşş. 2li test normal çıktığı için 3lüye gerek yok dedi. ama erken döllenme olduğu için doğum 20 ocak 4 şubat arası dedi erken gelicek bizimki galiba:)

gözünüz aydın kızlar ne mutlu size gönlünüzden geçen olmuştur inşallah
benide şimdi doktorumun asistanıa radı 3 lü tarama testi sonucum çıkmıpş sonuç güzel dedi gitmeme gerek yokmuş öyle dedi bir sonraki randevuya gelirsin dedi allahım inşallah bir problem olmaz sonuçlarımız güzel ama sonunda bebişlerimizin sağlıklı doğduğunu görebiliriz inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar bebişim erkeeek mişşş. 2li test normal çıktığı için 3lüye gerek yok dedi. ama erken döllenme olduğu için doğum 20 ocak 4 şubat arası dedi erken gelicek bizimki galiba:)

tebrik ederim canım inşallah allah sağlıkla verir bebişini aksine benim de geç döllenme allahın işine bak vercekse verio ben o kadar ilaç aldım tedavi için olmadı ilaçları bıraktım 3 ay sonra geldi meleğim:ecrin_bebek:

selam kızlarr sayfalar çok geççmiş bakamadım iş yğunlugundan dolayı umaarım herkes iyidir tabi bebişlerde kaydirigubbakcemile3

bacak bacak üstüne atmamızda bi sakınca varmı acaba unutuyorum hep bebeğe bi sakıncası olurmuki bi fikri olan varmıı bilmiyorumkismile

ben pcosluydum senin tedavi nedenin neydi

kızlar istanbulda hamile pantolonu alabilecek yerler biliyormusunuz, avrupa yakasında özellikle? (tabi anadolu da olabilir, bulamazsak gezicez biraz bahaneyle)
ben dün cevahirde saatlerce gezdim. zaten 2-3 mağazada var onlar da çok pahalı. 3 normal pantolon fiyatına 1 hamile pantolonu satıyorlar. sadece LCW uygundu ama onda da hala yazlıklar var ve seçenk çok az.
haftaya okula başlıyorum ve çalışırken giyecek hiç bişeyim olmadığını farkettim;(((
tavsiyelerinizi bekliyorum.

çok sagol canım.iyi günlerde giysinler meleklerimiz onlar..düşününce bizde bu kadar minikmiydil.oyuncak gb ya.. eller ayaklar ne tatlı şeyler

kızlar merhaba,cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarımı candan tebrik ediyorum,testleri temiz çıkanlar gözünüz aydın.Allah her daim mutluluk versin.

ben bugün ne hikmetse uykudan başımı kaldıramıyorum bu saate kadar uyudum ve çok huzursuzum :S uykuda geniz akıntım boğazımı tıkıyor boğulacak gibi oluyorum.kabuslar görüyorum sürekli,sabaha kadar bilinç altı rüyalarla uğraşıyorum,kendi kendimi telkin ediyorum dua ediyorum okuyorum yinede aynı durum devam ediyor,inşallah sizler iyisinizdir.

Gebe Hamile Giyim - tavsiye ederim

merhaba burnundada tıkanıklık varmı canım bak bende böleydim önemsemedim yataklık oldum dikkat et kendine olurmu

esraa benim birşeye karşı önceden beri alerjim var ama neye karşı olduğunu bilmiyorum,yapı olarakta alerjik bir bünyeye sahibim.zaman zaman geniz akıntım oluyor,en sinir bozucu yanıda uykuda olması,gün içindede ara ara oluyor oruçlu olduğumdan boğazımıda ıslayamıyorum,biraz zorluyor.

bu üzerimdeki ağırlık neyin nesi ya,sanki kamyon altından ezilip çıkmış gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…