2011 Şubat Anneleri

slm kızlar bebişim erkeeek mişşş. 2li test normal çıktığı için 3lüye gerek yok dedi. ama erken döllenme olduğu için doğum 20 ocak 4 şubat arası dedi erken gelicek bizimki galiba:)

Gözünaydın canım,kızlarımızdan sonra bir erkek bebişimiz daha geldi.
Test'tinde güzel çıkmış.

Gözünaydın canım,testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim.İnş.bebişlerimizin güzel haberlerini böyle almaya devam ederiz.

kızlaar illa 3 lü testi istesemmi doktordan gerek duymuyorum derse tamam mı demeliyim

Benim dr.ogün oraya gittiğimizde ben bazı ölçümler alıcam kendime göre ve size durumunu söyliycem dedi.Demekki diyorum herşeyi normalki görek görmedi.
Bence sende gerek görmezse yaptırma canım,ikililer temiz çıkmıştı sonunda

Karmakarışık rüya ve kabus görmeler bende'de var,hep bir soru işaretiyle uyanıyorum.Ne hikmetse ama aklımızdaki sorularda hiç bitmiyorki bunlarda bilinçaltımıza yer ediyor galiba

kızlar henüz benimkininde tam cinsiyeti belli değil listede kız görünüyo ama bakalım 2 hafta sonra ne olacak

İnş.gönlünden geçen çıkar canım.Ve değişmez cinsiyet

merhaba arkadaslar dun doktora gıttım bebegım cok ıyıydı allahıma sukur ıkılı testımde temız cıktı doktorum erkek buyuk ıhtımalle dedı bacak arasını gosrersı yuvarlak leblebı gıbıydı cok mutluyum olusum gelıyo ıns

Çağlayan Çiçek ben birde gerçek hayatta ne konuşacaksam aklımda ne varsa rüyamdada aynısını konuşup aklımdakileri söylüyorum,demekki kafam bu aralar baya bir karışık.

çaglagancıgım çok sagol canım.inşallah.saglıklı olsunda erkek kız ...drlar biri erkek dedi diğeri kız onun için insan merak ediyor daha erken tabi

Gözün aydın canım bebişlerimizin inş.sağlıkla geldiğinide görürüz :))

Buarada ben seni listede göremiyorum bana bilgilerini verirsen seni listeye ekliyim.

Yaşın,son satın,muhtemel doğum,ve hamiş kaldığın kg söylemen yeterli

Hepside birbirinden güzelmiş,ben daha kendim için alışverişe başlamadım,eşim sürekli gidelim diyor ama ben birazcık daha karnım büyüsün istiyorum.

ben ne kendime ne bebeğime daha hiç bir şey almadım,önce cinsiyetinden emin olim hemen gidip alıcam minik minik cicişler

canım lıstede yokum evet tsk ıns hep bırlıkte goruruz bılgılerım yas 23 sat 25 mayıs 28 subat dogum hamıs kaldıgım kılo 57 yeterlımıopuyorumnanaktan

ben ne kendime ne bebeğime daha hiç bir şey almadım,önce cinsiyetinden emin olim hemen gidip alıcam minik minik cicişler

Seni şu anda yiyip bitiren en büyük şeyde bu içindeki belirsizlik diymi.Dr.kız dedi ama sen ve eşin erkek gördü.Bana böyle birşey olsaydı heralde kapı kapı dr.gezerdim ama çok şükür kü bu dr.gerçekten kaliteli ve iyi biri çıktı.İnş.bir an önce sonuca bağlanırda seninde için rahat eder

Kızlar bizim bilgisayar programı çöktü yani dün akşam çökmüş ama sabah farkettiler,şirketçe öylece oturuyoruz sabahtan beri,herşey pcde yapılıyo olunca kaldık böyle ortada. akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…