slm kızlar bebişim erkeeek mişşş. 2li test normal çıktığı için 3lüye gerek yok dedi. ama erken döllenme olduğu için doğum 20 ocak 4 şubat arası dedi erken gelicek bizimki galiba:)
gözünüz aydın kızlar ne mutlu size gönlünüzden geçen olmuştur inşallah
benide şimdi doktorumun asistanıa radı 3 lü tarama testi sonucum çıkmıpş sonuç güzel dedi gitmeme gerek yokmuş öyle dedi bir sonraki randevuya gelirsin dedi allahım inşallah bir problem olmaz sonuçlarımız güzel ama sonunda bebişlerimizin sağlıklı doğduğunu görebiliriz inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlaar illa 3 lü testi istesemmi doktordan gerek duymuyorum derse tamam mı demeliyim
kızlar merhaba,cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarımı candan tebrik ediyorum,testleri temiz çıkanlar gözünüz aydın.Allah her daim mutluluk versin.
ben bugün ne hikmetse uykudan başımı kaldıramıyorum bu saate kadar uyudum ve çok huzursuzum :S uykuda geniz akıntım boğazımı tıkıyor boğulacak gibi oluyorum.kabuslar görüyorum sürekli,sabaha kadar bilinç altı rüyalarla uğraşıyorum,kendi kendimi telkin ediyorum dua ediyorum okuyorum yinede aynı durum devam ediyor,inşallah sizler iyisinizdir.
kızlar henüz benimkininde tam cinsiyeti belli değil listede kız görünüyo ama bakalım 2 hafta sonra ne olacak
merhaba arkadaslar dun doktora gıttım bebegım cok ıyıydı allahıma sukur ıkılı testımde temız cıktı doktorum erkek buyuk ıhtımalle dedı bacak arasını gosrersı yuvarlak leblebı gıbıydı cok mutluyum olusum gelıyo ıns
merhaba arkadaslar dun doktora gıttım bebegım cok ıyıydı allahıma sukur ıkılı testımde temız cıktı doktorum erkek buyuk ıhtımalle dedı bacak arasını gosrersı yuvarlak leblebı gıbıydı cok mutluyum olusum gelıyo ıns
Gözün aydın canım bebişlerimizin inş.sağlıkla geldiğinide görürüz :))
Buarada ben seni listede göremiyorum bana bilgilerini verirsen seni listeye ekliyim.
Yaşın,son satın,muhtemel doğum,ve hamiş kaldığın kg söylemen yeterli
ben ne kendime ne bebeğime daha hiç bir şey almadım,önce cinsiyetinden emin olim hemen gidip alıcam minik minik cicişler
canım lıstede yokum evet tsk ıns hep bırlıkte goruruz bılgılerım yas 23 sat 25 mayıs 28 subat dogum hamıs kaldıgım kılo 57 yeterlımıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?