ben pcosluydum senin tedavi nedenin neydi[/QUO
ben çok dr değiştirdim kesin bişey demiyolardı biri pcos diodu biri öyle bişey yok diodu.ama bildiğim tek şey yumurtam oluşmuyodu çok küçük kalıyodu ya da çok büyüyüp çatlamadan kistleşiyodu.o yüzden bir sürü yumurtlama ilacı ve iğneleri kullandım ama onlarlada büyümedi nasip birazda bu işler.
Seni şu anda yiyip bitiren en büyük şeyde bu içindeki belirsizlik diymi.Dr.kız dedi ama sen ve eşin erkek gördü.Bana böyle birşey olsaydı heralde kapı kapı dr.gezerdim ama çok şükür kü bu dr.gerçekten kaliteli ve iyi biri çıktı.İnş.bir an önce sonuca bağlanırda seninde için rahat eder
kızlar istanbulda hamile pantolonu alabilecek yerler biliyormusunuz, avrupa yakasında özellikle? (tabi anadolu da olabilir, bulamazsak gezicez biraz bahaneyle)
ben dün cevahirde saatlerce gezdim. zaten 2-3 mağazada var onlar da çok pahalı. 3 normal pantolon fiyatına 1 hamile pantolonu satıyorlar. sadece LCW uygundu ama onda da hala yazlıklar var ve seçenk çok az.
haftaya okula başlıyorum ve çalışırken giyecek hiç bişeyim olmadığını farkettim;(((
tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben çok dr değiştirdim kesin bişey demiyolardı biri pcos diodu biri öyle bişey yok diodu.ama bildiğim tek şey yumurtam oluşmuyodu çok küçük kalıyodu ya da çok büyüyüp çatlamadan kistleşiyodu.o yüzden bir sürü yumurtlama ilacı ve iğneleri kullandım ama onlarlada büyümedi nasip birazda bu işler.
Herkese hayırlı cumalar! çok şükür son yapılan testlerim iyi gelmiş.hamdolsun Allahım'a. Bebeğimi çok özlüyorummmm,bir ay daha nasıl bekleyeceğim..
Hamileliliğinizin ilk 3-4 ayında yatış pozisyonunun fazlaca bir önemi yok.
Gebelikte sırtüstü yatmak inferior vena cava isimli ana toplar damar sistemine baskı yaratmaktadır. Bu venöz sistem kirli kanı bacaklardan kalbe geri getirir.Bu durumda fenalık hissi,zor nefes alma gibi şikayetler görülür. Hamilelikte yüz üstü yatmak da
bebeğe baskı yapacağı için önerilmez.
Gebelikte özellikle sol yan yatış önerilir. Sol yan yatışta bebeğe maksimum kan akışı sağlanır ve annenin böbrek fonksiyonları artar.Böbrek fonksiyon artışı su tutulmasını azaltır.Ayrıca karaciğerin vücudumuzun sağ yanında olması nedeniyle sol yan yatış karaciğer baskısını da azaltır.
canım bunu sürmelinin yaptığı sayfaya eklermisin
slm kızlar bebişim erkeeek mişşş. 2li test normal çıktığı için 3lüye gerek yok dedi. ama erken döllenme olduğu için doğum 20 ocak 4 şubat arası dedi erken gelicek bizimki galiba:)
Herkese hayırlı cumalar! çok şükür son yapılan testlerim iyi gelmiş.hamdolsun Allahım'a. Bebeğimi çok özlüyorummmm,bir ay daha nasıl bekleyeceğim..
merhaba arkadaşlar.. kendimi hatırlatayım mı? çok girip okuyorum yazdıklarınızı ama bi türlü dahil olamıyordum.. bebeğimde ense kalınlığı çıkmış ve cvs yaptıracaktım. Allah'a çok şükür sorunsuz bir şekilde cvs i yaptırdım 2 gün de evde yattım. şimdi kromozom testinde Allah'a çokk şükür en sorun çıkması olasılıklı olan ilk 5 kromozomun normal olduğunu gördükk. doktor kalan diğer kromozomların da normal çıkma ihtimalinin %90 olduğunu söyledi. bu haberle çok sevindik ve kendimi artık buraya müdahil olmaya hak görüyorum :)))
merhaba arkadaşlar doktordan yeni geldikk veeeee KIZIMIZın güzek haberini aldık çok şükür:)önce göstermedi baya uğraştırdı ama sonunda öğrendik annesi gibi nazlı olcak galiba:)3lü test için kan verdik onun haricinde omurga kemiklerine falan baktı doktor herşey çok iyi dedi çok şükür elh. artıkk yavaş yavaş prensesimin hazırlıklarına başlıycam inş:)zemuszemus
Çok sevindim Nur. demek bir kızın oluyor. Kızlar vefalı olur derler.Allah tamamına erdirsin inş.Üçlü test için ne kadar ödedin fark.
merhaba arkadaşlar doktordan yeni geldikk veeeee KIZIMIZın güzek haberini aldık çok şükür:)önce göstermedi baya uğraştırdı ama sonunda öğrendik annesi gibi nazlı olcak galiba:)3lü test için kan verdik onun haricinde omurga kemiklerine falan baktı doktor herşey çok iyi dedi çok şükür elh. artıkk yavaş yavaş prensesimin hazırlıklarına başlıycam inş:)zemuszemus
teşekkür ederim buketcim...bende kız olsun çok istiyordum arkadaş gibi oluyor anneye diye...ben aslında hiç yaptırmayı düşünmüyordum 3lü testi doktorumuz yapalım dedi öylelikle karar verdik sanırım 25tl ödedi eşim...
Tebrikler. Gözünaydın :)
teşekkür ederim buketcim...bende kız olsun çok istiyordum arkadaş gibi oluyor anneye diye...ben aslında hiç yaptırmayı düşünmüyordum 3lü testi doktorumuz yapalım dedi öylelikle karar verdik sanırım 25tl ödedi eşim...
hayırlı olsun canım kızın.Sağlıkla gelsin inş.Hep güzel haberlerini duy.
Canım herhangi bir vitamin yada demir hapı kullanıyormusun.İki hafta önce gittiğimde şimdilik gerek yok demişti bana. kan sayımı yaptımı sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?