2011 Şubat Anneleri

inşallah haftaya öğreniriz bizde.zaten doktor 1 hafta sonra netleşir demişti,düşün yani kendide emin değildiki.anneme olup biteni anlattım takır takır gülüyor,öyle şeymi olur sizin bebekkızdıda erkeğemi dönecek diyor:) Hasbinallah.

benim kafa halen uykulu,gidip yüzüme bir daha su çarpayım.

Herkesin Cuması mübarek olsun...

bende dün 2 tane almak zorunda kaldım.dediğin gibi fiyatlar çok fazla.65 tl den aldım 2 si 130 tl.üst almadım daha erken hem kış geliyo gömleklerle idare ederim diye düşündüm.benim kuzenim terzi üstleri ona diktiricem bu iki pantolonda yeter herhalde.

aynen canım bende büyümedi doktor iğneye geçecez dedi bende kendimi hazır hissetmiodum öle öle 3 ay sonra geldi bebişim

Herkese hayırlı cumalar! çok şükür son yapılan testlerim iyi gelmiş.hamdolsun Allahım'a. Bebeğimi çok özlüyorummmm,bir ay daha nasıl bekleyeceğim..

Herkese hayırlı cumalar! çok şükür son yapılan testlerim iyi gelmiş.hamdolsun Allahım'a. Bebeğimi çok özlüyorummmm,bir ay daha nasıl bekleyeceğim..

Sanada hayırlı cumalar canım.Gözün aydın.İyi haberler aldıkça buradan çok seviniyorum. Aynen bu aralar banada çooook uzun geliyor.Ultrasona sık girmek iyi değil deyip avutuyorum kendimi şimdilik:)

evet sol yan yatış ve bacaklarımın arasına çok kalın olmayan bir yastık süper geliyo yerimseniben

canım bunu sürmelinin yaptığı sayfaya eklermisin

birde kızlar mesaj sayısı 100 olmalıymış forumda fotoğraf için ekleyemedim o yüzden bende cicilerimizin fotoğraflarını bir patik bir şapka y la açılışı yaptık

slm kızlar bebişim erkeeek mişşş. 2li test normal çıktığı için 3lüye gerek yok dedi. ama erken döllenme olduğu için doğum 20 ocak 4 şubat arası dedi erken gelicek bizimki galiba:)

erken döllenme geç döllenme olayı neki doktorum hiç öyle birşey demedi muhtemel doğum tarihinide söylemedi hiç bu ikili üçlü testle alakalı onlarla belli olan birşeymi ki bilmiyorumkismile

birde herkeslere selam ama rahatsızlıklar başlamış okuduğum kadarıyla artık göbüşlerimiz belli oluyo birazcık sositososito bebişlerimiz büyüyooo opuyorumnanaktan yaramazlıklar şimdiden başlıyor yani anneyi üzmeler kızmalara daha var herhalde çok fazla hareketlerini hissedemiyoruz dün 8 aylık hamile bir arkadaşıma ziyarete gittim oturamıyo kalkamıyo yatamıyo çok hareketli bi oğluşu olacak zaten doktor demiş dünyaya bir fırlama geliyor diyedelikafadulden annem biraz rahat dur diyo arkadaş pat bir tekme kaydirigubbakcemile3

Hayırlı cumalar canım,gözünaydın hadi.O senin içinde rahat annesi merak etme.
Bir dahaki kontrol ne zaman benim 30 eylül (

alocum o kadar sevindimki sonuçların iyi çıkmasına gözünaydın allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ....

herkese hayırlı cumalar cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş sizlerinde gözünüz aydın....şubat erkek bebeklerle başladı ama kız ayı olcak gibi görünüyor ....

merhaba arkadaşlar doktordan yeni geldikk veeeee KIZIMIZın güzek haberini aldık çok şükür:)önce göstermedi baya uğraştırdı ama sonunda öğrendik annesi gibi nazlı olcak galiba:)3lü test için kan verdik onun haricinde omurga kemiklerine falan baktı doktor herşey çok iyi dedi çok şükür elh. artıkk yavaş yavaş prensesimin hazırlıklarına başlıycam inş:)zemuszemus

Çok sevindim Nur. demek bir kızın oluyor. Kızlar vefalı olur derler.Allah tamamına erdirsin inş.Üçlü test için ne kadar ödedin fark.

Çok sevindim Nur. demek bir kızın oluyor. Kızlar vefalı olur derler.Allah tamamına erdirsin inş.Üçlü test için ne kadar ödedin fark.

teşekkür ederim buketcim...bende kız olsun çok istiyordum arkadaş gibi oluyor anneye diye...ben aslında hiç yaptırmayı düşünmüyordum 3lü testi doktorumuz yapalım dedi öylelikle karar verdik sanırım 25tl ödedi eşim...

Tebrikler. Gözünaydın :)

hayırlı olsun canım kızın.Sağlıkla gelsin inş.Hep güzel haberlerini duy.

Canım herhangi bir vitamin yada demir hapı kullanıyormusun.İki hafta önce gittiğimde şimdilik gerek yok demişti bana. kan sayımı yaptımı sana.

Canım herhangi bir vitamin yada demir hapı kullanıyormusun.İki hafta önce gittiğimde şimdilik gerek yok demişti bana. kan sayımı yaptımı sana.

banada bugün verdi vitamin ve demir hapı ama henüz almadım...kan sayımımızı 7 haftalıkken yapmıştı değerlerim normal çıkmıştı o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…