2011 Şubat Anneleri

evetttt akşamın yemekleri yaptıımmm ortalığı dip köşe olamasada süpürdüüümm sildiimmmm ehhh artık biraz oturayım değilmiii

evet nerde kalmıştık kızlarrrr

nurcum gözün aydınnn ayyy bi kız daha ne güzelll Sağlıkla kucağına al inşallahh

Ben 2 tane hamile pantolonu aldım. Fiyatı 19.900'dü. Kasaya gelince 14.900 çıktı :)

Bir tanede LCW'den aldım. Şimdilik 3 tane. İdare eder degil mi?

teşekkür ederim:)seninde prensesin geliyordu değil mi?hepimize sağlıkla kucağıma almakta nasip olur inş:)

Evet canım :) Amin inşallah :)

Arkadaşlar, bir kaç sayfayı okudum. Cinsiyet ögrenenler, test sonuçları temiz çıkanlar olmuş. Herkesin gözüaydın.

yarında ben yapıcam temizlik.14:30 da kontrolüm var. Haftasonu koşturmacayla geçiyor benim. Temizlik çamaşır ütü kızımın işleri derken zaman su gibi geçiyor. Haftaiçi daha rahatım valla. İşyerinde en azından dinleniyorum.

işten çıktığım için hiç pişmanlık duymuyorum valla ne yalan söyleyeyimm

çok zordu gerçekten...Allah yardımcınız olsunnn

Bir prenses daha geldi aramıza annesi gözünaydın inş.doğumlarıda görürüz canım.

ohh ne güzel mis gibi ev benm evim berbatteşekkür ederimm canımm güzelliklerle gelir bebişlerimiz inş:)

Canım netten şimdi baktım Ankara'da da varmış. Senin pantolonun kumaşmı yani mevsimlik mi. Çok soru soruyorum ama boşuna gitmiyeyim oraya bewnim evime bayağı uzak bir yerde

Canım sadece şu illerde var. Sanırım yanlış baktın sen.Kumaş pantalon...

•Adana

•Adana / Kuruköprü

•Adana / Mavibulvar

•Ankara / Çankaya
•Antalya/Şarampol (Kapalı Yol)
•Elazığ

•Gaziantep
•İstanbul / Pendik Neomarin AVM
•İstanbul / Şirinevler
•İstanbul / Bakırköy

•İstanbul / Gaziosmanpaşa

•İstanbul / Genel Müdürlük

•İstanbul/ Kadıköy

•İstanbul / Üsküdar

•İstanbul / Yukarı Dudullu

•İstanbul / Beyoğlu

•Malatya

•Mersin

•Mersin / Kargıpınarı

•Mersin / Pozcu

Dün kızım içim istediğim kıyafetler gelmiş civilimden kızlar görmeniz lazım minicikler hepsi beklediğimden güzel çıktı kaliteli ve yumuşacık akşam resimlerini çekiyim yarın eklerim inş.siteye

şu ankaradaki pantolonların adreslerini banada verin.bende pantolon istiyorum

hep elbise giyiyorum ama akşamları soğuk oluyo artık

tamam işte Ankara/Çankaya diyor ya.

çiçek verdiğin linki bende sık kullanılanlara ekledimmm

artık bende ordan alışveriş yaparım.gezmeden yorulmadan ygun fiyata

eline gelipte beğendiğin tavsiye ettiğin şeyler olursa ozaman yardımını isterimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…