- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar istanbulda hamile pantolonu alabilecek yerler biliyormusunuz, avrupa yakasında özellikle? (tabi anadolu da olabilir, bulamazsak gezicez biraz bahaneyle)
ben dün cevahirde saatlerce gezdim. zaten 2-3 mağazada var onlar da çok pahalı. 3 normal pantolon fiyatına 1 hamile pantolonu satıyorlar. sadece LCW uygundu ama onda da hala yazlıklar var ve seçenk çok az.
haftaya okula başlıyorum ve çalışırken giyecek hiç bişeyim olmadığını farkettim;(((
tavsiyelerinizi bekliyorum.
teşekkür ederim:)seninde prensesin geliyordu değil mi?hepimize sağlıkla kucağıma almakta nasip olur inş:)
evridiki nerden aldın canım pantolonları umarım Ankara'da da vardır aynı mağazadan.Benim de almam lazım en az 2 tane.
işten çıktığım için hiç pişmanlık duymuyorum valla ne yalan söyleyeyimm
çok zordu gerçekten...Allah yardımcınız olsunnn
merhaba arkadaşlar doktordan yeni geldikk veeeee KIZIMIZın güzek haberini aldık çok şükür:)önce göstermedi baya uğraştırdı ama sonunda öğrendik annesi gibi nazlı olcak galiba:)3lü test için kan verdik onun haricinde omurga kemiklerine falan baktı doktor herşey çok iyi dedi çok şükür elh. artıkk yavaş yavaş prensesimin hazırlıklarına başlıycam inş:)zemuszemus
işten çıktığım için hiç pişmanlık duymuyorum valla ne yalan söyleyeyimm
çok zordu gerçekten...Allah yardımcınız olsunnn
evetttt akşamın yemekleri yaptıımmm ortalığı dip köşe olamasada süpürdüüümm sildiimmmm ehhh artık biraz oturayım değilmiii
evet nerde kalmıştık kızlarrrr
nurcum gözün aydınnn ayyy bi kız daha ne güzelll Sağlıkla kucağına al inşallahh
Canım Çetinkaya'dan aldım. Ankara'da yok da sanırım Antalya ve Mersin'de var diye biliyorum...
evridiki nerden aldın canım pantolonları umarım Ankara'da da vardır aynı mağazadan.Benim de almam lazım en az 2 tane.
buketcim ben ankarada livaa mağzasından aldım bikaç bişi fiyatlarıda uygun aklında bulunsun
Canım netten şimdi baktım Ankara'da da varmış. Senin pantolonun kumaşmı yani mevsimlik mi. Çok soru soruyorum ama boşuna gitmiyeyim oraya bewnim evime bayağı uzak bir yerde
Canım sadece şu illerde var. Sanırım yanlış baktın sen.Kumaş pantalon...
•Adana
•Adana / Kuruköprü
•Adana / Mavibulvar
•Ankara / Çankaya
•Antalya/Şarampol (Kapalı Yol)
•Elazığ
•Gaziantep
•İstanbul / Pendik Neomarin AVM
•İstanbul / Şirinevler
•İstanbul / Bakırköy
•İstanbul / Gaziosmanpaşa
•İstanbul / Genel Müdürlük
•İstanbul/ Kadıköy
•İstanbul / Üsküdar
•İstanbul / Yukarı Dudullu
•İstanbul / Beyoğlu
•Malatya
•Mersin
•Mersin / Kargıpınarı
•Mersin / Pozcu
Dün kızım içim istediğim kıyafetler gelmiş civilimden kızlar görmeniz lazım minicikler hepsi beklediğimden güzel çıktı kaliteli ve yumuşacık akşam resimlerini çekiyim yarın eklerim inş.siteye
tamam işte Ankara/Çankaya diyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?