nurcum facede ki grubumuza katıldınmı.
Bir prenses daha geldi aramıza annesi gözünaydın inş.doğumlarıda görürüz canım.[/QUOTE
teşekkür ederiz....inş çağlayancım sağlıkla gelsinlerde prenseslerimiz prenslerimiz:)
nerde canım bu mağaza tam olarak
Dün kızım içim istediğim kıyafetler gelmiş civilimden kızlar görmeniz lazım minicikler hepsi beklediğimden güzel çıktı kaliteli ve yumuşacık akşam resimlerini çekiyim yarın eklerim inş.siteye
Hadi bakalım bekliyoruz :)
çiçek verdiğin linki bende sık kullanılanlara ekledimmm
artık bende ordan alışveriş yaparım.gezmeden yorulmadan ygun fiyata
eline gelipte beğendiğin tavsiye ettiğin şeyler olursa ozaman yardımını isterimmm
ee görmüş oluruz cicilerini. Ama ben resim göremiyorum. Kopyalayıp yapıştırsanız olmaz mı sayfaya. Aldıklarında tavsiye ettiklerin olursa bende alırım.
buketcim nerde oturuyorsun bilmiyorumda keçiörende kızlarpınarı caddesindeki mağazadan aldım ben bikaç yerde daha varmış....
merhaba arkadaşlar doktordan yeni geldikk veeeee KIZIMIZın güzek haberini aldık çok şükür:)önce göstermedi baya uğraştırdı ama sonunda öğrendik annesi gibi nazlı olcak galiba:)3lü test için kan verdik onun haricinde omurga kemiklerine falan baktı doktor herşey çok iyi dedi çok şükür elh. artıkk yavaş yavaş prensesimin hazırlıklarına başlıycam inş:)zemuszemus
Ben 2 tane hamile pantolonu aldım. Fiyatı 19.900'dü. Kasaya gelince 14.900 çıktı :)
Bir tanede LCW'den aldım. Şimdilik 3 tane. İdare eder degil mi?
Evet canım :) Amin inşallah :)
Arkadaşlar, bir kaç sayfayı okudum. Cinsiyet ögrenenler, test sonuçları temiz çıkanlar olmuş. Herkesin gözüaydın.
çiçek kredi kartıylamı yapıyorsun alışverişi.kapıdan ödemede sabit telefon numarası istiyorlar..
çok güzel bir prenses daha geldi demek maşallah topiğimiz kızlanıyor arkadaşlar :)canım tebrik ederimmerhaba arkadaşlar doktordan yeni geldikk veeeee KIZIMIZın güzek haberini aldık çok şükür:)önce göstermedi baya uğraştırdı ama sonunda öğrendik annesi gibi nazlı olcak galiba:)3lü test için kan verdik onun haricinde omurga kemiklerine falan baktı doktor herşey çok iyi dedi çok şükür elh. artıkk yavaş yavaş prensesimin hazırlıklarına başlıycam inş:)zemuszemus
Nurcum intenetten baktım mağazlara. bazen kafam çalışmıyor valla. Bir sürü yerde varmış. Sen kaça aldın peki. Biraz pahalı gibi sanki.
Hayırlı cumalar canım,gözünaydın hadi.O senin içinde rahat annesi merak etme.
Bir dahaki kontrol ne zaman benim 30 eylül(
Ben 7 Eylül'de esimin ailesini ziyaret amaçlı Katar'a gidiyorum,26 Eylül'de donüyorum inşallah.hemen ertesi günü doktora giderim diye düşünüyorum.doktor dönünce gel dedi tarih vermedi zaten 30 gunü gecmis oluyor. Yine de çok vaaaar
çok güzel bir prenses daha geldi demek maşallah topiğimiz kızlanıyor arkadaşlar :)canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?