2011 Şubat Anneleri

ee görmüş oluruz cicilerini. Ama ben resim göremiyorum. Kopyalayıp yapıştırsanız olmaz mı sayfaya. Aldıklarında tavsiye ettiklerin olursa bende alırım.

Hadi bakalım bekliyoruz :)

opuyorumnanaktan

Çok güzel şeyler var ama dimi fiyatlarda öyle çok pahalı değil.Tabiki canım,her zaman hayırlısıyla şu bebiş bir göstersin annesine kendinide o zaman sende başlarsın yavaştan ama minicik biliyormusun gelen şeyler nasıl sığacak içine bilmiyorum :))

ee görmüş oluruz cicilerini. Ama ben resim göremiyorum. Kopyalayıp yapıştırsanız olmaz mı sayfaya. Aldıklarında tavsiye ettiklerin olursa bende alırım.

Akşama resimlerini çekiyim sabah eklerim canım diğer topiğe şimdi iş yerinde çekemiyorum resim yalnış anlarlar diye.
Tamam canım,ama kalite konusunda gerçekten çok güzeller

çiçek kredi kartıylamı yapıyorsun alışverişi.kapıdan ödemede sabit telefon numarası istiyorlar..

teşekkür ederim sudenur.

grubun adını 2011 kız anneleri diye değiştireceğiz galiba yakında; bizim oğlanlar yalnız kaldı baksanıza) hayırlı olsun nur, kızına uzun ömürler dilerim.

ne güzel olmuş canım, ben de bir ara beyoğlundaki çetinkayaya bakarım. çok sağol.

Nurcum intenetten baktım mağazlara. bazen kafam çalışmıyor valla. Bir sürü yerde varmış. Sen kaça aldın peki. Biraz pahalı gibi sanki.

çiçek kredi kartıylamı yapıyorsun alışverişi.kapıdan ödemede sabit telefon numarası istiyorlar..

Ben kredi kartıyla alıyorum canım genelde bunuda öyle yaptım ama kapıda ödeme seçeneğide var,Kargo ücreti 4tl , Kapıda ödeme içinde 5lt alıyorlar.sabit telefon numarası vermen şart değil cebinide verebilirsin.

Ankarada olan arkadaşlar Antares te Max mağazası var oradada çok güzel ve uygun bebek kıyafetleri var fiyatlarda uygun ben hediye olarak bikaç kere almıştım.son zamanlarda gidemedim pek ama

çok güzel bir prenses daha geldi demek maşallah topiğimiz kızlanıyor arkadaşlar :)canım tebrik ederim

Nurcum intenetten baktım mağazlara. bazen kafam çalışmıyor valla. Bir sürü yerde varmış. Sen kaça aldın peki. Biraz pahalı gibi sanki.

%50 indirim vardı canım pantalonu bir pantolon birde etek aldım 95 lira tuttu ikisi...sadece pantolon ne kadardı hatırlamıyorum...ama aynı markanın başka bir ürününü ekolden almıştım orası daha pahalıydı

Hayırlı cumalar canım,gözünaydın hadi.O senin içinde rahat annesi merak etme.
Bir dahaki kontrol ne zaman benim 30 eylül (

Ben 7 Eylül'de esimin ailesini ziyaret amaçlı Katar'a gidiyorum,26 Eylül'de donüyorum inşallah.hemen ertesi günü doktora giderim diye düşünüyorum.doktor dönünce gel dedi tarih vermedi zaten 30 gunü gecmis oluyor. Yine de çok vaaaar

Benimde 35 günden fazla sürecek bu seferki buluşmamız ama bu dr.güveniyorum ben vardır bildiğiki 1 ay sonra gel dedi.İnş.Ayrıntılı ultrasonda girerken dahada kocaman olurda rahat rahat görürüz bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…