2011 Şubat Anneleri

kızlaar ben doktordan geldim şimdi
3 lü testim iyi çok şükür:))))))

doktor dün cinsiyetini görememişti
14 haftada istanbul da erkek demişlerdi
ama bugün baktı ve kordonu bacak arasında dedi
uzun uzun baktı ve erkek olsa bamya görünürdü dedi
ben böyle göstermeyince kız diyorum dedi
yani bebeğim kız
kısa bi şok yaşadım
en baştan bana kız gibi geliyodu erkek deyince bi afallamıştım
ve şimdi kız diyoo
erkek olsa pipisi olurdu kızdır di mi???

bence de kızdır
erkek olsaydı 14.haftada görünen pipi
17.haftada görünmez miydi???????????????
herkes bi doktora daha git diyo
mavi alışveriş yapmıştım değiştirmem lazım onları:)))))))))))

benim için hiiiiiç farkı yok
ilk çocuk ve çok zor kavuştuk
bundan önce bi kaybım var
hayırlısı neyse o olsun
hiiiç farkı yok

bu bebekleri bizi daha çook şaşırtacak canım. hayırlı olsun kızın. gerçekten sağlıklı olsunlar da kız-erkek hiç önemli değil.

sena & çağlayan cicileriniz çok güzel, iyi günlerde kullansın bebişleriniz inşallah.

[/COLOR][/SIZE][/FONT] hayırlı olsun tatlım[/QUOTE]

ayakkabılar süperrrrr,bizde storedan bayağı alışveriş yapıcaz öğrenelimde cinsiyetimzi,gerçi kız erkek farketmeyecek renkleri sarı-kırmızı olucak,babamız saolsun:1hug:

Sanada hayırlı cumalar canım.Gözün aydın.İyi haberler aldıkça buradan çok seviniyorum. Aynen bu aralar banada çooook uzun geliyor.Ultrasona sık girmek iyi değil deyip avutuyorum kendimi şimdilik:)

haklısın canım. bebeklerimiz iin herşeyin en doğrusu böyle olduğu için zor da olsa sabretmek zorundayız

selam anne adaylari,ben mart annesi olucam kismetse,size sorum olucakdi,12 hafdalik iken doktor kontrolune gittim cinsiyeti israrla sordum doktorum erkege benziyor tam olarak kesin deil dedi,benim ilkindede oglum da,tam olarak 12 hafdalik ikenerkek demisdi dogru cikdi,ama ilkinde tam net olarak pipisini testislerini bende görmisdim takla atarken meydana cikdi resmen:)cok belliydi yani simdiki bebisimde iyice bakdim ilki gibi pipi testis göremedim ama tepe gibiydi cok az dolgun gicbi duruyordu sizlerde oldumu acaba böyle bisey yanilmis olabilirmi doktorum

valla olabilir bence :)))))))))))
bana da 12 haftalıkken erkeğe benziyo dedi doktor
14 haftamda aynı doktor erkek dedi kesin mi dedim kesin dedi
bugün yani 17.haftada başka bi doktor asıl doktorum bu istanbulda gitmiştim öbürlerine
baktı baktı pipi mipi göremedi kordon kapatmış bu kadar uğraşıp göremiyosam kızdır dedi:))))))))))))))))
kısa bi şok yaşadık tabi
sen emin olma bence
Allah gönlüne göre versin:)))

aa gercekden sok olmusunuzdur12 hafdalikken tamam erken olabilirde,14 hafdalikkende erkek diyince kesin erkek demissinizdir:)hayirli olsun kiziniz,ereke kiz hic farketmiyor sagliklari yerinde olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…