2011 Şubat Anneleri

inan ki markaya bakarak almadım:) hangisi hoşuma gittiyse onu sepete ekledim.. 3 tane arkalık tarzı battaniye aldım.. 2 tane penye yelek aldım. Takımlardan beğendiklerimi aldım.. 90 tl ye tamamladım kargoda ücretsiz geldi.. Fiyatlar bana çok uygun geldi. Mesela aynı penye yeleği ben 5 ytl ye almışken civilimde 3.350 tldi. Altüst takımlar 20 tl sorduklarımı 12 tl ye aldım we tüm aldıklarım çok güzel çıktı. 3-4 gün içinde fotolarımı eklerim o zmn daha ii fikir olur cnm.

busecim face'de okudum, bebeğin odasını giysilerini herşeyini hazırlamışsın. ne güzel, güzel günlerde kullansın yavrun. artık hazırlıklara başladığımda tavsiyelerini bekliyorum canım.

Çok saol cnm ii dileklerin için...Çok erken ama herşeyimiz hazır:) Ben 3-4 gün içinde fotoları yükleyeceğim daha ii fikir olur herkes için..

sLm cnm.. Bebeğin aceleci olursa şubat anneside olabilirsin:) Benim yazdığın konuda bi bilgim yok cnm.

merhaba arkadaşlar benim bebişimde allahın izniyle şubat 10 2011 de gelicek.hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah.

aminnn cnm.. Hoşgeldin bu arada.. Cinsiyeti belli mi?

sLm cnm.. Bebeğin aceleci olursa şubat anneside olabilirsin:) Benim yazdığın konuda bi bilgim yok cnm.

aminnn cnm.. Hoşgeldin bu arada.. Cinsiyeti belli mi?

teşekkürler doktor %70 erkek dedi ama kesin değilmiş ama çin takvimine göre kız hesaplamıştım.hayırlısı artık sizin cinsiyet bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…