slm canım bende civilime bakmıştım ama kötü çıkar diye alamadım sadece bildiğim markalara baktım. acaba hangi markaları aldın yazabilir misin?özellikle hoppidik ürünleri çok hoş görünüyo ama kalitelimi acaba?
busecim face'de okudum, bebeğin odasını giysilerini herşeyini hazırlamışsın. ne güzel, güzel günlerde kullansın yavrun. artık hazırlıklara başladığımda tavsiyelerini bekliyorum canım.
slm kızlar ben mart annesiyim de .mart başı diye arada sizin aranıza da sızıyorum :)) plesantanın rahim ağzına yakın olması durumu var ben de bu konuda bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı acaba aranızda ??
merhaba arkadaşlar benim bebişimde allahın izniyle şubat 10 2011 de gelicek.hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah.
sLm cnm.. Bebeğin aceleci olursa şubat anneside olabilirsin:) Benim yazdığın konuda bi bilgim yok cnm.
aminnn cnm.. Hoşgeldin bu arada.. Cinsiyeti belli mi?
hoşgeldin aramıza
teşekkürler doktor %70 erkek dedi ama kesin değilmiş ama çin takvimine göre kız hesaplamıştım.hayırlısı artık sizin cinsiyet bellimi
Banada dr %60 erkek demişti 2 hafta önce.. 2 gün önce tekrar gittim bu kez yüzdesiz erkek dedi:))
hoşbuldum bu arada birşeyi merak ediyorum çin takvimi ne kadar doğru çıkıyor...
hayırlı olsun kaçıncı haftada emin oldu doktorun
benim doğru çıktıı :) etrafımda olan herkesin bebeklerinde de tuttu cnm.
15. haftada %60 dedi.. 17. haftada erkek dedi cnm. sen kaç haftalıksın?
benim neden tutmadı acaba
son adet tarihin we doğum yılını yazar mısın cnm?
son adet tarihim 6 mayıs doğum tarihim 19 kasım 1982...
ewet cnm kız çıkıyor sana :) belkide kızdırr daha kesin değilmiş ki:) hayırlısı neyse o olsun. Sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu.
çok sağol ilgilendiğin için .en önemlisi sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?