manik bana da bakar mısn
1 temmuz 1981
22 mayıs 2010
mayıs ayında henüz yaşına girmediğin için yaşını 28 alıyoruz büyük ihtimallede haziranda hamile kaldığın için takvime göre erkek görünüyor canım
sLm cnm.. Ben geçende netten bir kutu kıyafet aldım we 1 gün sonra bana ulaştı.. Başka bir topikte bir arkadaşın önermiş olduğu bir siteydi. Ben ürünlerden çok memnun kaldım. Kaliteli we ucuzlar.. İstersen sen de siteyi bir incele derim.
Sitenin tam linkini ne yazık ki buraya yazamıyorum. Ama sen google dan civilim yazıp bulabilirsin.
çin takvimine göre kızın oluyor cnm hihoyyythihoyyyt
Çin takvimine göre erkek canım.
evet canım eğer 27 şubat ve sonrasında olursa doğumun aynen dediğin gibi oluyor.
canım yasminkamunun çin takvimine göre erkek çıkıyor gibi yaş 32 halime kaldığı ay büyük ihtimalle haziran yasminin mesajını bulamadığım için senin mesajdan alıntı yaptım fisfisfis yoksa daha 10. ay gelmediği için yaşını 31 mi sayıyoruz.AY benimde kafam karıştı
Günaydın kızlar,ne çok konuşmuşsunuz öyle oku oku 1 saat'te anca bitti kaydirigubbakcemile3
Cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımız olmuş,kızçelerimiz geliyor,hayırlı olsun kızlar gözünüz aydın.
Çok şey kaçırmışım hafta sonu ama bütün hafta sonu temizlik yaptık eşimle beraber ama ben çok yoruldum.Eğildikçe sanki bir baskı oluyor aşağıya doğru bütün gece karnım ve kasıklarım ağrıdı.Bu konudan muzdarip olan varmı eğilip iş yapacağınız zaman nasıl yapıyorsunuz kızlar.
Yeni gelen arkadşlarımızda olmuş hoşgeldiniz aramıza.İzin konusunu konuşmuşsunuz kızlar ben özel sektörde olduğum için son haftama kadar çalışmayı düşünüyorum inş.Eğer dr.izim verirse doğumdan sonraki zamanı bebeğimle geçirmek istiyorum çünkü.
Çin takvimi bende'de tuttu kızçem geliyor.....
cnm bnm günaydınn nasılsın bnmde kızım olyorr kızına arkadş gelior çğlayancım
merhaba arkadaşlar nasılsınız?dünden beri uğrayamadım dün kızımıza tulum aldık pembe kadifedenn ayy çok güzell bi görseniz teyzeleri.... ne güzelmişş alışveriş yapmakk ya:)artık beni tutabilene aşkolsun...allah sağlıkla giydirmeyide nasip eder inş
Selammmmmmmmm ben Nur,
ben de aranıza yeni katılıyorum... çok güzelll şeyler paylaşıyorsunuz gerçektennn okudukça içim ısınıyor :) benim de 15 hafta oldu. ikili testimde herşey güzel çıktı. şimdi yeni kontrol ve 3lü test için gün sayıyoruz :)))) cinsiyetleri belli olanlar gözünüz aydınnnnn :) sağlıklı sıhhatli kavuşuruz bebişlerimize inşallah. benim de erkek gibi görüyorum dedi dr. ama asıl haftaya belli olacakmış inşallah
yaş: 30 kilo:60 SAT:6 mayıs Tahmini doğum:17 şubat Çağlayancım beni de ekler misin listeye :)
Mrb arkadaşlar umarım huzurlu bir pazar günü geçiriyorsunuzdur.
Ben sabah 7 den 11 e kadar denizdeydim ,tabi o kadar saat sürekli yüzmedim endişelenmeyin :)))
Günaydın canım,iyiyim sen nasılsın,sabah okudum canım çok sevindim.Evet kızlarımız arkadaş olacak anneleri gibi.Nasıldı bebişin kocaman olmuştur.Bende çok özledim minişimi.:ecrin_bebek:
iyiymiş teyzesi koca göbüşlüymüş kızımız gelişimi iyiymiş 3 lü test yaptrdık haftaya salı gidicem tekrar doktorumuza egzersiz verdi bize akşama kadr oturduğumuzdan mehmet özün siz bebeğinizi beklerken die bir kitabını önerdi al die hemn aldım onu okuorum birde yemeklere önm vermemi istedii
Maşallah kuzuma benimBak bizimki hiçbirşey demedi bu konuda ne tarz egzersizler verdi peki canım,kitap nasıl peki bende onu almak istedim ama sonradan vazgeçtim içeriğinde neler var.Yemek yemiyormusun yoksa sen.Gerçi ramazanda çalışanlar için denge kalmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?