2011 Şubat Anneleri

günayddın kızlar nasılsınız çağlayancım kasık ağrısını sormuşsun bendede var genelde eğildiğinde belini bükme dizlerini kırıp eğil öyle ağrımıyor

Günaydın canım,dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ama bulaşık makinasını yerleştirirken otur kalk yapamıyorum ki çok zor oluyor sen onun için bir kolay yol buldun mu eşime yaptırmaya çalışıyorum kıyamıyorum bazen onada :))

Çok güzelmiş canım bizimde verdiği broşürlerde vardı egzersiz ama o önermediği için ben birşey yapmadım açıkçası havalar serinleyince yürümeye başlarım diyordum ama şu kitap işini bende araştırıyım bir sonuçta çalışırken ödem oluşmaması imkansız sanırım bizde (
Yemek konusunda bende senin gibiyim evden getiriyorum ama yemek getiremiyorum hep sandwiç tarzı yapıyordum.Ama sabahları sütü hiç ihmal etmiyorum dün yarım lt süt içmişim nasıl gaza geldiysem artık :))
Senin bu dr.çok iyiymiş canım beslenme konusunda bizimki hiç bu kadar tavsiye etmedi.Bunları konuşmak lazım aslında dr.gidince saol canım,anlattıkların için.opuyorumnanaktan

,

canım bulaşık makinemin yanında çekyat var kapağını açınca rahatça oturup dizebiliyorum sorun olmuyor o yüzden eğer mutfakt terin varsa sandalye yada küçük bi koltuk koyaabilirsin

benim adım listede yokmuş...beni de ekler misiniz..
sat: 13 mayıs
muhtemel doğum tarihi: 17 şubat
henüz cinsiyeti öğrenmedik

eklerseniz çok mutlu olurum..
teşekkürler...

günaydın herkese kızlarr...

negüzel alışverişler başlamış,bana kesin değil tam göremedim heralde kız dedi, bişi alma dedi hatta:)bende olsun pembelerin parasını sizden alırım dedim:kedi: şaka bitarafa ayrıntılıyı bekle dedi bana yani 20.hafta,hayatta beklemem okadar olmadı değiştirme kartı da alırım değiştiririm bi değişiklik olursabayanssulusmile

,

canım bulaşık makinemin yanında çekyat var kapağını açınca rahatça oturup dizebiliyorum sorun olmuyor o yüzden eğer mutfakt terin varsa sandalye yada küçük bi koltuk koyaabilirsin

Mutfakta sandelyemiz var ama bizim,temizleri nasıl yerlerine yerleştiriyorsun asıl sorunda o gene eğilip kalkmak zorunda kalıyoruz.Bardaklarda sorun yokta o tabakları aşağıdan al,sonra yukarıya koy eziyet geliyor bana tamamen kaydirigubbakcemile3

benim adım listede yokmuş...beni de ekler misiniz..
sat: 13 mayıs
muhtemel doğum tarihi: 17 şubat
henüz cinsiyeti öğrenmedik

eklerseniz çok mutlu olurum..
teşekkürler...

Eklerim canım :))

Günaydın canım,ben seni listeye kız olarak ekledim ama ismede ceren yazdım öyle yazmışsın çünkü inş.Son anda bir değişiklik olmazda gönlünden geçendir canım.
Sen ama genede çok şey alma yada şöyle yap hem kıza hem erkeğe göre alda sonradan zor olmasın canım senin için opuyorumnanaktan

onuda şöyle yapıyorum eğer eşim yapmassa yine koltuğuma oturuyorum hepsini tezgaha diziyorum ordan yerlerine koymak zor olmuyor yani çok zorlanmıyorum

benim de dün biraz kasık ağrım oldu. bugün iyiyim çok şükür...
Eşimin işlerinden dolayı tatile gidemedik biz bu sene. Haftasonu kilyosa gittik. plaj ve deniz çok güzeldi.. şu anki duruma göre bol bol yüzdüm :) eskiden olsa hiç çıkmazdım, öğleden sonra dalga olunca endişe ettim, çok zıplarken bebişime bişi olur mu acaba diye annelik duygusu şimdiden başladı sanıyorummm...
Bi de dayanamadıkkk biz de zıbın aldıkkk bıdığımızaaa :) her akşam eve gelince ilk onu görüyorum çok heyecan vericiiiiiiiiiiii

Kızlar hepinize günaydınn,cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın

iki gündür yokum,ocakta kaynayan tavuk suyu karnıma sıçradı,biraz yandık,inşallah bu iz gider.

birde uyurken cam açıktı sağ böbreğimden soğuk aldım,çok sancım vardı bugün biraz daha iyiyim,üşüttüğümden dolayı 5 dakikada bir sürekli idrara çıkıyorum,sancı bebeğimin olduğu bölgeye baskı yapıyor ağrı yapıyor bu,sizler nasılsınız?

onuda şöyle yapıyorum eğer eşim yapmassa yine koltuğuma oturuyorum hepsini tezgaha diziyorum ordan yerlerine koymak zor olmuyor yani çok zorlanmıyorum

Bak bu fikir çok güzelmiş hiç aklıma gelmemişti bu benim.Saol canım ya,bu akşam eve gidince dediğin gibi yerleştiriyim bende,makinayı ağrılarımda son bulsun artık :))

Bende denize girmeyi çok özledim ama ramazan dolayısıyla gidemiyoruz bayramdan sonra havalar güzel olursa inş.gidicez bizde tekrar denize.Yüzmek gibisi yok zaten :))
Bende her akşam bakıyorum cicilerine sabırsızlıkla bekliyorum minişimide

günaydın güzel anneler.......
cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
çiçekcim aynı şikayet bendede oluyo.artık eğilemiyorum çok zor oluyo :))bebişinin cicileri hayırlı olsun çook güzeller.iyi günlerde giysin inş. kuzucuğun.
kızlar akşam bebişimin göbüşümde yer değiştirmesini eşimle izledik.çook güzeldi.önce sağ kasığımdaydı sonra orayı boşalttı tam göbüşümün altına kaydı.sağ taraf bomboş oldu.çok garip ve güzel bi andı.:))

izledinizmi? nasıl oldu o :) ben daha hareketlerini hissedemiyorum,şuan kaç haftalıksın nicensmart?

Günaydın fatma geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.Yanık kremi yada yoğurt sürseydin hemen acısını alırdı o yanan bölgenin.bu zamanlarda kendimize çok dikkat etmemiz gerekiyor azıcık daha kollamaya çalış kendimi tekrardan geçmiş olsun.

been çok rahat ettim böyle inş sende rahat edersin inş

bende bebişime çok şirin bi hastane çıkışı gibi tulum takımı bide soytarı bereleri vardır ya onlardan aldımmmm çok güzeller

Günaydın canım.Saol canım daha güzelleri senin kuzucuğunun olsun inş. :))
Benim eşim inanmıyorki benim bebişin hareketlerini hissettiğime dr.ona 20 haftadan önce hissedemez demiş ama ben hissediyorum senin gibi.
Çok farklı duygular hissetmişindir o an eminim.İçindeki hareketleri hissedince.

izledinizmi? nasıl oldu o :) ben daha hareketlerini hissedemiyorum,şuan kaç haftalıksın nicensmart?

geçmiş olsun fatma.aman kendine ve bebişe dikkat et.krem sürersen ve ağır değilse iz kalmaz canım.ben 17+4 haftalığım canım.aslında drlar hissetmeniz diyolar ama ben hissettim.:))kuzum balık gibi bir ordan bir oraya kaydı eşim görmese inanmazdı.ama oda şahit oldu:)ben dün tatlıda çook yemiştim belki onunda etkisi olmuştur...
bugün alışverişe çıkıyorum kızlar.bebişime ve kendime bişeyler alacağım.gelince görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…