günayddın kızlar nasılsınız çağlayancım kasık ağrısını sormuşsun bendede var genelde eğildiğinde belini bükme dizlerini kırıp eğil öyle ağrımıyor
valla o kitapta bulunan egzersizler var birde kendinin verdiği bikç sayfa bn zayıf olmam ragmn egzersiz verdi ödem olulmaması için kştp cok iy ben beğendim herşeye değinilmiş cnm birde iş yerinde dengesiz besleniorm yemek yok hep ekmej arası bişiler kızdı doktrum evden sefer tası alıorsun her gün bir gözğne dolu dolu üzüm birine roka domates güzel bir salata diğerine sebxe yemegi sabh kavaltgısına dou dolu bir brdk st yumurta ve iki çşt peynir beyaz peynir ve kars kaşarı yickmişim:) birde günlk ceviz ve fındık
Günaydın canım,dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ama bulaşık makinasını yerleştirirken otur kalk yapamıyorum ki çok zor oluyor sen onun için bir kolay yol buldun mu eşime yaptırmaya çalışıyorum kıyamıyorum bazen onada :))
Çok güzelmiş canım bizimde verdiği broşürlerde vardı egzersiz ama o önermediği için ben birşey yapmadım açıkçası havalar serinleyince yürümeye başlarım diyordum ama şu kitap işini bende araştırıyım bir sonuçta çalışırken ödem oluşmaması imkansız sanırım bizde(
Yemek konusunda bende senin gibiyim evden getiriyorum ama yemek getiremiyorum hep sandwiç tarzı yapıyordum.Ama sabahları sütü hiç ihmal etmiyorum dün yarım lt süt içmişim nasıl gaza geldiysem artık :))
Senin bu dr.çok iyiymiş canım beslenme konusunda bizimki hiç bu kadar tavsiye etmedi.Bunları konuşmak lazım aslında dr.gidince saol canım,anlattıkların için.opuyorumnanaktan
,
canım bulaşık makinemin yanında çekyat var kapağını açınca rahatça oturup dizebiliyorum sorun olmuyor o yüzden eğer mutfakt terin varsa sandalye yada küçük bi koltuk koyaabilirsin
benim adım listede yokmuş...beni de ekler misiniz..
sat: 13 mayıs
muhtemel doğum tarihi: 17 şubat
henüz cinsiyeti öğrenmedik
eklerseniz çok mutlu olurum..
teşekkürler...
günaydın herkese kızlarr...
negüzel alışverişler başlamış,bana kesin değil tam göremedim heralde kız dedi, bişi alma dedi hatta:)bende olsun pembelerin parasını sizden alırım dedim:kedi: şaka bitarafa ayrıntılıyı bekle dedi bana yani 20.hafta,hayatta beklemem okadar olmadı değiştirme kartı da alırım değiştiririm bi değişiklik olursabayanssulusmile
günaydınnnnzemuszemus
günaydın fıstık annelerrr
Mutfakta sandelyemiz var ama bizim,temizleri nasıl yerlerine yerleştiriyorsun asıl sorunda o gene eğilip kalkmak zorunda kalıyoruz.Bardaklarda sorun yokta o tabakları aşağıdan al,sonra yukarıya koy eziyet geliyor bana tamamen kaydirigubbakcemile3
Eklerim canım :))
Günaydın canım,ben seni listeye kız olarak ekledim ama ismede ceren yazdım öyle yazmışsın çünkü inş.Son anda bir değişiklik olmazda gönlünden geçendir canım.
Sen ama genede çok şey alma yada şöyle yap hem kıza hem erkeğe göre alda sonradan zor olmasın canım senin için opuyorumnanaktan
onuda şöyle yapıyorum eğer eşim yapmassa yine koltuğuma oturuyorum hepsini tezgaha diziyorum ordan yerlerine koymak zor olmuyor yani çok zorlanmıyorum
benim de dün biraz kasık ağrım oldu. bugün iyiyim çok şükür...
Eşimin işlerinden dolayı tatile gidemedik biz bu sene. Haftasonu kilyosa gittik. plaj ve deniz çok güzeldi.. şu anki duruma göre bol bol yüzdüm :) eskiden olsa hiç çıkmazdım, öğleden sonra dalga olunca endişe ettim, çok zıplarken bebişime bişi olur mu acaba diyeannelik duygusu şimdiden başladı sanıyorummm...
Bi de dayanamadıkkk biz de zıbın aldıkkk bıdığımızaaa :) her akşam eve gelince ilk onu görüyorum çok heyecan vericiiiiiiiiiiii
günaydın güzel anneler.......
cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
çiçekcim aynı şikayet bendede oluyo.artık eğilemiyorum çok zor oluyo :))bebişinin cicileri hayırlı olsun çook güzeller.iyi günlerde giysin inş. kuzucuğun.
kızlar akşam bebişimin göbüşümde yer değiştirmesini eşimle izledik.çook güzeldi.önce sağ kasığımdaydı sonra orayı boşalttı tam göbüşümün altına kaydı.sağ taraf bomboş oldu.çok garip ve güzel bi andı.:))
Kızlar hepinize günaydınn,cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın
iki gündür yokum,ocakta kaynayan tavuk suyu karnıma sıçradı,biraz yandık,inşallah bu iz gider.
birde uyurken cam açıktı sağ böbreğimden soğuk aldım,çok sancım vardı bugün biraz daha iyiyim,üşüttüğümden dolayı 5 dakikada bir sürekli idrara çıkıyorum,sancı bebeğimin olduğu bölgeye baskı yapıyor ağrı yapıyor bu,sizler nasılsınız?
Bak bu fikir çok güzelmiş hiç aklıma gelmemişti bu benim.Saol canım ya,bu akşam eve gidince dediğin gibi yerleştiriyim bende,makinayı ağrılarımda son bulsun artık :))
Bende denize girmeyi çok özledim ama ramazan dolayısıyla gidemiyoruz bayramdan sonra havalar güzel olursa inş.gidicez bizde tekrar denize.Yüzmek gibisi yok zaten :))
Bende her akşam bakıyorum cicilerine sabırsızlıkla bekliyorum minişimide
günaydın güzel anneler.......
cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
çiçekcim aynı şikayet bendede oluyo.artık eğilemiyorum çok zor oluyo :))bebişinin cicileri hayırlı olsun çook güzeller.iyi günlerde giysin inş. kuzucuğun.
kızlar akşam bebişimin göbüşümde yer değiştirmesini eşimle izledik.çook güzeldi.önce sağ kasığımdaydı sonra orayı boşalttı tam göbüşümün altına kaydı.sağ taraf bomboş oldu.çok garip ve güzel bi andı.:))
izledinizmi? nasıl oldu o :) ben daha hareketlerini hissedemiyorum,şuan kaç haftalıksın nicensmart?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?