been çok rahat ettim böyle inş sende rahat edersin inş
bende bebişime çok şirin bi hastane çıkışı gibi tulum takımı bide soytarı bereleri vardır ya onlardan aldımmmm çok güzeller
Günaydın fatma geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.Yanık kremi yada yoğurt sürseydin hemen acısını alırdı o yanan bölgenin.bu zamanlarda kendimize çok dikkat etmemiz gerekiyor azıcık daha kollamaya çalış kendimi tekrardan geçmiş olsun.
İnş. :))
Güle güle kullansın bebişin hepsini.Soytarı bereleri çok güzel ben erkek olsaydı alacaktım onlardan civilimde çok güzelleri var :))
geçmiş olsun fatma.aman kendine ve bebişe dikkat et.krem sürersen ve ağır değilse iz kalmaz canım.ben 17+4 haftalığım canım.aslında drlar hissetmeniz diyolar ama ben hissettim.:))kuzum balık gibi bir ordan bir oraya kaydı eşim görmese inanmazdı.ama oda şahit oldu:)ben dün tatlıda çook yemiştim belki onunda etkisi olmuştur...
bugün alışverişe çıkıyorum kızlar.bebişime ve kendime bişeyler alacağım.gelince görüşürüz...
günaydın kızlar
çağlayan 1.sayfadaki liste değişmiyo mu???
bebişim küsecek erkek yazıyo orda<:)))))))))))
Valla çağlayan aslında dikkatsiz biri değilim ama bu aralar bir tuhaflık üzerimde,yoğurt sürdüm buz kompleksi yaptım acısı yokda izi var.
Birde geçen yürüyüş yapayım dedim arabasız! :)
çıktığıma çıkacağıma pişman oldum,yürüyemiyorum her 10 dakikada bir nefesim kesildi,otura otura yürümeye çalıştım,kalp çarpıntısı yaptı çok fena,bayılacaktım neredeyse,eve taksiyle döndüm,gören de derki 9 aylık hamile.sizde böyle şeyler oluyormu ya,fazla yürümeye gelemiyorum,sonrasında kalça ağrısıda çekiyorum ben :S
bende civilimden aldım canım bereyi tulumıuda yakınımda bi mağazadan aldım civilimi gidip gezdim herşeyin kalitesini gördüm gidemesemde sipariş vericem içim rahat bi şekilde
Herkese günaydın :)
Nasılsınız? Mapuci geçmiş olsun canım. Ben de ütü yaparken karnımı yakmıştım :)
Benim şafak 2 :) Hem okula başlayacagız hem de 4 boyutlu ultrasonda miniğimi görecegim :)
Çok güzel ve bol çeşit var diymi.Bizim burda civilim yok onun yerine beberon diye bir mağaza var çok az şeyini getiriyorlar civilim'in bende genel olarak net'ten almayı düşünüyorum ama dokunarakta almak daha farklı bir duygu
Herkese günaydın :)
Benim şafak 2 :) Hem okula başlayacagız hem de 4 boyutlu ultrasonda miniğimi görecegim :)
kesikmi :S sanırım hamilelik insanı daha bir dikkatsiz yapıyor.
doktorun sana magnezyum vermiş,ben doktoruma kalp çarpıntım var yada kalçam ağrıyor vs vs dediğimde,bana herşeyin normal olduğunu söylüyor:)) testler gereksizmiş falan filan,kısacası takıl diyo kafana göre hahah:) sinirden gülüyom:)
bende fabrika satış mağazasına gittim daha doğrusu ismine bakmadan içeri daldım resmen sonra elbisedeki askılarda ismi görünce ayrı mutlu oldum nette gördüğüm aklımda olan herşeye baktım çok memnun kaldım için rahat siperişl verebilirsin sanırım sen alt açmayla alakalı bişey bakmıştın ordan taxi yazan onu eşim gördü ve bayıldı resmen çok güzeldi yumuşacıktı bayramdan sonra yada ekim başı gibi bende başlıyacağım artık alışverişe tam anlamıyla
günaydınnnnzemuszemus
günaydın fıstık annelerrr
gGünaydın kızlar gerçi ben sizi bir yerde daha görmüştüm sanki ama olsun opuyorumnanaktan:)))
fatmacım çok geçmiş olsun neyse bu kadarla gelip geçsin..Kızlar hepinize günaydınn,cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın
iki gündür yokum,ocakta kaynayan tavuk suyu karnıma sıçradı,biraz yandık,inşallah bu iz gider.
birde uyurken cam açıktı sağ böbreğimden soğuk aldım,çok sancım vardı bugün biraz daha iyiyim,üşüttüğümden dolayı 5 dakikada bir sürekli idrara çıkıyorum,sancı bebeğimin olduğu bölgeye baskı yapıyor ağrı yapıyor bu,sizler nasılsınız?
günaydın canımgünaydın kızlar
çağlayan 1.sayfadaki liste değişmiyo mu???
bebişim küsecek erkek yazıyo orda<:)))))))))))
ben de ya...2günümüz kaldı ondan sonra doğuma kadar okulllHerkese günaydın :)
kesikmi :S sanırım hamilelik insanı daha bir dikkatsiz yapıyor.
doktorun sana magnezyum vermiş,ben doktoruma kalp çarpıntım var yada kalçam ağrıyor vs vs dediğimde,bana herşeyin normal olduğunu söylüyor:)) testler gereksizmiş falan filan,kısacası takıl diyo kafana göre hahah:) sinirden gülüyom:)
Gittiğin mağaza ne tarafta canım,çok istiyorum ben onu hala ama net'te yok işte,ablam istanbula geliyor kayınvalidesini ziyaret için olmazsa ona söylerim o alır.
Alışveriş konusunda bizde eşimle anlaşma yaptık 6 ay'a kadar birşey almıycaz bunlarla idare et dedi.Kış sezonu açılsın ne istersen alıcam sana söz dedi.6 ayımızın gelmesini bekliyorum şimdi sabırsızlıkla
Valla çağlayan aslında dikkatsiz biri değilim ama bu aralar bir tuhaflık üzerimde,yoğurt sürdüm buz kompleksi yaptım acısı yokda izi var.
Birde geçen yürüyüş yapayım dedim arabasız! :)
çıktığıma çıkacağıma pişman oldum,yürüyemiyorum her 10 dakikada bir nefesim kesildi,otura otura yürümeye çalıştım,kalp çarpıntısı yaptı çok fena,bayılacaktım neredeyse,eve taksiyle döndüm,gören de derki 9 aylık hamile.sizde böyle şeyler oluyormu ya,fazla yürümeye gelemiyorum,sonrasında kalça ağrısıda çekiyorum ben :S
g
ünaydın kızlarrrrr a.s. a.s.
fatmacım çok geçmiş olsun neyse bu kadarla gelip geçsin..
canım benim kaybettiğim bebeğimde bacağımda kasılma şeklinde batmalar oluyordu magnezyum eksikliğindenmiş.bu hamileliğimde günde 2 hurma yiyorum sıkıntım yok.hurmada çok magnezyum varmış.bir de muzda.ben muz sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?