2011 Şubat Anneleri

been çok rahat ettim böyle inş sende rahat edersin inş

İnş. :))
bende bebişime çok şirin bi hastane çıkışı gibi tulum takımı bide soytarı bereleri vardır ya onlardan aldımmmm çok güzeller

Güle güle kullansın bebişin hepsini.Soytarı bereleri çok güzel ben erkek olsaydı alacaktım onlardan civilimde çok güzelleri var :))

günaydın kızlar
çağlayan 1.sayfadaki liste değişmiyo mu???
bebişim küsecek erkek yazıyo orda<:)))))))))))

Valla çağlayan aslında dikkatsiz biri değilim ama bu aralar bir tuhaflık üzerimde,yoğurt sürdüm buz kompleksi yaptım acısı yokda izi var.

Birde geçen yürüyüş yapayım dedim arabasız! :)

çıktığıma çıkacağıma pişman oldum,yürüyemiyorum her 10 dakikada bir nefesim kesildi,otura otura yürümeye çalıştım,kalp çarpıntısı yaptı çok fena,bayılacaktım neredeyse,eve taksiyle döndüm,gören de derki 9 aylık hamile.sizde böyle şeyler oluyormu ya,fazla yürümeye gelemiyorum,sonrasında kalça ağrısıda çekiyorum ben :S

İnş. :))

Güle güle kullansın bebişin hepsini.Soytarı bereleri çok güzel ben erkek olsaydı alacaktım onlardan civilimde çok güzelleri var :))

bende civilimden aldım canım bereyi tulumıuda yakınımda bi mağazadan aldım civilimi gidip gezdim herşeyin kalitesini gördüm gidemesemde sipariş vericem içim rahat bi şekilde

kızlar kendinizi çok zorlamayın iş yapayım derken kimse sizi yadırgamaz eviniz pis olunca bırakın yadırgayanda yadırgasın hatta gelip onlar yardım etsin :))

ne güzelllllll,bende bazen karnıma kelebek çarpması gibi bişey hissediyorum ama emin olamıyorum,malum koca insan bedeni her bişey oluyor mide,barsak,damarlar,galiba sağlam bir tekme atmayana kadarda anlayamicam ben:) bebişine aldığın şeyleri gelince anlat bize,bu hafta cinsiyeti kesinleşsin bende hemen alıcam ufaktan bişeyler:)

günaydın kızlar

Canım orası değişiyor ama bizim güncel sayfa 346 sayfada sabah ben son halini 857'e ekledim istersen oraya bak orasını ben değiştiremediğim için 2 günde 1 orayı güncelletiyorum başka arkadaşa ama söyledikleriniziin hepsini gün içinde tek tek yapıyorum

Dalgınlık ve dikkatsizlik bende çok var ,dün elimin heryerini kesmişim kahvaltı hazırlarken :))
Kalp çarpıntısını çok iş yapınca yaşıyorum ben ama kalça ağrısını çok feci çekiyorum dr.magnezyum verdi onu içiyoruz bakalım ne olacak

bende civilimden aldım canım bereyi tulumıuda yakınımda bi mağazadan aldım civilimi gidip gezdim herşeyin kalitesini gördüm gidemesemde sipariş vericem içim rahat bi şekilde

Çok güzel ve bol çeşit var diymi.Bizim burda civilim yok onun yerine beberon diye bir mağaza var çok az şeyini getiriyorlar civilim'in bende genel olarak net'ten almayı düşünüyorum ama dokunarakta almak daha farklı bir duygu

Herkese günaydın :)

Nasılsınız? Mapuci geçmiş olsun canım. Ben de ütü yaparken karnımı yakmıştım :)

Benim şafak 2 :) Hem okula başlayacagız hem de 4 boyutlu ultrasonda miniğimi görecegim :)

kesikmi :S sanırım hamilelik insanı daha bir dikkatsiz yapıyor.

doktorun sana magnezyum vermiş,ben doktoruma kalp çarpıntım var yada kalçam ağrıyor vs vs dediğimde,bana herşeyin normal olduğunu söylüyor:)) testler gereksizmiş falan filan,kısacası takıl diyo kafana göre hahah:) sinirden gülüyom:)

sağol evridiki,he ya bende aynen karnımı yaktım

ohhhhhh miniğine 4 boyutlu bakacan he,ne güzel bir heyecandır o şimdi

bende fabrika satış mağazasına gittim daha doğrusu ismine bakmadan içeri daldım resmen sonra elbisedeki askılarda ismi görünce ayrı mutlu oldum nette gördüğüm aklımda olan herşeye baktım çok memnun kaldım için rahat siperişl verebilirsin sanırım sen alt açmayla alakalı bişey bakmıştın ordan taxi yazan onu eşim gördü ve bayıldı resmen çok güzeldi yumuşacıktı bayramdan sonra yada ekim başı gibi bende başlıyacağım artık alışverişe tam anlamıyla

Günaydın canım çok şanslısın ama sen bizim daha çok var 4 boyutlu için 30 eylül randevu günüm :))
Bebişinin resmini bizimle paylaş tamam mı :))

Evet ben çok dikkatsiz ve dalgınım illa her akşam bir yerimi keserim eşimde çok kızıyor ama anlamıyorum ki birde şöyle bir şey acıma refleksim tamamen gitti.Kan akmasa oranın kesildiğini anlamıyorum bile çok feci ama birşey yapamıyorum (
Çok ilginç benimkine söyledim ben tamam normal ama önlem alalım biz gene dedi ve verdi magnezyumu madensuyu ve muzda yiyorum ben ayrıca kasılmalar için onlarda iyi geliyor dene istersen ilaç almıyorsan bile bunlarda fayda ediyor bir şekilde

Gittiğin mağaza ne tarafta canım,çok istiyorum ben onu hala ama net'te yok işte,ablam istanbula geliyor kayınvalidesini ziyaret için olmazsa ona söylerim o alır.
Alışveriş konusunda bizde eşimle anlaşma yaptık 6 ay'a kadar birşey almıycaz bunlarla idare et dedi.Kış sezonu açılsın ne istersen alıcam sana söz dedi.6 ayımızın gelmesini bekliyorum şimdi sabırsızlıkla

günaydınnnnzemuszemus

günaydın fıstık annelerrr

Günaydın kızlar gerçi ben sizi bir yerde daha görmüştüm sanki ama olsun opuyorumnanaktan:)))
g
ünaydın kızlarrrrr a.s. a.s.
fatmacım çok geçmiş olsun neyse bu kadarla gelip geçsin..
günaydın kızlar
günaydın canım
ben de ya...2günümüz kaldı ondan sonra doğuma kadar okulll

canım benim kaybettiğim bebeğimde bacağımda kasılma şeklinde batmalar oluyordu magnezyum eksikliğindenmiş.bu hamileliğimde günde 2 hurma yiyorum sıkıntım yok.hurmada çok magnezyum varmış.bir de muzda.ben muz sevmiyorum.

ilaç kullanamıyorum,vitaminlerim var ama yutamıyorum,ancak kapsül gibi olanları yutabilirim,şu aspirin gibi olanlar varya boğazımdan aşağı inmiyor sert olduğu için,ama maden suyu iyiyse bir sakıncası yoksa hamilelikte,hemen başlim kullanmaya,muz sende kabızlık yapmıyormu?

canım ikitellide depposito diye diye bi alışveriş merkezi var orda canım orası genelde çoğu firmanın sezon sonu yeridir civilinde aklına gelebilecek herşeyi var güzel üyük bi mağaza ayrıca fatihtede var ama oraya hiç gitmedim

Günaydın hanımlar... 30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun... Sanırım herkes evlerinde bugün ama biz çalışanlar tayfasındanız... Allahtan kendi işimizi yapıyoruz çok koymuyor o yüzden.

Bende merdiven falan çıkınca nefes nefese kalıyorum ve biraz fazla iş yaparsam aynen benimde kalçam tutuluyor ve ağrıyor.Hatta eşim zaman zaman sen şimdi böyleysen son aylarda nasıl olucan düşünemiyorum diyor.

teşekkür ederim melocum.

bak bunu bilmiyordum demekki magnezyum hamilelikte temel ihtiyaç gibi bişey.magnezyum maden suyu dışında başka nelerde var?

birde hurmanın rahim ağzını açtığını duymuştum,forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…