- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
ilaç kullanamıyorum,vitaminlerim var ama yutamıyorum,ancak kapsül gibi olanları yutabilirim,şu aspirin gibi olanlar varya boğazımdan aşağı inmiyor sert olduğu için,ama maden suyu iyiyse bir sakıncası yoksa hamilelikte,hemen başlim kullanmaya,muz sende kabızlık yapmıyormu?
teşekkür ederim melocum.
bak bunu bilmiyordum demekki magnezyum hamilelikte temel ihtiyaç gibi bişey.magnezyum maden suyu dışında başka nelerde var?
birde hurmanın rahim ağzını açtığını duymuştum,forumda
bu arada aaranızda balık yağı kapsüllerinden kullanan varmı
Günaydın hanımlar... 30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun... Sanırım herkes evlerinde bugün ama biz çalışanlar tayfasındanız... Allahtan kendi işimizi yapıyoruz çok koymuyor o yüzden.
Bende merdiven falan çıkınca nefes nefese kalıyorum ve biraz fazla iş yaparsam aynen benimde kalçam tutuluyor ve ağrıyor.Hatta eşim zaman zaman sen şimdi böyleysen son aylarda nasıl olucan düşünemiyorum diyor.
ilaç kullanamıyorum,vitaminlerim var ama yutamıyorum,ancak kapsül gibi olanları yutabilirim,şu aspirin gibi olanlar varya boğazımdan aşağı inmiyor sert olduğu için,ama maden suyu iyiyse bir sakıncası yoksa hamilelikte,hemen başlim kullanmaya,muz sende kabızlık yapmıyormu?
canım ikitellide depposito diye diye bi alışveriş merkezi var orda canım orası genelde çoğu firmanın sezon sonu yeridir civilinde aklına gelebilecek herşeyi var güzel üyük bi mağaza ayrıca fatihtede var ama oraya hiç gitmedim
sadece elevit kullanıyorum ben doktorum başka şey vermedi
Hayır yapmıyor kabızlık içinde günde 3 kuru kayısı yiyorum ben ve 2.5-3lt su içiyorum aspirinleri ablamda içemezdi havanda döğüp içmeye çalışırdı.Ama vitaminlerini bence aksatma içmeye çalış
Maden suyunun bir sakıncası yok hergün 1 tane içebilirsin,hurmada günde 3 tane yiyorum geçen bir arkadaşımızda söylemişti dr.tavsiye etmiş aşırıya kaçmadıkça sorun yok
Ben sadece onu istiyorum.Çok güzel ve aklımda kaldı :))Ablama söyliyimde gidince bir baksın bakıyım.
Melocum,gyshnky günaydın kızlar
ablan alamassa yollarız burdan canım daha önümüzde çok ayımız varrrr
Saol canım,teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Balık yağı yazmışsın ya nasıl kullanıyorsun onu,ben onun kokusunun ve tadının kötü olduğunu duydum.:kedi:
kızlar biliyorum konuşmak için erken ama şimdiden bilgilenmek amacıyla sorayım.zaten zaman su gibi akıp gidiyor.
hastane çantanızda neler olacak? kendiniz ve bebeğiniz için neler bulunduracaksınız çantada??
sadece elevit kullanıyorum ben doktorum başka şey vermedi
:)) onlara göre hava hoş,doğumu bekliyorlar bebeklerini kucaklayıp sevmek için,tüm sıkıntıyı çeken anne oluyor,eh işte eş biraz yardımcı olabiliyorsa olabiliyor,yoksa pekde bişey yaptıkları yok:)
boşuna dememiş efendimiz (a. s) ''Cennet anaların ayağı altındadır''.
kızlar biliyorum konuşmak için erken ama şimdiden bilgilenmek amacıyla sorayım.zaten zaman su gibi akıp gidiyor.
hastane çantanızda neler olacak? kendiniz ve bebeğiniz için neler bulunduracaksınız çantada??
günaydın güzel anneler.......
cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
çiçekcim aynı şikayet bendede oluyo.artık eğilemiyorum çok zor oluyo :))bebişinin cicileri hayırlı olsun çook güzeller.iyi günlerde giysin inş. kuzucuğun.
kızlar akşam bebişimin göbüşümde yer değiştirmesini eşimle izledik.çook güzeldi.önce sağ kasığımdaydı sonra orayı boşalttı tam göbüşümün altına kaydı.sağ taraf bomboş oldu.çok garip ve güzel bi andı.:))
Selammmmmmmmm ben Nur,
ben de aranıza yeni katılıyorum... çok güzelll şeyler paylaşıyorsunuz gerçektennn okudukça içim ısınıyor :) benim de 15 hafta oldu. ikili testimde herşey güzel çıktı. şimdi yeni kontrol ve 3lü test için gün sayıyoruz :)))) cinsiyetleri belli olanlar gözünüz aydınnnnn :) sağlıklı sıhhatli kavuşuruz bebişlerimize inşallah. benim de erkek gibi görüyorum dedi dr. ama asıl haftaya belli olacakmış inşallah
yaş: 30 kilo:60 SAT:6 mayıs Tahmini doğum:17 şubat Çağlayancım beni de ekler misin listeye :)
kızlar selam opuyorumnanaktan
bugün doktora gittik.bebişimin cinsiyeti kesinleşti KIZımız olacak kaydirigubbakcemile2
herşey çok güzeldielleri ensesinde dizlerini de bükmüş ohh kaydirigubbakcemile3 doktorumuzu bile güldürdü haftaiçi 3lü test yaptırıcam.inşallah sonucumuz iyi çıkar :Saruboceq:
Çağlayancım sanırım sen ilgileniyodun listeyle.benim hamiş kalmadan önceki kilom : 62 (listede yazmıyo da) bir de bebişin cinsiyetini KIZ olarak değiştirirmisin.şimdiden tşkler :)
yaa kızlar ben şimdiden oda takımlarına bakmaya başladım çok mu erken ne?siz ne düşünüyosunuz o da takımımı yoksa beşik ya da park yatak falan mı?zaten burdada çok çeşit yok ama neseeee artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?