2011 Şubat Anneleri

selamlar..

ben katlanabilir ve tekerlekli beşiklerden almayı düşünüyorum..mobilya türünü biraz daha büyüdüğünde alırım..
bu tür beşikler hakkında bilgisi olan var mı..kullanışlı mı

güzel günlerde giysin inşallah miniğin canım.

benimde park yataklar hoşuma gidiyo ama oda takımlarınıda görünce dayanamıyorumm.bebişin kıyafetlerini koymak için yine dolap falan alıncak eşime diyorum işte oda takımı alalım o da diyo tayinciyiz ev küçük bahane uyduruyo sankiiiklava:

Günaydın hepinize kızlar... Cup diye dalayım konunun ortasına.Ben kesinle park yatak alamayı düşünüyorum çünkü önceleri bizimle aynı odada yatacak yatak odamızda müsait.Birde tabi katlanıp taşınabilme özelliğinden dolayı.Gittiğimiz yere götürüp kurmayı düşünüyorum.Ancak tabiki bebek odası da yapıcam.Dolabı şifonyeri lazım.Park yatak alınca mobilya yatak gereksiz biliyorum ama oda takımı alıcam sonra aynısının yatağını bulamam diye eğer varsa büyüyebilen yataklılardan alıcam. Bebek odalarına baktıkça özeniyorum napiyim.sonuçta eşyaları orada burada duramayacağına göre ona bir oda şart.Evimde müsait bi odamız zaten sadece ütü ve çamaşır asma için kullanılıyordu.Orası bebişimin odası olcak.Güneş alan dikdörtgen şeklinde güzel bir oda.Şimdiden hayalini kurmaya başladım bile.Allahım nasip edr inş o günleri görmeyi.

Valla şu ana kadar doğum yapmış ve çocuğu şu an 4-5 yaşlarında olan çok kişi ile konuştum ve hepsi bana şimdiki aklım olsa kesinlikle park yatak alırdım diyor...
Biri hemşire konuştuklarımın ondan uzun uzun fikir aldım... biz özendik oda takımı aldık dedi... Fakat çocuklar inanamayacağın kadar hızlı büyüyorlar diyor... Daha 2 yıl geçmişken çocuk rahat etmemeye sığmamaya başladı yatağa diyor hadiii onu attık başka yatak aldık diyor... boşa sürekli masraf... En iyisi ilk başta portatif park yatakları kullanmak daha sonra zaten çocuk büyüyor ve kendi zevki de oluşmuş oluyor onunda zevkiyle uygun uzun süre kullanılacak bir takım alırsınız dedi.
Bende o nedenle park yatak alacağım.
Ayrıca şöyle bir durumda varmış... Bazen bebekler yattıkları yeri yadırgıyorlarmış kendi yataklarında yatmak isterlermiş bi yere 1-2 gün yatıya gideceksen eğer bu sana çok zorluk olur uyumaz bebek dedi.Park yataklar bu konuda pratik hemen toplanıp taşınabiliyor.Bu tavsiyelerden dolayı ben park yatak alacağım...
Stork marka geniş park yataklar var... normaller göre daha geniş onlar... Şu sıralar bi çok yerde indirimleri de var.Ben onlardan almayı düşünüyorum.

Bu arada doktora gidip bebişlerini gören tüm arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.Darışı başıma inş.Şafak 4 :)

Evet illaki oda takımı alacağım diyorsanır kesinlikle ama kesinlikle büyüyebilen beşikli bir takım alın... Yoksa 2 yıl sonra tekrar masraf yapıp yatak almanız gerekecek.
bebeğin sığmadığı yerde beşiği büyütüp yan korkuluk kullanarak yatakta yatırabilirsiniz.

Kızlar oda konularına girmişsiniz şimdiden,bende ablamın beşikleri var,onları kullanıcam oda şimdilik almıycam kendi evim olmadığı için yer sıkıntımızda var ama şifonyer düşünüyorum ikea'dan güzel birşey almayı.Biraz daha büyüsün bebişim tam olarak neler alıcağıma karar vericem.
bebişim doğana kadar kendi evimize geçersek eğer oda almayı çok istiyorum ama.Daha önümüzde aylar çok var :)

bende bebişime çok şirin bi hastane çıkışı gibi tulum takımı bide soytarı bereleri vardır ya onlardan aldımmmm çok güzeller

bu bebekler çok tatlı olacak ya) önce kıyafetlerin resimlerini bekliyoruz canım diğer topikte, sonra da bebeğine giydirip bir daha çekersin resmini.

geçmiş olsun mapuci, bu aralar sakarlıklar arttı sanırım hepimizde.

canım ya ben de bir kez göbeğimi yakmıştım ütüyle, eşim günlerce dalga geçmişti göbek önden gidiyor da ondan yaktın diye. bir tek ben değilmişim, çok geçmiş olsun canım.
az kalmış görüşe, resimlerini verirse doktor paylaş bizimle.

bu arada aaranızda balık yağı kapsüllerinden kullanan varmı

ben sadece elevit alıyorum günde 1 tane, doktoruma sormuştum balık yağını önermiyorum. kış geliyor balık yemeğe çalış dedi sevimcim.

merheba burcu hoşgeldin canım. bayıldııım kağana maşallah hem çok sevimli hem de biraz yaramaz galiba. anneyi peşinden koşturuyor baksana bütün gün. ay kıyamam abi mi olacak o şimdi) öpüyoruum kağanın tatlı yanaklatrından

Günaydın güzel anneler guclubacismile bebişimin cinsiyeti kesin olarak belli oldu pipisi çıkmış o bir erkeeeekkkk gamyoncuiremsu

senin adına sevindim..allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin..ben de yarın gidiyorum..umarım gösterir..

senin adına sevindim..allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin..ben de yarın gidiyorum..umarım gösterir..

canım evet umarım yarın sende görebilirsin artık ikilemde kalmak çok kötü insan nasıl seviceğini şaşırıyo ben 3 hafta kızım diye sevdim :))) hadi bakalım darısı başına hayırlı haberlerle gel guclubacismile

sarısheker gözünaydın canım prensin geliyor demek maşallah :)

canım benim teşekkür ederim. ben çıkmak zorundayım kızlar,Çağlayancım buralarda olduğunda listeden oğluşumu düzeltirmisin canım. görüşmek üzere anneler :teytey:

merhaba arkadaşlar ...cinsiyetini öğrenenler olmuş hepinizin gözü aydın olsun....
bebek odası için konuşulmuş öylesine hevesleniyorumki 5 ay önce evimizi aldık ve bebeğime ait bi odası olucak şimdiden gözüm hep vitrinlerdki internetteki bebek odalarında ama erken diye hiç dolaşmaya çıkmadım 6 aya bi girelim inş o zaman...park yatak için konuşmuşsunuz bende yatak odama bi yatak almayı istiyorum ama sallanan beşikmi yoksa park yatakmı karar veremiyorum bide oda takımını küçük karyolalardan almak istiyorum sonra birz büyüdüğünde arabalı yatak almaya çok hevesim var çok çok kararsızım napmam gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum....(biraz uzun oldu)

Cnm hoşbulduk :) evet bebekler bu dönemlerinde biraz yaramaz oluyorlar herşeyi görmek hatta kendisi yapmak istiyor, beni babasını taklit ediyor, bazen o kadar çok kağana odaklanıyorumki hamişliğimi bile unutuyorum, sonra tansiyonum düşünce yada bulantıyla wc ye koşunca hamile olduğumu hatırlıyorum :)
ay evet ya abi oluyor benim oğlum :))) çok büyüdü ya :)))

Günaydın güzel anneler guclubacismile bebişimin cinsiyeti kesin olarak belli oldu pipisi çıkmış o bir erkeeeekkkk gamyoncuiremsu

hadi gözün aydın cnm, belirsizliğin bittiğine sevindim, minik delikanlı geliyor demek :)))

tecrübeli annelerden yardım almak lazım sanırım hangisi daha kullanışlı olur tavsiyeleri falan

Fukfuka ve too be kızlar ben park yatak aldım oğluma çok memnunum tavsiye ederim, kullanımıda kolay taşımasıda,araba varsa istediğin yere götürüyrsun, tavsiye ederim,
ama sunuda söylemeden geçemicem park yatağımız sallanabilir ve en büyük boy olduğu halde oğlum yatağın sallanması ile uyumuyor illaki ayakta sallanmak istiyor, su aralar onu ayakta sallamak kasıklarıma ve karnıma ağrı girmesine neden oluyor, sanırım bir ahsap yatak alacağım sallananlardan çünkü geçenlerde alışveris merkezinde içine yatırıp salladık deneme maksatlı bayıldı, belki öyle uyuyabilir diye düşünüyoruz, geçici bir heves değilse çok mutlu olucam
yerimseniben

Cnm güzel karar vermişsin, içinde bebişinin olduğu günleride gör inş., çok heyecanlı dimi :))) bende bir ara oğlumun odasını çekip koyayım fikir olur
yerimseniben

Cnm ikeada güzel şeyler var iyi fikir, inş.gönlüne göre olur
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…