merhaba arkadaşlar nasılsınız?dünden beri uğrayamadım dün kızımıza tulum aldık pembe kadifedenn ayy çok güzell bi görseniz teyzeleri.... ne güzelmişş alışveriş yapmakk ya:)artık beni tutabilene aşkolsun...allah sağlıkla giydirmeyide nasip eder inş
Valla canım en yekünlü şeyler bunlar olduğu için bende şimdiden bakıyorum iyi bişey yakalarsam alacağım... Benim evimde çok fazla yer yok.. Oda takımı falan alamam henüz.Park yatak almayı düşünüyorum.Birçok arkadaşım da ısrarla park yatak tavsiye ediyorlar.
Bir süre onu kullanıcam benim bebeklik karyolamı annem saklıyor depoda eğer sorun yoksa onu kurup onu kullanıcam ilerleyen zamanda.
tşkler canım amin hepimizin bebişine inşallah :)))maşallah kızlarımız atağa geçti bu aralar) allah uzun ömür versin canım
benimde park yataklar hoşuma gidiyo ama oda takımlarınıda görünce dayanamıyorumm.bebişin kıyafetlerini koymak için yine dolap falan alıncak eşime diyorum işte oda takımı alalım o da diyo tayinciyiz ev küçük bahane uyduruyo sankiiiklava:
Günaydın hepinize kızlar... Cup diye dalayım konunun ortasına.Ben kesinle park yatak alamayı düşünüyorum çünkü önceleri bizimle aynı odada yatacak yatak odamızda müsait.Birde tabi katlanıp taşınabilme özelliğinden dolayı.Gittiğimiz yere götürüp kurmayı düşünüyorum.Ancak tabiki bebek odası da yapıcam.Dolabı şifonyeri lazım.Park yatak alınca mobilya yatak gereksiz biliyorum ama oda takımı alıcam sonra aynısının yatağını bulamam diye eğer varsa büyüyebilen yataklılardan alıcam. Bebek odalarına baktıkça özeniyorum napiyim.sonuçta eşyaları orada burada duramayacağına göre ona bir oda şart.Evimde müsait bi odamız zaten sadece ütü ve çamaşır asma için kullanılıyordu.Orası bebişimin odası olcak.Güneş alan dikdörtgen şeklinde güzel bir oda.Şimdiden hayalini kurmaya başladım bile.Allahım nasip edr inş o günleri görmeyi.
bende bebişime çok şirin bi hastane çıkışı gibi tulum takımı bide soytarı bereleri vardır ya onlardan aldımmmm çok güzeller
Valla çağlayan aslında dikkatsiz biri değilim ama bu aralar bir tuhaflık üzerimde,yoğurt sürdüm buz kompleksi yaptım acısı yokda izi var.
Birde geçen yürüyüş yapayım dedim arabasız! :)
çıktığıma çıkacağıma pişman oldum,yürüyemiyorum her 10 dakikada bir nefesim kesildi,otura otura yürümeye çalıştım,kalp çarpıntısı yaptı çok fena,bayılacaktım neredeyse,eve taksiyle döndüm,gören de derki 9 aylık hamile.sizde böyle şeyler oluyormu ya,fazla yürümeye gelemiyorum,sonrasında kalça ağrısıda çekiyorum ben :S
Herkese günaydın :)
Nasılsınız? Mapuci geçmiş olsun canım. Ben de ütü yaparken karnımı yakmıştım :)
Benim şafak 2 :) Hem okula başlayacagız hem de 4 boyutlu ultrasonda miniğimi görecegim :)
bu arada aaranızda balık yağı kapsüllerinden kullanan varmı
Hatunlar selam, nasılsınıza.s., bir süre int.e giremedim aklım burda kaldı inş tüm annişler ve bebişler iyidir,
Eve dönüyorum ayın 17sinde diye yazmıştımya neyse sağ sağlim döndük çok şükür, ama nasılsa uzun süre evde olmayacağız diye evdeki adsl i gitmeden önce kapattırmıştık, avea modem aldık oda arızalı çıkınca servise gönderdik cumartesi günü kargoyla geldi şükür :)) int. e ve sizlere kavuştum
Geldiğmizden beri evin işiyle gelen gidenle uğraştım ancak bu hafta sonu tam olarak evimde düzeni oturtabildim, bide kağan faktörü var tabi ben bir yandan toplarken o bir yandan dağıtıyor... kızlar bulasık mak. temiz kirli hiç farketmez açıp içindekileri çıkarıyor, içine oyuncaklarını dolduruyor, geçengün bizim balayı resim cd mizi almış, banyoya götürmüş, wc fırçası ile fırçalamış, bu aradada ben çamasır asıyordum, 1dk dada 1 kontrole geliyordum kağanı hangi arada yapmış bilmem... henüz açmayı denemedim inş. çalışır...
Biberonunu ters çevirip halıya süt içiriyor vs... koltuk tepelerinde dolaşıp koltuktan koltuğa geçiyor, balkonda arı kovalıyor, ayy bide şirin oluyo bi görün teteleri yaa, bugün kafasını sandalyeye çarpmış ağladı gitmiş sandalyenin koluna pa pa yapıyor :))
Temizlik işi içinde bayan tuttum valla rahat ettim, zaten aklmdaydı gelince arkadaştan numarasını aldım aradım, iki kişi geldiler biri bir koldan diğeri öbür koldan giriştiler eve, e evde 4 ayın tozu kiri var, ellerine sağlık valla öğleden sonra 4 te bitirip gittiler, ben hem kağanla he karnımdaki ile yapamazdım zaten iyi oldu, 3-4 haftada 1 çağırıcam artık doğuma kadar,aradada bir toz alıp süpürsem yeter...
Şimdilik benden bu kadar, henüz geçmişe bakamadım bir ara toptan bakmaya çalışıcam , öpüldünüz
opuyorumnanaktan
senin adına sevindim..allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin..ben de yarın gidiyorum..umarım gösterir..
sarısheker gözünaydın canım prensin geliyor demek maşallah :)
Günaydın güzel anneler guclubacismile bebişimin cinsiyeti kesin olarak belli oldu pipisi çıkmış o bir erkeeeekkkk gamyoncuiremsu
bu bebekler çok tatlı olacak ya) önce kıyafetlerin resimlerini bekliyoruz canım diğer topikte, sonra da bebeğine giydirip bir daha çekersin resmini.
geçmiş olsun mapuci, bu aralar sakarlıklar arttı sanırım hepimizde.
canım ya ben de bir kez göbeğimi yakmıştım ütüyle, eşim günlerce dalga geçmişti göbek önden gidiyor da ondan yaktın diye. bir tek ben değilmişim, çok geçmiş olsun canım.
az kalmış görüşe, resimlerini verirse doktor paylaş bizimle.
ben sadece elevit alıyorum günde 1 tane, doktoruma sormuştum balık yağını önermiyorum. kış geliyor balık yemeğe çalış dedi sevimcim.
merheba burcu hoşgeldin canım. bayıldııım kağana maşallah hem çok sevimli hem de biraz yaramaz galiba. anneyi peşinden koşturuyor baksana bütün gün. ay kıyamam abi mi olacak o şimdi) öpüyoruum kağanın tatlı yanaklatrından
Günaydın güzel anneler guclubacismile bebişimin cinsiyeti kesin olarak belli oldu pipisi çıkmış o bir erkeeeekkkk gamyoncuiremsu
selamlar..
ben katlanabilir ve tekerlekli beşiklerden almayı düşünüyorum..mobilya türünü biraz daha büyüdüğünde alırım..
bu tür beşikler hakkında bilgisi olan var mı..kullanışlı mı
tecrübeli annelerden yardım almak lazım sanırım hangisi daha kullanışlı olur tavsiyeleri falan
Günaydın hepinize kızlar... Cup diye dalayım konunun ortasına.Ben kesinle park yatak alamayı düşünüyorum çünkü önceleri bizimle aynı odada yatacak yatak odamızda müsait.Birde tabi katlanıp taşınabilme özelliğinden dolayı.Gittiğimiz yere götürüp kurmayı düşünüyorum.Ancak tabiki bebek odası da yapıcam.Dolabı şifonyeri lazım.Park yatak alınca mobilya yatak gereksiz biliyorum ama oda takımı alıcam sonra aynısının yatağını bulamam diye eğer varsa büyüyebilen yataklılardan alıcam. Bebek odalarına baktıkça özeniyorum napiyim.sonuçta eşyaları orada burada duramayacağına göre ona bir oda şart.Evimde müsait bi odamız zaten sadece ütü ve çamaşır asma için kullanılıyordu.Orası bebişimin odası olcak.Güneş alan dikdörtgen şeklinde güzel bir oda.Şimdiden hayalini kurmaya başladım bile.Allahım nasip edr inş o günleri görmeyi.
Kızlar oda konularına girmişsiniz şimdiden,bende ablamın beşikleri var,onları kullanıcam oda şimdilik almıycam kendi evim olmadığı için yer sıkıntımızda var ama şifonyer düşünüyorum ikea'dan güzel birşey almayı.Biraz daha büyüsün bebişim tam olarak neler alıcağıma karar vericem.
bebişim doğana kadar kendi evimize geçersek eğer oda almayı çok istiyorum ama.Daha önümüzde aylar çok var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?