merhaba arkadaşlar ...cinsiyetini öğrenenler olmuş hepinizin gözü aydın olsun....
bebek odası için konuşulmuş öylesine hevesleniyorumki 5 ay önce evimizi aldık ve bebeğime ait bi odası olucak şimdiden gözüm hep vitrinlerdki internetteki bebek odalarında ama erken diye hiç dolaşmaya çıkmadım 6 aya bi girelim inş o zaman...park yatak için konuşmuşsunuz bende yatak odama bi yatak almayı istiyorum ama sallanan beşikmi yoksa park yatakmı karar veremiyorum bide oda takımını küçük karyolalardan almak istiyorum sonra birz büyüdüğünde arabalı yatak almaya çok hevesim var çok çok kararsızım napmam gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum....(biraz uzun oldu)
Günaydın güzel anneler guclubacismile bebişimin cinsiyeti kesin olarak belli oldu pipisi çıkmış o bir erkeeeekkkk gamyoncuiremsu
kızlarrr ne oldu size bugün ses soluk yokk
ben oda almak istiyorum kendi evimizde değiliz daha taşınmamıza da 3 yıl var((
ama istiyorum çok hevesleniyorum
ben bebeğime zor kavuştum belki bi daha olmaz diye
içimde kalmasın gücüm yettiğince alıym diyorum
karyolaların büyüyeni var ya onda alınsa okula gidene kadar yatmazmı ki????
sonra da genç odası alınır
diye düşünüyodum kafam karıştı şimdi[/QU
ne istiyorsan al canım içinde kalmasın.bebeğinin cinsiyeti neydi?
ben sadece park yatak alacagım..4-5 genç odası alayım diyorum bebek odası ne bileyim.çabuk büyüyorlar bide dolaplar çok küçük
çok ihtiyaç var.
bebek arabasını dogduktan sonramı alsak ki
slm subat anneleri...
bende ALLAH kısmet ederse doğumum 7mart gözüküyo ama sezeryen olursa şubat sonuda doğum olabilir hayırlısı olsun.
herkeze hayırlı doğumlar dilerim arkadaşlar.
iyi akşamlar fıstıklara.s., eşimi yolcu ettim az önce, uzun bir süre yaklaşık kasıma sonuna kadar bu şekilde gidip gelecek, ben oğluş ve bebiş başbaşayız, o gidince ev hep böyle boş oluyor, iyiki bebişlerim var, kağanım var, annesinin minik arkadaşı o canım benim, babası öpüp ayrıldı o da baby tv seyrediyor şimdi:asigim:
slm subat anneleri...
bende ALLAH kısmet ederse doğumum 7mart gözüküyo ama sezeryen olursa şubat sonuda doğum olabilir hayırlısı olsun.
merhaba arkadaşlar ...cinsiyetini öğrenenler olmuş hepinizin gözü aydın olsun....darısı başımıza diyorum.... 1 ay var daha nasıl bekliycem bilmiyorum mafoldumben... çin takvimi bile çözemedi beni en azından teselli olurdu ama maaleseff... neyse hayırlısı artık:Saruboceq:
Selam kızlarrr. Hemen odalara girişmişsiniz ne güzel ya. Aslında bende bayılıyorum bebek odalarına ama alamayacağız. Evimiz küçük :) Park yatak almayı düşünüyoruz bakalım. İnternetten araştırdım park yatak çok kullanışlıymış. 1 yıla kadar yatak odasında yatacak zaten . Eşyalarını da bizim komidine koyacağız.
slm subat anneleri...
arabalı yatakların kenarları oldukça yüksek bi bak derim çok güzeller eşim hafta sonu gördü hemen alsak diyor :):)merak etme dedim oğlun büyüyünce kendi isticez...
Ne kadarda sessiz olmuş burası hiç böyle olmazdı neredesiniz kızlar....
Burası çok sıcak ve benim çok uykum geldi,içim geçiyor resmen artık mirmirmirmirmirmirmirmir
ben oda almak istiyorum kendi evimizde değiliz daha taşınmamıza da 3 yıl var((
ama istiyorum çok hevesleniyorum
ben bebeğime zor kavuştum belki bi daha olmaz diye
içimde kalmasın gücüm yettiğince alıym diyorum
karyolaların büyüyeni var ya onda alınsa okula gidene kadar yatmazmı ki????
sonra da genç odası alınır
diye düşünüyodum kafam karıştı şimdi
çok ihtiyaç var.
bebek arabasını dogduktan sonramı alsak ki
Hadi Allah kavuştursun canım.Evet iyiki Kağan var yoksa kendini yalnız hissederdin.Onunla vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.Can yoldaşı olur o sana annesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?