2011 Şubat Anneleri

Cnm bende kağana alıcam o arabalı yataklardan bayılıyorum, ama çok dönüyor su an 2 yaşından önce yatamaz gibi orda
CADIARZU

arabalı yatakların kenarları oldukça yüksek bi bak derim çok güzeller eşim hafta sonu gördü hemen alsak diyor :):)merak etme dedim oğlun büyüyünce kendi isticez...

Ne kadarda sessiz olmuş burası hiç böyle olmazdı neredesiniz kızlar....
Burası çok sıcak ve benim çok uykum geldi,içim geçiyor resmen artık mirmirmirmirmirmirmirmir

ben oda almak istiyorum kendi evimizde değiliz daha taşınmamıza da 3 yıl var((
ama istiyorum çok hevesleniyorum
ben bebeğime zor kavuştum belki bi daha olmaz diye
içimde kalmasın gücüm yettiğince alıym diyorum
karyolaların büyüyeni var ya onda alınsa okula gidene kadar yatmazmı ki????
sonra da genç odası alınır
diye düşünüyodum kafam karıştı şimdi

slm subat anneleri...
bende ALLAH kısmet ederse doğumum 7mart gözüküyo ama sezeryen olursa şubat sonuda doğum olabilir hayırlısı olsun.

herkeze hayırlı doğumlar dilerim arkadaşlar.

Selam kızlarrr. Hemen odalara girişmişsiniz ne güzel ya. Aslında bende bayılıyorum bebek odalarına ama alamayacağız. Evimiz küçük :) Park yatak almayı düşünüyoruz bakalım. İnternetten araştırdım park yatak çok kullanışlıymış. 1 yıla kadar yatak odasında yatacak zaten . Eşyalarını da bizim komidine koyacağız.

çok ihtiyaç var.
bebek arabasını dogduktan sonramı alsak ki

Aslında insan doğmadan herşeyi almak istyor. Bazı olaylara şahit olunca biz 7. aya kadar çok bişi almayı düşünmüyoruz. Ben çok istiyorum ama eşim frenliyor beni. Bebek arabasını doğduktan sonra da alabilirsiniz. Hem herşeyi birden alarak maddi olarak da sarsılmazsıız.:1hug:

merhaba arkadaşlar ...cinsiyetini öğrenenler olmuş hepinizin gözü aydın olsun.... darısı başımıza diyorum.... 1 ay var daha nasıl bekliycem bilmiyorum mafoldumben... çin takvimi bile çözemedi beni en azından teselli olurdu ama maaleseff... neyse hayırlısı artık:Saruboceq:

iyi akşamlar fıstıklara.s., eşimi yolcu ettim az önce, uzun bir süre yaklaşık kasıma sonuna kadar bu şekilde gidip gelecek, ben oğluş ve bebiş başbaşayız, o gidince ev hep böyle boş oluyor, iyiki bebişlerim var, kağanım var, annesinin minik arkadaşı o canım benim, babası öpüp ayrıldı o da baby tv seyrediyor şimdi:asigim:

slm subat anneleri...
bende ALLAH kısmet ederse doğumum 7mart gözüküyo ama sezeryen olursa şubat sonuda doğum olabilir hayırlısı olsun.

sağol canım teşekkür ederiz.Durumlarımız ebnziyor benimde doğum 8 şubat görünüyor ama erken olursa ocak sonuda olabilir.Sana da hayırlı hamilelikler.

Hadi Allah kavuştursun canım.Evet iyiki Kağan var yoksa kendini yalnız hissederdin.Onunla vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.Can yoldaşı olur o sana annesi:)

kızlarrr ne oldu size bugün ses soluk yokk

iyi akşamlar kızlar, bugün böyle gidiyorum geliyor hep bir iki kişi, tatil havasına girdik galiba.
neyse zaten yarın gene dolup taşar buralar) fırsat varken geçmişi okuyorum ben de.

slm subat anneleri...

merhaba azize, hoş geldin sağlıklı hamilelikler..

Cnm inş kısa zamanda öğrenirsin sende bebişinin cinsiyetini

evt cnm park yatak çok kullanışlı ben kullanan biri olarak söylüyorum, kraftın benettonu var bizde çok memnunum hemde geniş

slm subat anneleri...

Hşgeldn cnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş.

arabalı yatakların kenarları oldukça yüksek bi bak derim çok güzeller eşim hafta sonu gördü hemen alsak diyor :):)merak etme dedim oğlun büyüyünce kendi isticez...

Cnm oğlum 16. ayına yakın, kendi kendine ayağa kalkabildiği için hala tehlikeli, ve uyurken çok dönüyor bazen yastıkla bile dönüyor:asigim: , bir arkadaşımda gördüm araba yatağı inceledim evet kenarları düz değil içine gömük gibi ama parmaklık işlevi görecek kadar yüksek değil... bende çk istiyorum ama bir kaç ay daha sabredicem sanırım

Ne kadarda sessiz olmuş burası hiç böyle olmazdı neredesiniz kızlar....
Burası çok sıcak ve benim çok uykum geldi,içim geçiyor resmen artık mirmirmirmirmirmirmirmir

kızlarrr ne oldu size bugün ses soluk yokk

Çağlayan nesli ben geldim fıstıklar siz nerdesiniz, hadi gelin yaa eşimide gönderdim içim sıkılıyor...

Cnm eğer imkanın varsa ve istiyorsan al bence içinde kalmasın

çok ihtiyaç var.
bebek arabasını dogduktan sonramı alsak ki

olabiilr cnm , araba dışarı çıkartmakla alakalı olduğu için ilk bi kaç hafta hatta bazen 40 gün aşılar harici dışarı çıkmıyr bebiş, çıksada anakucağı ile taşınıyor elde

Hadi Allah kavuştursun canım.Evet iyiki Kağan var yoksa kendini yalnız hissederdin.Onunla vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.Can yoldaşı olur o sana annesi:)

Cnm teşekkürler, zor oluyor ya gerçekten gittiği gün eğer yalnızsam zor geçiyor, ama kağanla çoğu zaman totomu kaşıcak vakit bulamadığımdan günler çabucak geçiyorsırnaşık şey, ayın 8i yada 9 u burada olacak gibi gözüküyor yeniden geri sayıma başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…