2011 Şubat Anneleri

KARNINIZDA NE VAR?
bebek:3kilo
plasenta:650 gr
uterus: 1 kilo
amniyotik sıvı: 1kilo
göğüsler: 1kilo
kan hacmi: 2-2.5 kilo
yağ: 2.5 kilo
doku sıvısı: 3 kilo
toplam yaklaşık: 14-14.5 kilo

kaynak- Siz bebeğinizi beklerken Dr. M. ÖZ

kızlar kilo hiiiç dert değilmiş baksanıza. 2,5 kilo yağ ne ki))))

mrb arkadaşlarr ben döndüm döner dönmezde hemen oturdum başına ama okunacak gibi diil ben gittiğimden beri nerdeyse 200 sayfa olmuş bi kaç sayfa okuyabildim cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun.test sonuçları iyi çıkanlar da ööle benimde 3ünde kontrolüm var 3lü test yapcaktı doktorum ama eşim yaptırmayalım diyo bende kararını vermedim henüz.buarada ben artık kilo almaya başladım toplam 1,5 kilo almışım nolcak bilmiyorum

sudenur bebeğime 14 haftalıkken istanbulda kesin erkek dedi doktor
ama 17.haftada burdaki doktorum kordonu bacak arasına gelmiş tam göremiyorum dedi uzun uzun baktı kıyıdan köşeden
erkek olsa bamya yı görürdüm
bu kadar uğraşmaya göstermiyosa kızdır dedi
şimdilik kız yani ben hep kız hissediyodum
erkek olsa görür diye düşünüyorum
bi daha ki kontrole belli olur
2 hafta oğlum diye sevdim
şimdi kızım diye seviyorum
yavrum şaşırdı ne olduğunu:))))))))))))))))))))))))
şimdilik kızım masal:))))

merhaba ben yeni katildim araniza ve insallah bende bir subat 2011 annesi olacagim. cok heycanliyim... yukaridaki tabelaya nasil kendimi ekleyebilirim bilmiyorum. yardimci olabilirseniz sevinirim.

slm kızlar bebek odasından park yataklardan konuşmussunuz bizde bugün bebek odasını aldık dayanamadık çilekte indirim varken kaçırmayalım dedik
acelemi ettik ne?

slm kızlar bebek odasından park yataklardan konuşmussunuz bizde bugün bebek odasını aldık dayanamadık çilekte indirim varken kaçırmayalım dedik
acelemi ettik ne?

boşver canım almışsın öyle erken falan diye düşünme hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın bebeciğin inşallah

merhaba ben yeni katildim araniza ve insallah bende bir subat 2011 annesi olacagim. cok heycanliyim... yukaridaki tabelaya nasil kendimi ekleyebilirim bilmiyorum. yardimci olabilirseniz sevinirim.

Mrb aramıza hoşgeldin canım.
Son satını,yaşını,muhtemel doğum ve hamiş kaldığın kg yazarsan listeye ekleyebilirim seni.
Birde cinsiyeti belliyse bebişinin onuda söyle :))

Günaydın kızlar dün çok kötü bir akşam geçirdim iftara gittik eşimin ailesine ama mahvoldum giderken beni çok kötü araba tutuyor bebişimde hiç huzurlu değildi bütün gece karnım ağrıdı.Karnım böyle içine içine çekildi elim sürekli karnımda ovmak zorunda kaldım bütün gece neden böyle huzursuz oldu anlamadım.Ama bugün çok iyiyiz çok şükür araba yolculuğunu hiç sevmiycek galiba benim bu bebişim :))

günaydın çaglayancım dün bende kötübir gün geçirdim evde olmama rağmen bir baş agrısı sürekli yattım ama nafilee geçmedi sabaha kadr baş agrısı sabhta kahvaltıdan sonra kusma bütün halılarım battı artık yıkamaaya vericem nabımm sabh sabh gene cıktım aglayarak evden ne zamn düzelicez biz bugünde her yerim ağrıyor bütün kemiklerim sızlıor (

Son satını,yaşını,muhtemel doğum ve hamiş kaldığın kg yazarsan listeye ekleyebilirim seni.
Birde cinsiyeti belliyse bebişinin onuda söyle :))[/QUOTE]

benide ekleyebilirmisiniz ?

SAT 22 Nisan 2010
Doğum tarihi : 25 Ocak
Kilo :63

acelemi ettik ne?

güle güle kullansın bebişin,iyi yapmışsın herşeyi son zamana bırakmamak lazım,bende ufak ufak bakıyorum, Ankara Sitelerde bir sokak sırf bebek mağazalarıymış,bi arkadaşım ordan yaptırdı bebişinin odasını çook güzel bembeyaz ve uygun,kaliteli Ankara dakilere duyrulur:hulya: sen nekadara aldın canım,bizede fikir olsunbayanssulusmile

Günaydın canım,geçmiş olsun ya bu bebişler bizi ne hallere düşürüyorlar vallahi benim geçti çok şükür iyiyiim ama kasık ağrılarım başladı şimdide durup durup birşey çıkıyor başımıza.
Çok dikkat kendine canım.

Birde cinsiyeti belliyse bebişinin onuda söyle :))

benide ekleyebilirmisiniz ?

SAT 22 Nisan 2010
Doğum tarihi : 25 Ocak
Kilo :63

Eklerim :))

günaydın herkese...

çağlayancım bazen öyle oluyor, bi iyiyiz i kötü,bende anlamadım,geçen arkadaşlar bizi davet etti,yemeği yedim, hemen sonra bir karın ağrısı ölecem sandım müsade isteyip kalktık,ayıp oldu ama inan kımıldayamadım bile , eve geldik duş masaj geçti şükür,sabah kaldım bişi yoktu,yani bu bebişler bizi şimdiden oynatmaya başladılar

günaydın güzel anneler geçmişi daha hiç okumadım nelerden bahsettiniz bilmiyorum okuyacağım
bugünümüz diğer günlerimizden güzel olur inşallah
ben haftasonları giremiyorum çok yoğun geçiyor benim hafta sonum
haftaiçi işten daha rahat giriyorum

geçmiş olsun canım biraz zıkıcaz dişimizi,sabredelim kolaymı anne olucazguclubacismile

Günaydın canım,demekki yalnız değilmişim bu iyi kötü hallerinden :)) dün akşam bende kalkmak istedim hep ama kimseye ağrımın olduğuna inandıramadım daha çok yenisin dur bakalım birşey olmaz dediler akşam 11'e kadar oturduk maalesef (

günaydınnnn güzel günler hepinizee

Günaydın :))

Günaydın kayıpsın sen kaç gündür işler bitmez bizi ihmal etme arada kaçakta olsa gir bir cee de kaç gene :))

Günaydın güzel anneler guclubacismile bebişimin cinsiyeti kesin olarak belli oldu pipisi çıkmış o bir erkeeeekkkk gamyoncuiremsu

gözünüy aydın canım adınıza sevindim

Aynen bende katılıyorum
benimde tecrübeli arklar aynen bunları söylüyor
benimde içim gidiyor odaları görünce ama lamayacağım
evim kira olduğu için ama en önemlisi bencede çocuklar çok çabuk büyüyorlar
bende şöyle güzel bir genç odası almayı düşünüyorum daha sonra en azından çocuk bayağı zaman kullanır odasını ama herkesin görüşü farklı
içlerinde sonradan uhte kalacak olanlar alsınlar bence
benim ablamda ahşap yataklardan aldı ama çocukalrı hiç yatmıyorlar genelde anne babanın yatağında veya yerde yatmayı daha çok seviyorlar hatta şuan 1.5 yaşındalar ama ablam artık yatağa sığmıyorlar diyor birde kalkıp sarkabiliyorlarmış aşağıya
ilk başta ablamdan beşik alacağım yatak odamda kullanmak için sonrasında da belki park yatak alırım ahşap yatak almayı düşünmüyorum
en azından park yatak sonradan oyun parkı olarak ta kullanılıyor benim bildiğim eğer bebişim yatamazsa öyle değerlendiririz.
benimde bu konudaki düşüncem bu arkadaşlar

aynen canım bende çok yoruluyorum annemde diyor ooo ben hamşileyken böyle yorgunluk nedir bilmezdim diye bende diyorum bende mi bir problem var diye ama geneld eburadaki arklarında şikayetleri aynı benimde fazla yürüyünce kuyruk sokumama ağrı giriyor 9 aylıkken ne yapacağız valla:roflol:

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…