slm kızlar bebek odasından park yataklardan konuşmussunuz bizde bugün bebek odasını aldık dayanamadık çilekte indirim varken kaçırmayalım dedik
acelemi ettik ne?
merhaba ben yeni katildim araniza ve insallah bende bir subat 2011 annesi olacagim. cok heycanliyim... yukaridaki tabelaya nasil kendimi ekleyebilirim bilmiyorum. yardimci olabilirseniz sevinirim.
Günaydın kızlar dün çok kötü bir akşam geçirdim iftara gittik eşimin ailesine ama mahvoldum giderken beni çok kötü araba tutuyor bebişimde hiç huzurlu değildi bütün gece karnım ağrıdı.Karnım böyle içine içine çekildi elim sürekli karnımda ovmak zorunda kaldım bütün gece neden böyle huzursuz oldu anlamadım.Ama bugün çok iyiyiz çok şükür araba yolculuğunu hiç sevmiycek galiba benim bu bebişim :))
slm kızlar bebek odasından park yataklardan konuşmussunuz bizde bugün bebek odasını aldık dayanamadık çilekte indirim varken kaçırmayalım dedik
acelemi ettik ne?
merhaba ben yeni katildim araniza ve insallah bende bir subat 2011 annesi olacagim. cok heycanliyim... yukaridaki tabelaya nasil kendimi ekleyebilirim bilmiyorum. yardimci olabilirseniz sevinirim.
günaydın çaglayancım dün bende kötübir gün geçirdim evde olmama rağmen bir baş agrısı sürekli yattım ama nafilee geçmedi sabaha kadr baş agrısı sabhta kahvaltıdan sonra kusma bütün halılarım battı artık yıkamaaya vericem nabımm sabh sabh gene cıktım aglayarak evden ne zamn düzelicez biz bugünde her yerim ağrıyor bütün kemiklerim sızlıor(
Son satını,yaşını,muhtemel doğum ve hamiş kaldığın kg yazarsan listeye ekleyebilirim seni.
Birde cinsiyeti belliyse bebişinin onuda söyle :))
Günaydın kızlar dün çok kötü bir akşam geçirdim iftara gittik eşimin ailesine ama mahvoldum giderken beni çok kötü araba tutuyor bebişimde hiç huzurlu değildi bütün gece karnım ağrıdı.Karnım böyle içine içine çekildi elim sürekli karnımda ovmak zorunda kaldım bütün gece neden böyle huzursuz oldu anlamadım.Ama bugün çok iyiyiz çok şükür araba yolculuğunu hiç sevmiycek galiba benim bu bebişim :))
günaydın çaglayancım dün bende kötübir gün geçirdim evde olmama rağmen bir baş agrısı sürekli yattım ama nafilee geçmedi sabaha kadr baş agrısı sabhta kahvaltıdan sonra kusma bütün halılarım battı artık yıkamaaya vericem nabımm sabh sabh gene cıktım aglayarak evden ne zamn düzelicez biz bugünde her yerim ağrıyor bütün kemiklerim sızlıor(
günaydın herkese...
çağlayancım bazen öyle oluyor, bi iyiyiz i kötü,bende anlamadım,geçen arkadaşlar bizi davet etti,yemeği yedim, hemen sonra bir karın ağrısı ölecem sandım müsade isteyip kalktık,ayıp oldu ama inan kımıldayamadım bile , eve geldik duş masaj geçti şükür,sabah kaldım bişi yoktu,yani bu bebişler bizi şimdiden oynatmaya başladılar
günaydınnnn güzel günler hepinizee
günaydın güzel anneler geçmişi daha hiç okumadım nelerden bahsettiniz bilmiyorum okuyacağım
bugünümüz diğer günlerimizden güzel olur inşallah
ben haftasonları giremiyorum çok yoğun geçiyor benim hafta sonum
haftaiçi işten daha rahat giriyorum
geçmiş olsun canım biraz zıkıcaz dişimizi,sabredelim kolaymı anne olucazguclubacismile
Günaydın güzel anneler guclubacismile bebişimin cinsiyeti kesin olarak belli oldu pipisi çıkmış o bir erkeeeekkkk gamyoncuiremsu
Valla şu ana kadar doğum yapmış ve çocuğu şu an 4-5 yaşlarında olan çok kişi ile konuştum ve hepsi bana şimdiki aklım olsa kesinlikle park yatak alırdım diyor...
Biri hemşire konuştuklarımın ondan uzun uzun fikir aldım... biz özendik oda takımı aldık dedi... Fakat çocuklar inanamayacağın kadar hızlı büyüyorlar diyor... Daha 2 yıl geçmişken çocuk rahat etmemeye sığmamaya başladı yatağa diyor hadiii onu attık başka yatak aldık diyor... boşa sürekli masraf... En iyisi ilk başta portatif park yatakları kullanmak daha sonra zaten çocuk büyüyor ve kendi zevki de oluşmuş oluyor onunda zevkiyle uygun uzun süre kullanılacak bir takım alırsınız dedi.
Bende o nedenle park yatak alacağım.
Ayrıca şöyle bir durumda varmış... Bazen bebekler yattıkları yeri yadırgıyorlarmış kendi yataklarında yatmak isterlermiş bi yere 1-2 gün yatıya gideceksen eğer bu sana çok zorluk olur uyumaz bebek dedi.Park yataklar bu konuda pratik hemen toplanıp taşınabiliyor.Bu tavsiyelerden dolayı ben park yatak alacağım...
Stork marka geniş park yataklar var... normaller göre daha geniş onlar... Şu sıralar bi çok yerde indirimleri de var.Ben onlardan almayı düşünüyorum.
Valla çağlayan aslında dikkatsiz biri değilim ama bu aralar bir tuhaflık üzerimde,yoğurt sürdüm buz kompleksi yaptım acısı yokda izi var.
Birde geçen yürüyüş yapayım dedim arabasız! :)
çıktığıma çıkacağıma pişman oldum,yürüyemiyorum her 10 dakikada bir nefesim kesildi,otura otura yürümeye çalıştım,kalp çarpıntısı yaptı çok fena,bayılacaktım neredeyse,eve taksiyle döndüm,gören de derki 9 aylık hamile.sizde böyle şeyler oluyormu ya,fazla yürümeye gelemiyorum,sonrasında kalça ağrısıda çekiyorum ben :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?