Günaydın canım,demekki yalnız değilmişim bu iyi kötü hallerinden :)) dün akşam bende kalkmak istedim hep ama kimseye ağrımın olduğuna inandıramadım daha çok yenisin dur bakalım birşey olmaz dediler akşam 11'e kadar oturduk maalesef(
Günaydın :))
Günaydın kayıpsın sen kaç gündür işler bitmez bizi ihmal etme arada kaçakta olsa gir bir cee de kaç gene :))
hatunlar biberon konusnda ne düşünüyorsunuz veeya aldıysanız ne aldınız ben chiconun nature doğal cam olan biberonundan almak istiyorum
Chicco %0 BPA Natura Glass Cam Biberon Silikon 240ml - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
polikarbon olanları nasıl cam olanlarını öneriyor doktorlar açılı olan var yine chiccoda gazı önlüyormuş oda güzel gibi karar veremedim
Chicco Açılı Polikarbon Biberon Kauçuk 250ml - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
buna alternatif olark Bisfenol A içermeyen yeni biberon serisi “Evolution %0 BPA” yı, tüketicilerin beğenisine sunmaktadır.
Chicco %0 BPA Evolution Açılı Kauçuk Emzikli Biberon 250ml - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
günaydın arkadaşlar.ayy odalar alınmaya başlamış bile annem 5. ay dolana kadar hiç bişi almama izin vermiyo çatlıycam valla :)) bende caploonba 'ya baktım bi kaç model çok şirinler bu ara vaktimin çoğunu internetten bebek arabası arayarak geçiriyorum ama.değişik bi model olsun istiyorum.
kızlar bu arada size bişi sormak istiyorum bi kaç gündür tam vajinamı bi sancı giriyo bi sakıncası varmıdır acaba çok korkuttu beni cuma kontrol var iple çekiyorum valla
birde emzik uçları kauçukmu almak lazım yoksa slikonmu
yeni doğan için kauçuk meme uçlarını öneriyorlar sanırım
selam arkadaşlarrr
bir kaç gündür yoktum misafirler misafirlikler derken gelemedim
ciciler odalar yataklar ooo muhabbet uçmüş yine
valla ben belli bir süre oda yapmayacağım zaten nereden baksan en az 6 ay yanımda yatacak yatak odamda küçük olduğu için oraya park yatak yada beşik sığdırmam zor.odası var ama daha orayı düzenlemeyi düşünmüyorummm.1 sene sonra falan.
yatak odasına koymak için sepet almak istiyorum.şuna benzer şeyler:
kızlar tecrübeli olarak nacizane fikrimi söylemek istiyorum biberon konusunda. her türlü biberonu denedik ama anti kolik özelliğiolmayan biberonları almayın. bir de nuby nin anne memesi dokusunda olan bir biberonu var piyasadan araştırın dokusu ve ucunun boyutu, şekli aynı olduğu için çocuk anne memesinden soğumuyo hem biberonu rahatça kullanıyo hem annesinin memesini emiyo.
Hepsi çok güzel ama ben ortadakini çok beğendim canım.Tam benim kızçeme göre ama ablamın var maalesef beşikleri çocuklardan kalma onları kullanıcam ben sadece rengini değiştiriyim diyorum kızçem için.
Çiçekçim bunu nerde bulabiliriz internet linki varmı bize verebileceğin.Benim bebişe annem bakacağı için ben yokken sütü bununlada verebilirler çok mantıklı geldi bana bu söylediğin canım.
günaydın kızlar naslsınız
bir de ben hata edip maxi cosinin 3 tekerlekli arabasını almıştım almaz olaydım araba kesinlikle yürüyen merdivenlerde denge kaybediyo kesinlikle 4 tekerlekli arabalara bakın hatta bebeğiniz büyüyüp arabadan sarkmaya falan çalıştığında öne devrilme tehlikesi var 3 tekerleklilerin haberiniz olsun o yüzden birmasraf daha yapıp 4 tekerlekli bir araba daha aldık
daha cinsiyeti belli olmamasının da etkisi çok alışverişe çıkmamamda.
birde tatildi yeni arabaydı derken bir iki ay geçsinde rahatlayalım diye bekliyorum
son 3 ayda tutana aşkolsun :)
şuan araştırmadayım :)dün alışverişteydik tatil için bebek beşikleri gördüm sepet olanlar okadar güzellerdiki görmeniz lazımdı.nasıl seçicez zor valla
Günaydın , vajinaya bıçak batırıyorlarmış gibimi giriyor sancın benim bir ara oluyordu ama normalmiş hepsi dr.sormuştum bir sorun yok kanama olmadığı sürece demişti.
evet canım aynen ööle ay içim rahatladı valla çok saol 3 lü testi yaptırdınmı sen ben yaptırmıycam sanırım 2li test yapılınca gerek varmıdır ki bilemiyorum allah korusun kötü bişi çıksa bile pek bişi yapabileceiğimi sanmıyorum
http://www.e-bebek.com/biberonlar/nuby/nuby_0_bpa_dogal_dokunus_100_silikon_biberon_yavas_akis /NUB-84693
ben yeni bebişi de bununla büyütücem çok memnun kaldım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?