2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.
Birkaç gündür çok yoğunum,hala daha da öyleyim ve sanırım izne çıkana kadar bu yoğunluğum hiç bitmeyecek.Valla forma hiç vakit ayıramadım ama maaşallar uçmuşsunuz,yetişilmiyo hızınıza :)
Odalar,biberonlar falan,hazırlıklarabaşlamışsınız,kolay gelsin hepinize :) benim bu ikinci doğumum olacağı için daha hiçbir şey almadım,hatta yatak bile almayı düşünmüyorum,kızım 11-12 aylık falan olacak doğumda,onu odasına ayırıp,bebek yatağınıda ufaklığa kullanırım herhalde.Ama biberon diye sorarsanız,ben avent kullanıyorum,cok da memnunum,zaten aventin ürünlerini set olarak almışyım,içlerinde 11 adet biberon vardı,artık kızım 9oz süt içiyo sabahları ve yetmiycek diye gibip 330ml'lik biberonlardan aldım 3 tane. 2 tanesini kızım için açtım,diğerinide iki numaraya saklıyorum. Tabii ufaklık için biberon emziklerini değiştirecem,ama avent'ten vazgeçmem büyük ihtimalle.

pek iyi sayılmaz moralim çok bozuk biraz rahatlıyım diye sabah sabah attım kendimi buralara

evet canım avent te güzel ama senin bebişin iyice küçükmüş benim oğluşum 2 yaşında olacak kızım doğduğunda. Allah yardımcın olsun tam ayaklanma vaktinde 2. bebiş gelecek

Kızlar selam haftasonu bağlanamadığım için ancak şimdi okudum. İnsan özlüyor gerçekten. Herkesin iyi olmasına çok sevindim. Bende iyiyim 7 Eylül kontrolümüz var babamız bebeiş ben bu kontrol tam 3 kişilik :))) Çok heyecanlıyım. Bu arada bugün benim doğum günüm paylaşmak istedim. İnşallah seneye yavrumla beraber kutlayacağımmm. Düşünmesi bile heyecan verici...
16 hafta olucak yarın artık sanırım cinsiyet tam olarak görünür haftaya dimi ama???
Bende henüz hiç bir şey almadım biraz zaman geçsin diye bekliyorum.

canım geçende bende 3 tekerlekli olanları sordum çok beğeniyorum çünkü çok zarif duruyor ama satan kişi küçük bebek için 3 tekerleklileri önermiyoruz dedi 4 tekerlekli daha iyi oluyormuş öyle deyince aklım karıştı şimdi sende aynı şeyi söyledin
aay kızlar iyyiki burası var en azından tecrübeli arkadaşlardan önerilerini alıyoruz
zaten arabayı çocuk doğduktan sonra alırızda merak etmiştim bakalım yine 4 tekerlekli olur belkide

''iiki doğdun CUTIEEEE'' diyelim ozamanhihoyyyt
Allah ım bebişinle ve eşinle sağlıklı,uzun ve mutlu nice yıllar nasip etsin...

Nuby Web Sitesi

çiçek buldum ama bumu canım bahsettiğin bakabilirmisin siteye

bunun silikon olması kafamı karıştırdı işin açıkcası
çok güzel görünüyor ama özellikleride çok iyiymiş
canım camı bebeğin eline nasıl verceğim demişsin bende aynı şeyi düşünmüştüm bana dedikleri ama sonuçta bebek tutmayacakki baştan biberonu daha sonradan normal alırsın diye
genelde buradakilerin fikrine göre alacağım bende

evet canım avent te güzel ama senin bebişin iyice küçükmüş benim oğluşum 2 yaşında olacak kızım doğduğunda. Allah yardımcın olsun tam ayaklanma vaktinde 2. bebiş gelecek

evet canım,tam kızım koşturacakken iki numara gelecek.Aslına kızım şimdiden başladı bizi peşinden koşturtmaya,emeklemeye çalışıyo ama daha tam olarak başarabilmiş değil,onun yerine komando gibi sürünüyo,hemde öyle hızlı ki anlatamam.Allah bilir 11-12 aylıkda noluruz ::))) Allahtan annemle kayınvalide var da onlar da ilgileniyolar saolsunlar. Artık kucakta da durmuyo hatun,ilaaki yere inecek,istediği şeye kendi gidecek. Daha şimdiden zor valla ama yinede onlar için herşeye değer :)

pek iyi sayılmaz moralim çok bozuk biraz rahatlıyım diye sabah sabah attım kendimi buralara

Hayırdır canım ne oldu ki kötü birşey yoktur inş.

Doğum günün kutlu olsun canım.Bu sene yok ama seneye bebişinde gelecek hep beraber güzel doğum günleri geçirirsiniz inş.

Cannur hoşgeldin canım.Ben bu avent'in ürünlerini bulamıyorum net'te varmı aldığın bir site acaba ?

Bende özelliklerinin iyi olması aklıma yattı açıkçası,sonuçta ben çalışacağım inş.O zaman annem bakıcak çocuğa benim olmadığım zamanlarda bu çok işimi görür gündüzleri mantıklıda geldi kafam karıştı sabah sabah kaydirigubbakcemile3
Cam içinde doğru söylüyorsun ama risk işte gene küçük çocuk için bilmiyorumkismile

pazar günü annemle tartıştım evini taşıdı büyük eşyaları hep sıfır aldı ve eşim taşıdı daha önce hepsini sadece evde ufak tefek eşyaları kalmıştı ramazandan önce taşın diye ısrar ettik yok şimdi taşınmıyıcam dedi pazarda alel acele taşındı bende çok eşyası yok ve eşim oruçlu diye eşimi yollamadım hem ev çok yüksek bi katg hemde okadarcık eşyayı taşıyacak adam vardır sonuçta annemde tavır yaptı bende kızdım eşim herhaltlarına koşturuyor adamı oruçlu oruçlu oraya göndericem oruç tutmyanlar eşimin önünde yorulup suyunu içicek annemin bunu düşünmöesi lazımken kalkıp tavır yaptı

Canım, link yazamıyorum ama google da avent yazarsan philips avent olarak karşına çıkar mutlaka,avent com olması lazım dan bulabilirsin herşeyi.

Tavır yapıcak bir durum yok aslında bazen anneleri anlamakta zor oluyor canım.Benimde anlayamadığım zamanlar çok oluyor ( Sıkma canını bebişini düşün annen belki başka birşeye alınmıştır ama böyle birşey yaşatmıştır size.

kızlar dün 2 tane hamile pantolanı aldım.lord hamile giyimden.fiyatlar fena değildi.2sine 100 verdim.kot pantolan yine 50-55 di.üstlerde 45-50 arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…