2011 Şubat Anneleri

ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanbenide ekleyebilirsin çağlayancım....

Hemen ekledim hemen peki fiyat aralığı için önerin nedir ve hediyeleşme topiğinde birşeyler yazmıştım bir kaç fikir ve öneri istedim orayada düşüncelerini yazarsan sevinirim canım.:lepi:

ohh neyse çift sayı olduk

nurcum gözün aydın güzel haberler geldikçe çok mutlu oluyorum o minicik ellerinyle minik yüzünü kapattı demekkk ahh kıyaamam pekde nazlılar yaaaa...bende detaylı ultrasonu çok merak edişyorum genelde normal ultrasonda panikten heyecandan bişi anlayamıyorum eşim ben anlıyorum diyo ama ben bişiye benzetemiyorum

benimkide ilk ayrıntılıda korkmuştu kuzum bacaklarını karnına çekip kollarını çaprazlamıştı biz bu 3. ayrıntılıya girişimiz olcak dr amcamız isterse tabiki

Canım kusura bakma heyecandan kızçene maşallah demeyi unuttum
Çok utangaç bir kızın var annesi yüzünü kapatmış elleriyle bak sen şu kıza.Yarında bizim için büyük gün inş.bir yaramazlık yapmazda görürüz tatlı bebişimizi

Kızlar cmt randevumuz var aylık kontrol ama bir bilseniz nasıl iple çekiyorum Allah'ım hayırlısını versin de mutlu mutlu geçsin inşallah. Miniğimi çok merak ediyorum zemuszemus
Çağlayancım hediye ile ilgili fikir vermemizi istediğin konu nedir hemen yardımcı olalım şeker??

tam ben dicektim nur katılmazmısın die

:)ya aslında ben en başından beri çok hevesliyimde bu hediyeleşme işine eşim çok sıcak bakmadığını söylemişti bende o yüzden katılmamıştım bugün tekrar mevzusu geçti bende herkes katılmış dedim ya sende katıl o zaman dedi o yüzden geç oldu yanıkaydirigubbakcemile3
ya ilk sayfada değilmiydi topiklerin kısa yolu ben bulamadım....

teşekkürler lalcim çok nazlı olcak galiba bizim prenses en kısa zamanda sizden bekliyoruz güzel haberleri inşşzemuszemus

Hediyeleşme topiğine gel canım sabah bir msj yazmıştım ona bir bakarmısın :))

Ben daha ilk akşamdan söyledim kızlarla çekiliş yapıyoruz hediye alıcaz diye,sanada fırsat çıkmış oldu arkadaşına alırken kızçeni arada çıkarırsın sen diyor bana :))

çağlayancım herkes birbirine almayacağına göre çift olmaya gerek yok

Çekiliş yapacağız ya canım o zaman bir kişi açıkta kalıyordu onun için arıyordum ben arkadaş :))

çağlayancım şöyle açıklayayım diyelimki 5 kişi katıldık 1,kişi 2,kişye hediye alıcak 2,kişi 3,kişiye 4,kişi 5,kişiye 5,kişide 1,kişiye alıcak inş. anlatabilmişimdie yani çift sayı olmamıza gerek yok tabi bu bi örnekk

teşekkürler canım inş güzell haberlerle dönersiniz....dün gece uyuyamadım ben heyecandan bakalım sizin prenses nasıl poz vercekkaydirigubbakcemile2

hımmm neslii,i evet öyle düşününce mantıklı düz bir sıradan kura yapsak herkes bir alttakine alsa hediyeyi en sondakide en baştakine alıyor olay çözülüyor hıımmm doğruu

Ben bu şekilde düşünmemiştim bak yani çekiliş sonuçta bu şekilde olacak ben heyecan yapınca karıştırdım sanırım biraz :))

teşekkürler canım inş güzell haberlerle dönersiniz....dün gece uyuyamadım ben heyecandan bakalım sizin prenses nasıl poz vercekkaydirigubbakcemile2

Hiç heyecan yapmıyorum şu anda ama yarın sabah dr.ne olur bilemiycem :))

yani sayının tek veya çift olması önemli değil çünkü herkes farklı kişilere hediye alıcak aynı kişi birbirine göndermeyecek

kızlar konuyla alakasız olacak ama ben yoğurt çorbası yapmak istiyorum ama daha önceki 2 girişimim maalesef hüsranla sonuçlandı :))) beceremedim yauuu

yarmalı yapmak istiyorum biraz bakındım ama sizdende bilgi alayım dedim

şimdi yarmaları haşladım acaba ben unu falanmı fazla koyuyodum daha önce yaptıklarım çok sert olmıuştu çorba gibi diildi yani :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…