ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanbenide ekleyebilirsin çağlayancım....
merhaba arkadaşlar bugün sabahtan beri yazdıklarınızı okuyamadım önce yazayım sonra okuyacağım inş...
biz bugün doktora gittik çok şükür bir problem yok 390gr olmuş bizim minik kızımız....ayrıntılı ultrasonda elleriyle yüzünü kapattı nazlı kızımız o yüzden bir dahaki ay tekrar giricez ayrıntılıya cdmizi de o zaman hazırlıycak doktor teyzemiz....
bende yanma çok oluyordu yemek borumda rennie yazdı doktorumuz her yanmada kullanabilirsin bebeğe zararlı hiçbişey yok dedi.....
ara ara kramplarım oluyordu bacaklarımda magnezyum verdi...
bel ve kasık ağrılarım olduğunu söyledim bunların normal panik yapmama dedi....
yüzümde çok sivilcelenme oluyordu benim hamileleliğimin başından beri bi dermatoloğa gitmek lazımmış....
ilk defa kilo konusunda uyarı aldık:sinifsinif:çok sıkıntılı değil ama biraz dikkat etsen iyi olur dedi...
bi sordum nasıl doğum yapcağım ne zaman belli olur diye...doktorumuzda doğum yaptıktan sonra dedi:roflol: ben hamilelikten önce çok sıkıntı yaşadığım için panik oluyorum falan dedim doktorumda sen rahat ol dedizemuszemus
dün gece teyzeleri kızıma selam söylemişti selamınızı ilettim onunda size selamı varkaydirigubbakcemile3
tam ben dicektim nur katılmazmısın die
ohh neyse çift sayı olduk
nurcum gözün aydın güzel haberler geldikçe çok mutlu oluyorum o minicik ellerinyle minik yüzünü kapattı demekkk ahh kıyaamam pekde nazlılar yaaaa...bende detaylı ultrasonu çok merak edişyorum genelde normal ultrasonda panikten heyecandan bişi anlayamıyorum eşim ben anlıyorum diyo ama ben bişiye benzetemiyorum
Kızlar cmt randevumuz var aylık kontrol ama bir bilseniz nasıl iple çekiyorum Allah'ım hayırlısını versin de mutlu mutlu geçsin inşallah. Miniğimi çok merak ediyorum zemuszemus
Çağlayancım hediye ile ilgili fikir vermemizi istediğin konu nedir hemen yardımcı olalım şeker??
:)ya aslında ben en başından beri çok hevesliyimde bu hediyeleşme işine eşim çok sıcak bakmadığını söylemişti bende o yüzden katılmamıştım bugün tekrar mevzusu geçti bende herkes katılmış dedim ya sende katıl o zaman dedi o yüzden geç oldu yanıkaydirigubbakcemile3
ya ilk sayfada değilmiydi topiklerin kısa yolu ben bulamadım....
çağlayancım herkes birbirine almayacağına göre çift olmaya gerek yok
Canım kusura bakma heyecandan kızçene maşallah demeyi unuttum
Çok utangaç bir kızın var annesi yüzünü kapatmış elleriyle bak sen şu kıza.Yarında bizim için büyük gün inş.bir yaramazlık yapmazda görürüz tatlı bebişimizi
çağlayancım şöyle açıklayayım diyelimki 5 kişi katıldık 1,kişi 2,kişye hediye alıcak 2,kişi 3,kişiye 4,kişi 5,kişiye 5,kişide 1,kişiye alıcak inş. anlatabilmişimdie yani çift sayı olmamıza gerek yok tabi bu bi örnekk
teşekkürler canım inş güzell haberlerle dönersiniz....dün gece uyuyamadım ben heyecandan bakalım sizin prenses nasıl poz vercekkaydirigubbakcemile2
hımmm neslii,i evet öyle düşününce mantıklı düz bir sıradan kura yapsak herkes bir alttakine alsa hediyeyi en sondakide en baştakine alıyor olay çözülüyor hıımmm doğruu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?