2011 Şubat Anneleri

slm kızlar nasılsınız bugün biz dinleiniyoruz bol bol annem gelince hiç kaldırmıyo valla ctsi gidicek ama ben napcam o gidince bilmem öptm hepinizi

çağlayancım bence hani 5 ine kadar adres vercek ya ekimin 20 ile 30 u arası olsun gönderme tarihi hem daha rahat olur herkes için içimize en sinen en güzel olduğunu düşündüğümüzü alırız

kızlar selam biz de tatilden döndük hem hamile olup hem de 1 buçuk yaşındaki yerinde 5 dakika oturmayan hatta koşup havuza atlayan bir canavarla tatil yaptık:) dİnlendik mi HAYIR Bi de taşınıcam ben bu ayın sonunda ehehehehehehe kafam huni mi taksam acaba

hoşgeldin canımmm

valla işin hakkaten zor.kendini yorma sakın sakin sakin yap olduğu kadar

slm kızlar nasılsınız bugün biz dinleiniyoruz bol bol annem gelince hiç kaldırmıyo valla ctsi gidicek ama ben napcam o gidince bilmem öptm hepinizi

Tadını çıkar canım bu günlerin,bol bol dinlen ve keyif yap annelerin hakkını nasıl ödiycez bilmiyorum bizde her akşam anneme yemeğe gidiyoruz :))

çağlayancım bence hani 5 ine kadar adres vercek ya ekimin 20 ile 30 u arası olsun gönderme tarihi hem daha rahat olur herkes için içimize en sinen en güzel olduğunu düşündüğümüzü alırız

Tamam canım bende işte böyle öneri ve fikir istiyorum konuşalım hepimize uygun tarih ve zaman aralığında olsun istiyorum yoksa ben tamam şu tarihler arası der bitiririm ama eğlencesi hep beraber yapmak bu işi.

Allah yardımcın olsun canım hem ev taşı hemde yanında bir yaramaz var işin gerçekten ço zor olacak :))

çağlayancım sana özel mesaj attım

Msj aldım canım.Çok hızlısın teşekkür ederim.

Kızlar başka katılmak isteyen yokmu 30'a tamamlasaydık bari böyle bir arkadaş açıkta kalmış oluyor yokmu bizimle bu heyecanı yaşamak isteyen başka arkadaşlar

1.Caglayancicek
2.Gozdeati
3.esraa47
4.dillerim_lal
5.moonsun82
6.red_cake
7.nesli81
8.s3nna
9.gyshnky
10.maviumutolsun
11.yasese
12.fns93
13.yasminkamu
14.too_be
15.senaysn
16.melocum
17.sevim_li
18.fukuka
19.cnnp
20.evridiki
21.nuryasemin
22.hazel28
23.yesimpk35
24.mucize_1406
25.cutie
26.manikk
27.arc_en_ciel
28.minikimm
29.sshele

moonsun82 - 10-30
esraa47 - 10-30
mucize_1406 - 10-30
cutie- 10-30
sevim_li - 10-30
gozdeatı - 10-30
yasminkamu - 10-30
yasese - 10-30
dillerim_lal - 10-30

senaysn - 15-30
red_ cake -15-30
yesimpk35 - 15-30
caglayancicek - 15-30
nuryasemin - 15-30
fukuka- 15-30
nesli81 - 15-30
evridiki - 15-30
fns93 - 15-30
manikk - 15-30
minikimmm- 15-30
arc-en-ciel - 15-30
too_be - 15-30
s3nna - 15-30
cnpp - 15-30
sshule - 15-30

bende bunu merak ediyordum çift sayı olmazsak ne olacak..ayy biri daha yokmu denk gelsinnnn hadi hadi yokmu arttırannnnn

bende bunu merak ediyordum çift sayı olmazsak ne olacak..ayy biri daha yokmu denk gelsinnnn hadi hadi yokmu arttırannnnn

Bende bundan korkuyorum işte tek kalırsak ne olacak ama bir arkadaşımız daha gelir bence bu kadar kalabalık olmuşuz vardır bu heyecanı yaşamak isteyen başka

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yokmu başka arkedeş bizimle çekilişe katılacak olan :))

merhaba arkadaşlar bugün sabahtan beri yazdıklarınızı okuyamadım önce yazayım sonra okuyacağım inş...
biz bugün doktora gittik çok şükür bir problem yok 390gr olmuş bizim minik kızımız....ayrıntılı ultrasonda elleriyle yüzünü kapattı nazlı kızımız o yüzden bir dahaki ay tekrar giricez ayrıntılıya cdmizi de o zaman hazırlıycak doktor teyzemiz....
bende yanma çok oluyordu yemek borumda rennie yazdı doktorumuz her yanmada kullanabilirsin bebeğe zararlı hiçbişey yok dedi.....
ara ara kramplarım oluyordu bacaklarımda magnezyum verdi...
bel ve kasık ağrılarım olduğunu söyledim bunların normal panik yapmama dedi....
yüzümde çok sivilcelenme oluyordu benim hamileleliğimin başından beri bi dermatoloğa gitmek lazımmış....
ilk defa kilo konusunda uyarı aldık:sinifsinif:çok sıkıntılı değil ama biraz dikkat etsen iyi olur dedi...
bi sordum nasıl doğum yapcağım ne zaman belli olur diye...doktorumuzda doğum yaptıktan sonra dedi:roflol: ben hamilelikten önce çok sıkıntı yaşadığım için panik oluyorum falan dedim doktorumda sen rahat ol dedizemuszemus
dün gece teyzeleri kızıma selam söylemişti selamınızı ilettim onunda size selamı varkaydirigubbakcemile3

ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanbenide ekleyebilirsin çağlayancım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…