ay evet ben hep onun için endişeliyim çok aşağıda gibi göbek seviyesinde olması gerekmiyormu,siz nerede hissediyorsunuz??
hoşgeldin aramıza kızının ismide çok güzel
hoşgeldin nils....kızının ismi değişik ve güzel bir isimmiş biz daha bulamadık kızımıza isim....zemuszemus
kızlar selam biz de tatilden döndük hem hamile olup hem de 1 buçuk yaşındaki yerinde 5 dakika oturmayan hatta koşup havuza atlayan bir canavarla tatil yaptık:) dİnlendik mi HAYIRBi de taşınıcam ben bu ayın sonunda ehehehehehehe kafam huni mi taksam acaba
slm kızlar nasılsınız bugün biz dinleiniyoruz bol bol annem gelince hiç kaldırmıyo valla ctsi gidicek ama ben napcam o gidince bilmem öptm hepinizi
çağlayancım bence hani 5 ine kadar adres vercek ya ekimin 20 ile 30 u arası olsun gönderme tarihi hem daha rahat olur herkes için içimize en sinen en güzel olduğunu düşündüğümüzü alırız
kızlar selam biz de tatilden döndük hem hamile olup hem de 1 buçuk yaşındaki yerinde 5 dakika oturmayan hatta koşup havuza atlayan bir canavarla tatil yaptık:) dİnlendik mi HAYIRBi de taşınıcam ben bu ayın sonunda ehehehehehehe kafam huni mi taksam acaba
çağlayancım sana özel mesaj attım
hoşgeldin canımmm
valla işin hakkaten zor.kendini yorma sakın sakin sakin yap olduğu kadar
bende bunu merak ediyordum çift sayı olmazsak ne olacak..ayy biri daha yokmu denk gelsinnnn hadi hadi yokmu arttırannnnn
çağlayan ben sölerim önerilerimi önemli olan çoğunluğun kabul etmesi
Bende bundan korkuyorum işte tek kalırsak ne olacak ama bir arkadaşımız daha gelir bence bu kadar kalabalık olmuşuz vardır bu heyecanı yaşamak isteyen başka
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yokmu başka arkedeş bizimle çekilişe katılacak olan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?