2011 Şubat Anneleri

Hediyeleşecek olan arkadaşlar bana yavaştan adreslerinizi özel msj olarak atarmısınız.Son ana kalmasın adresler.

Son durum olaraktan 15-30 tl arası hediye alımı yapıyoruz hediye çekilişine katılmak için yarın son gün
1-5 ekim arası adres yolluyoruz (ama siz erkenden gönderin unutmayalım sonra)
25-31 ekim arası hediyeleri göndermiş oluyoruz.Yani 31 ekim son gün ama o zaman'a kadar hediyelerimiz arkadaşlarımıza gitmiş olacak.Herkes onaylıyorsa son şeklimiz bu olsun.

1.Caglayancicek
2.Gozdeati
3.esraa47
4.dillerim_lal
5.moonsun82
6.red_cake
7.nesli81
8.s3nna
9.gyshnky
10.maviumutolsun
11.yasese
12.fns93
13.yasminkamu
14.too_be
15.senaysn
16.melocum
17.sevim_li
18.fukuka
19.cnnp
20.evridiki
21.nuryasemin
22.hazel28
23.yesimpk35
24.mucize_1406
25.cutie
26.manikk
27.arc_en_ciel
28.minikimm
29.sshele
30.nur_45
31.nhlhsn

Benim içinde tamamdır.Yarın görüşürüz dimi çağlayancım.Ben bir kaç gündür giremedim haberleşemedik.

Benim içinde tamamdır.Yarın görüşürüz dimi çağlayancım.Ben bir kaç gündür giremedim haberleşemedik.

Görüşüyoruz tabiki kaçarmı,senin adın hazel ama dimi orda gidince aramaya bide birbirimizi benim adım çağlayan.Yarın sabah 10:15 gibide hastanede olurum.Sen kaçta geliceksin

Sabahtan beri hiç heyecanım yok diyordum yarın için ama şimdi yavaş yavaş başladı 1 ay aradan sonra görücem bebeğimi.İnş.sağlığıda iyidir.

Ben artık kaçar kızlar,annemin güzel yemeklerinden yemeğe gidiyorum yarın görüşürüz.Adres bilgilerinizi yollamayı unutmayın.

ben geldiimmm

hediyeleşme işşi tamam heralde şartlar güzel oldu hadi bakalım hayırlısı şimdiden başladı acaba ne alsam telaşı.hediye almayı kendime bişi almaktan daha çok seviyorum daha zevk veriyor bana.artık ankaranın altını üstüne getiririm.

iyi akşamlar herkese kızlar...

yarın biraz geç gelicem işe bebişime sabah serinliğinde ciciler alayım dedim akşam yorgun oluyorum,resimlerini çekip koyucam bakarsınızopuyorumnanaktan

kızlar giremedim ne zamandır
nasıl gidiyor:))

ve ayrıca oğlum oluyorrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tebrik ederim, oğluma bir arkadaş daha geliyor ne güzel

hediyeleri göndermek için ekim sonu bence de uygun canım, bilgilerimi özeline msj atarım şimdi

hoşgeldin çiçekcim. tatil yapmışsın ama pek dinlenememişsin galiba, taşınmak da zor bu durumda ama yardım edenler olacakmış en azından. kolay gelsin canım

bu seferde kızın doymamış galiba annesine, baksana yüzünü göstermemişki tekrar ultrason yapmak zorunda kalsın dr. amcası. maşallah pek büyümüş prenses

Görüşüyoruz tabiki kaçarmı,senin adın hazel ama dimi orda gidince aramaya bide birbirimizi benim adım çağlayan.Yarın sabah 10:15 gibide hastanede olurum.Sen kaçta geliceksin

Benim adım ELA canım bende o saatlerde alt katta ultrason bölümünde olurum...

şenaycım ne kadar güzel bir yorum yazmışsın çok hoşuma gitti ve çok duygulandım bir anda minişim doğmuş ve benim yanımdan ayrılmak istemeyen prensesim gözümün önüne geldiii rabbim o günleri hepimize göstersin inş:Saruboceq:

kızlar nerdesiniz kayboldunuzzz daha öğretmen arkadaşlarda gelmedi sessiz buralar

biz okuldan gelinceye kadar durgunlaşıyor buralar canım...gündüz ne güzel kaynatıyorsunuz) kıskanıyorum valla

canım beğenmene çok sevindim. biz nasıl sabırsızlanıyorsak eminim onlar da sabırsızlanıyordur. kuzucuklar...

bu şartlar benim içinde uygun canım....

mrb anneler ben grip oldum ne yapmam hakkında fikri olan varmı ateşim falan yok ama bebeğim az kıpırdıyo gerçi bazen yapıyor böyle ama vıcks sürdüm boğazıma sadece boğazlarım şiş biraz da burnum akıyo nane limon yasakmış hamilelkte eee ne içicem ben bebeğime bişey olmasında ben ağır atlatsamda olur geçince hemen grip aşısı olucam grip olanınız veya atlatanınız varmı

geçmiş olsun zehra ya ne yapmak lazım aslında bende çok bilmiyorum ama belki bol bol c vitamini alman bünyeni güçlendirir birde bildiğim kadarıyla ıhlamur falan içebilirsin istersen bir dene ve bence doktoruna bi danış .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…