2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar şu pakdemir in ücretsiz kitabı vardıya gelen arkadaşlar vardı.başvurduktan kaç gün sonra geldi size.bende dün başvurdum

Benim 6 gün sonra geldi canım hemen.Fazla sürmüyor gelmesi

günaydıınn kızlarrr :dance:a.s.

çağlayan ne dedi doktor dün pire için gidecektin bilmiyorumkismile

Krem verdi canım kaşıntıyı kessin diye ama başka birşey veremem dr.gelince tekrar konuşuruz dedi,Hamile olduğun için ilaçla kesemem ben bunu dedi gönderdi yarın dr.gidince tekrardan onada gidicem bakalım ne karar vericekler ama bebeğe birşey yapmazmış öyle söyledi

Bu site çok güzel bana ordan her hafta bülten geliyor ama bu ninnileri akşama dinliyim bende evde nasılmış bakalım.
Bu hıçkırığı bence daha ayırt edemeyiz gibime geliyor biraz daha büyüseler anca anlarım gibime geliyor tekmeleri bile yeni başladım anlamaya :))

üzülme annesi atar daha kaç haftalık güzelim senin benim gün içindede atıyor ama gece ve sabah daha çok...belki atıyordur canım bazı tekmeleri zayıf olurmuş anne hissetmezmiş...teyzecim biraz kuvvetli tekmelede annen sevinsin :)

O zamanlar tatlı ye canım ve sol yanına yat akşamları ben öyle yapıyorum meyve gibi şeyler yiyip yatıyorum oda başlıyor hemen pıt pıt sende dene

ben yeni yeni ayırt etmeye başladım ki canım..yakında sende ayırt edersin

Mrb arkadaşlar
Bücürük bebe de %70 e yakın indirim var haber vermek istedim.
Dün hastane çıkışını 28 TL ye aldım,normal fiyatı 72 TL idi

merhaba annişler,
uzun zamandır takip edemiyorum ara ara gelsemde yazamadım geçmişi okumaktan yoruldum .))dillerim_lal ve yasminkamu inşallah sonuçlarınız iyi çıkar canlarım gönlünüzü ferah tutun. aramıza yeni katılanlar da olmuş hoşgelmişler.

Kızlar selam.. Dilerim lal iyi olmana inan çok mutlu ve eminim ki harika sonuçlar alıcaksın ve bizimle paylaşıcaksın burda :))

cutie inşallah canım bu kadar hamilenin duası arkamızda olduktan sonra korkmuyorum :)) malum hamile kadınların duaları kabul olurmuş

kızlar ben bir koşu bir yemek yapayım barii iki gündür yan gel osman kıvamında yattım ama eve dönüş gerçekleşince hayatın gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalıyosunuz sempatiksalakcinni yemeğimi koyayım gelirim yine

görüşürüz

kolay gelsin sanaaa

kızlar ben de kaçıorum görüşürüz sonra hepiniz Rabbim'e emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…