ama açılmıo ninniler dinleyemedim
arkadaşlar şu pakdemir in ücretsiz kitabı vardıya gelen arkadaşlar vardı.başvurduktan kaç gün sonra geldi size.bende dün başvurdum
günaydıınn kızlarrr :dance:a.s.
çağlayan ne dedi doktor dün pire için gidecektin bilmiyorumkismile
evet kızlar aşağıda kasıklarınızda ben amniyosentez yapınca dank etti.iğneyi soktukları yerdeydi bebek malum oraya bir gazlı bez koydular.dikkat ettim kıpırtılar hep o hizada.zaten geçöen ay doktor hissediyormusun dediğinde yukarıyı göstermiştim yok yanlış yeri gösteriyosun demişti :)) nerden baksan göbeğinizden 1 karış aşağıda.sanırım büyüdükçe çıkar yukarı
nette dolanırken bir site buldum küçük insanlar diye
Kknsan - Bebek, Doum, Hamilelik, Anne, Gebelik, ocuk, Geliim, Salk, Psikoloji, Krtaj, Kadn, Sezeryan, Hastane, Burlar, Hastalklar, Bebek mzikleri
güzel paylaşımlar var oralarda gezinirken bizim ninniler diye bir şey buldum.demo olarak bir kaç ninniyi dinleyebiliyorsunuz çok hoşuma gitti gözlerim doldu resmen bir dinleyin sizde
Bizim Ninniler
hmm demekki o çok içten olanlar hıçkırıklar ay ben yerim onun hıçkırığını
arada böle tam bi tekme gibi oluyo onlar hareketler ozaman hah ama bnm oğlum çok uslu teyzesi ya çok nadir atıyo üzüyo annesini bende telaşlanıyorum hemen çok az oluyo
hmm demekki o çok içten olanlar hıçkırıklar ay ben yerim onun hıçkırığını
arada böle tam bi tekme gibi oluyo onlar hareketler ozaman hah ama bnm oğlum çok uslu teyzesi ya çok nadir atıyo üzüyo annesini bende telaşlanıyorum hemen çok az oluyo
ben yeni yeni ayırt etmeye başladım ki canım..yakında sende ayırt edersinBenim 6 gün sonra geldi canım hemen.Fazla sürmüyor gelmesi
Krem verdi canım kaşıntıyı kessin diye ama başka birşey veremem dr.gelince tekrar konuşuruz dedi,Hamile olduğun için ilaçla kesemem ben bunu dedi gönderdi yarın dr.gidince tekrardan onada gidicem bakalım ne karar vericekler ama bebeğe birşey yapmazmış öyle söyledi
Bu site çok güzel bana ordan her hafta bülten geliyor ama bu ninnileri akşama dinliyim bende evde nasılmış bakalım.
Bu hıçkırığı bence daha ayırt edemeyiz gibime geliyor biraz daha büyüseler anca anlarım gibime geliyor tekmeleri bile yeni başladım anlamaya :))
cnm ekranın üst ısmında sarı bi çubuk çıkıyo onun üzerinde sağ tıkla etkinleştir die bişi geliyo en başta sanırım ona tıkla çalıyo
ben yeni yeni ayırt etmeye başladım ki canım..yakında sende ayırt edersin
Ayyy inş. canım onun heyecanıda başka bir zevklidir hergün yeni birşeyleriyle güne başlıyoruz zaten doğsalarda bir an önce sevsek doya doya
kızlar benimkide ben uzanınca daha çok kıpırdıo hemde öle sert ki anlatamam
cutie inşallah canım bu kadar hamilenin duası arkamızda olduktan sonra korkmuyorum :)) malum hamile kadınların duaları kabul olurmuş
ne kadar güzel canım tekmelediğinde karnını aç birde dalgalanmalarını izle öyle güzelki
bazen açıom öle bi sertleştirio ki kendini olduğu yere acaba napmaya çalışıo die merak ediomÇok üzgünüm çoook
kızlar ben bir koşu bir yemek yapayım barii iki gündür yan gel osman kıvamında yattım ama eve dönüş gerçekleşince hayatın gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalıyosunuz sempatiksalakcinni yemeğimi koyayım gelirim yine
görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?