2011 Şubat Anneleri

Merhaba canım geçen haftalar içinde bende grip oldum.benimde burnum çok akıyor ve birazda boğazım ağrıyordu.günde 2-3 fincan ballı ıhlamur içtim.limon yedim bir tane de c vitamini olsun diye :))) bir de ilaç olarak minoset aldım vitaminimi aldım çok şükür atlattım ve kont gittiğimde de bebeğim iyiydi.Korkma canım sıcak tut kendini birde...

Mrb arkadaşlar
Bücürük bebe de %70 e yakın indirim var haber vermek istedim.
Dün hastane çıkışını 28 TL ye aldım,normal fiyatı 72 TL idi
internette mağazası var mı<*
aleyküm selam canım gözün aydın çok sevindim
kızlar nerdesiniz kayboldunuzzz daha öğretmen arkadaşlarda gelmedi sessiz buralar
burdayız canııım geldikkk
Sabahtan beri hiç heyecanım yok diyordum yarın için ama şimdi yavaş yavaş başladı 1 ay aradan sonra görücem bebeğimi.İnş.sağlığıda iyidir.
hadi bakalım iyi haberler bekliyoruz
geçmiş olsun etrafımda herkes grip umarım bana da gelmez

hakikaten uygunmuş canım

Tamam canım uygundur benim içinde :)

ben de gündüz çok yoğunum işten sayfa açılmamaya başladı giremiyorum ben de gündüzleri
akşam heyecanla gelip okuyorum yazdıklaırnızı :) elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorumm...
bizim de ctesi dr kontrolümüz var bakalım nasıl görcez oğluşumuzu :)
yaklaşınca heyecanlanıyo insan gerçekten :)

arkadaşlar yarın 18+4 oluyorum ve ayrıntılı ultrasona giricem inşallahh.. çoookkk ama çookk heyecanlıyımm. innnşallah güzel çıkar her şey.. en son 28 gün önce görmüştüm kızımı.. geçmişi biraz okudum. yarın doktora gidecek çok kişi var. innşallah herkesin sonuçları çokk güzell çıkar...

haklısın gerçekten yaklaştıkça günler geçmek bilmiyor bir türlü. ben de 7 ekimi bekliyorum sabırsızlıkla. bu sefer kocaman göreceğiz oğluşlarımızı inş....

yarın ultrasona bakarken bu şiir olacak aklımda :)

bilsem ki sana varmak içindi
bütün mola sancıları
bütün stabilize arkadaşlıklar
daha hızlı koşardım
severadım gelirdim
gözlerinin mercan maviliğine

sana bakmak
suya bakmaktır
sana bakmak
bir mucizeyi anlamaktır

sana bakmak
bir beyaz kağıda bakmaktır
her şey olmaya hazır
sana bakmak
suya bakmaktır
gördüğün suretten utanmak
sana bakmak
bütün rastlantıları reddedip
bir mucizeyi anlamaktır
sana bakmak
allah&#8217;a inanmaktır

bütün şubat annelerine selamlar.. inşallah ben de bir şubat annesi olucam..
buradaki samimi sohbetleri okuyunca ben de katılayım istedim... inşallah sağlıkla şubata ulaşabiliriz..günler geçtikçe heyecanımız ve paylaşımlarıız daha da artacaktır..

bu arada yasminkamu ve dillerim_lal arkadaşlarımıza da çok geçmiş olsun diliyorum..inşallah bebişlerinizin sağlıklı haberlerini alırsınız..
bugün benim de kontrolüm vardı..bebişim sağlıklıymış çok şükür.. ama benim de bebeğin eşinin aşağıda olma sorunu var..doktor bunu pek sorun olarak görmese de ben yine de korkuyorum..
bir sonraki kontrol 20 ekimde..çok uzak görünüyor..boshayallersmile

İNŞALLAH canım hep iyi haberler alırız bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aramızda 2 gün var alocum, ama beni 19+6'da çağırdı(
güzel haberlerle gelirsin umarım canım

aramızda 2 gün var alocum, ama beni 19+6'da çağırdı(
güzel haberlerle gelirsin umarım canım

canım üzülme. normalde 20. haftada bakılıyormuş. benim kalp anomalisi riski var dedi Allah korusunnn.. eğer aldırmak istersem daha gecikmesinmiş diye erken bakacaklarmış. ayrıca 23. haftada tekrar detaylıya girecekmişimm. çok üzüldüm buna ben. ben 1 kez olacak sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…