mrb anneler ben grip oldum ne yapmam hakkında fikri olan varmı ateşim falan yok ama bebeğim az kıpırdıyo gerçi bazen yapıyor böyle ama vıcks sürdüm boğazıma sadece boğazlarım şiş biraz da burnum akıyo nane limon yasakmış hamilelkte eee ne içicem ben bebeğime bişey olmasında ben ağır atlatsamda olur geçince hemen grip aşısı olucam grip olanınız veya atlatanınız varmı
arkidişlerrrr ben kızıma yelekk örüyorumm:hulya:inş güzel olurrr
Annesi örüyor güzel olmazmı.Bende hırka örmeye başladım bitince koyarım buraya resmini.Bebişlerimiz sağlıklı günlerde giyer İNŞALLAH...
inş hazel güzel olur...hırkanız çok zor değilse örneğini bizde istiyoruzzkaydirigubbakcemile3[/QUOT
Olur canım neden olmasın.Krem renkli reklam kollu düz model örücem üzerine de renkli papatyalar örüp dikicem aklımdaki model öyle.Yani modelini aklımdan yapıcam...:hulya::teytey:
bizede örüp getiriyorlar sağolsunlar bayanssulusmile
inşallah:))
prenste ellerinden öper teyzesiopuyorumnanaktan
evet kızlar aşağıda kasıklarınızda ben amniyosentez yapınca dank etti.iğneyi soktukları yerdeydi bebek malum oraya bir gazlı bez koydular.dikkat ettim kıpırtılar hep o hizada.zaten geçöen ay doktor hissediyormusun dediğinde yukarıyı göstermiştim yok yanlış yeri gösteriyosun demişti :)) nerden baksan göbeğinizden 1 karış aşağıda.sanırım büyüdükçe çıkar yukarı
nette dolanırken bir site buldum küçük insanlar diye
güzel paylaşımlar var oralarda gezinirken bizim ninniler diye bir şey buldum.demo olarak bir kaç ninniyi dinleyebiliyorsunuz çok hoşuma gitti gözlerim doldu resmen bir dinleyin sizde
çok güseller canım gerçektennnn insan bi tuhaf oluyoooo :)
şimdiden dinletelim yavruşlarımıza :) kulakları alışsın bu güsel ninnilere :):ecrin_bebek:
internette mağazası var mı<*Mrb arkadaşlar
Bücürük bebe de %70 e yakın indirim var haber vermek istedim.
Dün hastane çıkışını 28 TL ye aldım,normal fiyatı 72 TL idi
aleyküm selam canım gözün aydın çok sevindimmerhaba arkadaşlar bugün sabahtan beri yazdıklarınızı okuyamadım önce yazayım sonra okuyacağım inş...
biz bugün doktora gittik çok şükür bir problem yok 390gr olmuş bizim minik kızımız....ayrıntılı ultrasonda elleriyle yüzünü kapattı nazlı kızımız o yüzden bir dahaki ay tekrar giricez ayrıntılıya cdmizi de o zaman hazırlıycak doktor teyzemiz....
bende yanma çok oluyordu yemek borumda rennie yazdı doktorumuz her yanmada kullanabilirsin bebeğe zararlı hiçbişey yok dedi.....
ara ara kramplarım oluyordu bacaklarımda magnezyum verdi...
bel ve kasık ağrılarım olduğunu söyledim bunların normal panik yapmama dedi....
yüzümde çok sivilcelenme oluyordu benim hamileleliğimin başından beri bi dermatoloğa gitmek lazımmış....
ilk defa kilo konusunda uyarı aldık:sinifsinif:çok sıkıntılı değil ama biraz dikkat etsen iyi olur dedi...
bi sordum nasıl doğum yapcağım ne zaman belli olur diye...doktorumuzda doğum yaptıktan sonra dedi:roflol: ben hamilelikten önce çok sıkıntı yaşadığım için panik oluyorum falan dedim doktorumda sen rahat ol dedizemuszemus
dün gece teyzeleri kızıma selam söylemişti selamınızı ilettim onunda size selamı varkaydirigubbakcemile3
burdayız canııım geldikkkkızlar nerdesiniz kayboldunuzzz daha öğretmen arkadaşlarda gelmedi sessiz buralar
hadi bakalım iyi haberler bekliyoruzSabahtan beri hiç heyecanım yok diyordum yarın için ama şimdi yavaş yavaş başladı 1 ay aradan sonra görücem bebeğimi.İnş.sağlığıda iyidir.
geçmiş olsun etrafımda herkes grip umarım bana da gelmezmrb anneler ben grip oldum ne yapmam hakkında fikri olan varmı ateşim falan yok ama bebeğim az kıpırdıyo gerçi bazen yapıyor böyle ama vıcks sürdüm boğazıma sadece boğazlarım şiş biraz da burnum akıyo nane limon yasakmış hamilelkte eee ne içicem ben bebeğime bişey olmasında ben ağır atlatsamda olur geçince hemen grip aşısı olucam grip olanınız veya atlatanınız varmı
kızlar merhaba anca fırsat buldum ama bu seferde dizim başlıyor sadece ana kucagı almak isteyenler için Pierre Cardin çok uygun geldi fiyatı , link koymak istedim yarın boş günüm hem okurum hepsini ( 30 sayfa birikmiş nerdeyse) hem cevaplarım bol bol :)
öptümmm şimdilikkk
minikbaby | Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu
canım bende kızıma erva ismin koyucam hatta burda daha öncede konuşmuştuk ne güzel adaş olucaklarrrr
Hediyeleşecek olan arkadaşlar bana yavaştan adreslerinizi özel msj olarak atarmısınız.Son ana kalmasın adresler.
Son durum olaraktan 15-30 tl arası hediye alımı yapıyoruz hediye çekilişine katılmak için yarın son gün
1-5 ekim arası adres yolluyoruz (ama siz erkenden gönderin unutmayalım sonra)
25-31 ekim arası hediyeleri göndermiş oluyoruz.Yani 31 ekim son gün ama o zaman'a kadar hediyelerimiz arkadaşlarımıza gitmiş olacak.Herkes onaylıyorsa son şeklimiz bu olsun.
1.Caglayancicek
2.Gozdeati
3.esraa47
4.dillerim_lal
5.moonsun82
6.red_cake
7.nesli81
8.s3nna
9.gyshnky
10.maviumutolsun
11.yasese
12.fns93
13.yasminkamu
14.too_be
15.senaysn
16.melocum
17.sevim_li
18.fukuka
19.cnnp
20.evridiki
21.nuryasemin
22.hazel28
23.yesimpk35
24.mucize_1406
25.cutie
26.manikk
27.arc_en_ciel
28.minikimm
29.sshele
30.nur_45
31.nhlhsn
ben de gündüz çok yoğunum işten sayfa açılmamaya başladı giremiyorum ben de gündüzleri
akşam heyecanla gelip okuyorum yazdıklaırnızı :) elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorumm...
bizim de ctesi dr kontrolümüz var bakalım nasıl görcez oğluşumuzu :)
yaklaşınca heyecanlanıyo insan gerçekten :)
arkadaşlar yarın 18+4 oluyorum ve ayrıntılı ultrasona giricem inşallahh.. çoookkk ama çookk heyecanlıyımm. innnşallah güzel çıkar her şey.. en son 28 gün önce görmüştüm kızımı.. geçmişi biraz okudum. yarın doktora gidecek çok kişi var. innşallah herkesin sonuçları çokk güzell çıkar...
arkadaşlar yarın 18+4 oluyorum ve ayrıntılı ultrasona giricem inşallahh.. çoookkk ama çookk heyecanlıyımm. innnşallah güzel çıkar her şey.. en son 28 gün önce görmüştüm kızımı.. geçmişi biraz okudum. yarın doktora gidecek çok kişi var. innşallah herkesin sonuçları çokk güzell çıkar...
aramızda 2 gün var alocum, ama beni 19+6'da çağırdı(
güzel haberlerle gelirsin umarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?