bütün şubat annelerine selamlar.. inşallah ben de bir şubat annesi olucam..
buradaki samimi sohbetleri okuyunca ben de katılayım istedim... inşallah sağlıkla şubata ulaşabiliriz..günler geçtikçe heyecanımız ve paylaşımlarıız daha da artacaktır..
bu arada yasminkamu ve dillerim_lal arkadaşlarımıza da çok geçmiş olsun diliyorum..inşallah bebişlerinizin sağlıklı haberlerini alırsınız..
bugün benim de kontrolüm vardı..bebişim sağlıklıymış çok şükür.. ama benim de bebeğin eşinin aşağıda olma sorunu var..doktor bunu pek sorun olarak görmese de ben yine de korkuyorum..
bir sonraki kontrol 20 ekimde..çok uzak görünüyor..boshayallersmile
buradaki samimi sohbetleri okuyunca ben de katılayım istedim... inşallah sağlıkla şubata ulaşabiliriz..günler geçtikçe heyecanımız ve paylaşımlarıız daha da artacaktır..
bu arada yasminkamu ve dillerim_lal arkadaşlarımıza da çok geçmiş olsun diliyorum..inşallah bebişlerinizin sağlıklı haberlerini alırsınız..
bugün benim de kontrolüm vardı..bebişim sağlıklıymış çok şükür.. ama benim de bebeğin eşinin aşağıda olma sorunu var..doktor bunu pek sorun olarak görmese de ben yine de korkuyorum..
canım üzülme. normalde 20. haftada bakılıyormuş. benim kalp anomalisi riski var dedi Allah korusunnn.. eğer aldırmak istersem daha gecikmesinmiş diye erken bakacaklarmış. ayrıca 23. haftada tekrar detaylıya girecekmişimm. çok üzüldüm buna ben. ben 1 kez olacak sanıyordum
Bize de örenler var ama bende öreyim dedim çok heyecanlı ve zevkli oluyor zemuszemus
arkadaşlar yarın 18+4 oluyorum ve ayrıntılı ultrasona giricem inşallahh.. çoookkk ama çookk heyecanlıyımm. innnşallah güzel çıkar her şey.. en son 28 gün önce görmüştüm kızımı.. geçmişi biraz okudum. yarın doktora gidecek çok kişi var. innşallah herkesin sonuçları çokk güzell çıkar...
arkadaşlar yarın 18+4 oluyorum ve ayrıntılı ultrasona giricem inşallahh.. çoookkk ama çookk heyecanlıyımm. innnşallah güzel çıkar her şey.. en son 28 gün önce görmüştüm kızımı.. geçmişi biraz okudum. yarın doktora gidecek çok kişi var. innşallah herkesin sonuçları çokk güzell çıkar...
merhaba hoşgeldin sibel. bebeğin ve eşinin aşağıda olduğunu ultrasondan mı anlıyorlar. kaçıncı haftandasın. ay böyle şeyler de mi oluyordu yaa(
Aramıza hoşgeldin Sibel, sağlıklı hamilelikler dilerim
hoşbulduk.. inşallah hepimiz de sağlıklı bebişler alırız kucaklarımıza.. zemuszemus
sıbelcım hosgeldın..
İnsallah hersey yoluna gırer senın ıcın ama bebıs ıcın sıkıntı yoksa sende kafana takma.
o saglıcakla gelsınde tek gerısı onemlı degıl.
insanın içi nasıl da kıpır kıpır oluyor doktordan güzel bir şey duyunca.. :)
bugün okulda nöbetçiydim ama hiç yorulmadım.. hergün doktora gitmek istiyorum oğlumu görünce..:kedi:
eşim de dedi bu ultrason cihazından eve de mi alsak.. :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?