2011 Şubat Anneleri

merhaba hoşgeldin sibel. bebeğin ve eşinin aşağıda olduğunu ultrasondan mı anlıyorlar. kaçıncı haftandasın. ay böyle şeyler de mi oluyordu yaa (

Aramıza hoşgeldin Sibel, sağlıklı hamilelikler dilerim

canım sen de yazmışsın risk diye inşallah temiz çıkar sonucunuz, sen de yavrunu 2 kez detaylı görebilmenin keyfini çıkarırsın. hiç sıkma canını onun minicik kalbi sapasağlam pıtpıt atıyordur şimdi

canım sen de yazmışsın risk diye inşallah temiz çıkar sonucunuz, sen de yavrunu 2 kez detaylı görebilmenin keyfini çıkarırsın. hiç sıkma canını onun minicik kalbi sapasağlam pıtpıt atıyordur şimdi[/QUOTE]

innşallahh canım. herkese iyi geceler diliyorummmm.................

allahın izniyle bişey çıkmayacak... gönlünü ferah tut... kaçta randevun?? haber ver mutlaka..allah yar ve yardımcınız olsun.. dualarım seninle..

bende doktorumu aradım bugün.. fish yöntemi sağlıklı olmayabiliyormuş.. mecburen direk amniyosentez sonucunu bekliyecekmişiz.. buda maksimum 4 hafta demek...amniyosentezden 1 hafta sonra kontrole gel demişti.. bende cuma günü gidiyorum.. cuma günü 19. haftam doluyor..

allahım hakkımızda hayırlısını versin...

selam canım benımde yarın kontrolum var ve acaıp heycanlıyım. Insallah sende guzel haberlerle gelırsın.
Benım drum rısklı gebelık uzmanı oldugu ıcın her defasında ayrıntılıya gırıomusum meger ayrı bısey olur mu bılmıyorm yarın gorucez bakalım

yarın kontrole gidecek tüm arkadaşlardann güzzzell haberler bekliyoruz inşkaydirigubbakcemile2

merhaba hoşgeldin sibel. bebeğin ve eşinin aşağıda olduğunu ultrasondan mı anlıyorlar. kaçıncı haftandasın. ay böyle şeyler de mi oluyordu yaa (

hoşbulduk.. :) bugün itibariyle 19+3 üm.. bir önceki kontrolümde ultrasonda görmüştü doktor.. 24. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış..ama böyle de devam edebilirmiş.. bebek için bi sakıncası yok dedi dr.. ama eğer bebeğin eşi yukarı çıkmazsa yani bebeğin doğum yolunu kapatmaya devam ederse sezeryan olmam gerekecekmiş.. ben de sağlıklı olsun da:ecrin_bebek: dedim..

sıbelcım hosgeldın..
İnsallah hersey yoluna gırer senın ıcın ama bebıs ıcın sıkıntı yoksa sende kafana takma.

o saglıcakla gelsınde tek gerısı onemlı degıl.

sıbelcım hosgeldın..
İnsallah hersey yoluna gırer senın ıcın ama bebıs ıcın sıkıntı yoksa sende kafana takma.

o saglıcakla gelsınde tek gerısı onemlı degıl.

ben de öyle düşünüyorum.. bebeğim sağlıklı çok şükür .. hatta bugün gördük.. dr maşşallah dedi.. 347 gr olmuş haftasına göre önde gidiyormuş..

Merhaba arkadaşlar.

Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

Gögüslerin şişkinliğinden bahsetmişsiniz. Benim daha 4 haftalıkken şişti. Zaten hamile oldugumu gögüslerimden anlamıştım. Şimdi ise daha şiş.

Ama dogumdan sonra çok daha şiş olacak :)

masallah masallah benımkıde once onde gıdıodu gecen kı kontrolumde bır gun gerıde kalmıstı
dr 1-2 gun onemlı deıl dedı ama ınsallah yınede gununu yakalamıstır kuzucum

insanın içi nasıl da kıpır kıpır oluyor doktordan güzel bir şey duyunca.. :)
bugün okulda nöbetçiydim ama hiç yorulmadım.. hergün doktora gitmek istiyorum oğlumu görünce..:kedi:
eşim de dedi bu ultrason cihazından eve de mi alsak.. :kedi:

aynısını bende esıme dıorum canım bı ultrasyon cıhazıda eve mı alsak dıe oda sırtında gıttıgın yerede tasırsın artık dıo :)

hoşgeldin sibel bende de aynı sorun var canım ama ben geçen hafta 3 gece hastanede yattım bu sebeple doktorum bööle durumlarda sürekli kontrol altında olunm ası gerektiğini sööledi ben kanama şikayetiyle gitmiştim.ani kanamalara sebep olabiliyomuş ve aşırı kanama anne ve bebeğin hayatını tehlikeye sokabiliyomuş bu nedenle sende çok dikkatli ol benim sürekli yatmam gerekiyo 1 ekimde kontrol var onu bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…