2011 Şubat Anneleri

günaydın cnm inşallh hayrlı haberlerle dönersin :)

Günaydin, heyecanini anliyorum güzel ahberlerini bekliyoruz, benim kontrolüme ohoooooo daha tamm 2 hafta var cok özledim bebisimii

Günaydın kızlar saol'un bugün gene acayip heyecan ve panik yaptım kalbim çok hızlı çarpıyor inş.güzel haberlerle gelirim.Son yarım saatim kaldı gidiş için :))

günaydııııın .....
caglayan ne güzel göreceksin kızını bende yarın 4:30 da gideceğim bakalım bakalım büyümüşmü bizim yumak

günaydııııın .....
caglayan ne güzel göreceksin kızını bende yarın 4:30 da gideceğim bakalım bakalım büyümüşmü bizim yumak

Günaydın canım gidemiycem galiba patronlarım gene su koyverdi,geçen hafta söyledim randevuyu alırken salı günü ve dün gene söyledim 10:30 da dr.kontrolüm var diye,10:30dan önce gelemezlermiş her ay bana bunu yaşatıyor ya 1 hafta önceden söylüyorum gene aynı şeyi yapıyolar bana ((

Büyümüştür annesi senin içinde büyük gün bugun desene inş.sağlıklıdır ve keyifleri yerindedir bebişlerimizin.

1.sayfada düzenleme yaptım arkadaşlar.(konu açan arkadaşa edıt tuşunu geri vermişler )
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392410-2011-subat-anneleri-hediyelesiyor.html
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi.html

Son düzenleme:
Hamilelik süresince periyodik kontrol için ücretli izin verilmesinin yasal hakkın olduğunu görmezden gelemezler.Bence tekrar konuş.Ve miniğimizin güzel haberleriyle gel.

Kızlar buarada biz daha fazla dayanamadık ve oğlumuzun dün odasını aldık kaydirigubbakcemile2

aaa bu ne böyle oyunmu oynuyor bunlar böyle neden insanlar hiç anlayışlı olmaz
hiç anlamam hayır izin verecek belki ama illede bir problem çıkarıyorlar hamile bu bayan diye düşünen yok
aaay sinirlendim şimdiklava:klava:

teşekkür ederim kızlar
dün okadar mutlu oldum kii
içinde yattığı günleri hayal ettim hep :ecrin_bebek:

okadar çok secenek var ki kızlar karar vermek çok zorr :))

cnm hayrlısı olsun içinde güzel günlerde sağlıklı yatsın minik bebişin :)

oglusunun odasi hayirli olsun cnm güle güle yatar icinde ins

bende varım çağlayan 15-30 bencede uygun

cnm odanız hayırlı olsun güle güle kullansın inşlalh oğluşun

günaydın herkese...
çağlaayancım senin patronlar tam dayaklık, hevesle bekle gelmesinler aa gıcık oldum,neyse sıkma canını bebişin sağlıklı olsun geç görürsün...
bu arada kızıma alışveriş yaptım bisürü şey aldım çok mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…