arc_en_ciel canım kullanıcı adı tekrardan kusura bakma böyle birşey yaptığım için ama anlıyorsundur azçok sende beni
yok yok problem değil ben özelden mesaj yazamadım burdan yazdım birazdan cevap gelir
canım kusra bakma bende cok ısterdım ama caglayan bana msj atmayı ıstemıycek kadar olay buyudugu ıcın hıc bır etkınlık yapasım gelmıor,kımse yazdıklarımı okumuor galıba yada dıkkatlıce okumuor oyuzden bosver sen benı.Ama cok saol canım düşündüğün için.
peki tamam daha fazla ısrarcı olmıyayım ama lütfen topiği bırakıp gitme bir sonraki çekilişe ikimizde katılım bir yanlış anlaşma olmuş bir kere geri dönülemiyor gerginlik kırgınlık olmasın bebişlerimiz üzülmesin tamammı ?
peki tamam daha fazla ısrarcı olmıyayım ama lütfen topiği bırakıp gitme bir sonraki çekilişe ikimizde katılım bir yanlış anlaşma olmuş bir kere geri dönülemiyor gerginlik kırgınlık olmasın bebişlerimiz üzülmesin tamammı ?
ayyy meraktan ölürüm ben özlime link atsana tabi ben değilsem sana çıkan:roflol:
Sevim iyi akşamlar canım,ama son yazdığın olmadı ne zamandır istiyordum bende eve gidince yapıp yemem lazım yoksa kesin bir yerim şişer :))
eyvahhhh desene yandık ki ne yandık biz bu kış,inş.çok kışın olduğu zaman doğmaz bebekler yoksa hastaneden eve gelene kadar ne olur o minicik şeylere
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR
violina samsunda hangi dr gidiyorsun ben detaylı ultrason için dr arıyorum bana yardımcı olabilirmisin
canım ben anaklinikte mükerrem erol a gidiyorum çok memnunum doktorumdan ayrıntılı ultrasonu da aynı hastanede ercan bey diye bir doktor yapıyor 4 boyutlu cd bile veriyorlar o da çok iyi bir doktor tavsiye ederim mutlaka
teşekkürler violina ilgilendiğin için haftaya randevu alıcam
Yaa kızlar şimdi eşim bi haber okudu son 1000 yılın en soğuk kışı geliyormuş eyvahedigeldismile Zavallı bebişlerimiz en soğuk kışta doğacaklar...
Benim doğduğum sene de çok soğukmuş (1984) çok kar yağmış... kızım da benle aynı kaderi yaşayacak sanırım.
Arkadaslar tamam caglayan arkadasıma destek cıkıosunuz ama benıde bu sekılde yok takıp eden etsın seklınde yaklasmanız cok yanlıs tarıh orda 1-5 ekım arası yazıordu ve ben bu sabah adresı yolladım sızın bıgun onceden halletıgınızı(heyecandan acele ettırdıgınızı)nerden bıleyım heran burayı takıp edemıycek kadar hayatımdan bıseyler yasamıs olamazmıyım,msj ayarlarım yanlısmıs neden böyle yazıosunuz.ben caglayan arkadasımızıda kotulemedım sadece sızlere sıtem ettım uzuldıgumu soledım ,yanı cogul konustum caglayana yuklemedım hıc bıseyı oda alınmak ıstedı alındı dıyım ozaman bu organızasyonu yaptıgı ıcın.stres oluncak bıseyde yok caglayan neden butun olayı kendıne mal edıp ben cekılıcem seklınde yazdın kımsenın bunu ıstemıycegınıde bılıosun bence böyle hoş deıldı.Senın emeklerınıde bılıoruz bu foruma.Burda duygularımı samımı paylasamıcaksam bu forumda olmamın bı anlamı yok masumca bı duygu ıtırafımı bu sekle soktunuz gercek yasam yetmıormus gıbı sanaldada yanlıs anlasılmalarla ugrasıoruz.lütfen bı arkadasımızı desteklerken dıgerınıde dusunerek yazalım.Sebeplerımız olmasa böyle yuzumde olmazdı sıtem etmeye,duygularımızı paylasmaya.Demekkı onemsedım kı sızlerı hedıye cekılısınde bu duygumu dıle getırdım.YANLIS ANLAMAYIN bozmak ıstemıorum bu etkınlıgı umarım herkes mutlu olur ben zaten kım bana hakkını veremeye kalksada yokumm artık Otobusu kacırdık nasılsa yolcuları rahatsız etmeyelımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?