2011 Şubat Anneleri

ayyy bende çıkayım kızlar ev mahvoldu bugün sabahtan beri başındayım hadi kaçtım byeeezemuszemus

yok yok problem değil ben özelden mesaj yazamadım burdan yazdım birazdan cevap gelir

canım kusra bakma bende cok ısterdım ama caglayan bana msj atmayı ıstemıycek kadar olay buyudugu ıcın hıc bır etkınlık yapasım gelmıor,kımse yazdıklarımı okumuor galıba yada dıkkatlıce okumuor oyuzden bosver sen benı.Ama cok saol canım düşündüğün için.

peki tamam daha fazla ısrarcı olmıyayım ama lütfen topiği bırakıp gitme bir sonraki çekilişe ikimizde katılım bir yanlış anlaşma olmuş bir kere geri dönülemiyor gerginlik kırgınlık olmasın bebişlerimiz üzülmesin tamammı ?

İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR
violina samsunda hangi dr gidiyorsun ben detaylı ultrason için dr arıyorum bana yardımcı olabilirmisin

hayatın gerceklerı ee buda sanalı hersey uzuor zaten bızı bebıslerımızde alısor uzulmeye elden ne gelırkı hersey 4 4 luk olmuor,yapamıorz ıste.ıyı nıyetlı olmak onemlı bebıslerımız bunu hıssedıordur nasıl olsa anlıordur annelerını..

çağlayancım ayıp ediyorsun sanada yapar yollarım şişmesin biyerin göbüşünden başka :CüvCüv:

İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR
violina samsunda hangi dr gidiyorsun ben detaylı ultrason için dr arıyorum bana yardımcı olabilirmisin

canım ben anaklinikte mükerrem erol a gidiyorum çok memnunum doktorumdan ayrıntılı ultrasonu da aynı hastanede ercan bey diye bir doktor yapıyor 4 boyutlu cd bile veriyorlar o da çok iyi bir doktor tavsiye ederim mutlaka

selam kızlar.a.s..yine döktürmüşsünüz sayfalarca..bugün zamanım olmadı hepsini okumaya..
nasıl gidiyor hediye maratonu..ben çok heyecanlıyım..öğretmen arkadaşlara sorup fikirlerini alıyorum..karar vermek zor olacak:))))))))))))))))))))

çağlayancım benim kızın adını ecra yazmışsın canım.. ismi erva olacak..yerimseniben
hepinizin öpüyorum kızlar..kendinize ve bebişlerinize çooook iyi bakın.alkisalkisalkisyerimsenibensırnaşık şey

canım ben anaklinikte mükerrem erol a gidiyorum çok memnunum doktorumdan ayrıntılı ultrasonu da aynı hastanede ercan bey diye bir doktor yapıyor 4 boyutlu cd bile veriyorlar o da çok iyi bir doktor tavsiye ederim mutlaka

teşekkürler violina ilgilendiğin için haftaya randevu alıcam

bi an nasıl korktum hediye işi olmayacak diye
çağlayan bu kadar emekten sonra göndermezdik seni zaten:)))
kalan arkadaşlar da bi daha ki çekilişe katılırlar

kış soğuk olacakmış ama kışın doğan bebeklerin bağışıklık sistemi de kuvvetli olurmuş
demir gibi olsun bebeklerimiz inşallah

çatlak konusuna gelince hergün vazelin ve bazen de bebeyağı sürüyorum
sanki karnımın bi kenarında çok minik 3 tane kırmızımsı şey var:))))
çok minik bazen belli olmuyo
işte onlar çatlak((
bacaklarda göğüslerde bişi yok şimdilik
çoğalmaz inşallah vıcık vıcık geziyorum valla

Son düzenleme:

Bizim buraya kar yağdı mı ana haber bültenine çıkar, arabaların camlarından pencerelerin pervazlarından toplar oynarız :) O kadar az yağar ki, 5-10 yılda bir.
Soğuğu sevmem ama karı severim, o kadar az gördüm ki, keşke bize de yağsa. İzmirli olmak böyle bişey :)

Kızlar bugün hormonlarınız ne çok konuşmuş. Geciktim gecikmedim tartışmasıyla birbirimizi kırmaya değmez. Hem herkes iki tarafa da destek olmak istemiş, Çağlayan özür dilemiş, çözüm önerileri sunulmuş, hala alınganlığa gerek var mı? Olur böyle şeyler biz hediyeye meraklısıyız, şubata kadar çok çekiliş yaparız sabırlı olalım :)

Bir de merak ediyorum, elyaflı battaniye müthiş görünüyor, kendime alasım geldi, ama sağlıklı mıdır, bilen var mı?

canım evet sende haklısın banada aynı şey olsa bende kırılırdım ama çağlayanda haklı herkes sabırsızlanınca çekiverildi işte
bence hiç kırılmadan devam edelim daha önümüzde 4 ayımız var çok şey paylaşacağız.
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…