2011 Şubat Anneleri

oyyyy..neler olmuş yaw..
çağlayan canını sıkma canım senin ne niyette olduğunu hepimiz biliyoruz.bizim niyetimizi de kimseyi dışlamak asla söz konusu olamaz alınganlksa hepim,z hamileyiz bu şekilde yaklaşılması yanlış olmuş

selam kızlar varya enerjinize hayranım ben bugün nöbetçiydim ve 6 saatte dersim vardı gündüz bi ara girdim ama uykuya direnemeyip uyudum.Ben mi çok halsizim hiç bilmiyorum bu okul tüm enerjimi alıyor. Artık genellikle oturduğum yerden ders anlatıyorum ve vicdanen çok rahatsızım.Kendimi yaş 70 iş bitmişler gibi hissediyorum bu arada tam anlayamadım ama çekilişte sorun çıkmış galiba çağlayan bizim için elinden gelenin fazlasını yapıyor tabiki herşey dört dörtlük olmayacak ama o nerdeyse dört dörtlük yapıyor ona laf söyletmemklava: kızlar gerçekten zorki burda bu kadar kişiyi idare etmek. Lütfen ona karşı biraz anlayışlı olun.Gerçi zaten çoğu kişi destek vermiş Çağlayana ama ben yinede söylemek istedim gereksiz alınganlıklar yapmayalım lütfen.
Şimdi gidip biraz daha dinleneyim.Ne olacak bu halim bilmiyorum.enerjik günlerde görüşmek üzere...

]

aynı durumdayız canım merak etme....kafamçokkarıştı

hoşbulduk canım ya vallahi sabahtan süperim
öğlen okul çıkşı reklamlardaki pili bitmiş oyuncak ayı gibi yığılıveriyorum

Son düzenleme:
evet ama onun işi başından aşkındır şimdi geldiğinde kayınvalidesinin yeni incilerini anlatır artık bize:9 şaka bi yana inş çok canını sıkacak şeyler olmamaıştır.Ya bi çocuk bide hamile girememsi doğal.Biraz daha bekleyelim olmazsa özelden mesaj atarız.

selam kızlar ben geldim.bugün annemle ulusa gittik biraz gezdik bütün bebek mağazalarına cicilerine baktık ama kendimi tuttum bişi almadım.hepsinin yerlerini tespit ettim zamanı gelince nokta atışı yapıcam sempatiksalakcinni

Ankaralı hamişler Ankara'nın neresinde oturuyorsunuz?

meraaba canım ben etlik ayvalıdayım antaresin orda

çağlayan yılma kendinide hırpalama sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın ben eski çalıştığım iş yerinde evlenip şehir değirecem diye bile bir ton surat yapmışlardı yani bunlar hep böyleeee yok birbirlerinden farkı seni ne kadar sevsede bitanecik elemanım kardeşim vs vs deselerde kendi işlerinin görüldüğüne bakarlar.onların işleri olsunda kimin yapacağı önemli değil hem yeni geleni daha ucuza çalıştırma planlarıda vardır onların

Selam kızlar opuyorumnanaktan Çekilişler yapılmış ne güzel Ben katılamadım eşim izin vermedi Çok üzgünüm çoook Kızlar hastane çantasını hazırlamaya başladınız mı yavas yavas alkisalkisalkis Ayy ben zıbın takımı ile alt açma aldım. Baktıkça heyecanlanıyorummm:asigim:

Bugün dr a gittik organlarına bakıldı detaylı. Gayet sağlıklı dedi dr. Birde radyoloji uzmanına baktırın baktırmak isterseniz dedi. O daha detaylı bakacak. Baktıran var mı?

gözünaydın canım

ben henüz hiçbişey almadım

bende almadım melocum öleee melül melül bakıp duruyorum anca

gerçi ne alacağımıda bilmiyorum yaaa bir büyükle çıkmak lazım alışverişe

civilimin internet sitesine baktım bu sefer alıcı gözyle ayyyy ne güzel şeyler var eşimede gçsterdim oda çok sevdi artıkın onunla bir gün oturup seçeriz

aahhhh şu sonuçlarımıda bir an önce ögrensek hayırlısıyla temiz olduğunu görsekte rahatlasak

canım burda civilin mağazası var ürünler gerçekten kaliteli,sonuçlar iyi çıkacak merak etme sennnn opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ya koskoca ankarada niye yok bu mağaza yaaaa ben anlamadım yada varda bizmi bilmiyoruzz

Ayy cnm inşallah sonuçların hayırlı gelir. Aslında ben de 6-7 aya kadarf bişi almayacaktım ama :ecrin_bebek: Yakın arkadaşıma hhediye alırken fiyatları araştırdım uygun bulunca dayanamadım kendi kızıma da alayım dedim. Dikkatimi çekti aynı marka ürünler her yerde farkı farklı İlk ihtiyaçlar zıbın setiydi ondan aldım. Birde alt açma seti hihoyyyt

Ama şu bir gerçek dayanamıyorsun herşeyi alasın geliyor. Bence liste yapıp almak sonuçta hediye getirenlerde olur dedi annem. Bebişler hemen büyüyeceği için giydiremezsin fazla diyor. Hayırlısı bakalım bizde doğumundan 1 yaşına varana kadar alrızz :kedi:

evet hediye getirenlerde oluyor ama genelde hediye alanlar büyük alıyor nerden baksan bir kaç ay sonra giydirebileceksin ilk kıyafetleri içinde hediyeyi nasıl bekleyelim cıbıl cıbılmı kalsın bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…