- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
selam kızlar varya enerjinize hayranım ben bugün nöbetçiydim ve 6 saatte dersim vardı gündüz bi ara girdim ama uykuya direnemeyip uyudum.Ben mi çok halsizim hiç bilmiyorum bu okul tüm enerjimi alıyor. Artık genellikle oturduğum yerden ders anlatıyorum ve vicdanen çok rahatsızım.Kendimi yaş 70 iş bitmişler gibi hissediyorumbu arada tam anlayamadım ama çekilişte sorun çıkmış galiba çağlayan bizim için elinden gelenin fazlasını yapıyor tabiki herşey dört dörtlük olmayacak ama o nerdeyse dört dörtlük yapıyor ona laf söyletmem klava: kızlar gerçekten zorki burda bu kadar kişiyi idare etmek. Lütfen ona karşı biraz anlayışlı olun.Gerçi zaten çoğu kişi destek vermiş Çağlayana ama ben yinede söylemek istedim gereksiz alınganlıklar yapmayalım lütfen.
Şimdi gidip biraz daha dinleneyim.Ne olacak bu halim bilmiyorum.enerjik günlerde görüşmek üzere...
Ankaralı hamişler Ankara'nın neresinde oturuyorsunuz?
Sabah sabah sinirlerimi mahvettiler gene bizim patronlar nasıl insanlar anlamıyorum iş için biri geldi pazartesi başla dediler tamam kızın işi varmış halletmesi gerekiyormuş anladık ama benim hakkımda neden böyle söylüyor anlamıyorum 3 ayı kaldı çağlayan'ın işte dedi ama biz onun 3 ayı kaldık gibi bakmıyoruz 2 ay bilemedin 1 ay gibi bir zaman sonra işi bırakacak diyor.Zaten o şimdi ağırlaşıyor 1-2 ay içinde dahada ağırlaşacak birşey yapamayacak diyo o kadar ne isterse yapıyorum ki bütün burdaki işleri tek başıma yürüttüğümüde biliyor ama gene yaranamıyorum görüyormusunuz deli oldum sabah sabah demekki benden memnun değillermiş birde karşımda utanmadan bunları söylüyor ama bana hala bak iş için biri gelecek pazartesi günü beraber çalışacaksınız demiyorlar zahmet edip pat diye kızımı yanıma verecekler heralde ( o kadar çok kızgınım ki şu anda onlara işi bırakıp gitmek geliyor içimden(
nurcum bizde annemle kahvaltıyı hazırladık şimdi o çamaşır asıyo koş gel ben beklerim seni :)))
kızlar birde artık doğum izni iki seneye çıktı diye biliyorum yani doğum için işten ayrıldığınız takdirde 2 sene içerisinde işe geri dönebiliyorsunuz
tabi özel sektör pek tınmıyor bu durumları....işlerine gelmediği için çıkarma daha doğrusu yıldırma politikasına başlıyorlar.[/QUOTE
birgün söz gelcem canım ...ama bugün siz anne kız keyfini çıkara çıkara yapın kahvaltınızıkaydirigubbakcemile2
bak sözümü aldım sakın bu sözünü unutma...sen önden gelirsin bir gün bizi beğenirsenbaşka zaman eşinlede bekleriz
Kızlar mothercare'de her ayın 15'i indirim günüymüş. Ama bodylerde indirim yokmuş
şu mağazayı bende merak ediyorum indirimler duyuyorum sanırım ankarada ankamallda var ayın 15lerinde bi tur yapmak lazım
Fatmacımda buradaymış naber kızlar:)
Selam kızlar opuyorumnanaktan Çekilişler yapılmış ne güzel Ben katılamadım eşim izin vermedi Çok üzgünüm çoook Kızlar hastane çantasını hazırlamaya başladınız mı yavas yavas alkisalkisalkis Ayy ben zıbın takımı ile alt açma aldım. Baktıkça heyecanlanıyorummm:asigim:
Bugün dr a gittik organlarına bakıldı detaylı. Gayet sağlıklı dedi dr. Birde radyoloji uzmanına baktırın baktırmak isterseniz dedi. O daha detaylı bakacak. Baktıran var mı?
bende almadım melocum öleee melül melül bakıp duruyorum anca
gerçi ne alacağımıda bilmiyorum yaaa bir büyükle çıkmak lazım alışverişe
civilimin internet sitesine baktım bu sefer alıcı gözyle ayyyy ne güzel şeyler var eşimede gçsterdim oda çok sevdi artıkın onunla bir gün oturup seçeriz
aahhhh şu sonuçlarımıda bir an önce ögrensek hayırlısıyla temiz olduğunu görsekte rahatlasak
bende almadım melocum öleee melül melül bakıp duruyorum anca
gerçi ne alacağımıda bilmiyorum yaaa bir büyükle çıkmak lazım alışverişe
civilimin internet sitesine baktım bu sefer alıcı gözyle ayyyy ne güzel şeyler var eşimede gçsterdim oda çok sevdi artıkın onunla bir gün oturup seçeriz
aahhhh şu sonuçlarımıda bir an önce ögrensek hayırlısıyla temiz olduğunu görsekte rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?