Sen bana sorsana kız ben sana söylerim neleri var neleri yok kaydirigubbakcemile3
Yaa kızlar şimdi eşim bi haber okudu son 1000 yılın en soğuk kışı geliyormuş eyvahedigeldismile Zavallı bebişlerimiz en soğuk kışta doğacaklar...
Benim doğduğum sene de çok soğukmuş (1984) çok kar yağmış... kızım da benle aynı kaderi yaşayacak sanırım.
ayy çağlayan sana maille göndersem beğendiklerimi sen olsan en çok hangisini seversin diye heheheeh bide bunu çıkarmayayım başına herkes mail atar sonra demi
ben beğeneyim en iyisi
Sevim iyi akşamlar canım,ama son yazdığın olmadı ne zamandır istiyordum bende eve gidince yapıp yemem lazım yoksa kesin bir yerim şişer :))
soğuk mu dedi biriiimafoldumbenyandık desenize
caglayan hamurla hiç ugrasma fırından mayalı ekmek hamurunu al pişmemiş öyle yap
tamam linki mailime at istersenn:)
soğuk mu dedi biriiimafoldumbenyandık desenize
kızlar bugün o kadar yoğundumki ancak okuyup bitirdim. Çağlayancım hediye işinin organizasyonu sana ait ve iyiki çıkmadın canım.Sensiz olmazdı çünkü.Birazdan çıkıcam herkese iyi akşamlar.
yok kız yanmadık dondukkaydirigubbakcemile3
yok kız yanmadık dondukkaydirigubbakcemile3
Ahh ahh soğuk kış gecelerini severim kocamı koynuma alıp ısıtcağıma bu sene mis kokulu kızımı ısıtırımaklinialirimsmilekoynuma saklarım onu bidaa çıkarmamsositososito
Ahh ahh soğuk kış gecelerini severim kocamı koynuma alıp ısıtcağıma bu sene mis kokulu kızımı ısıtırımaklinialirimsmilekoynuma saklarım onu bidaa çıkarmamsositososito
:1hug:İyi akşamlar canım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüm kız akşam akşam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar bebeişler olmadan kocalara toz kondurmuyordunuz bakıyorumda hemen atıyonuz bi kenara kızarım bakkk
gülmeyi hakediyorsun güzelim can sıkıntısına ii geldiyse ne mutlu bana kaydirigubbakcemile3hep gül canım
kaydirigubbakcemile3bizde eşimle karar verdik battaniyenin altına oğluşumuzla birlikte girip oturacağızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?