2011 Şubat Anneleri

Sen bana sorsana kız ben sana söylerim neleri var neleri yok kaydirigubbakcemile3

ayy çağlayan sana maille göndersem beğendiklerimi sen olsan en çok hangisini seversin diye heheheeh bide bunu çıkarmayayım başına herkes mail atar sonra demi
ben beğeneyim en iyisi

Sevim iyi akşamlar canım,ama son yazdığın olmadı ne zamandır istiyordum bende eve gidince yapıp yemem lazım yoksa kesin bir yerim şişer :))

eyvahhhh desene yandık ki ne yandık biz bu kış,inş.çok kışın olduğu zaman doğmaz bebekler yoksa hastaneden eve gelene kadar ne olur o minicik şeylere

neler olmuş yaaohaoldumsmileçağlayancım herkes bi işin içine girdi mi takip etmesini bilicek.bidaa ki çekilişe katılır artık daha dikkatli davranır arkadaşımız.neseee çekilişimiz çağlayanımızla kaldığımız yerden devam ediyorzemuszemus

ayy çağlayan sana maille göndersem beğendiklerimi sen olsan en çok hangisini seversin diye heheheeh bide bunu çıkarmayayım başına herkes mail atar sonra demi
ben beğeneyim en iyisi

Aman tatlım bu kadar stres yetti bu akşam bana sen zevklisindir beğenir güzel birşey alırsın ama bak ben sana bir link veriyim ona bak istersen benim çok hoşuma gidiyor o :)))

Sevim iyi akşamlar canım,ama son yazdığın olmadı ne zamandır istiyordum bende eve gidince yapıp yemem lazım yoksa kesin bir yerim şişer :))

caglayan hamurla hiç ugrasma fırından mayalı ekmek hamurunu al pişmemiş öyle yap

tamam linki mailime at istersenn:)

kızım uyandı karnını doyurmam lazım sonra yine ugrarım şimdilik öptüm kızlarrrŞeniz

soğuk mu dedi biriiimafoldumbenyandık desenize

Evet canım gaye söyledi sanırım donucaz biz bu kışın hiçte sevmem ya bir kış çocuğu olarak kışı :))

caglayan hamurla hiç ugrasma fırından mayalı ekmek hamurunu al pişmemiş öyle yap

tamam linki mailime at istersenn:)

Öyle yapıyım dimi canım evet giderken bir fırına uğrıyım bu akşam :))

Özel msj attım sende istersen at bakıyım seni mi kırıcam girdik bir kere işin içine artık en güzeli olsun diye uğraşıcaz :))

kızlar bugün o kadar yoğundumki ancak okuyup bitirdim. Çağlayancım hediye işinin organizasyonu sana ait ve iyiki çıkmadın canım.Sensiz olmazdı çünkü.Birazdan çıkıcam herkese iyi akşamlar.

kızlar bugün o kadar yoğundumki ancak okuyup bitirdim. Çağlayancım hediye işinin organizasyonu sana ait ve iyiki çıkmadın canım.Sensiz olmazdı çünkü.Birazdan çıkıcam herkese iyi akşamlar.

:1hug:İyi akşamlar canım.

yok kız yanmadık dondukkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüm kız akşam akşam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende çok güzel bişi beğendimmmm kendime alamamıştım hediye alırım içimde kalıcaktı yoksaa :))))

Ahh ahh soğuk kış gecelerini severim kocamı koynuma alıp ısıtcağıma bu sene mis kokulu kızımı ısıtırımaklinialirimsmilekoynuma saklarım onu bidaa çıkarmamsositososito

kızlar bebeişler olmadan kocalara toz kondurmuyordunuz bakıyorumda hemen atıyonuz bi kenara kızarım bakkk

:1hug:İyi akşamlar canım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüm kız akşam akşam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gülmeyi hakediyorsun güzelim can sıkıntısına ii geldiyse ne mutlu bana kaydirigubbakcemile3hep gül canım

Ahh ahh soğuk kış gecelerini severim kocamı koynuma alıp ısıtcağıma bu sene mis kokulu kızımı ısıtırımaklinialirimsmilekoynuma saklarım onu bidaa çıkarmamsositososito

kaydirigubbakcemile3bizde eşimle karar verdik battaniyenin altına oğluşumuzla birlikte girip oturacağızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızz kocanın pabucunu çabuk attın dama yazık değil mi adama bak nesli gene kocalarımızı koruyor onları yalnız bırakmayalım diye :)))

gülmeyi hakediyorsun güzelim can sıkıntısına ii geldiyse ne mutlu bana kaydirigubbakcemile3hep gül canım

:1hugpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…