2011 Şubat Anneleri

çağlayancım ben 1 aydır hiç birşey yazamıyordum sadeece okuyarak sizi takip edebiliyordum işler çok yoğun o yüzden çokta az girebiliyorum ama bu konuşmların ardında beklemeye dayanamadım senin ne kadar uğraştığını biliyorum okudum görüdüm sana herşey için çok teşekkür ederiz önce bu çekilişe katılmak istemedim zaman yok nasıl hediye alıcam diye ama bu durumda o arkadaşla beni eşleştirebilirsiniz isterseniz biz birbirimize alalım hediye herşey tatlıya bağlansın yanlız sanırım benimde özel mesajım alıma kapalı olabilir bir şey olursa burdan yazarsın bir çaresini bulmaya çalışırız . eee yazmışken bugün oğlumuda gördüğümü söylemek isterim 27 cm 510 gr olmuş 3 lümüz ve ayrıntılı taramamız temiz maşallah onalrıda ekleren çok sevinirimçok teşekkürler kolay gelsin

Maşallah bebişine kocaman olmuş canım ama senden şöyle birşey istiycem eğer kırılmazsan sen o arkadaşa özel msj yazarmısın ben seni listeye eklerim onuda eklerim yeniden ama açıkça söylemek gerekirse onun yazdıklarına ben çok alındım hamileyim diyor ama bende hamileyim onun gibi birbirimizi kırmak istesek bir sürü şey buluruz diymi.

too--bee cim sen bebeğini uyut yatağına yatır eşinle gir o battaniyenin altınaaaklinialirimsmile

Arkadaslar tamam caglayan arkadasıma destek cıkıosunuz ama benıde bu sekılde yok takıp eden etsın seklınde yaklasmanız cok yanlıs tarıh orda 1-5 ekım arası yazıordu ve ben bu sabah adresı yolladım sızın bıgun onceden halletıgınızı(heyecandan acele ettırdıgınızı)nerden bıleyım heran burayı takıp edemıycek kadar hayatımdan bıseyler yasamıs olamazmıyım,msj ayarlarım yanlısmıs neden böyle yazıosunuz.ben caglayan arkadasımızıda kotulemedım sadece sızlere sıtem ettım uzuldıgumu soledım ,yanı cogul konustum caglayana yuklemedım hıc bıseyı oda alınmak ıstedı alındı dıyım ozaman bu organızasyonu yaptıgı ıcın.stres oluncak bıseyde yok caglayan neden butun olayı kendıne mal edıp ben cekılıcem seklınde yazdın kımsenın bunu ıstemıycegınıde bılıosun bence böyle hoş deıldı.Senın emeklerınıde bılıoruz bu foruma.Burda duygularımı samımı paylasamıcaksam bu forumda olmamın bı anlamı yok masumca bı duygu ıtırafımı bu sekle soktunuz gercek yasam yetmıormus gıbı sanaldada yanlıs anlasılmalarla ugrasıoruz.lütfen bı arkadasımızı desteklerken dıgerınıde dusunerek yazalım.Sebeplerımız olmasa böyle yuzumde olmazdı sıtem etmeye,duygularımızı paylasmaya.Demekkı onemsedım kı sızlerı hedıye cekılısınde bu duygumu dıle getırdım.YANLIS ANLAMAYIN bozmak ıstemıorum bu etkınlıgı umarım herkes mutlu olur ben zaten kım bana hakkını veremeye kalksada yokumm artık Otobusu kacırdık nasılsa yolcuları rahatsız etmeyelımyerimseniben

tabi eğer yazabiliyorsam yazarım mesaj sayım 100 olmadı diye özle mesaj alımım kapalıydı acaba yazabiliyormuyum ?? sen haklsıın canım ayrıca senin bu çekilişten çıkman olucak son şey hepimiz hamileyiz kimse kırılıp üzülmesin istedim sadece yada bir dahaki çekilişi bekliyebiliriz özleim açıksa bir sorayım arkadaşa hay allah nick neydi onun ?

Ahh ahh soğuk kış gecelerini severim kocamı koynuma alıp ısıtcağıma bu sene mis kokulu kızımı ısıtırımaklinialirimsmilekoynuma saklarım onu bidaa çıkarmamsositososito

hahahhahhaah ay öldüm gülmekten:roflol::roflol::roflol:

arc_en_ciel canım kullanıcı adı tekrardan kusura bakma böyle birşey yaptığım için ama anlıyorsundur azçok sende beni

ohhh işler tatlıya bağlanıyor ne güzel
ay ben gerçek hayattada hiç sevmem küslüğüakannehir çok duygusalım hemen ağlarım

arkadaşım bende hediyeleşmek istiyorum gel bizde birbirimize gönderelim bitsin bu bu dert sende mutlu ol bende arkadaşlıklarımızda bebeklerimizin doğumundan uzun yıllar sonraya dek devam etsin ha ne dersin ?? istermisin ?? çağlayanda bizim isimlerimizi o topiğe ekleyiversin ??

çağlayancığım bu listeyi bu topiğiin ilk sayfasınada edit yapabilirmisin yapılıyorsa:)

Yapabilsem keşke canım ama geçen sen oraya yazıncada yazdım bu konuyu açan siteye pek gelmiyor burada bana yardımcı olan arkadaşta görevi bıraktı yerine yenisede gelmedi gelse anlatıcam derdimi ama yaptıracğım kimse yok onun için o listeyi sürekli güncelliyorum oraya yazarsanız tabii burada bazen kaçıyorum işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…