2011 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlarım daha doğrusu tünaydın

sabah eşimi işe yolladım annemi uyandırdım doktıora gidicekti 7 buçukta bende onunla kahvaltı ettim onlar gittikten sonra yatağa girmiştim sıcak olsun ısınayım diye kitap okudum biraz oooo uyuyakalmışım yeni kalktım oda annem aradı geliyorum diye yoksa uyuyacaktım galiba.böylede oluncagece uyuyamıyorum sabah uıyanamıyorum

bebikimin tepiklerini artık babamızda net hissediyor.zaten artık eşim karnıma yapışık yatıyoruz ya kulağını dayıyo ya eli karnımda duruyoohissettikçede pek bi mutlu oluyo ay kıyamam

hasta olacak gibi olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum çok dikkat edin tam mevsim değişme zamanı salgınlar ortalarda geziyo az zaman kaldı sıkın dişinizi iyi bakalım kendimize.

kaydirigubbakcemile3zaten bende tamam gidelim dedim bakalım ne alacak ben artık bi ara annemin ve kayınvalidemin aldıklarını eklerim artık..annemin diktiği yumurtlayan battaniyeyi görmenizi çok istiyorum kızlar çoook güzel onuda ekleyeceğim inş. annemlere gittiğimde...zemuszemus

Bende merak ettim kız yumurtlayan battaniye ilk defa duyuyorum adını.Alışverişten gelince ekle bakalım babaannesi neler almış görelim :))

Çağlayancım ben neyazıkki kıyafete çok düşkünüm,, 3 senelik evliyim, evlendikten sonra biraz biraz azaldı,eşime alıyordum buseferde hep, tam o da azaldı derken kızçem çıktı, şimdi paso ona çalışıyorum,eşimde söylüyor akşam bikaç bişi alsan bana diye üzgünüm kızçem herkesin pamucunu dama attıaklinialirimsmile

Anladım canım,o zaman çok süslü bir kızçe olacak desene bu annesi ona kim bilir nasıl güzel ciciler alıyordur,Eyvah sen şimdiden babasının pabucunu atmışsın dama :))
benimde sürem bitti ama şimdi halaları bekliyorum almak için onlarla gidicez bakalım civilim'e istiyorum bende gitmek çok makul fiyatlı ürünler var kaliteside güzel.

yaaaa bi ben kaldim bebisine kiyafet almayan hayriniza benim kiza bi don gönderin donsuz atletsiz kalcak :D

Kıyamam ben ona,ben ona alır gönderirim burdan annesi hatta cnnp gibi ilk don alıp gönderiyim donlansın bebişin diye.
Burdan yurtdışına kargo yapabiliyoruz dimi,ben senin bebişin içinde alırım hafta sonu birşeyler :))

mothercare Tunalı da da var,orası büyük hem tavsiye ederim,biraz pahalı ama hem kaliteli hemde çook şık şirin şeyler var, ben hastane çıkışımı ve prensesimin gezmelik kıyafetlerini oradan alıcam,birazda çıtçıtlı badi... badi çok aldım gerçi aaa biri beni durdursun dayanamıyorummmmkaydirigubbakcemile3

ne güzelll al al hevesin bitene kadar alkaydirigubbakcemile3ben daha pek bişi almadım ufak tefek bikaç parça ama benim içimdede acaip bi alışveriş canavarı var bakalım ne zaman iplerini koparcak....bakın teyzeleri kızımın çeyini yazcam size benim kadar azz alıış veriş yapan var mı:sinifsinif:
1.polar battaniye
2.2 tane ayaklı tulum(birini biz aldık biri hediye)
3.bir tane çıtçıtlı badikaydirigubbakcemile3
4.bir tane ayaklı alt pijama
5.bir çift çorap
6.bir çift papa
ay şimdi çok kötü oldumeyvahedigeldismile hakkaten acilen alışverişe çıkmamız lazım bizimde

Kıyamam ben ona,ben ona alır gönderirim burdan annesi hatta cnnp gibi ilk don alıp gönderiyim donlansın bebişin diye.
Burdan yurtdışına kargo yapabiliyoruz dimi,ben senin bebişin içinde alırım hafta sonu birşeyler :))

oyy cnm benim cok saol düsünmen yeter... ben haftaya olan kontrolümüzü bekliyoruz o bi gecsin snra kardesimin nisani var onu atlatiym snra baslarim insallah yavas yavas almaya =)

ne güzell bence bunu sonuna kadar değerlendirzemuszemusdaha bizimkinde tık yok gerçi şehirdışında belki kendince hazırlık yapıyordur eşimede gelicez alışverişe emiş ama ne bilimkaydirigubbakcemile3kendisi bilir babaanne olarak kendine neyi yakıştıryorsa öyle davransınbayanssulusmile

demi ama yaa sonuçta torununa alıyor gelinine değil..kaydirigubbakcemile3 bizim babanne örgüde örmüyor amaann çarşıda çok diyor ne gerek var örgüye diokaydirigubbakcemile3ama örgünn yeri başka yaaa Allah dan annem örüyo yoksa bebeğim örgüsüz kalacaktıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aY nur hiç telaşlanma seninki benimkinin yanında bir sandık eşya kalıyoo.

bizim hiç bişiyimiz yok aaa dur 3 tane çıtçıtlı badi bide 3lü çorabı var hakkını yemeyelim :1:

başka bişiciği yok gariban bebikimin ayy yazıkkk kıyamam kız burda sizin bebişlerinizin cicilerini görünce üzülürmükiii benim yok diyeee :gitme:

ne güzelll al al hevesin bitene kadar alkaydirigubbakcemile3ben daha pek bişi almadım ufak tefek bikaç parça ama benim içimdede acaip bi alışveriş canavarı var bakalım ne zaman iplerini koparcak....bakın teyzeleri kızımın çeyini yazcam size benim kadar azz alıış veriş yapan var mı:sinifsinif:
1.polar battaniye
2.2 tane ayaklı tulum(birini biz aldık biri hediye)
3.bir tane çıtçıtlı badikaydirigubbakcemile3
4.bir tane ayaklı alt pijama
5.bir çift çorap
6.bir çift papa
ay şimdi çok kötü oldumeyvahedigeldismile hakkaten acilen alışverişe çıkmamız lazım bizimde

bizim hiç bişiyimiz yok aaa dur 3 tane çıtçıtlı badi bide 3lü çorabı var hakkını yemeyelim :1:

başka bişiciği yok gariban bebikimin ayy yazıkkk kıyamam kız burda sizin bebişlerinizin cicilerini görünce üzülürmükiii benim yok diyeee :gitme:

İçinizde en çok çeyizi olan benim kızçem miş bak birşeyi yok diyordum gene

4 tane çıtçıtlı bodisi bir tane tulumu,bir tane pijama takımı,2 tane çorabı ,1 tane alt açma seti,bir tane pattaniye,bir tane örgü battaniye
İyi gene varmış kızçemin eşyaları :))

oyy cnm benim cok saol düsünmen yeter... ben haftaya olan kontrolümüzü bekliyoruz o bi gecsin snra kardesimin nisani var onu atlatiym snra baslarim insallah yavas yavas almaya =)

İnş.canım bebişler için birşey almak daha bir heyecanlı oluyor zaten tadını çıkara çıkara almak lazım

Bende merak ettim kız yumurtlayan battaniye ilk defa duyuyorum adını.Alışverişten gelince ekle bakalım babaannesi neler almış görelim :))

Anladım canım,o zaman çok süslü bir kızçe olacak desene bu annesi ona kim bilir nasıl güzel ciciler alıyordur,Eyvah sen şimdiden babasının pabucunu atmışsın dama :))
benimde sürem bitti ama şimdi halaları bekliyorum almak için onlarla gidicez bakalım civilim'e istiyorum bende gitmek çok makul fiyatlı ürünler var kaliteside güzel.

yumurtlayanı anneme gidince ekleyebilirim ancak...babannemizi inş. sorun çıkmaz ise akşama ekleyim olmadı yarına eklerim artık..

kaydirigubbakcemile3göstermeyiz bizde burdaki bebişlerin cicilerini yoksa bizimkiler üzülcek gerçekten.....seninn bebişte bi gösterseydi artık cinsiyetiniCADIARZU
ay ne bi sandığı saydım hepsini hepi topu 6 parça bişi....hmm bide ben yelek örüyorumm bakalım nasıl olcakk pek umudum yok ama:hulya:

ayni kaderi paylasiyor yavrularimiz oyy kiyamammm:hulya:

ayy bide ben bişi almamışım die düşünüodum benden beterleri varmış çok şükür ben bişiler almışım bebişime

üzülmesin kıyamam ben ona teyzesi ona da alırguclubacismile benim kendi aldığım bi hastane çıkışı birde 4 tane çıtçıtlı badi diğer eşyalarının birazını ananesi aldı daha da alacak hepsi ananesinde yani....ananeler bi başka oluyor hezemuszemus

günaydın kızlarr herkes iyidir umarım bende hasta olmamak için c vitamini içiyorum sandozlardan doktorum vermişti. Geçmiş olsun hasta olan arkadaşlarım

herkes alışveriş konusuyo bende aldım bişeyler ama resiimlerini ekleyemedim bu akşam çekebilirsem yarın eklerimm aldıkalrımda şöylee

1 tane peluş battaniye
1 tane etek bezi
1 tane alt açma

6 çift çorap
1 tane yelek
7 tane uzun kollu cıtcıtlı badi
5 tane ayaklı alt
2 tane ayaksız alt
2 tane 5 li zııbın (bir tanesini hastene cıkısı olarak kullanıcam)
3 tane kadife patik
4 tane ayaklı tulum
1 tane ayakkabı
1 tane önlük

sanırım yeter bu kadar kıyafet belki yarısını bile giyemecek sadece hastane cıkısı olarak kullanacagım 5 li zıbın takımına battaniye almam gerekiyo birde 3 tane felanda kolsuz cıtcıtlı badi alsam yeter sanırım lazım olursa dogduktan sonrada alırız artık kurban bayramından sonraya kadar bişey almak yok ondan sonra beşik ve diğer büyük şeyleri alırız ve tabiki kendimede gecelik vs şeyler daha çok şey var aslında keşke kıyafetlke bitseydi

kaydirigubbakcemile3göstermeyiz bizde burdaki bebişlerin cicilerini yoksa bizimkiler üzülcek gerçekten.....seninn bebişte bi gösterseydi artık cinsiyetiniCADIARZU
ay ne bi sandığı saydım hepsini hepi topu 6 parça bişi....hmm bide ben yelek örüyorumm bakalım nasıl olcakk pek umudum yok ama:hulya:

kız ben onada alırım yeğenim üzülmesin..eminim yeleğinde güzelolur:hulya:

bebeğimin iki teyzesi var ikiside alır biliyorum ama daha ses yok gerçi cinsiyeti bekliyor büyük ablam bir komşusunun oğlunun 40 mevlüdüne gitmiş bebeğe giydirdikleri kıyafeti çok beğenmiş el kadar bebenin papyonlu çok cici bir takımı varmış araştırmış 40 lık diye satılan kıyafetler varmış kızların tüllü püllü süslü gelinlik gibi erkeklerinde papyonlu falan minnacık ama çok şirinmiş cinsiyetini öğrensek onlardan mutlaka alıcam diyo her seferinde

kızlarr birde en ideal alışveriş listesini neerde bulabilrim bebeğim içinn eksiksiz olanını :ecrin_bebek:

Back
X