2011 Şubat Anneleri

Kızlar günaydın,hasta arkadaşlarıma geçmiş olsun portakal suyu için hergün,ben hergün işyerine gelirken adet edindim, taze sıkılmış yarım litre alıyorum, süt içmiyorum ya bebeğime affettireyim kendimiguclubacismile

geçmişi müsait olduğumda okuyacağım.kim hastaa çok geçmiş olsunn kızlarr.valla yazma konusunda ilk başlarda o eski trenler gibiydik şimdi maşallahh hızlı tren gibi oldunuzz hızınızaa yetişemiyorummm.

başınız sağolsun,

kızlar evet bu dönemde eşlerimize daha özlemli daha bağlıyız eskiye göre,bence nedeni onlar da çok hassaslaştı, bizi pamuklara saracaklar ellerinden gelse, bizimde doğal olarak hoşumuza gidiyor, aman kızlar iyi değerlendirelim bu durumu,sefamız olsunhihoyyyt

çook güzel,dersimizi aldık,teşekkür ederizkaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldim ama şimdi bi hastaneye giiyorum hemen açık pembe bi kanamam var inş. bişe yoktur (((( dua edinn

nur teyzesi tşk ettik kahvaltımızı yaptık geldik çayımızı içeriz şimdi

Gülşah,mimix ve yeni gelen arkadaşlar günaydınlar

GÜNAYDIN KIZLAR

ÇAĞLAYANNCIM BİRDE BU HEDİYE LİSTESİNE BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİNİ YAZSAANAA SANA ZAHMETT.:kedi:

Tatlım varya hediyede 1.sayfada bakmadın dimi kız oraya bana buraya yazıyosun kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim ama şimdi bi hastaneye giiyorum hemen açık pembe bi kanamam var inş. bişe yoktur (((( dua edinn

İnş.birşey yoktur canım.iyi haberlerini bekliyoruz

mothercare Tunalı da da var,orası büyük hem tavsiye ederim,biraz pahalı ama hem kaliteli hemde çook şık şirin şeyler var, ben hastane çıkışımı ve prensesimin gezmelik kıyafetlerini oradan alıcam,birazda çıtçıtlı badi... badi çok aldım gerçi aaa biri beni durdursun dayanamıyorummmmkaydirigubbakcemile3

kızlar biraz önce kayınvalidem aradı kızım hadi çarşıya gidelim diye bende nedenini sormadım çünkü biliyorum torununa bişeyler alacakkaydirigubbakcemile3şimdiye kadar hiç yorumda bulunmamıştı şunu alırız bunu alırız diye demekki zamanı olduğunu düşünmeye başladı kaydirigubbakcemile3

cnm gecmis olsun, iliskiden snra yada stresten kaynaklanan bi sebepten olabiliyo, benimde gecenelrde ufak bi kirmizi lekelenmem oldu bebekle alakali degil demisti doktor, bizi haberdar et

mucizeee artık durrrr...kaydirigubbakcemile3elini kolunu bağlayacağız şimdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Boşver hiç sorma hemen hazırlan çıkın bence niyetine girmişse alsın canım bende cumartesi halaları götüriyim diyorum alışverişe biraz para harcasınlar madem bu kadar niyetliler sende öyle yap kaydirigubbakcemile3

Yeterkız bebiş doğmadan bu kadar alırsan doğduktan sonra ne alacaksınkaydirigubbakcemile3

canım bende senin gibiyim kendi hocalarım çok şükür sağlıklı dedi, yarında onların önerdiği ayrıntılıda yönlendirdikleri hoca varmış ona gidicem, inşallah hepimiz güzel sonuçlarla döneriz...

kaydirigubbakcemile3zaten bende tamam gidelim dedim bakalım ne alacak ben artık bi ara annemin ve kayınvalidemin aldıklarını eklerim artık..annemin diktiği yumurtlayan battaniyeyi görmenizi çok istiyorum kızlar çoook güzel onuda ekleyeceğim inş. annemlere gittiğimde...zemuszemus

ne güzell bence bunu sonuna kadar değerlendirzemuszemusdaha bizimkinde tık yok gerçi şehirdışında belki kendince hazırlık yapıyordur eşimede gelicez alışverişe emiş ama ne bilimkaydirigubbakcemile3kendisi bilir babaanne olarak kendine neyi yakıştıryorsa öyle davransınbayanssulusmile

Çağlayancım ben neyazıkki kıyafete çok düşkünüm,, 3 senelik evliyim, evlendikten sonra biraz biraz azaldı,eşime alıyordum buseferde hep, tam o da azaldı derken kızçem çıktı, şimdi paso ona çalışıyorum,eşimde söylüyor akşam bikaç bişi alsan bana diye üzgünüm kızçem herkesin pamucunu dama attıaklinialirimsmile

yaaaa bi ben kaldim bebisine kiyafet almayan hayriniza benim kiza bi don gönderin donsuz atletsiz kalcak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…