- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kaydirigubbakcemile3zaten bende tamam gidelim dedim bakalım ne alacak ben artık bi ara annemin ve kayınvalidemin aldıklarını eklerim artık..annemin diktiği yumurtlayan battaniyeyi görmenizi çok istiyorum kızlar çoook güzel onuda ekleyeceğim inş. annemlere gittiğimde...zemuszemus
Çağlayancım ben neyazıkki kıyafete çok düşkünüm,, 3 senelik evliyim, evlendikten sonra biraz biraz azaldı,eşime alıyordum buseferde hep, tam o da azaldı derken kızçem çıktı, şimdi paso ona çalışıyorum,eşimde söylüyor akşam bikaç bişi alsan bana diye üzgünüm kızçem herkesin pamucunu dama attıaklinialirimsmile
yaaaa bi ben kaldim bebisine kiyafet almayan hayriniza benim kiza bi don gönderin donsuz atletsiz kalcak
mothercare Tunalı da da var,orası büyük hem tavsiye ederim,biraz pahalı ama hem kaliteli hemde çook şık şirin şeyler var, ben hastane çıkışımı ve prensesimin gezmelik kıyafetlerini oradan alıcam,birazda çıtçıtlı badi... badi çok aldım gerçi aaa biri beni durdursun dayanamıyorummmmkaydirigubbakcemile3
Kıyamam ben ona,ben ona alır gönderirim burdan annesi hatta cnnp gibi ilk don alıp gönderiyim donlansın bebişin diye.
Burdan yurtdışına kargo yapabiliyoruz dimi,ben senin bebişin içinde alırım hafta sonu birşeyler :))
ne güzell bence bunu sonuna kadar değerlendirzemuszemusdaha bizimkinde tık yok gerçi şehirdışında belki kendince hazırlık yapıyordur eşimede gelicez alışverişe emiş ama ne bilimkaydirigubbakcemile3kendisi bilir babaanne olarak kendine neyi yakıştıryorsa öyle davransınbayanssulusmile
ne güzelll al al hevesin bitene kadar alkaydirigubbakcemile3ben daha pek bişi almadım ufak tefek bikaç parça ama benim içimdede acaip bi alışveriş canavarı var bakalım ne zaman iplerini koparcak....bakın teyzeleri kızımın çeyini yazcam size benim kadar azz alıış veriş yapan var mı:sinifsinif:
1.polar battaniye
2.2 tane ayaklı tulum(birini biz aldık biri hediye)
3.bir tane çıtçıtlı badikaydirigubbakcemile3
4.bir tane ayaklı alt pijama
5.bir çift çorap
6.bir çift papa
ay şimdi çok kötü oldumeyvahedigeldismile hakkaten acilen alışverişe çıkmamız lazım bizimde
aY nur hiç telaşlanma seninki benimkinin yanında bir sandık eşya kalıyoo.
bizim hiç bişiyimiz yok aaa dur 3 tane çıtçıtlı badi bide 3lü çorabı var hakkını yemeyelim
başka bişiciği yok gariban bebikimin ayy yazıkkk kıyamam kız burda sizin bebişlerinizin cicilerini görünce üzülürmükiii benim yok diyeee :gitme:
oyy cnm benim cok saol düsünmen yeter... ben haftaya olan kontrolümüzü bekliyoruz o bi gecsin snra kardesimin nisani var onu atlatiym snra baslarim insallah yavas yavas almaya =)
Bende merak ettim kız yumurtlayan battaniye ilk defa duyuyorum adını.Alışverişten gelince ekle bakalım babaannesi neler almış görelim :))
Anladım canım,o zaman çok süslü bir kızçe olacak desene bu annesi ona kim bilir nasıl güzel ciciler alıyordur,Eyvah sen şimdiden babasının pabucunu atmışsın dama :))
benimde sürem bitti ama şimdi halaları bekliyorum almak için onlarla gidicez bakalım civilim'e istiyorum bende gitmek çok makul fiyatlı ürünler var kaliteside güzel.
bizim hiç bişiyimiz yok aaa dur 3 tane çıtçıtlı badi bide 3lü çorabı var hakkını yemeyelim
başka bişiciği yok gariban bebikimin ayy yazıkkk kıyamam kız burda sizin bebişlerinizin cicilerini görünce üzülürmükiii benim yok diyeee :gitme:
Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri
nuk ürünlerinde indirim varmış.daha siteyi pek araştırmadım ama altarnetif olsun
hiç bişi almıyorum ama bakıyorum böyle işte :)
kaydirigubbakcemile3göstermeyiz bizde burdaki bebişlerin cicilerini yoksa bizimkiler üzülcek gerçekten.....seninn bebişte bi gösterseydi artık cinsiyetiniCADIARZU
ay ne bi sandığı saydım hepsini hepi topu 6 parça bişi....hmm bide ben yelek örüyorumm bakalım nasıl olcakk pek umudum yok ama:hulya:
kız ben onada alırım yeğenim üzülmesin..eminim yeleğinde güzelolur:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?