2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlarr herkes iyidir umarım bende hasta olmamak için c vitamini içiyorum sandozlardan doktorum vermişti. Geçmiş olsun hasta olan arkadaşlarım

herkes alışveriş konusuyo bende aldım bişeyler ama resiimlerini ekleyemedim bu akşam çekebilirsem yarın eklerimm aldıkalrımda şöylee

1 tane peluş battaniye
1 tane etek bezi
1 tane alt açma

6 çift çorap
1 tane yelek
7 tane uzun kollu cıtcıtlı badi
5 tane ayaklı alt
2 tane ayaksız alt
2 tane 5 li zııbın (bir tanesini hastene cıkısı olarak kullanıcam)
3 tane kadife patik
4 tane ayaklı tulum
1 tane ayakkabı
1 tane önlük

sanırım yeter bu kadar kıyafet belki yarısını bile giyemecek sadece hastane cıkısı olarak kullanacagım 5 li zıbın takımına battaniye almam gerekiyo birde 3 tane felanda kolsuz cıtcıtlı badi alsam yeter sanırım lazım olursa dogduktan sonrada alırız artık kurban bayramından sonraya kadar bişey almak yok ondan sonra beşik ve diğer büyük şeyleri alırız ve tabiki kendimede gecelik vs şeyler daha çok şey var aslında keşke kıyafetlke bitseydi

Elifim sen bitirmişsin alışverişi o zaman hadi hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebişin bende şu kıyafet işini kafamdan atsam geriye kozmetik ve diğer eşyaları kalacak nevresim takımı uyku seti ve en önemlisi hastane için kendime alacaklarım

kızlar bu arada aklımageldi hanidir sorucam soramıyorum

yalancı emzik konusunda ne düşünüyorsunuz.bazıları çok kesin ve kati vermem falan diyo benim kuzenimde öyle bebeğe yalancı meme vermem damağı diş yapısı bozulur falan diyo ama bebek bişi emmek istiyo annesinin memesine yapışık uyuyoooo süt emiyo sonra memeyi bırakmjıyoo emmiyo ama orda uyuyo ağzında annesinin memesi eee ne anladım ondan

araştrıdım ben bebeklerde emme içgüdüsü varmış yani mutlaka bişi emecekler ya parmağını ya annesinin memesini ya kıyafetinin kenarını hatta dilini emen bile olurmuş.yalancı memeyi çok sakıncalı bulmuyorlar tabii çoookk uzun ağzından çıkarmayacak şekilde değil.uykuya dalış sırassında günün belirli saatlerinde gece uykuya dalma esnasında falan diyorlar

ben sıcak bakıyorum emzik olayına hem anneye büyük kolaylık hemde bebeği sakinleştiren bir eylem. bugüne kadar emzik emipte dişşleri yamuk bir çocuk görmedim.

bende alışveriş yasağım kalkana kadar beklemedeyim allahtan daha önce bişeyler aldım bende sayım arada hediyeler geldi bana yasak ama allahın sevdiği kuluyum geliyor işte eşimde çatlıyor olumunekankayizsmile
benimde aaldıklarım

9 çift çorap
anakucağıotokoltuğu
bornoz takımı halamız almış
benim teyzemde 6 takım alt üst almış ama anca 1 yaşında giydirilir
2 tane uyku tulumu
4-5 tane çıt çıtlı badi
1tane patiksiz tulum 5li
1tane hastaen çıkısı 12li
alt açma seti
ayakkabı aklıma bunlar geldi

bebeğimin iki teyzesi var ikiside alır biliyorum ama daha ses yok gerçi cinsiyeti bekliyor büyük ablam bir komşusunun oğlunun 40 mevlüdüne gitmiş bebeğe giydirdikleri kıyafeti çok beğenmiş el kadar bebenin papyonlu çok cici bir takımı varmış araştırmış 40 lık diye satılan kıyafetler varmış kızların tüllü püllü süslü gelinlik gibi erkeklerinde papyonlu falan minnacık ama çok şirinmiş cinsiyetini öğrensek onlardan mutlaka alıcam diyo her seferinde

bizimkiler çok heyecanlı...dün teyzem aradı teyzem ben doğduğumda bana bi elbise ördürmüş çok güzel bişi annem hala saklıyor aynı elbiseden şimdi kızımada ördürcekmişş:hulya: çok mutlu oldumopuyorumnanaktanannemde kendince liste yapmış ben telefonda şunu alcam falan diyorum alamzsın diyokaydirigubbakcemile3ben alcam diyoo babamda bellonaya gitmiş oda takımı bakmışşkaydirigubbakcemile2

yalancı emzik konusunda ne düşünüyorsunuz.bazıları çok kesin ve kati vermem falan diyo benim kuzenimde öyle bebeğe yalancı meme vermem damağı diş yapısı bozulur falan diyo ama bebek bişi emmek istiyo annesinin memesine yapışık uyuyoooo süt emiyo sonra memeyi bırakmjıyoo emmiyo ama orda uyuyo ağzında annesinin memesi eee ne anladım ondan

araştrıdım ben bebeklerde emme içgüdüsü varmış yani mutlaka bişi emecekler ya parmağını ya annesinin memesini ya kıyafetinin kenarını hatta dilini emen bile olurmuş.yalancı memeyi çok sakıncalı bulmuyorlar tabii çoookk uzun ağzından çıkarmayacak şekilde değil.uykuya dalış sırassında günün belirli saatlerinde gece uykuya dalma esnasında falan diyorlar

ben sıcak bakıyorum emzik olayına hem anneye büyük kolaylık hemde bebeği sakinleştiren bir eylem. bugüne kadar emzik emipte dişşleri yamuk bir çocuk görmedim.

bende sıcak bakıyorum açıkçası ama sürekli verme taraftarı değilim sadece uykuya dalma esnasında diye düşünüyorum tabi buna ben değil emir bey karar vericek bazı çocukalr hiç istemiyor emziği bazılarıda emzik hastası oluyor bunlar benim düğşüncem şimdilikopuyorumnanaktan

bende sicak bakiyorum hepimiz kullandik bisey olmadi
Elifim sen bitirmişsin alışverişi o zaman hadi hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebişin bende şu kıyafet işini kafamdan atsam geriye kozmetik ve diğer eşyaları kalacak nevresim takımı uyku seti ve en önemlisi hastane için kendime alacaklarım

ayhhh ciceeekkk ne diyosun simdi ates basti beni ben hangi ara bu seyleri alcam bilmiyorum..... allahtan kasim sonunda yillik iznim snra dogum iznim arabaya atlayip her magazaya girip alcam bisiler artik kafamçokkarıştı

biz şu testi hayırlısıyla bir atlatsaydık şimdi uğursuzlıuk falan gelir diye alamıyorum kimseyede bişi demiyorum.biliyorum temiz çıkacak ama insanın içinde hep bir kırıklık oluyor.babamızda aynı durumda bu sorun çıktıktan sonra cinsiyetini bile sormayalım demeye başladı süpriz olsun boşver dedi.biliyorum aslında niye öyle dediğini ama dillendirmedim hiç.ondada benzer korkular var biliyorum.

bizimkiler çok heyecanlı...dün teyzem aradı teyzem ben doğduğumda bana bi elbise ördürmüş çok güzel bişi annem hala saklıyor aynı elbiseden şimdi kızımada ördürcekmişş:hulya: çok mutlu oldumopuyorumnanaktanannemde kendince liste yapmış ben telefonda şunu alcam falan diyorum alamzsın diyokaydirigubbakcemile3ben alcam diyoo babamda bellonaya gitmiş oda takımı bakmışşkaydirigubbakcemile2

böyle akrabalarin olmasi süper, benimde 3 halam var cinsiyeti ögrendikten beri örüyolar bolero battaniye elbise etek hirka yelek örmüsler dedem kisin gelcek o getircek trden, insan mutlu oluyo halami aradim gecen ya cnm sayende internet ustasi oldum hosuma giden modelleri ordan cikariyorum hergün bisi örüyorum dedi cnm halam benimmmzemuszemus

biz şu testi hayırlısıyla bir atlatsaydık şimdi uğursuzlıuk falan gelir diye alamıyorum kimseyede bişi demiyorum.biliyorum temiz çıkacak ama insanın içinde hep bir kırıklık oluyor.babamızda aynı durumda bu sorun çıktıktan sonra cinsiyetini bile sormayalım demeye başladı süpriz olsun boşver dedi.biliyorum aslında niye öyle dediğini ama dillendirmedim hiç.ondada benzer korkular var biliyorum.

bizde çok korkmuştuk ve gerçekten insan uğursuzluk olurmu die düşünüo ama bence en iyisi korkunun üzerine gitmek canım ben günlerce uyuyamadım

bende taraftarım en azından benim için kolay olacak ama eşim vermem diyor karşı yani bakalım ne yapacağız :ecrin_bebek:

inş canım bencede sonuç güzell gelecek tabi en önemlisi sağlık diğerleri bi günlük iş sağlıkla gelsinlerde yanımızazemuszemus

valla çoğunu teyzesiyle anneannesi aldı ben henüz bişey almadım gelenleri kabul ediyorum ya yazınca farkttim bitmiş gerçektende yeter bu kadar sanırım caglayan yaa çok çalışmamız lazım :CüvCüv:

canım kırıklıkta olmasın bakalım bizim temiz çıktı ama garanti değil ki Allah dan başka kimse bilemez hepimizi ve bebişlerimizi Allah korusun(amiiin)

bizde çok korkmuştuk ve gerçekten insan uğursuzluk olurmu die düşünüo ama bence en iyisi korkunun üzerine gitmek canım ben günlerce uyuyamadım

evet bende aksine böyle davrandıkça kötü oluyorum sanki bebeğimden (Allah korusun) vazgeçmiş gibi olur diye düşünüyorum.aksine daha sıkı sarılıyorum daha çok hayaller kuruyorum daha çok düşünüyorum.ben ona sarıldıkça oda bana sarılacak biliyorum çünkü

bende emzik olayına karşı değilim ağlayıp durmasından iyidir sonucta nereye kadar kullanabilirki bide zaten ona biz karar veremiyoruzki şimdi ben emzik kullanıcam derim bebek kabul etmez emziği yada kullanmam derim durmazsa mecbur kalırım bakalım hayırlısı zararlı değil sonucta emzik

kızlar hepsini minik almayın :) bebik 0-3 ay çok kıyafeti olacak o sırada çabuk büyüyoooo hemen dışarı çıkamayacağız büyük ihtimalle hem kış hem minik bebek bu sefer kıyafetleri küçük gelipte ilerleyen haftalarda kıyafetsiz kalmasın bide o geliyor aklıma

2 tane 0-3 ay alıyorsak aslında 1 tanede 3-6 ay almak mı lazım acaba

evet bende aksine böyle davrandıkça kötü oluyorum sanki bebeğimden (Allah korusun) vazgeçmiş gibi olur diye düşünüyorum.aksine daha sıkı sarılıyorum daha çok hayaller kuruyorum daha çok düşünüyorum.ben ona sarıldıkça oda bana sarılacak biliyorum çünkü

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 en iyisini yapıyorsun canım

kızlar çok kötü grip oldum. kolumu kaldıracak halim yok ve ben işe gelmek zorunda kaldım.En kısa zamanda iyileşmek istiyorum. Sabah çok kustum. Geniz akıntısı midemi çok bulandıyor. Bide bu kış çok soğuk olacakmış ne yapacaz bakalım. Allah hepimize sağlık versin

Back
X