• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Benim alacağım arkadaşa baktımda şimdi baya bir eksiğini tamamlamış gözüküyor,ne almam gerek şimdi dahada kararsız kaldım iyimi bakmamak daha iyi olacakmış demek ki kaydirigubbakcemile3

canım bazı şeylerden 2-3 tane alınabilir.sende 3 yaş alırsın illaki hemen şimdi kullanılacak diye bir şart yokki!

kızlar benimde kendime alışverişş yapmam lazım artıl hiç bişeyim olmuyor iş yerine bir tane paltolon aldım birtek onu giyebiliyorum bugün patronumla konustum esefman giyebilirsin dedi cok mutlu oldum :) geçen lcw baktım ama hiç bedenleri yoktu paltolonların biraz daha bekleyeyim diyorum belki yeni modller gelir..

Ben iş yerine gelirken önceden klasik giyiniyordum şimdi tamamen spor olayına döndürdüm işi patronlar birşeyde demiyorlar (bak bir konuda karışmıyorlar haklarını yemiyimkaydirigubbakcemile3
Eşofman altları aldım kendime siyah onları giyiyorum değiştirip değiştirip ama benimde birşey almam lazım lcw'yi bekliyorum yeni birşeyler gelsin diye kaydirigubbakcemile3

Hadi kızçeler ben artık kaçarım hepinize iyi akşamlar,bebişleriniz içinizde durmadan tepinsin inş.hem babasını hemde sizi mutlu etsin :)))

fatmacım 3 yaş çok büyük olmazmı kız :))
Ben biraz daha araştırıyım bu konuyu bakalım kafama göre yatan birşey bulurum artık

tamam canım görüşürüz
ya size gelen hediyeler hemen giyebilecek olmayacakki 2-3 yaş hatta benim kızım 4 yaşında ben doğumda gelen bazı hediyeleri bu yıl giydirdim:)

bende daha almadım ama çıldırık vaziyette gezecem bebekçi mağazalaı çokkkk güzelbi hediye olsun istiyorum ya

sağol cağlayancımmm.seninkide tepinip dursunn inşallahh.

karnım aççççççççççççççççççççççççççççççççççç karnım açççççççççççççççççççççççççççç :bbo: cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz demekki HEDİYE!!!! herkes çok güzel olmasını istiyo bu iş bebişlere yarayacak desenize

merhaba arkadaşlarr...
geçmişi pek okuyamadım aklımda bir soru var..
yurt dışına çıkışlarda kaçıncı haftadan sonra vize verilmiyor biliyor musunuz?
ya da vize olsa da gümrükte kaç aylık olduğunun ispatı filan isteniyor muuuu???

kızlar aranızda burcuyu soranlar olmuş ama kendisi hala tam düzelememiş mide bulantıları aşermeler arada serum takılıyormuş sanırım ondan giremiyo birde çocuğu var tabiki

geçmiş olsun

canım dikkat et kendine

benim de bir çöpü bilem yok,almadım

geçmiş olsun dikkat et

yavruya bak maşallah

ben kaynanamı isterm anneannem yatalak olduğu için annem bıktı yazık

inşallahahhhh

hadi gözün aydın canım

geçmiş olsun canıkm

melocum çok sağol canım :))

merhaba kızlar okuldan geldim yine çok yorgunum ama hem okuyayım hem dinleneyim istedim
baya çok yazmışsınız gene oku oku anca bitti

Mecburda olsam ben bunu çok yapıyorum
yani "yorgunum" sözünü çok kullanıyorum
ağlattın beni okuldan gelir gelmez
bugün kızım anasınıfından gelsin hep onunla ilgileneceğim:gitme:

s3nna başınız saolsun canım

hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun

nur45 bir çift papa ? nedir merak ettim kız

smeyr yumurtlayan battaniyeyi ilkke duydum ne çıkıyor içinden patik falanmı???

teşekkür ederim canım,
bugün düne göre iyi şükür anasınıfına gönderdim mecburen babada bende çalışınca:gitme:

ilk etapta 30 ml yetiyor canım en küçücüğünden :)

http://www.kozmedshop.com/images/products/00/83/90/8390_kucuk.jpg

şimdiden bol bol uyuyun ben hala gündüz uykusuna hasretim
kızım uyumayınca bende uyuyamıyorumakannehir

çok sevindim canım
merak etmiştim
bununla geçmiş olsun

maşallah kocaman olmuş prenses:nazar:

hepsini kullanacaksan al
yoksa her parça tektek satılıyor öyle alırsın
çanta şart
ben kanguruyu çok kullandım
ana kucagıda ilerde mama yedirirken vs iyi olur yada sen iş yaparken arada sallarsın mutfaga falan alırsın yanına
ama taşıma çantası sadece ilk 2 ay hastaneye aşıya giderken kullanılıyor sonra yesyeni kalıyor

canım ben acayip çok kullandım
helede evde tekken yemek yaparken bulaşık yıkarken ortalık toplarken kızım sürekli kangurudaydı rahat rahat iş yaptım aylarca:))

canım bunu
6670 Stork Silver Line Oto Koltuu Mavi | Stork | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
ilk 3 ay kesinlikle kullanmamak gerek çocuk 2 büklüm duruyor yeni bebek daha oturur pozisyonda duramaz onun için port bebe yada battaniyeye sararak taşırsınız ilk 2 -3 ay aşı için zaten kaç kere dışarı çıkacaksınızki
ama sonra anakucagıda çooook işime yaradı benim
kanguru senelerdir herkes kullanıyor neden zararlı olsunki
herkes birşeyler diyor ilerde yürüteç içinde sizlere zararlı diyecekler ama yürüteçsiz asla olmuyor:))) dinlemeyin derim ben

Kızlar eğer doğum yada sezeryan çok problemli geçmezse 1 hafta sonra ayaktasınız işinizi gücünüzüde yaparsınız yavaş yavaş valla hiç gerek yok birilerinin kalmasına
helede sürekli çok zor
lohusasınız şuandaki durumunuzdan çok daha fazla hassas olacaksınız helede dikiş doğum acıları en kötüsüde uykusuzluk onun için kimseye gerek yok derim ilk 1 hafta bilemedin 10 gün yeter!!!

geçmiş olsun canım
inşallah ayrıntılı güzel geçer:)

Kızlar yazdıklarınızı okudukça kayınvalidemle aramın iyi olmasına dua ettim:nazar:
ben doğum yaptığımda yatak odama kadar hoşaflar helvalar yapıp getirdi süt olsun diye Allah razı olsun

çok sevindim canım gözün aydın

güle güle giy canım:)

sağol canım inşallah sonuçlar güzel çıkar az kaldı sabah 11:00 :)))) ne güzel kaynananla anlaşabilmen allah sizlerin aranızı hiç bozmasın canım.

Evet nuryasemin bende aman aman çok güzel şeyler bulamadım. Daha baharlıklar bile gelmemişti mağazalara gittiğimde. Yazlık alsam ne işime yaracak bu saatten sonra bir tane pantolon aldım Siyah hem spor hem klasik tarzda kaliteli bişi olmamasına rağmen 45 tl verdim. İşyerine giderken çok zorlanıyorum ne giycem diye. Eşofmanla gidesim varrkaydirigubbakcemile3

bende bende hamile kalmadan önce ne güzel kıyafetler var dedim değişik değişik giyerim ama şimdi istediğimi bulamıyorum benneyaptımki

Evet nuryasemin bende aman aman çok güzel şeyler bulamadım. Daha baharlıklar bile gelmemişti mağazalara gittiğimde. Yazlık alsam ne işime yaracak bu saatten sonra bir tane pantolon aldım Siyah hem spor hem klasik tarzda kaliteli bişi olmamasına rağmen 45 tl verdim. İşyerine giderken çok zorlanıyorum ne giycem diye. Eşofmanla gidesim varrkaydirigubbakcemile3

ben lcw den alıyorum hamile reyonundan olmasa da orada çoğu şey hamilelik için idare eder:CüvCüv:

:)) aslında en güzeli eşofman

ben lcw den alıyorum hamile reyonundan olmasa da orada çoğu şey hamilelik için idare eder:CüvCüv:

bende yarın alışverişe çıkıcam bakalım ne bulucam alıcam alırsam resimleri eklerim nerden aldığımıda yazarım inşallah güzel şeyler bulurum

Back
X