Benim alacağım arkadaşa baktımda şimdi baya bir eksiğini tamamlamış gözüküyor,ne almam gerek şimdi dahada kararsız kaldım iyimi bakmamak daha iyi olacakmış demek ki kaydirigubbakcemile3
sen alacağın kişiyi söyle oda söylesin sana delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim alacağım arkadaşa baktımda şimdi baya bir eksiğini tamamlamış gözüküyor,ne almam gerek şimdi dahada kararsız kaldım iyimi bakmamak daha iyi olacakmış demek ki kaydirigubbakcemile3
sen alacağın kişiyi söyle oda söylesin sana delikafadulden
kızlar benimde kendime alışverişş yapmam lazım artıl hiç bişeyim olmuyor iş yerine bir tane paltolon aldım birtek onu giyebiliyorum bugün patronumla konustum esefman giyebilirsin dedi cok mutlu oldum :) geçen lcw baktım ama hiç bedenleri yoktu paltolonların biraz daha bekleyeyim diyorum belki yeni modller gelir..
Nerde kaldı bu işin büyüsü heyecanı demez mi kız ama çok güzel birşey almak istiyorum ama ne sen aldın mı :))
geçmiş olsun
canım dikkat et kendine
benim de bir çöpü bilem yok,almadım
geçmiş olsun dikkat et
yavruya bak maşallah
ben kaynanamı isterm anneannem yatalak olduğu için annem bıktı yazık
inşallahahhhh
hadi gözün aydın canım
geçmiş olsun canıkm
merhaba kızlar okuldan geldim yine çok yorgunum ama hem okuyayım hem dinleneyim istedim
baya çok yazmışsınız gene oku oku anca bitti
Mecburda olsam ben bunu çok yapıyorum
yani "yorgunum" sözünü çok kullanıyorum
ağlattın beni okuldan gelir gelmez
bugün kızım anasınıfından gelsin hep onunla ilgileneceğim:gitme:
s3nna başınız saolsun canım
hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun
nur45 bir çift papa ? nedir merak ettim kız
smeyr yumurtlayan battaniyeyi ilkke duydum ne çıkıyor içinden patik falanmı???
teşekkür ederim canım,
bugün düne göre iyi şükür anasınıfına gönderdim mecburen babada bende çalışınca:gitme:
ilk etapta 30 ml yetiyor canım en küçücüğünden :)
http://www.kozmedshop.com/images/products/00/83/90/8390_kucuk.jpg
şimdiden bol bol uyuyun ben hala gündüz uykusuna hasretim
kızım uyumayınca bende uyuyamıyorumakannehir
çok sevindim canım
merak etmiştim
bununla geçmiş olsun
maşallah kocaman olmuş prenses
hepsini kullanacaksan al
yoksa her parça tektek satılıyor öyle alırsın
çanta şart
ben kanguruyu çok kullandım
ana kucagıda ilerde mama yedirirken vs iyi olur yada sen iş yaparken arada sallarsın mutfaga falan alırsın yanına
ama taşıma çantası sadece ilk 2 ay hastaneye aşıya giderken kullanılıyor sonra yesyeni kalıyor
canım ben acayip çok kullandım
helede evde tekken yemek yaparken bulaşık yıkarken ortalık toplarken kızım sürekli kangurudaydı rahat rahat iş yaptım aylarca:))
canım bunu
6670 Stork Silver Line Oto Koltuu Mavi | Stork | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
ilk 3 ay kesinlikle kullanmamak gerek çocuk 2 büklüm duruyor yeni bebek daha oturur pozisyonda duramaz onun için port bebe yada battaniyeye sararak taşırsınız ilk 2 -3 ay aşı için zaten kaç kere dışarı çıkacaksınızki
ama sonra anakucagıda çooook işime yaradı benim
kanguru senelerdir herkes kullanıyor neden zararlı olsunki
herkes birşeyler diyor ilerde yürüteç içinde sizlere zararlı diyecekler ama yürüteçsiz asla olmuyor:))) dinlemeyin derim ben
Kızlar eğer doğum yada sezeryan çok problemli geçmezse 1 hafta sonra ayaktasınız işinizi gücünüzüde yaparsınız yavaş yavaş valla hiç gerek yok birilerinin kalmasına
helede sürekli çok zor
lohusasınız şuandaki durumunuzdan çok daha fazla hassas olacaksınız helede dikiş doğum acıları en kötüsüde uykusuzluk onun için kimseye gerek yok derim ilk 1 hafta bilemedin 10 gün yeter!!!
geçmiş olsun canım
inşallah ayrıntılı güzel geçer:)
Kızlar yazdıklarınızı okudukça kayınvalidemle aramın iyi olmasına dua ettim
ben doğum yaptığımda yatak odama kadar hoşaflar helvalar yapıp getirdi süt olsun diye Allah razı olsun
çok sevindim canım gözün aydın
güle güle giy canım:)
kafamda canlandırdığım hamile kıyafetlerini hiçbiryerde bulamıyorum
bende bende hamile kalmadan önce ne güzel kıyafetler var dedim değişik değişik giyerim ama şimdi istediğimi bulamıyorum benneyaptımki
Evet nuryasemin bende aman aman çok güzel şeyler bulamadım. Daha baharlıklar bile gelmemişti mağazalara gittiğimde. Yazlık alsam ne işime yaracak bu saatten sonra bir tane pantolon aldım Siyah hem spor hem klasik tarzda kaliteli bişi olmamasına rağmen 45 tl verdim. İşyerine giderken çok zorlanıyorum ne giycem diye. Eşofmanla gidesim varrkaydirigubbakcemile3
Evet nuryasemin bende aman aman çok güzel şeyler bulamadım. Daha baharlıklar bile gelmemişti mağazalara gittiğimde. Yazlık alsam ne işime yaracak bu saatten sonra bir tane pantolon aldım Siyah hem spor hem klasik tarzda kaliteli bişi olmamasına rağmen 45 tl verdim. İşyerine giderken çok zorlanıyorum ne giycem diye. Eşofmanla gidesim varrkaydirigubbakcemile3
ben lcw den alıyorum hamile reyonundan olmasa da orada çoğu şey hamilelik için idare eder:CüvCüv: