2011 Şubat Anneleri

evet artık daha çabuk geccek zaman hazırlıklarla birlikte Allah bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleri göstersin inş. ve hepimizinde doğumu kolay geçsin inş. şimdiden sızı düştü bana

Doğum olayına hiç girmeyelim ben hep normal istiyorum ama inş.öylede olur kolayca ağrısız sızısız bir doğum istiyorum

kızlar facede şubat anneleri kısmına yükledim vidioyu bakın isterseniz kızıma

İzledim ve çok kıskandım seni benim böyle bir cd bile yok dr.vermedi bana hiç ne güzel beste kızımızı görmüşsün sıkıldıkça bakarsın artık kendimi çok garip hissettim bunu görüncede yaa :))

Doğum olayına hiç girmeyelim ben hep normal istiyorum ama inş.öylede olur kolayca ağrısız sızısız bir doğum istiyorum

Kızlar ben sezeryan olacağım dr öyle dedi. Kalça çıkıklığı vardı bende doğumsal seni riske atamam dedi. Hayırlısı ben de epidurali araştırıyorum artık.

canım ben bunu 19 haftalıkken vermişti bundan sonra flsa alıcam cd ye cekip verdi birde fotosu var yüzden cok net maşallh cok hareketli ama yüzünü yakalayabilidi doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…