2011 Şubat Anneleri

maşallah aslında annenin moral hali çok etkili bebeğin üstünde ben bunu bilir bunu sölerim

MERHABA kızlar bende geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben artık oğlumun hareketlerini dışardan görebiliorum çok güzel bir duygu Allah olmayanlara bu duyguyu tattırsın inşallah:)

Kızlar ben sezeryan olacağım dr öyle dedi. Kalça çıkıklığı vardı bende doğumsal seni riske atamam dedi. Hayırlısı ben de epidurali araştırıyorum artık.

Hayırlısı olsun canım ama dr. en iyi kararı vermiş sonuçta riske atmamış seni

canım ben bunu 19 haftalıkken vermişti bundan sonra flsa alıcam cd ye cekip verdi birde fotosu var yüzden cok net maşallh cok hareketli ama yüzünü yakalayabilidi doktorumuz

maşallah canım ya bu sefer gidince bende istiycem unutmazsam inş :))

maşallah aslında annenin moral hali çok etkili bebeğin üstünde ben bunu bilir bunu sölerim

Aynen benim kızım ben stres'e girince oda etkileniyor hemen :))

MERHABA kızlar bende geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben artık oğlumun hareketlerini dışardan görebiliorum çok güzel bir duygu Allah olmayanlara bu duyguyu tattırsın inşallah:)

Fadime nerelerdesin okullar bir açıldı sen kayboldun ortalardan yoksun ne zamandır :))
Maşallah oğluşuna annesi

Hayırlısı olsun canım ama dr. en iyi kararı vermiş sonuçta riske atmamış seni

maşallah canım ya bu sefer gidince bende istiycem unutmazsam inş :))

unutma canım cok güzel bişi anı olarak kalır biz verdiği her fotografı saklıyorz hatta albüm aldık sıraya koydum tek tek :) birde günlüğüm vr aklıma geldikçe yazıyorum :)

evet bende katılıyorm en son ultrosyona girmeden önce eşimle cok güldük 4 boyutluydu en son girdiğim ultrosyon eşimle iğreç espiriler yapmıştık gözlüksüz giriyoruz die bebeğim belki ondan etkilenmiştr ...

unutma canım cok güzel bişi anı olarak kalır biz verdiği her fotografı saklıyorz hatta albüm aldık sıraya koydum tek tek :) birde günlüğüm vr aklıma geldikçe yazıyorum :)

Bize artık ultrason resmide vermiyor bu dr teyzemiş gidince konuşmak lazım ama ben heyecandan unutuyorum çoğu şeyi

iste cannım muahhakak vermesi lazım kuru kuru bakmayla olmazkii ben evde renkli fotosunu cerceveleyip astık her akşam gözümn önünde

Ayyy ne kadan güzel yaaa bende bu sefer gidince unutmıyım baride istiyim

sizin doktorunuz kağıttan tasarruf ediyo galiba ben hangi doktora gitsem çift çift veriyo

Galiba en son aldığımızda kız olduğunu söyledi ama hiçbirşey net değildi bunda'da zaten yüzünü göstermedi oda bakmadı ayrıntılıdan hariç (

bu arada kolum ağırmaya başladı ((((((

Çok ağrı yaparsa akşama buz koy koluna hemşire bana öyle söylemişti

Aynen benim kızım ben stres'e girince oda etkileniyor hemen :))

Fadime nerelerdesin okullar bir açıldı sen kayboldun ortalardan yoksun ne zamandır :))
Maşallah oğluşuna annesi

valla artık fırsat bulamıyorum ama inan topike çok alışmışım yazamasamda arada bi açı okuyup kapatıyorum artık böle olcak demekki :)

arkadaşlar çok net çıkmadı malesef fotoğraf makinamının pili bitmiş bende wap camle çekmek zorunda kaldım elimde olan yün arkadaşımın nikah şekeri tülü ve malesef onun kurdelasıyla (gitti kızın nikah şekeri) bööle bi bebek şekeri düşündüm az önce nette bakarken buna benzer bişi gördüm nasıl olmuş sizce tabi bunları beyaz patiğe pembe tül ve kurdela gibi düşünün olurmu nasıl??

valla artık fırsat bulamıyorum ama inan topike çok alışmışım yazamasamda arada bi açı okuyup kapatıyorum artık böle olcak demekki :)

32 haftaya geldiğinizde rapor alacaksınız o zaman kolay olur ama şimdi hem ev hem iş çok zor oluyor gerçekten kendimden biliyorum :))
Sen ve bebişin iyi olunda arada bize bir ceee deyip kaçarsın gene

Güzel birşeye benziyor canım ama açıkçası çok net birşey çıkaramadım ben bu resimlerden :kedi:
Ama anlattığın gibi yaparsan güzel birşey olacak gibi :))

aslında o resimdeki mini minnacık bi patik şimdi ördüm ama çok net diil dediğin gibi

kaydirigubbakcemile3 Adama topikten illallah geldi zaten aşkım bugün böyle oldu bizde böyle yaptık bak hediye için kimse karar verememiş diye akşamları adamın başının etini yiyorum zaten kaydirigubbakcemile3

ay sorma benimde eşim kızıyor
ne bu öyle sabahtan akşama kadar kk sitesi
bizi ihmal ediyorsun yaa diyor

fns 93 ismin fatma değilmi? Bende fatma diyebilirmiyim? Bende Selen :)) Teşekkür ederim, sevinirim. Ama acelem yok ne zaman müsait olursan.

tabiiki söyleyebilirsin canım
hatta yaşım 34 fatma abla bile diyebilirsin benden küçüksenzemuszemus

kızlar bombayı ben soylıyım
nur yaseminin kızı olucaktı ya
doktor yanlış görmüşşş oğlu oluyorrr kaydirigubbakcemile3

hadi yaa ne büyük sürpriz olmuşturkaydirigubbakcemile3

Evet bende ondan istiyorum 4 aydan sonra çalışacağım için annem bakacak ama ben memeden kopsun istemiyorum emzirme saatleride uymazsa diye bunu istiyorum

çağlayancığım aynı emziği almıştım ben gerçi emmedi ama çok kaliteliydi .sakladım belki bu kız emer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…