aslında o resimdeki mini minnacık bi patik şimdi ördüm ama çok net diil dediğin gibi
Ben çıkıyorum herkesssler kendine iyi baksın tımam mı?
ay sorma benimde eşim kızıyor
ne bu öyle sabahtan akşama kadar kk sitesi
bizi ihmal ediyorsun yaa diyor
tabiiki söyleyebilirsin canım
hatta yaşım 34 fatma abla bile diyebilirsin benden küçüksenzemuszemus
hadi yaa ne büyük sürpriz olmuşturkaydirigubbakcemile3
çağlayancığım aynı emziği almıştım ben gerçi emmedi ama çok kaliteliydi .sakladım belki bu kız emer
evet canım sende çok zorlanıyosun neyse iyi haberlerimii alalımda birbirimizin gerisi önemli değil :) senin kız ne apıyo bu aralar bakalım belkim dünür oluruz :)bellimi olur
Verdiğin blogda gördüm değişik ve hoş bir hediye olur bence
Sende kendine iyi bak canım iyi akşamlar
Bende abla demek istiyorum sene kaydirigubbakcemile3
Teyzesi iyi valla ne yapsın annesini tepikliyor yarım saatten beri açıktı galiba kuzu iş yerinde yiyecek birşeyde yok :))
Kızıma ilk talip mi çıktı ne :))
Bak yazarken gene tepikledi sana selamı var teyzesi:ecrin_bebek:
evet ben kızının ilk taibiyim bak benim oğlanda evet dercesine tepikliyooo oğlum diye demiyorum yani ya topçu olacak bu gidişle ya popçu teyzesi:))
Eki Görüntüle 56047
Eki Görüntüle 56048
Eki Görüntüle 56049
Eki Görüntüle 56050
Eki Görüntüle 56051
bende buna benzer şeyler düşünüyorum kızlar kendim yapıcammm
bende bööle şeyler düşündüm canım ama malesef konyada malzeme bulmam çok zor ancak babamı yollıycam tahtakaleye o zaman o alıp yollıycak bana aahhh ahhh istanbulun gözünü seviyim kendi memlketim diye demiyorum :))
Bunlar daha birbirlerini görmeden anlaşacaklar desene benim kızımda pek hareketlendi bu durum karşısında anlıyorlar çocuklar :)) bu zamanda çocuklar ya topçu yada popçu oluyorlar zaten.
benim oğlan senin kızdan iyisinimi bulack şekerim anlaşır onlar :))))))sempatiksalakcinni
Eki Görüntüle 56047
Eki Görüntüle 56048
Eki Görüntüle 56049
Eki Görüntüle 56050
Eki Görüntüle 56051
bende buna benzer şeyler düşünüyorum kızlar kendim yapıcammm
cnm istanbulda birmax die bi yer var siteside var ordan bakabilirsin
kızlar şimdi kaan kocatepenin sitesinden baktım 6.ay 19-23.haftalar arasıymış:)
budurumda bazılarkadaşlarımızın7.aya girmesine çok az kaldı şaka maka biz bile 6.ayımızdayız :)
evet teyzesi büyümüş prenses,sende ne kadar hamaratsın hep tarif veriyorsun,sana uğramal lazım ablacım, memleketli sayılırız bende Nevşehirliyimkaydirigubbakcemile5
Dimi ama biz bile görmeden anlışıyoruz ee onlarda tepiklerle anlaşıyorlar şimdiden :)))
Bağlayalım başlarını gitsin uzaklarda aramasınlar başkalarını :))
yani bağlayalım gitsin :)))):kedi:
ben çıkıyorum canım öptüm seni mucuk :)
beebek şekerleri çok hoş bende kendim yapmak istiyorum her gördüğümede sarkıuyorum
kılzzzlarrr bu sabiha paktuna keskinin kitabı şimdi geldiii inceleyemedim daha
kızılayda bi dünya dolandım öfff orda hep kayboluyorum bi öğrenemdim gittii yönlerimi şaşırıyorum hep
neyseki taytımı aldım.önce pantolon aldığım yere sordum 20 liraya vardı ama inceydiii beğenmedim dolandımmm 25-30 liraya taytlar vardı ama ince geldiii.sonra yine o mağazaya giderken birde alt katında hamile giyim vardı oraya baktım istediğim gibi kalın ve uzun bir tayt buldum 15 liraydı hemde 2 tane aldım
deli gibi bide spor ayakkabıyla gitmiştim ayaklarım heepp ıslandıııı valla inşallah hasta olmam.
sizler nasılsınız
evet o ööle diyo ama ben şööle bi hesap yaptım 4 hafta 28 gün olduğuna göre dolu dolu 3 ay 13 hafta olmalı 2 günleri biriktirsek yani bu durumda 6. ay 26. haftanın bitimiyle bitiyo kısa bi fizikçi hesabı :))
evt cnm bende sayılsalcıyım ama bak budaha mantıklı:) herkese göre değişik oluyo ya bu hesaplar ama uzman tvden takip ediyorum ben genelde ay hayırlısyla 6.ayı bi bitirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?