bugün ayrıntılı ıltrason için üniversite hastanesine gittim.kendi dr ma değil.baktı herşey iyi ama kalbini göremiyorum dedi büyüsün 1 hafta sonra gel dedi sinir oldum.agladım ya
bugün ayrıntılı ıltrason için üniversite hastanesine gittim.kendi dr ma değil.baktı herşey iyi ama kalbini göremiyorum dedi büyüsün 1 hafta sonra gel dedi sinir oldum.agladım ya
biri gelip benim halimi görse güler
çekyatta soluma yattım yanımda sehpanın üzerinde laptop yan duruyor yattığım yerden düz okuyabilmek için üstümde yumuşacık polar yavaş yavaş uykumda gelmeye başladı :dance::dance:
iimş buu bence sen eşine deki ben koskoca topic adına geziom en az 3 saat vakit versin anca yeter laelaelaelaelaealkisalkisalkis
yorgunum canım bende ,okuldan geldim dinleniyorum
ben de bugün yase ve fatmanın yaptığı listeye baktım.yarın çıktısını alıcam 23 ekimde kontrolum var,aynı zamanda da günümüz bende 1500 civarı gün param gelecek onunla kızımın alışverişine gideceğizzemuszemus
geçmiş olsun canım ben de yarın öğleden sonra olmayı düşünüyorum eyvahedigeldismile
çok acıyacakmı nesli yazarsın
nurberra senin minişin FL 37.2 ya x7 yapınca 26 cm oluyor. (+-2) Benimkide FL 36mm olduğundan x7 yapınca 25.2 cm oluyor. Yoksa ben mi yanlış anlamadım.
mucize_1406 öğlen gezdim ama tek bişiy almadım. Akşam evimin orda lcw var oraya bakıcam siz montlarınızı giyebiliyormusunuz? Ben sabah işe gelirken dondum!! Belki lcw'de uygun bişiyler bulurum. Haa birtek tiffany'den öğşen 9tl'ye tayt aldım :)) L beden inş olur.
fns 93 kek bu soğuk sonbahar günü iyi gider hakikaten. Ben yemekler de becerikliyimdir ama hamur işini pek beceremiyorum( Bende marketten hazırından alırım şipşak yaparım olmazsa. Yada çok pratik bir kek tarifin varsa versen arkadaşım, olurmu?
İzmirligülsah , günaydıncanım
Surmeli gözünaydın canım kavuşmussun ailene,nasıl geçti yazel'le ilk yolculuk
Sarısheker günaydın canım saol valla eşim yaptı zorla içtim ama baya bir toparlandım :))
Gözdeati günaydın canım,bundan sonraki zamanların böyle sürekli yatarak geçicek sanırım ama sen neden nettesin sabah sabah eşin yasakları kaldırdımı yoksa :))
Sevim_li günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz bugün seninde eşinle kaynanan konusunu tatlıya bağlamanada sevindim inş.onlarda güzellikle karşılarlar bu durumu
günaydın gülşah
günaydın sürmeli gözün aydın ailenle güzel vakitler geçirirsin inş
günaydın sarisheker
gözdeatı çağlayanda demiş plesantanın önde olması durumunda sürekli yatmak gerekli ani hareketler yapma bebeğe bi zararı yok diye biliyorum ama ani kanamalara sebeb oluyormuş ayrıca bazende erken doğum olabiliyormuş dikkat et kendine
Günaydın kızlarrrhihoyyyt
demekki kızınla uç uç yaptınız
ohh ne güzel:)
Burcucum sabah sabah kayınvalide sendromunu okudum bunalıma girdim.Allah kolaylık versin canım.En azından yardımcı oluyormuş oda bişey napacaksın...
Çağlayancım biraz daha iyi olmana sevindim portakallar çıktı artık bol bol al ye posasıyla
Kızlar size şok haber!!
Sabah haberlerde izledim artık isteğe bağlı seeryan kaldırılıyormuş.Sürekli sezeryan yapan drlar hakkında soruşturma açacaklarmış.Hasataneler sürekli denetlenecekmiş.
Zorunlu olması durumunda rapor hazırlanarak sezeryan yapılabilecekmiş.
Ben daha önce dr kurbanı olupta sezeryan olan biri olarak bu duruma çok sevindim.
inşallah bende 2. yi normal doğururumzemuszemus
Ayrıca gözdeatı haberlerde bir dr açıklama yapıyordu sezeryan olması gereken durumlarla ilgili
malesef plesantanın önde olması sezeryan sebebiymiş
günaydın arkadaşlar....
görüş günü olan arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz....
gözdeaticim dikkat et kendine işin zor canım allah yardımcın olsun inş sağ salim kucağına alırsında tüm çektiklerini unutursun....
çağlayancım galiba bende hasta olma yolunda ilerliyorum şimdi bizde ıhlamur yapıcaz inş...bu arada bende liste yapmayı beceremedim....hangisinden ne kadar almalıyım, ne almalıyım...s,z kesinleştirince buraya yazarsanız sevinirim en azından fikir olur...
fatmacım sanada günaydınnn....
sürmeli ne güzel anneciğinin yanına gitmişsin....tadını çıkar miss gibi...
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
fatmacım ne kadar teşekkür etsem az,o kadar işime yarayacak ki yorumların ve liste
fatmacım merhabaaaa
herkeslere merhaba arkadaşlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor...ben sabahtan yazdıklarınızı okumadım çok sadece ihtiyaç listesini okudum ve fatmaya katılıyorum ve yardımlarını bekliyoruz... çarşıdan geldik dün gidememiştik bugün gittik kayınvalidem görümcem ve ben görümcemde hamiş ikimizede aldı kayın validem dur sayayım ne aldığını peluş battaniye,penye battaniye,uyku seti,nevresim takımı,bornoz,havlu port bebe de alacaktıda gittiğimiz yerde 5 li yokmuş bende 5li istiyorum siz sonra alında ben parasnı vereyim dedi..onu gönderdik görümcemle alışverişe devam ettik kendime de 2 adet pijama takımı aldım ve eşofman aldım gecelikte alacaktım hoşuma gitmedi vaktimiz daraldığı için fazla gezemedik artık geceliğide başka zaman alırım
çağlayancım şimdi
sana iki tane link vercem hafta sonu civilime gidince bakarmısın hangisi daha iyi duruyor hangisi kafana yatoyor bende ona göre şipariş verecem
64101 Babycenter Fil Nakl Ekonomik Kanguru | Babycenter | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
103 Bebessi Tek Ynl Cepli Kanguru | Bebessi | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com (benim tercihim bundan yana )
ben geldim kızlar aşımızı oldukta geldik
nurberra senin minişin FL 37.2 ya x7 yapınca 26 cm oluyor. (+-2) Benimkide FL 36mm olduğundan x7 yapınca 25.2 cm oluyor. Yoksa ben mi yanlış anlamadım.
mucize_1406 öğlen gezdim ama tek bişiy almadım. Akşam evimin orda lcw var oraya bakıcam siz montlarınızı giyebiliyormusunuz? Ben sabah işe gelirken dondum!! Belki lcw'de uygun bişiyler bulurum. Haa birtek tiffany'den öğşen 9tl'ye tayt aldım :)) L beden inş olur.
fns 93 kek bu soğuk sonbahar günü iyi gider hakikaten. Ben yemekler de becerikliyimdir ama hamur işini pek beceremiyorum( Bende marketten hazırından alırım şipşak yaparım olmazsa. Yada çok pratik bir kek tarifin varsa versen arkadaşım, olurmu?
Ben bu ay birde bunu alıcam hepsiburada'dan çok uygun geldi fiyatı bana
Hepsiburada.com : Uni Baby Islak Pamuk Mendil Yeni Doğan -cotton Natural- 3 Lü Paket (120 Adet) | Anne / Bebek / Çocuk
kızlar bombayı ben soylıyım
nur yaseminin kızı olucaktı ya
doktor yanlış görmüşşş oğlu oluyorrr kaydirigubbakcemile3
msnden konustuk simdi
yazdı cıktı kaydirigubbakcemile3
çok güldüm
bana onun bebeği hep erkek gibi geliyordu
o kıyafet aldığında söyliytordum alma
bide erkek olursa napıcan diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?