2011 Şubat Anneleri

bugün ayrıntılı ıltrason için üniversite hastanesine gittim.kendi dr ma değil.baktı herşey iyi ama kalbini göremiyorum dedi büyüsün 1 hafta sonra gel dedi sinir oldum.agladım ya

bugün ayrıntılı ıltrason için üniversite hastanesine gittim.kendi dr ma değil.baktı herşey iyi ama kalbini göremiyorum dedi büyüsün 1 hafta sonra gel dedi sinir oldum.agladım ya

kalp atışı var sa nasıl göremio muş ünv para verionmu ayrıntılı için yoksa devletmi karşılıo

kaydirigubbakcemile3 Kız bebişede işkence ediyon hadi yatıp uyu
Bu aşıda'da korkma benim sadece sol kolum ağrımıştı ama aşırı değil üstüne falan yatamadım sadece o gece :))

iimş buu bence sen eşine deki ben koskoca topic adına geziom en az 3 saat vakit versin anca yeter laelaelaelaelaealkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 Adama topikten illallah geldi zaten aşkım bugün böyle oldu bizde böyle yaptık bak hediye için kimse karar verememiş diye akşamları adamın başının etini yiyorum zaten kaydirigubbakcemile3

Canım ya neden ayrıntılıda kalbini göremedi ki,keşke kendi dr.la konuşsaydın bunu sana ayrıntılıdan sonra test sonuçlarını vermedimi benim dr.da çok yorum yapmamıştı ama sağlıklı bir bebek diye söylemişti :teselli:

kızlar kanal d de bebegı sıkıntılı ozurlu dogan anneler var Allahım neler var yaaa Rabbım kımseyı evladıyla sınamasın

üzülme canım kalp atısı var hersey normalde kalbını nasıl goremıo hemde ayrıntılı tuhaf yanı sıkma sen canını bebısınde etkılenır bak

canım hiç acımadı iğneyi hissetmedim bile belkide yapan hemşireden kaynaklı daha bi ağrıda yok inş. olmaz

haklısın cnm ben Fl sini yanlış yazmışım FL 31.5 miş ona göre 22 çıkıyo seninde büyümüş maşallah ya kiloda hesaplanıyo buarada BPD ve AC değerleriyle bnmde onda 352 gr çıktı diğer ayki ölçümüyle tuttu yani doğru sonuç veriyo merak edenler varsa eğer kilosunu veriim linki

kızlar bende bebeğimi cok özledim 23 de kontrolum daha cok varyaaaa ama face vidiosunu yükledim bakıp bakıp izliyorum kızımı :)

yok canım yasaklar bitermi ama napiyim ara ara girip sizlere bakıyorum aklım kalıyo :))

sürekli yatıyorum canım en fazla bööle girip sizlerin yazdıklarınıza bakıp geri gidiyorum artık sokağa adımımı atmaya korkar oldum.bende erken doğumdan çok korkuyorum onun için hazırlıkların bitmesini istiyorum bir an evvel bayramdan sonra inş oda takımını alıcaz bizde miniğimin

malesef ööleymiş bende normal doğum hayalleri kuruyodum ama bakalım inşallah yukarı çıkarda hayırlısı artık.

saol canım inşallah sağ salim kucağıma almayı nasip eder allah hepimize inşallah bütün emeklerimize değer inş

canım senin haftan küçükse kalp odacıklarını ayrıntılı göremiyolar 22 haftadan önce boyut olarak küçük olduğu için seçemiyolarmış yani bana ööle demişti drum 20. haftada sonra 22 de tekrar baktı bu arada bende ayrıntılı yaptırmıştım herşeyimiz normal çok şükür.

fatmacım ne kadar teşekkür etsem az,o kadar işime yarayacak ki yorumların ve liste

fatmacım merhabaaaa

merhaba canımmm
ne güzel çok sevindim işe yaradığına
:1hug:

ayyy ne güzel canımmm ya kayınvalidende maşallah şimdiden düzemeye başlamış eşyaları

ben bu ürünün hem çantasını hem kangurusunu kullandım çokta memnun kaldım canım çanta daha bu yıl eskidi düşün
64101 Babycenter Fil Nakl Ekonomik Kanguru | Babycenter | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

ben geldim kızlar aşımızı oldukta geldik

hoşgeldin neslicim geçmişler olsun

normal kek yapıyorum çok kolay oluyor istersen özelden mesaj atayım canım:)

canım gerçekten bu ürün çok iyi kullanmıştım ben
bende alayım barikaydirigubbakcemile3

slm canlarım:)))))))))
nasılsınız..bugün okul çıkışı çarşıya gitmiştim..ölesine bir dolaşayım dedim belki hediye için birşey beğenirim diye..veeee çok hoş birşey beğendim...sanırım onu alacağım..yani benim öle birşeyim olsa çok mutlu olurdum o nedenle ben de hediye olarak alacam..umarım beğenir:))))))))))))))))
geçmişi okumaya başlıyorum:)))

fns 93 ismin fatma değilmi? Bende fatma diyebilirmiyim? Bende Selen :)) Teşekkür ederim, sevinirim. Ama acelem yok ne zaman müsait olursan.

kızlar bombayı ben soylıyım
nur yaseminin kızı olucaktı ya
doktor yanlış görmüşşş oğlu oluyorrr kaydirigubbakcemile3

msnden konustuk simdi
yazdı cıktı kaydirigubbakcemile3
çok güldüm
bana onun bebeği hep erkek gibi geliyordu
o kıyafet aldığında söyliytordum alma
bide erkek olursa napıcan diye kaydirigubbakcemile3

msnden konustuk simdi
yazdı cıktı kaydirigubbakcemile3
çok güldüm
bana onun bebeği hep erkek gibi geliyordu
o kıyafet aldığında söyliytordum alma
bide erkek olursa napıcan diye kaydirigubbakcemile3

delikafadulden şaka gibi ya kız beklerken erkek geliyor kızda şok olmuştur şimdi birşeyler almışmıydı bari bebeğine sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…